Odnosno moze al na pretplatu
Safet Sušić - Pape
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- insomnia78
#751 Re: Safet Susic trener Eviana
Al ne mozes naci nigdje ovaj clanak
-
Paul F.
#752 Re: Safet Susic trener Eviana
Tako je neko napisao na njihovom forumu i niko nije demantovao. Nema razloga da ne vjerujemo. Nema tamo smutljivaca ko ovde.insomnia78 wrote:Al ne mozes naci nigdje ovaj clanak
-
5 0 5
#753 Re: Safet Susic trener Eviana
samo je jedan smutljivac tamo. stari igrac psg-a.Paul F. wrote:Tako je neko napisao na njihovom forumu i niko nije demantovao. Nema razloga da ne vjerujemo. Nema tamo smutljivaca ko ovde.insomnia78 wrote:Al ne mozes naci nigdje ovaj clanak
- pirmin
#754 Re: Safet Susic trener Eviana
To mi je najjace.noiserr wrote:Meni vi niste normalni, od ovoliko utakmica danas gledate drugu ligu Francuske, haha.
Safet je kult, dzaba je.
Al` nece biti na pinku jos dugo, men`s`cini.
- insomnia78
#755 Re: Safet Susic trener Eviana
Ma nisam to ni pomislioPaul F. wrote:Tako je neko napisao na njihovom forumu i niko nije demantovao. Nema razloga da ne vjerujemo. Nema tamo smutljivaca ko ovde.insomnia78 wrote:Al ne mozes naci nigdje ovaj clanak
Clanak postoji, upravo pod naslovom koji si naveo nego, fakat, moras imati predplatu da bi ga mog'o procitati na netu
-
RtrnOfSalisbury
#756 Re: Safet Susic trener Eviana
sajke je ipak napravio velki iskorak naprijed, sad mece i neke ko formacije: 4-4-2, 4-3-3, 4-5-1 ... nije da igraci letaju gore-dole bez neke formacije
-
RtrnOfSalisbury
#757 Re: Safet Susic trener Eviana
garantujem kad bi igraci mogli sprovest sajketove zamisli da bi evijan bio ubjedljivo prvi
-
5 0 5
#758 Re: Safet Susic trener Eviana
ma njega je lako procitati. ako gubi, on mijenja jednog igraca iz sredine za napadaca. ali u principu taktika ostaje maje vise ista. ako vodi, obratno. pojacava odbranu, igraju na duge lopte i nada se da se poluvrijeme cim prije zavrsi. ako ima 2 igraca sa zutim kartonom, jedan ce izaci napolje, makar mu bili najbolji igraci na terenu. ponekad voli smicalice, tipa naopaka formacija, pa da suparnicki trener pomisli, ovaj ili je genije ili totalna neznalica. rijetko je ikada ikog zbunio. i jos voli prevariti, kao onda meksikance, kada im je dao lazni spisak. mozda on misli da su mu te jalijaske fore uredu, ali vjerujem da s njima vise izgubi nego sto dobije.RtrnOfSalisbury wrote:garantujem kad bi igraci mogli sprovest sajketove zamisli da bi evijan bio ubjedljivo prvi
dovoljno je pogledati dvije safetove kasete i znas njegovu cijelu trenersku filozofiju. to je manje vise to.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#759 Re: Safet Susic trener Eviana
Paul F. wrote:Izleda da su mu to rekli pa porekli. Takve ambicije podrazumijevaju podršku i ulaganja.JoseMujica wrote: Iz Sajinih usta u tvoje uši, oči i dabogda mozak![]()
Na njihovom forumu piše da u subotnjem štampanom izdanju l'Equipe piše:
SUSIC DECHANTE DEJA
"On m'a dit que les dirigeants jouaient la montée.
Si on m'avait parlé du maintien, je ne serais pas venu"
Susic a dû vite déchanter et n'a pas tardé à adresser quelques piques à ses dirigeants.
hehehhe našla krpa zakrpu
to je potpuno nova priča i od samog Saje u odnosu na onu od prije 5 kola al hele neise ko kome tu maže oči
protiv Metza su u prvom poluvremenu pokazali da itekako ima mesa u timu i da mogu dobro odigrati i da nije bilo onog nesretnog penala mislim da bi i dobili tu utakmicu....mislim da je Sajo pogriješio što ih je u drugom poluvremenu prebacio iz 433 u 442, bez obzira na onaj gol djelovali su u drugom dosta lohotnije.....nadam se da će se dozvat pameti Sajke i forsirati ovaj 433 sistem u ome ekipa djeluje kompaktno
u svakom slučaju s nestrpljenjem čekam nova uzbuđenja iz Annecija
- insomnia78
#760 Re: Safet Susic trener Eviana
Pa nije, Sajo se drzi svoje price
On kaze da su mu rekli kako uprava zeli napredovati u 1ligu, ka'e da su mu rekli da zele ostati u sredini on ne bi ni dolazio
On kaze da su mu rekli kako uprava zeli napredovati u 1ligu, ka'e da su mu rekli da zele ostati u sredini on ne bi ni dolazio
-
5 0 5
#761 Re: Safet Susic trener Eviana
a nisu mu vala igraci ni i od igraca.
