Popularne stvari koje ne kontam
- annoy
#751 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Facebook i volja i želja za konstantnim ažuriranjem profila slikama, statusima i sličnim 
- Rinzler
#752 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Vidis uz to ste jos i netolerantni totalno, jab npr probao burek sa zeljem a vi necete zeljanicu s mesom. Nikad vi taki u evropu neceteshmizlica wrote:svetogrđeRinzler wrote:Pa kontali bi da stavljate mesa u zeljaniceto isto da ti kažem da staviš zelje u burek
il je zeljanica il burek, mani mi mješano
-
dezurni_ucenik
#753 Re: Popularne stvari koje ne kontam
annoy wrote:Facebook i volja i želja za konstantnim ažuriranjem profila slikama, statusima i sličnim
Promjena profilke svakih sat vremena.Obavezno bude public,tako da tu sliku mogu svi da vide.
- shmizlica
#754 Re: Popularne stvari koje ne kontam
on topic
ne kontam žene/djevojke u onim extra visokim štiklama kad misliš da će noge polomiti kako hodaju
- Dr Kova
#755 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam zašto svi mega builderi nosaju majice iz osnovne 
Last edited by Dr Kova on 20/02/2015 14:08, edited 1 time in total.
- annoy
#756 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Meni je smiješno kada više puta postave istu sliku, zbog više lajkova ili čega većdezurni_ucenik wrote:annoy wrote:Facebook i volja i želja za konstantnim ažuriranjem profila slikama, statusima i sličnim
Promjena profilke svakih sat vremena.Obavezno bude public,tako da tu sliku mogu svi da vide.
Otkad imam Facebook počela sam neke ljude gledati drugačije, čim vidim na nekome da se silno trudi svoj život maksimalno eksponirati i sve što mu se događa dokumentirati i objaviti, razvijem laganu averziju. Svatko od nas ima donekle u sebi taštine, želje biti prihvaćen i želje za pokazivanjem, sve je to ljudski, ali do neke mjere. Ova kultura Facebooka je to sve napuhala do krajnjih granica. U zadnje vrijeme sam počela doživljavati da mi ljudi oko mene govore gluposti poput "ajmo jedan selfie" i naganjaju me s mobitelom, odmah mi se diže kosa na glavi, šta je s ljudima
- ultima_palabra
#757 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Oblače se na dječijem odjeluBuckethead wrote:Ne kontam žašto svi mega builderi nosaju majice iz osnovne
- Dr Kova
#758 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ultima_palabra wrote:Oblače se na dječijem odjeluBuckethead wrote:Ne kontam žašto svi mega builderi nosaju majice iz osnovne
- Snake Eyes
#759 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sad pogotovo nema smislaćiribiribela wrote:sisa i shisha. vidis da ima smislaLogovan wrote: Ma meni nema smisla ubacivati to "h", bezveze mi je skroz.
- ilkbahar
#760 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Probala sve sto lici na cokoladni krem, ne valja nista os nutele. Nekontam ljude koji ne vole nuteluBarbaDue wrote:Raja jede ili nutellu ili takovo eurokrem, predlazem da probaju nesta drugo ili trećesimonese wrote:kontam Nutellu,vrh
- ilkbahar
#761 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ovo je sandzacka gramatika, nista cudno u danasnji vakat.hanamontanaa wrote:Ni ja_BataZiv_0809 wrote:Nikako da se nacudim i da skontam zasto ljudi pisu neštA, valjda je neštOili kad pitaju sta je S TEBE, umjesto S TOBOM. Nikako mi nije jasno kako su završili osnovnu skolu
- simonese
#762 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ilkbahar wrote:Probala sve sto lici na cokoladni krem, ne valja nista os nutele. Nekontam ljude koji ne vole nuteluBarbaDue wrote:Raja jede ili nutellu ili takovo eurokrem, predlazem da probaju nesta drugo ili trećesimonese wrote:kontam Nutellu,vrh
- Rinzler
#763 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam takozvane animal lovere koji kao drze pascad i samo zbog jebene estetike odsjece pascetu usi i rep. Brate rep, haloooo. Jel jos kome ovo zestoko retardirana praksa il sam jedini. Rep je pascetu jedan od osnovnih alata za komunikaciju i sporazumjevanje sa okolinom. I ti kao insan imas obraza to keru odsjec samo zbog estetike i kao neke tradicije retardirane.
I uz to mi zestoko idu na zivce isti busaci u prsa koji si uzimaju za pravo da kastriraju psa. Ogavno, odvratno i tako bezobrazan i sebican postupak. Najstupidnije u svemu je sto ti ljudi fakat misle da cine psima dobro tim praksama i da su animal loveri.
Bolest, al neshvatljiva bolest.
I uz to mi zestoko idu na zivce isti busaci u prsa koji si uzimaju za pravo da kastriraju psa. Ogavno, odvratno i tako bezobrazan i sebican postupak. Najstupidnije u svemu je sto ti ljudi fakat misle da cine psima dobro tim praksama i da su animal loveri.
- Rinzler
#764 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sjo veceras me zestoko krenulo.
Ovo nije sad da ne kontam, ovo je cisti hejt.
