Ostaviti brak radi druge osobe?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ramzess Veliki

#751 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Ramzess Veliki »

Ridjobrki wrote:
Tad ću biti na pragu 40-te pa bih molio da me se posavjetuje glede prihvatljive dobne razlike za potencijalnu partnericu, ko je god narod slušao nije se zajeb'o. :-D
10-15 godina ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

8-) Ozbiljan sam ... 8-)

To je prosta računica. Tebi treba žena stabilna, da je seksualno iskusna i da je sve isprobala da ti ne šara pod stare dane sa kojekakvim balavcima, i da je zaposlena a da još dobro izgleda bar za narednih godinu dvije da se imate čega prisjećati. To su 30-35-te. :thumbup:
Njoj treba muškarac koji je sve proš'o, zaposlen, da ima stan i auto, i da sa dozom prezira posmatra kolege koji bleje za curicama od 20, i da može još da se dokaže u narednih par godina da se i ona ima čega sjećati poslije. To su 40-45-te.
pakica_

#752 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by pakica_ »

Ramzess Veliki wrote:
Ridjobrki wrote:
Tad ću biti na pragu 40-te pa bih molio da me se posavjetuje glede prihvatljive dobne razlike za potencijalnu partnericu, ko je god narod slušao nije se zajeb'o. :-D

8-) Ozbiljan sam ... 8-)

To je prosta računica. Tebi treba žena stabilna, da je seksualno iskusna i da je sve isprobala da ti ne šara pod stare dane sa kojekakvim balavcima, i da je zaposlena a da još dobro izgleda bar za narednih godinu dvije da se imate čega prisjećati. To su 30-35-te. :thumbup:
Njoj treba muškarac koji je sve proš'o, zaposlen, da ima stan i auto, i da sa dozom prezira posmatra kolege koji bleje za curicama od 20, i da može još da se dokaže u narednih par godina da se i ona ima čega sjećati poslije. To su 40-45-te.
mudro zboris, druze forumas :D
al' fakat' :D
ho oponopono

#753 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by ho oponopono »

...sta je ovo pobogu, neke smjernice, formule kalkulacije...grad bez ljubavi sumrak ideja,mozgovne vijuge setaju pse, hladan kao led ubilo me beznadje...zicanje karte za srecu u jednom pravcu, ne prodajem nasmjesenog psa...zaboravi na to... :pusi2:
Ramzess Veliki

#754 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Ramzess Veliki »

pakica_ wrote:
Ramzess Veliki wrote:
Ridjobrki wrote:

8-) Ozbiljan sam ... 8-)

mudro zboris, druze forumas :D
al' fakat' :D
Kažem ja da bez iskusne žene nema zadovoljstva, ali neee ... svi bi neke suhonjave klinke da su nevine a da sve znaju ... a to nemere biti ... :oops:
pakica_

#755 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by pakica_ »

Ramzess Veliki wrote: Kažem ja da bez iskusne žene nema zadovoljstva, ali neee ... svi bi neke suhonjave klinke da su nevine a da sve znaju ... a to nemere biti ... :oops:
ne razumijem se u to kakve zene su potrebne za zadovoljstvo, ali za muske se slazem definitli :D 35-37-40.. 'vaki :thumbup: :oops:
SaraFina

#756 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by SaraFina »

_BataZiv_0809 wrote:
SaraFina wrote: Šta je u ovom Video uradku burno?

:D

Meni samo odslikava dobro trenutno stanje!
Elem Sarafinko,evo ti i Ridjobrki i tvoj omiljeni klixo potvrdise Macanovu teoriju :)

Pa je li ti misliš fakat da bi stav bilo kojeg muškarca na ovoj temi o ovom pitanju bio mjerodavan, pa čak i mog omiljenog klikse?
Naravno, da će svi replicirati u prilog muškom rodu... Jer repliciraju takodje u sopstveni prilog :D

I nije meni sporan ni Macanov ni tvoj stav. Svi imamo pravo na različita mišljenja :)

A pogotovo me ne pogadja to što je Macan iznio. Lično nisam ni u kakvoj " kriznoj skupini" po vašim teorijama.

Sporan je način na koji to on i ti prezentirate i iznosite.
Bez trunke kulture, samokritičnosti i objwktivnosti.
Uvredljivo, ruzno i bahato.

Zato sam se oglasila. :D

A ima li istine ili nema u teorijama, da se naravno diskutirati.

Kulturno, pristojno i uz uvazavanje. Osobne diskreditacije tvog tipa koje Macan primjenjuje su nepozeljne.

Evo ovo recimo :

Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
Post21/04/2015 14:20

Ako je istina da ima 26 godina,
ni kučeta ni mačeta, ni muža, ni momka, a uzela dijeliti lekcije po forumu.
Tek kad prođeš neke stvari, onda se javi da korektno i konkretno diskutujemo.
Bilo bi ti puno pametnije da nađeš kakva momka (kako reče da dobro izgledaš, pa ne bi trebalo biti problema),
samo još da naučiš da ponekad ošutiš koju minutu. Djelovala bi puno ozbiljnije i pametnije.
Pa neku noć isto ovako Macan citira cijeli moj post na SNjKBB temi i uzima me za primjer što je natalitet u BiH negativan.

