kviz potjera

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
dezurni_ucenik

#751 Re: kviz potjera

Post by dezurni_ucenik »

Nisu Mirka najavili kao potencijalnog lovca.
kakavdanakneiskustvu

#752 Re: kviz potjera

Post by kakavdanakneiskustvu »

koji lovac je danas bio,kakva emisija je bila?
perfect_guy

#753 Re: kviz potjera

Post by perfect_guy »

Morana.
onako ništa posebno, prvi lik prošao sa višom (53000) pa cura sa srednjom. drugo dvoje izletili u završnoj dođu do 7 koraka i bez problema ih skinu
kakavdanakneiskustvu

#754 Re: kviz potjera

vala poželio sam ovo ponovo gledati
kakavdanakneiskustvu

#755 Re: kviz potjera

dobar ovaj momak,9 tacnih odgovora
Donnie Smith

#756 Re: kviz potjera

Post by Donnie Smith »

oskarboy wrote:Ne znam sto neke ovde Tarik iritira :? :? :? pa Tarik daje pravi smek kvizu,malo zezanja i znanja.isto tako i na engleskom se voditelj malo zeza sa takmicarima a i lovcima.
Možda zato što nema prirodan talenat da bude duhovit i zanimljiv, sav je nategnut, utegnut, namješten, usiljen...mora da svaku rečenicu satima vježba pred ogledalom, to nekako izbija iz njega, neprirodnost, neopuštenost. Takav je i mimo kviza. Iritantan, bezbojan, dosadan :roll:

A kviz k'o i svaki drugi, namješten. U startu ubije želju za gledanjem. Iz aviona vidiš da lovci znaju i pitanja i odgovore, na neke se baš ono s mukom ustežu da ne odgovore, fol ne znaju :D
kakavdanakneiskustvu

#757 Re: kviz potjera

izgubiće ovo međeral
Android Knego

#758 Re: kviz potjera

Post by Android Knego »

Donnie Smith wrote:
oskarboy wrote:Ne znam sto neke ovde Tarik iritira :? :? :? pa Tarik daje pravi smek kvizu,malo zezanja i znanja.isto tako i na engleskom se voditelj malo zeza sa takmicarima a i lovcima.
Možda zato što nema prirodan talenat da bude duhovit i zanimljiv, sav je nategnut, utegnut, namješten, usiljen...mora da svaku rečenicu satima vježba pred ogledalom, to nekako izbija iz njega, neprirodnost, neopuštenost. Takav je i mimo kviza. Iritantan, bezbojan, dosadan :roll:

A kviz k'o i svaki drugi, namješten. U startu ubije želju za gledanjem. Iz aviona vidiš da lovci znaju i pitanja i odgovore, na neke se baš ono s mukom ustežu da ne odgovore, fol ne znaju :D
Ovo je bilo bas ono... objektivno... :D
Donnie Smith

#759 Re: kviz potjera

Post by Donnie Smith »

Pa...kad malo bolje razmislim, i jeste :mrgreen:
dabarizmabra

#760 Re: kviz potjera

Post by dabarizmabra »

Donnie Smith wrote:Možda zato što nema prirodan talenat da bude duhovit i zanimljiv, sav je nategnut, utegnut, namješten, usiljen...mora da svaku rečenicu satima vježba pred ogledalom, to nekako izbija iz njega, neprirodnost, neopuštenost. Takav je i mimo kviza. Iritantan, bezbojan, dosadan
Razmišljao sam baš o ovome i čini mi se da on više ostavlja takav dojam da izgleda nekako namješteno, usiljeno, zbog svoje motorike i govora, ali ipak mislim da nije.

Ima dosta ljudi koji ostavljaju dojam koji ne odgovara njihovom duhu (imaš ljudi koji zbog oblika očiju i kapaka, stalno izgledaju sanjivo i uspavano, ali nije tako).

Te fore i pošalice, dosta su brze reakcije i ne može to baš biti nešto smišljeno i usiljeno, jer 3 sekunde prije ne znaš šta će neko izgovoriti.

Ima i ovaj voditelj u beogradskoj verziji kviza, koji je dosta staloženiji, mirniji i nema tu dinamiku.

Mojoj supruzi se čak ona lovkinja i beogradske verzije, čini kao čudakinja, a meni baš nije :)

Neko voli burek, neko krompirušu, nekome treba voditelj sa upadicama, nekom je za kviz potreban ozbiljan voditelj, kao npr. Mlakar.

