Joj pricemoa wrote:kakve su sanse da se besic vrati protiv grcke. Sinoc je cimi dobro odigrao.
Sta to nije dobro uradio?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Joj pricemoa wrote:kakve su sanse da se besic vrati protiv grcke. Sinoc je cimi dobro odigrao.
?? o cemu tiTomahawk11 wrote:Joj pricemoa wrote:kakve su sanse da se besic vrati protiv grcke. Sinoc je cimi dobro odigrao.![]()
O ovom bold, ocito sarkasticnom.moa wrote:?? o cemu tiTomahawk11 wrote:Joj pricemoa wrote:kakve su sanse da se besic vrati protiv grcke. Sinoc je cimi dobro odigrao.![]()

Kako su ovo rangirali, po kojim parametrima?nKrkan wrote:
Niko ovo Francuzima neće uzeti.
Ma ja dok sam vidio da Hrvatska nije među prva tri favorita, znao sam da tu nešto nije u redu.nKrkan wrote:Nemam pojma, na osnovu rezultata,kladionica potencijala čega već.
Ali Brazil ispred Francuske![]()
No way.
Kako je Ajax grohnuo sa proizvodnjom igrača, tako je grohnula i reprezentacija.Romanista 101% wrote:sta bi od onakve sile u fudbalu Holandije, a nekad su uvijek prvi osiguravali plasmane na velika takmicenja
A Wijnaldum i Blind? Jeste da ove godine nisam gledao nešto puno Liverpoola i Manchestera, ali su mi se oni činili kao solidni igrači...Muhamed Đakmić wrote:Holandija nije ništa bolja od nas, a pogotovo neće biti kad se povuku Robben i Sneijder.
Strootman je glavni veznjak, Dost glavni napadač, to je smiješno u evropskim okvirima, recimo lošije od nas. Bolji su za klasu i Džeko i Pjanić, a to su valjda dvije ključne pozicije.
Odbrana bi im trebala biti jaka s van Dyjkom i de Vriijom, i imaju još Depaya. Ovi ostali potencijali su smiješni igrači, bili su veliki potencijali svojvremeno i Eljero Elia, Bruno Martins Indi, Anita Vurnon, Siem de Jong i slični.
Dići će se oni iz krize, ali njihova produkcija je zaustavljena jer Holanđani ne proizvode prirodni talenat. Oni proizvode igrače perfektno uklopljive u sistem, ali oni nisu talenti. Mislim, desi se tu i tamo poneki izuzetak, ali prirodni talenti nisu ni Strootman, ni Sneijder, ni van der Vaart, ni niko od ove nadolazeće generacije.
Funkcionisalo je to dok druge zemlje nikako nisu imale razvijene sisteme i dok su se previše oslanjale na vlastiti talenat, ali kad Španija i Njemačka spoje talenat sa sistemom dobiješ višestruko kvalitetnije igrače.
Ma Wijnaldum je meni ok, dobar je igrač, ali nije klasični nosilac igre. Ono, tipičan sistemski igrač. Blind mi je baš holandski proizvod koji ćeš uklopiti u svaki sistem da ne strši, ali nigdje se neće previše pozitivno isticati. Kolašinac je za njega svemirski brodcyprus wrote:A Wijnaldum i Blind? Jeste da ove godine nisam gledao nešto puno Liverpoola i Manchestera, ali su mi se oni činili kao solidni igrači...Muhamed Đakmić wrote:Holandija nije ništa bolja od nas, a pogotovo neće biti kad se povuku Robben i Sneijder.
Strootman je glavni veznjak, Dost glavni napadač, to je smiješno u evropskim okvirima, recimo lošije od nas. Bolji su za klasu i Džeko i Pjanić, a to su valjda dvije ključne pozicije.