- insomnia78
#762 Re: Safet Susic trener Eviana
Trebali su mu dati PSG
Joj sto nagazise Monaco
Joj sto nagazise Monaco
- JoseMujica
#763 Re: Safet Susic trener Eviana
ma priče su ko priče za malu djecu...tabela je pravi pokazatelj znanja i imanja

- MOSALJOZE
#764 Re: Safet Susic trener Eviana
Jose nemoj zajebavat,izvrces tabelu daj nam pravo stanje. 
-
Paul F.
#765 Re: Safet Susic trener Eviana
Pa sad, da je to tako jednostavno, svi bi vazda stavljali tu tvoju formaciju i doviđenja prijatno. Ima tu druga stvar. Evijan je krenuo žestoko i zna se da takav tempo igrači ne mogu držati cijelu tekmu. I predviđeno je bilo da uspore kasnije. Slično je Meša uradio protiv Izraela.JoseMujica wrote:
protiv Metza su u prvom poluvremenu pokazali da itekako ima mesa u timu i da mogu dobro odigrati i da nije bilo onog nesretnog penala mislim da bi i dobili tu utakmicu....mislim da je Sajo pogriješio što ih je u drugom poluvremenu prebacio iz 433 u 442, bez obzira na onaj gol djelovali su u drugom dosta lohotnije.....nadam se da će se dozvat pameti Sajke i forsirati ovaj 433 sistem u ome ekipa djeluje kompaktno
u svakom slučaju s nestrpljenjem čekam nova uzbuđenja iz Annecija
- JoseMujica
#766 Re: Safet Susic trener Eviana
MOSALJOZE wrote:Jose nemoj zajebavat,izvrces tabelu daj nam pravo stanje.
uprava je protiv trenera jer ne žele da im ga otme PSG
- House
#767 Re: Safet Susic trener Eviana
JoseMujica wrote:ma priče su ko priče za malu djecu...tabela je pravi pokazatelj znanja i imanja![]()
slijedi borba za opstanak
- Šibicar
#768 Re: Safet Susic trener Eviana
Pa Šta hoćete ima duplo više bodova nego u kvalifikacijama,znači da je sad duplo bolji trener. 
- House
#769 Re: Safet Susic trener Eviana
Bolja su dva, nego tri boda.
- JoseMujica
#770 Re: Safet Susic trener Eviana
U igri je još 99 bodova i ne strahujem.
- Šibicar
#771 Re: Safet Susic trener Eviana
JoseMujica wrote:U igri je još 99 bodova i ne strahujem.
- DonEmir
#772 Re: Safet Susic trener Eviana
House wrote:JoseMujica wrote:ma priče su ko priče za malu djecu...tabela je pravi pokazatelj znanja i imanja![]()
![]()
![]()
slijedi borba za opstanakkoje drvo od trenera
-
Paul F.
#773 Re: Safet Susic trener Eviana
Meni je najjače da oni koje ne interesuje tema dolaze ovde. Ima i tema o pčelarstvu koja me ne zanima i ne pada mi na pamet da tamo idem i čudim im se. Mislim da se normalni ljudi tako ponašaju.pirmin wrote:To mi je najjace.noiserr wrote:Meni vi niste normalni, od ovoliko utakmica danas gledate drugu ligu Francuske, haha.![]()
Safet je kult, dzaba je.
- DonEmir
#774 Re: Safet Susic trener Eviana
To nigdje veze nema.Paul F. wrote:Meni je najjače da oni koje ne interesuje tema dolaze ovde. Ima i tema o pčelarstvu koja me ne zanima i ne pada mi na pamet da tamo idem i čudim im se. Mislim da se normalni ljudi tako ponašaju.pirmin wrote:To mi je najjace.noiserr wrote:Meni vi niste normalni, od ovoliko utakmica danas gledate drugu ligu Francuske, haha.![]()
Safet je kult, dzaba je.
Mene zanima nogomet, Safet kao trener od njega pravi cirkus.. itd.
Pozdrav
-
Paul F.
#775 Re: Safet Susic trener Eviana
I zbog toga dolaziš ovde i ponavljaš po ko zna koji put istu priču o stručnosti, laži o otkazu, laži o kritikama na Evianovom forumu itd... Zanima te fudbal pa stavljaš ovde idiotske slike ? Jesi li ikad i u čemu doprinio ovoj temi ? Jesi li ikad donio neku novu istinitu informaciju ? Ti nisi toliko glup pa da ne znaš da takvo ponašanje ne diskredituje Sušića nego tebe a pogotovu moderaciju ovog foruma.DonEmir wrote: To nigdje veze nema.
Mene zanima nogomet, Safet kao trener od njega pravi cirkus.. itd.
Pozdrav