BHTelekom vs Eronet vs Mtel vs ostali mobilni operateri

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

ko nudi najbolje usluge po najnižim cijenama ?

bhtelecom
14
20%
eronet
6
9%
mtel
7
10%
haloo
4
6%
Novotel
38
55%

Total votes: 69

dileja

#751 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by dileja »

kroz 6 mjeseci se možeš opet prešaltat :oops:

što ne bi postojo čak je ojačo poziciju po posljednjem izvještaju RAKa (slika dole)

lijepa prednost što imaš non stop DŽABA 200 MB interneta na mjesec dana (prvih 6 mjeseci po prenosu broja po 400 MB),
dok na primjer za 500MB bht debili traže 10 KM na ultri,
kao i džaba 200 SMS (400 prvih 6 mjeseci)

200 MB mjesečno sasvim dovoljno za viber i whatsapp !!!!!

a prenos završiš od kuće, e-mailom !!!!!!!!!
http://www.izimobil.ba/Ponuda/usluge/pr ... u-izimobil

Image
getriba

#752 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by getriba »

Dobro si ti odabrala :thumbup:
IZI se gasi...ko zna šta će biti i kome će ti korisnici pripasti, tj. ko će ih kupiti.

Samo nagovori raju da prebace broj i na konju si :wink:
kloniran

#754 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kloniran »

ja im znam jednog od direktora :P
i da gase se, ako ih neko ne kupi ubrzo :wink:
krakatoa

#756 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by krakatoa »

dileja wrote:Ma šta kažeš
:lol: :lol:
Hoće li iko od admina da banuje ovog g_i_l_i_p_t_e_r_a? Chmoljo? Bobi? Pa frajer je spominjao Chmolju cijelu porodicu uzduž i poprijeko i sada je kloniran. Zabolila me više ruka od prijavljivanja svakog njegovog posta.
dileja

#757 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by dileja »

Do sada si samo valjo gluposti

Sad ti se stanje pogoršalo i već si opasno posto bolestan da ti se priviđaju neki klonovi
Ko si ti da određuješ ko je klon a ko nije
Ako se već bavimo vidovnjaštvom i ja vidim da ćeš stradat totalno
mirza_15

#758 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mirza_15 »

krakatoa wrote:
dileja wrote:Ma šta kažeš
Hoće li iko od admina da banuje ovog g_i_l_i_p_t_e_r_a? Chmoljo? Bobi? Pa frajer je spominjao Chmolju cijelu porodicu uzduž i poprijeko i sada je kloniran. Zabolila me više ruka od prijavljivanja svakog njegovog posta.
Nemoj bolan da ga banuje. Vdis da mu nije mrsko da se klonira (17 glasova za IZI :mrgreen: ). A 17 glas je IZI dobio kada je on kreirao ovaj acc. Ovako smo ga provalili. Kada se ponovo klonira opet cemo morati kontati koji je :lol:
dileja

#759 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by dileja »

Pa prije da si ti i ovaj gore klon a ako niste onda vam je bolest opasno uznapredovala jer svaki koji nije za bht je ili klon, ili izdajnik nepatriota,ili srbin ili hrvat samo ako ne daje pare banditima u bht taj ne valja
Ofirni ste do balčaka
krakatoa

#760 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by krakatoa »

dileja wrote:Pa prije da si ti i ovaj gore klon a ako niste onda vam je bolest opasno uznapredovala jer svaki koji nije za bht je ili klon, ili izdajnik nepatriota,ili srbin ili hrvat samo ako ne daje pare banditima u bht taj ne valja
Ofirni ste do balčaka
Hajde gilipteru prestani više pisati postove, muka mi je od stalnog prijavljivanja tvojih postova. Valjda admini na odmoru pa iz tog razloga još si tu. Uskoro pa pa :D