Odbrana bi im trebala biti jaka s van Dyjkom i de Vriijom, i imaju još Depaya. Ovi ostali potencijali su smiješni igrači, bili su veliki potencijali svojvremeno i Eljero Elia, Bruno Martins Indi, Anita Vurnon, Siem de Jong i slični.
Dići će se oni iz krize, ali njihova produkcija je zaustavljena jer Holanđani ne proizvode prirodni talenat. Oni proizvode igrače perfektno uklopljive u sistem, ali oni nisu talenti. Mislim, desi se tu i tamo poneki izuzetak, ali prirodni talenti nisu ni Strootman, ni Sneijder, ni van der Vaart, ni niko od ove nadolazeće generacije.
Funkcionisalo je to dok druge zemlje nikako nisu imale razvijene sisteme i dok su se previše oslanjale na vlastiti talenat, ali kad Španija i Njemačka spoje talenat sa sistemom dobiješ višestruko kvalitetnije igrače.
Holanđani su u ove dvije godine dosta rotirali ekipu, očigledno još nisu našli dobitnu kombinaciju...
Kada sada hladne glave pogledam tabelu nesto kontam.........BiH ce da bude 1. ili 3. u grupi.Tipicoti wrote:
![]()
Bolje nije moglo za nas, jos dva crvena i par zutih za Grke....super !
Besic ce igrati za Everon U23moa wrote:kakve su sanse da se besic vrati protiv grcke. Sinoc je cimi dobro odigrao.
Sad su nam porasli apetiti, premda opet Mesa konta da ne pretjera, posto je kalkulacija da bi i sa barazom mogao ostati na mjestu selektora.BarbaDue wrote:Nismo mi navikli na prve pozicije, prije će nam pristajati 3 pozicija kako smo i dosada naviki.
Jeste da ćeš dobiti remi protiv Belgije, a i Grčka neće biti lahka.Idemedosumom wrote:Pobijeda protiv Grcke i remi s Belgijom osigurava 2. mjesto, pod uvjetom da ostale sve dobijemo?
Pa nisu Bayern. Svejedno, taj remi nam treba samo ako Grčka pobijedi Belgiju u uzvratu.Ludzak wrote:Jeste da ćeš dobiti remi protiv Belgije, a i Grčka neće biti lahka.Idemedosumom wrote:Pobijeda protiv Grcke i remi s Belgijom osigurava 2. mjesto, pod uvjetom da ostale sve dobijemo?
I popraviti gol razliku, jer smo dvanaest golova iza Belgijanaca.Idemedosumom wrote:Pa nisu Bayern. Svejedno, taj remi nam treba samo ako Grčka pobijedi Belgiju u uzvratu.Ludzak wrote:Jeste da ćeš dobiti remi protiv Belgije, a i Grčka neće biti lahka.Idemedosumom wrote:Pobijeda protiv Grcke i remi s Belgijom osigurava 2. mjesto, pod uvjetom da ostale sve dobijemo?
Kako god grke moramo zdrobiti u Zenici.
Ekipa ne treba biti Bayern da bi dobili tromu Bosnu. Neka su u rangu Irske, pobjedit će nas.Idemedosumom wrote:Pa nisu Bayern. Svejedno, taj remi nam treba samo ako Grčka pobijedi Belgiju u uzvratu.Ludzak wrote:Jeste da ćeš dobiti remi protiv Belgije, a i Grčka neće biti lahka.Idemedosumom wrote:Pobijeda protiv Grcke i remi s Belgijom osigurava 2. mjesto, pod uvjetom da ostale sve dobijemo?
Kako god grke moramo zdrobiti u Zenici.
Najgore je kada mi kalkulišemo...uvijek se zajebemo tada.Edin H. wrote:Sad su nam porasli apetiti, premda opet Mesa konta da ne pretjera, posto je kalkulacija da bi i sa barazom mogao ostati na mjestu selektora.BarbaDue wrote:Nismo mi navikli na prve pozicije, prije će nam pristajati 3 pozicija kako smo i dosada naviki.