Ničim izazvan i sl..
Last edited by SaraFina on 21/04/2015 16:37, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#757 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by _BataZiv_0809 »

SaraFina wrote:
Pa je li ti misliš fakat da bi stav bilo kojeg muškarca na ovoj temi o ovom pitanju bio mjerodavan, pa čak i mog omiljenog klikse?
Naravno, da će svi replicirati u prilog muškom rodu... Jer repliciraju takodje u sopstveni prilog :D

I nije meni sporan ni Macanov ni tvoj stav. Svi imamo pravo na različita mišljenja :)

A pogotovo me ne pogadja to što je Macan iznio. Lično nisam ni u kakvoj " kriznoj skupini" po vašim teorijama.

Kulturno, pristojno i uz uvazavanje. Osobne diskreditacije tvog tipa koje Macan primjenjuje su nepozeljne.
Ti si covjeku rekla da on opisuje situaciju iz "zaostalo/ruralne sredine Donji Brabonjci" i sad bi djelila lekcije o kulturi i samokriticnosti.
SaraFina

#758 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by SaraFina »

_BataZiv_0809 wrote:
SaraFina wrote:

Ti si covjeku rekla da on opisuje situaciju iz "zaostalo/ruralne sredine Donji Brabonjci" i sad bi djelila lekcije o kulturi i samokriticnosti.
Rekla sam ti to je parodija na upis kojem nedostaje osnovne kulture .. Kao i što je s tvojim često slučaj .. Zato ga i braniš ..

http://forum.klix.ba/kako-se-moze-zaust ... 86s50.html

Pročitaj molim te ovo :D

Obrazac macanovog ponašanja podsjećam na tebe. Slika u ogledalu. Kad sam ja u pitanju.

Porodični zivot mi misaona imenica :))

Evo očit primjer šta je dovelo do bijele kuge.
Piše eseje o svemu i svačemu, u sve se razumije i miješa,
a normalan porodični život misaona imenica.
Ništa prviše lično, uzeo sam je kao primjer, a još hiljade takvih.
Zato da vas pitam, što vam je? Javno :D
ho oponopono

#759 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by ho oponopono »

...ovo gore nego dinastija... :gunjastajl:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#760 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by _BataZiv_0809 »

SaraFina wrote: Rekla sam ti to je parodija na upis kojem nedostaje osnovne kulture .. Kao i što je s tvojim često slučaj .. Zato ga i braniš ..

http://forum.klix.ba/kako-se-moze-zaust ... 86s50.html

Pročitaj molim te ovo :D

Obrazac macanovog ponašanja podsjećam na tebe. Slika u ogledalu. Kad sam ja u pitanju.

Porodični zivot mi misaona imenica :))

Evo očit primjer šta je dovelo do bijele kuge.
Piše eseje o svemu i svačemu, u sve se razumije i miješa,
a normalan porodični život misaona imenica.
Ništa prviše lično, uzeo sam je kao primjer, a još hiljade takvih.
Zato da vas pitam, što vam je? Javno :D
Ama šćeri ja branim princip, pusti Matzana ili ga pitaj licno sta te interesuje.
Ridjobrki

#761 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Ridjobrki »

Ramzess Veliki wrote: 10-15 godina ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

8-) Ozbiljan sam ... 8-)

Meni je nekako gornja granica 10 godina, sve preko toga mi je previše. Za par godina da upoznam nešto između 27 i 32-33 mislim da će biti skroz ok. Dovoljno mlada za uživanje u životu a dovoljno ubijena u pojam da zna da je danas premija kad nađeš zaposlenog muškarca koji leti za poslom, pazi ženu, voli djecu, ne pije, ne puši, ne drogira se, ne švrlja kad je u vezi... Biće to ok. :)
Njanjavi

#762 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Njanjavi »

Dabogda zavrsili skupa, i imali 7ro djece, sve gore od goreg!!!
SaraFina

#763 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by SaraFina »

Pa pitam vas obojcu Bato, zašto se ničim pozvani kačite na istovjetan način?

Kulturno i sa uvazavanjem evo :D

Po SKBNJVLj temama.
ho oponopono

#764 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by ho oponopono »

1x psiho koktel,1x povecanje muda bez obzira na pol ... :pusi2:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#765 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by _BataZiv_0809 »

ho oponopono wrote:...ovo gore nego dinastija... :gunjastajl:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#766 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by _BataZiv_0809 »

SaraFina wrote:Pa pitam vas obojcu Bato, zašto se ničim pozvani kačite na istovjetan način?