Slusam prije neki dan onog jebenog djenana loncarevica na nekoj debilnoj emisiji kako pametuje o muzici, o kvalitetu ili nedostatku kvalitete iste. I to se satra pljujuci sa nekog imaginarnog pijadestala. Frajer koji cjeli zivot pjeva tudje pjesme, satra se hvaleci neki svoj album novi kao, aman pomislio bi insan jebo noel galaghera za njega.
Frajer nije napisao u zivotu pjesme, al hajd evo sad slusam na bingu bljutavca pjeva, i ako je ovo napisao, bolje da nije.
Znaci fuj fuj fuj, mediokriteti mutavi i kvazipjevaci.
Slusam prije neki dan onog jebenog djenana loncarevica na nekoj debilnoj emisiji kako pametuje o muzici, o kvalitetu ili nedostatku kvalitete iste. I to se satra pljujuci sa nekog imaginarnog pijadestala. Frajer koji cjeli zivot pjeva tudje pjesme, satra se hvaleci neki svoj album novi kao, aman pomislio bi insan jebo noel galaghera za njega.
Frajer nije napisao u zivotu pjesme, al hajd evo sad slusam na bingu bljutavca pjeva, i ako je ovo napisao, bolje da nije.
- ruzavjetrova
#765 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Senzacionalisticke naslove u novinama koji nemaju nista sa tekstom koji predstavljaju
- JThomas
#766 Re: Popularne stvari koje ne kontam
dobar kafanski pjevač. i bolje bi mu bilo da shvati da mu je to i limit.Rinzler wrote:Sjo veceras me zestoko krenulo.
a boljeg priloga mesu ili jajima od špinata slabo ima, a ujedno je i zdravo.
- Cherry-Cherry
#767 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Rinzler wrote:Ne kontam takozvane animal lovere koji kao drze pascad i samo zbog jebene estetike odsjece pascetu usi i rep. Brate rep, haloooo. Jel jos kome ovo zestoko retardirana praksa il sam jedini. Rep je pascetu jedan od osnovnih alata za komunikaciju i sporazumjevanje sa okolinom. I ti kao insan imas obraza to keru odsjec samo zbog estetike i kao neke tradicije retardirane.
Jest mi drago što se rotvajlerima više ne odsjecaju repovi. Duša me boljela, kada vidim bezrepog rotu
I muka mi je kada uzgajaju pse za borbe, idioti bolesni i izvitopereni, dresiraj mater svoju za borbe
I muka mi je kad vidim da neko ima cuku i onda ga tuče. Danas čitam, rotvajler ujeo vlasnicu. Jadan je bio po cijeli dan svezan i maltretiran, pa gdje je neće ujesti, ujela bih je i ja da me drži povazdan svezanu.
Sve te mučitelje životinja bih ja dobro namlatila i mučila.
- Cherry-Cherry
#768 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam ljude, koji ne kontaju kako neko ne voli more. Mislim, nije da ga baš ne volim, ali ne moram otići svake godine na more. Odeš na godišnji odmor u lupam eto Pariz, London, Berlin i onda svima čudno što nisi bio na moru. Kao da nisi ni bio na godišnjem, kad nisi bar do Neuma svratio na dva dana. 
- Logovan
#769 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam neke sportske portale, tipa sport.ba i slični.
- Cherry-Cherry
#770 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam starlete i zašto su starlete popularne. Kada je "skupa kurva" postala "starleta"?
- alijagoro
#771 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam neke forumase,koji na haman svakoj strani teme teretana,pitaju koje su dobre vjezbe za noge,prsa
kao I sta treba jesti prije I poslije treninga.Ne kontam ljude koji se non stop zale da su debeli a nista ne rade da to promjene(kao ni ljude uopsteno koji se samo zale I cekaju da se sve samo od sebe desi).
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#773 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Potpis ko kuca.annoy wrote: Meni je smiješno kada više puta postave istu sliku, zbog više lajkova ili čega već![]()
Otkad imam Facebook počela sam neke ljude gledati drugačije, čim vidim na nekome da se silno trudi svoj život maksimalno eksponirati i sve što mu se događa dokumentirati i objaviti, razvijem laganu averziju. Svatko od nas ima donekle u sebi taštine, želje biti prihvaćen i želje za pokazivanjem, sve je to ljudski, ali do neke mjere. Ova kultura Facebooka je to sve napuhala do krajnjih granica. U zadnje vrijeme sam počela doživljavati da mi ljudi oko mene govore gluposti poput "ajmo jedan selfie" i naganjaju me s mobitelom, odmah mi se diže kosa na glavi, šta je s ljudima
Ja sam se obrisao sa Facebooka kad sam skontao da to vise nije mjesto gdje cu spojiti neke pokidane veze i cuti se sa ljudima sa kojima dugo nisam, nego mjesto bjesomucne samopromocije.
Mislim nisam ni ja imun na lajkove, sto kazes svako ima u sebi tastine i zelje za pokazivanjem, ali brate umjernost je vrlina. Bas se o odredjenim osobama moze stosta saznati po ponasanju na fb.
- ćiribiribela
#774 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam sto se nerivrate kad ima opcija unfollow.

- Zeljoooo
#775 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jesam li ti kad rekao da si mi najdraza forumasica?ćiribiribela wrote:Ne kontam sto se nerivrate kad ima opcija unfollow.![]()