Image
krakatoa

#761 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by krakatoa »

dileja wrote:Do sada si samo valjo gluposti

Sad ti se stanje pogoršalo i već si opasno posto bolestan da ti se priviđaju neki klonovi
Ko si ti da određuješ ko je klon a ko nije
Ako se već bavimo vidovnjaštvom i ja vidim da ćeš stradat totalno
Opa počeli smo i sa prijetnjama. Moramo IZI-ju opet pisati da malo obuzdaju svog uposlenika. Sreća tvoja pa si iza nick-a jer za ovo bi i ti i kompanija (IZI) dobru tužbu mogli popiti. Ovako sreća tvoja.
Last edited by krakatoa on 08/10/2015 11:28, edited 2 times in total.
dileja

#762 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by dileja »

Postaješ već dosadan i naporan s glupostima
Ja nisam kvalificiran da te lijecim imaju adekvatne ustanove za takve pacijente
Maharadza

#763 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Maharadza »

Jel' to HDMI aka notmot aka šaraf_osmica aka adnanduran1993 aka barabanakvadrat nekoga naziva klonom?! :lol: :lol:
avaks

#764 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by avaks »

Evo ja samo zbog hejtera dao glas za IZI da ne kmečite da je još neki klon to uradio.
Jake mi ankete o5, kao BHT nudi više uz niže cijene :lol: :lol: :lol: :lol:
Samo dvije stranice ove teme da se pročita, sve fino crno na bijelo i haman ispade i IZI da je povoljniji od ovih lihvara a da ne spominjemo haloo ili pretplate :thumbup:
dileja

#765 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by dileja »

alal vjera, kralju

IZI jest povoljniji i od halo, by the way
ima obračunsku 15/60 i cijenu po minuti 0,20
haloo ima 60/60 i 0,18

i jedni i drugi imaju džaba razgovore unutar mreže

ali IZI daje još DŽABA standardno 200 MB neta i 200 SMS (kao poklon za prenos broja 6 mjeseci po 400 MB i 400 SMS)

ali IZI ima i skuplju dopunu neta od 11 KM za 1 GB (skoro kao i bht lopovi - 13 KM)
a haloo 5 KM 1 GB na 20 dana

ovom mojoj kombinacijom dole, imam najpovoljniji internet i najpovoljniji prepaid govorni saobraćaj :oops:
TRENUTNO
sutra nek se pojavi neko još povoljniji, idem njemu
hvala RAKu i opciji prenosa broja što postoje :D

Image
kalabaster

#766 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kalabaster »

avaks wrote:Evo ja samo zbog hejtera dao glas za IZI da ne kmečite da je još neki klon to uradio.
Jake mi ankete o5, kao BHT nudi više uz niže cijene :lol: :lol: :lol: :lol:
Samo dvije stranice ove teme da se pročita, sve fino crno na bijelo i haman ispade i IZI da je povoljniji od ovih lihvara a da ne spominjemo haloo ili pretplate :thumbup:
Tačno tako
Ćitajući prve stranice sve je jasno
Evo i ja glasam za Izi
moram se jos malo raspitat i vjerovatno ću reći alajhmanet ultri i prenijet broj
avaks

#767 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by avaks »

Treba u inat sada IZI izglasati, svi redom, pa neka kmeče ovi uposlenici BHT :lol: :lol: :lol:
kalabaster

#770 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kalabaster »

Fino, fino
U svakom slučaju bolje od ultre koja me odere 0,28 za svaku minutu
Del_Boy1

#771 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Del_Boy1 »

Tu su ti cijene bez PDV-a i prva minuta te košta kao i na ultri, možda 1kf manje.
kalabaster

#772 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kalabaster »

Pa eto nek je prva minuta isto, a sljedeće minute
A 200 MB i 200 SMS
To bi na bht kostalo minimalno 10 KM

Dakle ima li išta da je ultra bolja ?
Nista
karirana kosulja

#773 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by karirana kosulja »

Raja kakva je pokrivenost 3g signalom u kantonu Sarajevo?
Kakva su iskustva?
dileja

#775 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by dileja »

Niko nije gori od ultre a naročito internet koji je ubjedljivo najskuplji
Post Reply