Po SKBNJVLj temama.
Ne znam sto se Mazan kaci. I da li se kaci uopce. Covjek pise direktno i brutalno, to je cinjenica. Ali pise istinu :D

Sto se mene tice,ne kacim se uopce, kazem svoje misljenje, e sad sto to tebe raspali da pises kilometarske traktate, jbga nije do mene.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#767 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by _BataZiv_0809 »

Ridjobrki wrote: Meni je nekako gornja granica 10 godina, sve preko toga mi je previše. Za par godina da upoznam nešto između 27 i 32-33 mislim da će biti skroz ok. Dovoljno mlada za uživanje u životu a dovoljno ubijena u pojam da zna da je danas premija kad nađeš zaposlenog muškarca koji leti za poslom, pazi ženu, voli djecu, ne pije, ne puši, ne drogira se, ne švrlja kad je u vezi... Biće to ok. :)
Ridjobrki mogu li ja kako ovo postici bez razvoda?

Ozbiljno pitam :sax:
pakica_

#768 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by pakica_ »

je l' to Allaha vam/Isusa vam/Bude vam jos naglabate o istoj temi........ :zid: :zid:
:run:
SaraFina

#769 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by SaraFina »

_BataZiv_0809 wrote:
SaraFina wrote:Pa pitam vas obojcu Bato, zašto se ničim pozvani kačite na istovjetan način?

Po SKBNJVLj temama.
Ne znam sto se Mazan kaci. I da li se kaci uopce. Covjek pise direktno i brutalno, to je cinjenica. Ali pise istinu :D

Sto se mene tice,ne kacim se uopce, kazem svoje misljenje, e sad sto to tebe raspali da pises kilometarske traktate, jbga nije do mene.

Ja mislim da će barem desetak osoba potvrditi moje navode kad si ti u pitanju ..ako imaš amneziju to je druga stvar..

A što se Macana tiče, čisto mi je sumnjivo da mene uzima za svijetle primjere ( od hiljadu forumašica ) koje prodefiliraju dnevno forumom i da je baš meni od svih njih uzeo davati dobronamjerne savjete o ljubavnom zivotu i općenito raditi mi psihološke profile.

Poput klonova djelujete. :D
Njanjavi

#770 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Njanjavi »

Iskreno pricajuci, mene ova sarafina podsjeca na eurosa ako pricamo o klonovima vec :roll:
Ridjobrki

#771 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Ridjobrki »

_BataZiv_0809 wrote:
Ridjobrki wrote: Meni je nekako gornja granica 10 godina, sve preko toga mi je previše. Za par godina da upoznam nešto između 27 i 32-33 mislim da će biti skroz ok. Dovoljno mlada za uživanje u životu a dovoljno ubijena u pojam da zna da je danas premija kad nađeš zaposlenog muškarca koji leti za poslom, pazi ženu, voli djecu, ne pije, ne puši, ne drogira se, ne švrlja kad je u vezi... Biće to ok. :)
Ridjobrki mogu li ja kako ovo postici bez razvoda?

Ozbiljno pitam :sax:
Nisam ni ja tehnički imao razvod nego razlaz, nisam bio formalno oženjen nego smo se nakon veze razišli na dva kraja Europe i završili priču. Sa povremenim ponovnim pokušajima koji su samo potvrdili da nemamo šta tražiti skupa. :lol:

Ne znam možeš li, vremenom se čovjek i ispuca kroz te probleme i skonta druge načine... Ja sam imao problem sa bivšom što je mislila uvijek istim načinom postići različite stvari a to ne ide. Nakon što sam ja mijenjao pristup i iskušao sve skontao sam da više nema stvari koje me mogu tu pozitivno iznenaditi i da neki novi pokušaj nema smisla. Ali bilo mi je bitno da znam da sam sve pokušao tako da mogu sebi pogledati u oči i mirno krenuti dalje.

Kad dođeš na taj nivo onda ti je prilično svejedno šta će dalje biti, samo čuvaš svoj mir i gledaš svoja posla. :)
SaraFina

#772 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by SaraFina »

Njanjavi wrote:Iskreno pricajuci, mene ova sarafina podsjeca na eurosa ako pricamo o klonovima vec :roll:
Ne treba ti ono KAO :D

Je sam i tebe zavalila?( Potop nakon Eurose na Kljiksu.) tj mene!

Ako jesam, ne sjećam se :D

Toliko si zanimljiv.
Njanjavi

#773 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Njanjavi »

:lol:
Kako da ne :roll:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#774 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by _BataZiv_0809 »

SaraFina wrote:

Ja mislim da će barem desetak osoba potvrditi moje navode kad si ti u pitanju ..ako imaš amneziju to je druga stvar..

A što se Macana tiče, čisto mi je sumnjivo da mene uzima za svijetle primjere ( od hiljadu forumašica ) koje prodefiliraju dnevno forumom i da je baš meni od svih njih uzeo davati dobronamjerne savjete o ljubavnom zivotu i općenito raditi mi psihološke profile.

Poput klonova djelujete. :D
Mozda se svidjas Macanu dok te toliko pila. :D
ho oponopono

#775 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by ho oponopono »

:pusi2:
Post Reply