Čak su u Cro verziji, Dean i Tarik, znali nekad malo i pretjerat sa komentarima, što bi se reklo dotaći granicu ponašanja na javnom servisu.
kakavdanakneiskustvu

#761 Re: kviz potjera

aaaa šta uradi kotiga
cassius

#762 Re: kviz potjera

Post by cassius »

Donnie Smith wrote:

Jesi ga to upoznao ? :D

Imas pravo na misljenje , ali ovo je toliko smijesno za procitat :D kroz forum post odise hejtom :D
Donnie Smith

#763 Re: kviz potjera

Post by Donnie Smith »

cassius wrote:
Donnie Smith wrote:

Jesi ga to upoznao ? :D

Imas pravo na misljenje , ali ovo je toliko smijesno za procitat :D kroz forum post odise hejtom :D
1. da
2. da
3. ne
4. ne
:D
dezurni_ucenik

#764 Re: kviz potjera

Post by dezurni_ucenik »

kakavdanakneiskustvu wrote:aaaa šta uradi kotiga

Sta je bilo?
kakavdanakneiskustvu

#765 Re: kviz potjera

dezurni_ucenik wrote:

Sta je bilo?

u zadnjih desetak sekundi cini mi se na 4 pitanja odgovorio i pobijedio
bude

#766 Re: kviz potjera

Post by bude »

Ubi ih Billy k'o zeca :thumbup:

140 i nesto milja im izbi u zadnjoj sekundi
eurodancer

#767 Re: kviz potjera

Post by eurodancer »

nije los kviz, pratim britansku verziju na ITV-u, voditelj im je lud ko struja.
Banksy

#768 Re: kviz potjera

Post by Banksy »

kakavdanakneiskustvu wrote:
dezurni_ucenik wrote:

Sta je bilo?

u zadnjih desetak sekundi cini mi se na 4 pitanja odgovorio i pobijedio
Kad su pitanja bila s tri riječi, zar razliku od pet rečenica za takmičare, baš hinjski.
dabarizmabra

#769 Re: kviz potjera

Post by dabarizmabra »

Banksy wrote:Kad su pitanja bila s tri riječi, zar razliku od pet rečenica za takmičare, baš hinjski.
Jeste, baš je sinoć došlo do izražaja...em sporije čita pitanja ekipi, koja su od 3 rečenice, em za lovca nakon 10-og pitanja idu strogi ziceri, koje srednjoškolac ne bi fulao.

Da je Tarik bobu sporije čitao, ne bi ih stigao :D
Banksy

#770 Re: kviz potjera

Post by Banksy »

dabarizmabra wrote:
Banksy wrote:Kad su pitanja bila s tri riječi, zar razliku od pet rečenica za takmičare, baš hinjski.
Jeste, baš je sinoć došlo do izražaja...em sporije čita pitanja ekipi, koja su od 3 rečenice, em za lovca nakon 10-og pitanja idu strogi ziceri, koje srednjoškolac ne bi fulao.

Da je Tarik bobu sporije čitao, ne bi ih stigao :D
Očekivano je da im pomalo šilji, ali ono je baš bilo gadno...
Dzontra_Volta

#771 Re: kviz potjera

Post by Dzontra_Volta »

Razlika između originalne britanske verzije i ove hrvatske je i u tome što na britanskoj idu baš blic pitanja, tako da i takmičari i lovac mogu odgovoriti bez problema preko 20 pitanja. U Tarika često se izgubi puno više vremena na čiutanje pitanja nego na davanje odgovora.
dezurni_ucenik

#772 Re: kviz potjera

Post by dezurni_ucenik »

Jebena pitanja u zavrsnoj potjeri za ekipu, i ne tako zajebana pitanja za Kresu.
elk

#773 Re: kviz potjera

Post by elk »

I ja sam primjetio da tarik nekad namjerno sporije cita pitanja...ali meni je dobar voditelj(pogledajte samo onog na rts...),kviz super,gledam kad god mogu
kakavdanakneiskustvu

#774 Re: kviz potjera

izgubi ovo dean
dezurni_ucenik

#775 Re: kviz potjera

Post by dezurni_ucenik »

Perica pocijepao.
Post Reply