Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
-
Ali_G
#751 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Kol'ko se samo zuci izbacilo zbog koncerta. Cim sada ispuniti vrijeme i zivote.
- kokuz_sa
#752 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
do sada sm bio na svakom ovom njegovom koncertu bilo da je kosevo ili zetra..
ovo mu je najbolji..
nema veze sto je plagijator..treba znati i uraditi tekst za melodiju..a on to vrhunski uradi.
ozvucenje je predobro bilo..
budes ispod zvucnika normalno cujes sve..nema krcenja visokih tonova niti ista..
sastavio stare i nove pjesme..sto mu je ekstra ispalo.
autobusa bilo kao u prici..parkirani na barama, kod stadiona, iza fakulteta na marsalci, most suade dilberovic..
i na kraju predobar i vatromet..
moze u Sa doci i Brega i U2 i kelly family i Cola..ali
ovakav koncert samo on moze napraviti..
poslije koncetra od stadiona pa do remize voziti se moglo samo prva ili 2 brzina..kod remize prvi put u trecu ubacio
ovo mu je najbolji..
nema veze sto je plagijator..treba znati i uraditi tekst za melodiju..a on to vrhunski uradi.
ozvucenje je predobro bilo..
budes ispod zvucnika normalno cujes sve..nema krcenja visokih tonova niti ista..
sastavio stare i nove pjesme..sto mu je ekstra ispalo.
autobusa bilo kao u prici..parkirani na barama, kod stadiona, iza fakulteta na marsalci, most suade dilberovic..
i na kraju predobar i vatromet..
moze u Sa doci i Brega i U2 i kelly family i Cola..ali
ovakav koncert samo on moze napraviti..
poslije koncetra od stadiona pa do remize voziti se moglo samo prva ili 2 brzina..kod remize prvi put u trecu ubacio
-
das auto
#753 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
.
Last edited by das auto on 26/07/2015 10:57, edited 2 times in total.
-
dezurni_ucenik
#754 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Suvisno je vise pitati sto kod nas nema stranih imena.
- al_akhisari
#755 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
-
dezurni_ucenik
#756 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Jebo ti takvu drzavu u kojoj su najveci uspjesi kad Dzeko zabije za City i Merlin napuni Kosevo. Narod koji zivi i koji voli da se kiti tudjim uspjesima i pri tom drugima govore da su ljubomorni kompleksasi.
- spinel_
#757 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
dezurni_ucenik wrote:Jebo ti takvu drzavu u kojoj su najveci uspjesi kad Dzeko zabije za City i Merlin napuni Kosevo. Narod koji zivi i koji voli da se kiti tudjim uspjesima i pri tom drugima govore da su ljubomorni kompleksasi.
pa Dino napuni i Beograd, pa u Beograd dodje Robbie Williams, One Republic...
dakle, ne mozes reci da je do DinA ili raje koja ga slusa, jer ista takva bi otisla na bilo koji muzicki dogadjaj..
ali kad nema sta ces
i da, ovo sam mislio odg na tvoj prethodni komentar, ali slucajno citirah ovaj.. nebitno
-
das auto
-
das auto
- Logovan
- spreca
#761 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Joj jos da vam Dino kaze koliko je juce zaradio mnogi ovi koji ga pljuju bi zavrsili na Urgentnoj

- Ommadawn
#762 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Imaš ti dokaze za to (osim Riste Đoge) da je pjevala dok je ovaj ubijao? Je li trčkarala za njim u Bijeljini i Zvorniku? Ako imaš dokaze, daj da vidimo.KatarinaKosaca wrote:Puno toga nisi čuo. Pa ni šta se dešavalo u ratnom Sarajevu u kojem si navodno bioOmmadawn wrote:Niko ne pise da je fina ali je li sudjelovala u Arkanovim zlocinima? Ja do sada nisam nigdje to ni cuo ni procitao.kiki-miki wrote:Khm zena cetnika dokazanog ispade fina
A serem se u njoj u silikonske sise ko i Dini Merlinu u usta. Isti q.rc drugo pakovanje.
Dokazano je i zna se, da Ceca nije ubila nikoga, ali jeste učestvovala u u bojstvima u smislu da ona pjeva , Arkan sjedi za stolom, dok njegovi ljudi nekog ubiju. Primjer Riste Đoge, pjevala je na jezeru, oni su ubili Ristu Đogu i bacili u jezero. Tako, da ako ti ne znaš, ne znači da imaš pravo i da je ukusno i da nije krajnje drsko DM uspređivati sa saučesnikom zločina. O ogrlici da ne pričam... kao nije znala čija je ogrlica i odakle je i na koji je način uzeta... Tako da su ti postovi puni zlobe, pakosti. Počelo je da ti smeta što je plagijator, pa ti onda smeta
Alija, jer ga navodno nitko nije fermao u ratu![]()
![]()
![]()
, pa ti onda smeta gužva, pa ti smeta što je kao Ceca, kako god smeta ti njegov uspjeh. A ljubomora izjeda onog ko je ima, ne onog prema kome je upućena.
Za ogrlicu sam čuo ali otkako je youtube, svašta se tamo može naći (primjerice, ja sam našao ubicu mog dede, snimljen taj isti dan kad ga je streljao) ali nigdje tog snimka.
Nisam ljubomoran na ničiji uspjeh, svako je krojač svoje sreće.
