Bio je ofsajd, jebem li ti prolicu sve debelo
bio ofsajd, nije bio ofsajd, popusili ste dva boda, dovidjenja i prijatno ba.Nogom u guzicu se udarajte i sa bodom, sa onom igrom
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ako cemo realno, niti jedna slika ne daje konacni odgovor.shake69 wrote:Todo, Leshko, pa da li ste, ako imate prst obraza, i jednom pogledali fotografiju, ali ne onu iz Saveza vec drugu, na kojoj se vidi linija sesnaesterca, ili snimak penala u sudijskoj nadoknadi kada smo ocigledno pokradeni u Listici?
Lapsus, zurba, bezbeli sam mislio na nepostojeci ofsajd!leškarenje wrote:Koji sad penalshake69 wrote:Todo, Leshko, pa da li ste, ako imate prst obraza, i jednom pogledali fotografiju, ali ne onu iz Saveza vec drugu, na kojoj se vidi linija sesnaesterca, ili snimak penala u sudijskoj nadoknadi kada smo ocigledno pokradeni u Listici?to neki novi dokazi,jel ?
Sve fino prikupite i sutra neka Prečkić to prezentira na presu,sto se mene tice treba vjerovati sudijama...sudjenje se popravilo drasticnoje li ti poznata ova prica
Code: Select all
A ako je vjerovati onome što su iz kluba s Grbavice poručivali svih ovih dana nakon utakmice, ovaj put čuda neće biti za tri dana dosta. Ne mogu se u redovima našeg najuspješnijeg kluba pomiriti s gubitkom dva boda tamo[b][size=200] gdje su zaslužili pobjedu.[/size][/b]Iz Željezničara ne odustaju: Ljudi, zašto ste nas pokrali?
Koliko se sjećam, a dobro se sjećam, ti si na onoj temi što je nestala hvalio Željinu igru u Širokom Brijegu. Kad se rezultat poravnao rekao si "Zabiše ga Škutori iz ničega". Šta se desilo, pa si u međuvremenu promijenio mišljenje?1946--1987 wrote:sazluzili pobjedu u listici ?Code: Select all
A ako je vjerovati onome što su iz kluba s Grbavice poručivali svih ovih dana nakon utakmice, ovaj put čuda neće biti za tri dana dosta. Ne mogu se u redovima našeg najuspješnijeg kluba pomiriti s gubitkom dva boda tamo[b][size=200] gdje su zaslužili pobjedu.[/size][/b]![]()
mitomaniji nema kraja
Iz Željezničara ne odustaju: Ljudi, zašto ste nas pokrali?![]()
smiri doživljaje1946--1987 wrote:sazluzili pobjedu u listici ?Code: Select all
A ako je vjerovati onome što su iz kluba s Grbavice poručivali svih ovih dana nakon utakmice, ovaj put čuda neće biti za tri dana dosta. Ne mogu se u redovima našeg najuspješnijeg kluba pomiriti s gubitkom dva boda tamo[b][size=200] gdje su zaslužili pobjedu.[/size][/b]![]()
mitomaniji nema kraja
Iz Željezničara ne odustaju: Ljudi, zašto ste nas pokrali?![]()
Da li je realan saznat ćemo kada se ustanovi da li je sudija pogriješio ili ne. Utakmica je za moj ukus bila loša. Širokobriježani su 70+ minuta imali igrača više, a nište sem gola, stative i 2-3 dobra pokušaja nisu imali. Realno, očekivala se njihova pobjeda, još im je situacija bila olakšana. Pored toga, stvorili su nam prostor za gol i u prvom dijelu drugog poluvremena smo bili čak i bolji. Možda je remi najrealniji, ali bi i tebi sigurno bilo krivo kada bi znao da su ti ekipu zakinuli za pobjedu.1946--1987 wrote:hvalio sam igru ali da ste zasluzili pobjedu niste.Malo realnije sagledaj.S obzirom da ste imali citavu utakmicu igraca manje i stativu listica na kraju uz jos par prilika iz prvog tesko da ste VI zasluzili pobjedu.X je sasvim realan rezultat, vjeruj mi.
Samo što ugao kamere nije adekvatan.leškarenje wrote:Ustanovljeno je,gdje ti zivis
Hajmo, jos malo pa nestaloalberto_tomba wrote:Na svim strumfovskim forumima casovi nacrtne geometrije i perspektive

Ko koga brani?LSD wrote:gledati pitare kako brane lišticu, Savez kojem su objavili rat i lopovluk iz lištice - neprocjenjivo![]()
sutra ce ovi isti likovi kukati na savaz, one hercegovacke kamenjare nazivati ubicama, a sudijama yebavati od-do
ahaaa, to je kad se pravimo naivni i ludirefffko wrote:Ko koga brani?LSD wrote:gledati pitare kako brane lišticu, Savez kojem su objavili rat i lopovluk iz lištice - neprocjenjivo![]()
sutra ce ovi isti likovi kukati na savaz, one hercegovacke kamenjare nazivati ubicama, a sudijama yebavati od-do
Jedina tema ovdje je ismijavanje vas i vase uprave radi neargumentovanog kmecanja.
Posteno.mali_milojica wrote:Pogledao sam snimak situacije. I dalje ostajem pritom da smo osteceni.
Mislim da je nenamjerno covjek pogrijesio u procjeni. Jednostavno nije bio dobro postavljen kod situacije ofsajda i nije mogao dobro vidjeti,digao je zastavu i signalizirao nedozvoljenu poziciju.
Ljudska greska,ali trebalo se reci a ne da te budalom pravi.
Mislim da su i iz kluba trebali malo sacekati,a ne pisati saopstenje u autobusu na povratku iz SB
ToLSD wrote:gledati pitare kako brane lišticu, Savez kojem su objavili rat i lopovluk iz lištice - neprocjenjivo![]()