I nisam bio u Sarajevu za vrijeme rata. Bio sam u Banjaluci. Dolazim 1993 u Švedsku kad gle čuda, Dino Merlin pjeva.
-
dezurni_ucenik
#763 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
spreca wrote:Joj jos da vam Dino kaze koliko je juce zaradio mnogi ovi koji ga pljuju bi zavrsili na Urgentnoj![]()
![]()
![]()
Kad krene fukara da brani elitu. Nema nista jadnije i smijesnije.
- potočanka
#764 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
ja nisam išla na koncert, niti ko od moje rodbine, prijatelja, poznanika.. nek' uđe u kakav zapisnik.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- zateznistub
#766 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
A što šečeru ne dođe u Tuzlu,Zenicu ili Gluho bilo u Sarajevo i ostao da branis svoju zemlju?Ommadawn wrote:
Imaš ti dokaze za to (osim Riste Đoge) da je pjevala dok je ovaj ubijao? Je li trčkarala za njim u Bijeljini i Zvorniku? Ako imaš dokaze, daj da vidimo.
Za ogrlicu sam čuo ali otkako je youtube, svašta se tamo može naći (primjerice, ja sam našao ubicu mog dede, snimljen taj isti dan kad ga je streljao) ali nigdje tog snimka.
Nisam ljubomoran na ničiji uspjeh, svako je krojač svoje sreće.
I nisam bio u Sarajevu za vrijeme rata. Bio sam u Banjaluci. Dolazim 1993 u Švedsku kad gle čuda, Dino Merlin pjeva.
Non stop iz posta u post, branis cecu a pljujes po merlinu...nije esto u ure s tobom a dedu ti zaklalo....pobogu
- zateznistub
#768 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Obruto,dezurni_ucenik wrote:spreca wrote:Joj jos da vam Dino kaze koliko je juce zaradio mnogi ovi koji ga pljuju bi zavrsili na Urgentnoj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kad krene fukara da brani elitu. Nema nista jadnije i smijesnije.![]()
![]()
![]()
fukara je ta koja hrače!
Kako duševna tako i ona materijalna!
-
dezurni_ucenik
#769 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
zateznistub wrote:Obruto,dezurni_ucenik wrote:spreca wrote:Joj jos da vam Dino kaze koliko je juce zaradio mnogi ovi koji ga pljuju bi zavrsili na Urgentnoj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kad krene fukara da brani elitu. Nema nista jadnije i smijesnije.![]()
![]()
![]()
fukara je ta koja hrače!
Kako duševna tako i ona materijalna!
Prekucavas sam sebe sa komentarima. Samo tako nastavi .Mozda ti Slino plati ljetovanje negdje.
- zateznistub
#770 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Nema potrebe šećeru,dezurni_ucenik wrote:
Prekucavas sam sebe sa komentarima. Samo tako nastavi .Mozda ti Slino plati ljetovanje negdje.
sve sto imam sam sebi priuštim, nikad se nisam uvlačio u dupe nikome pa ni "slini"!
Ljudska zloba i kompleksi manje vrijednosti čuda čine od pojedinaca!
Last edited by zateznistub on 26/07/2015 11:37, edited 1 time in total.
-
dezurni_ucenik
#771 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
zateznistub wrote:Nema potrebe šećeru,dezurni_ucenik wrote:
sve sto imam sam sebi priuštim, nikad se nisam uvlačio u dupe nikome pa mi "slini"!
Ej, mozda ti Dino plati sljedeci vikend u Neumu.
- zateznistub
#772 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Mozda, nikad se ne zna!dezurni_ucenik wrote:zateznistub wrote:Nema potrebe šećeru,dezurni_ucenik wrote:
sve sto imam sam sebi priuštim, nikad se nisam uvlačio u dupe nikome pa mi "slini"!
Ej, mozda ti Dino plati sljedeci vikend u Neumu.
Šta si ti dobio?
-
shandrprcSA
#773 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
a da tek vidis tartan stazu?Velkoski wrote:http://sport033.com/foto-teren-stadiona ... -koncerta/
Šta će nama sport u Sarajevu...
- DaysleepeR
#774 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
evo malo zakonske regulativespreca wrote:Joj jos da vam Dino kaze koliko je juce zaradio mnogi ovi koji ga pljuju bi zavrsili na Urgentnoj![]()
![]()
![]()
Održa sinoć koncert samoprozvana "najveća zvijezda Balkana". Ne bih ulazio u broj posjetitelja i polemiku dal' je moglo stati na Koševo 70.000 ljudi al' hajde. Ono što mene interesira sad je sljedeće: Hoće li predsjednik AMUS-a u roku od 15 dana platiti cca 100.000 KM na ime autorskih prava (od čega će većina biti vraćena upravo njemu, jer je potpisao sebe kao autora SVIH svojih pjesama, uz neznatan broj ko-autorstava mahom na novijim albumima) i tako sopstvenim primjerom pokazati put ostalima kako se poštuje Zakon? Dalje, interesira me hoće li AMUS nakon toga isplatiti SVIM autorima i roku od 15 dana sve ono sto im pripada, kako Zakon nalaže? Evo prilike svima vama čija su se djela sinoć pjevala na Koševu da odmah potražujete svoje tantijeme, nemojte čekati nego tražite svoje!!!
- spinel_
#775 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
nece, platit ce mu neko koga ti gotivis.. obojici aranzman uplatiti