kviz potjera
Moderator: anex
-
dezurni_ucenik
#751 Re: kviz potjera
Nisu Mirka najavili kao potencijalnog lovca.
-
kakavdanakneiskustvu
#752 Re: kviz potjera
koji lovac je danas bio,kakva emisija je bila?
- perfect_guy
#753 Re: kviz potjera
Morana.
onako ništa posebno, prvi lik prošao sa višom (53000) pa cura sa srednjom. drugo dvoje izletili u završnoj dođu do 7 koraka i bez problema ih skinu
onako ništa posebno, prvi lik prošao sa višom (53000) pa cura sa srednjom. drugo dvoje izletili u završnoj dođu do 7 koraka i bez problema ih skinu
-
kakavdanakneiskustvu
#754 Re: kviz potjera
vala poželio sam ovo ponovo gledati
-
kakavdanakneiskustvu
#755 Re: kviz potjera
dobar ovaj momak,9 tacnih odgovora
- Donnie Smith
#756 Re: kviz potjera
Možda zato što nema prirodan talenat da bude duhovit i zanimljiv, sav je nategnut, utegnut, namješten, usiljen...mora da svaku rečenicu satima vježba pred ogledalom, to nekako izbija iz njega, neprirodnost, neopuštenost. Takav je i mimo kviza. Iritantan, bezbojan, dosadanoskarboy wrote:Ne znam sto neke ovde Tarik iritira![]()
![]()
pa Tarik daje pravi smek kvizu,malo zezanja i znanja.isto tako i na engleskom se voditelj malo zeza sa takmicarima a i lovcima.
A kviz k'o i svaki drugi, namješten. U startu ubije želju za gledanjem. Iz aviona vidiš da lovci znaju i pitanja i odgovore, na neke se baš ono s mukom ustežu da ne odgovore, fol ne znaju
-
kakavdanakneiskustvu
#757 Re: kviz potjera
izgubiće ovo međeral
-
Android Knego
#758 Re: kviz potjera
Ovo je bilo bas ono... objektivno...Donnie Smith wrote:Možda zato što nema prirodan talenat da bude duhovit i zanimljiv, sav je nategnut, utegnut, namješten, usiljen...mora da svaku rečenicu satima vježba pred ogledalom, to nekako izbija iz njega, neprirodnost, neopuštenost. Takav je i mimo kviza. Iritantan, bezbojan, dosadanoskarboy wrote:Ne znam sto neke ovde Tarik iritira![]()
![]()
pa Tarik daje pravi smek kvizu,malo zezanja i znanja.isto tako i na engleskom se voditelj malo zeza sa takmicarima a i lovcima.
![]()
A kviz k'o i svaki drugi, namješten. U startu ubije želju za gledanjem. Iz aviona vidiš da lovci znaju i pitanja i odgovore, na neke se baš ono s mukom ustežu da ne odgovore, fol ne znaju
- Donnie Smith
#759 Re: kviz potjera
Pa...kad malo bolje razmislim, i jeste 
-
dabarizmabra
#760 Re: kviz potjera
Razmišljao sam baš o ovome i čini mi se da on više ostavlja takav dojam da izgleda nekako namješteno, usiljeno, zbog svoje motorike i govora, ali ipak mislim da nije.Donnie Smith wrote:Možda zato što nema prirodan talenat da bude duhovit i zanimljiv, sav je nategnut, utegnut, namješten, usiljen...mora da svaku rečenicu satima vježba pred ogledalom, to nekako izbija iz njega, neprirodnost, neopuštenost. Takav je i mimo kviza. Iritantan, bezbojan, dosadan
Ima dosta ljudi koji ostavljaju dojam koji ne odgovara njihovom duhu (imaš ljudi koji zbog oblika očiju i kapaka, stalno izgledaju sanjivo i uspavano, ali nije tako).
Te fore i pošalice, dosta su brze reakcije i ne može to baš biti nešto smišljeno i usiljeno, jer 3 sekunde prije ne znaš šta će neko izgovoriti.
Ima i ovaj voditelj u beogradskoj verziji kviza, koji je dosta staloženiji, mirniji i nema tu dinamiku.
Mojoj supruzi se čak ona lovkinja i beogradske verzije, čini kao čudakinja, a meni baš nije
Neko voli burek, neko krompirušu, nekome treba voditelj sa upadicama, nekom je za kviz potreban ozbiljan voditelj, kao npr. Mlakar.
Čak su u Cro verziji, Dean i Tarik, znali nekad malo i pretjerat sa komentarima, što bi se reklo dotaći granicu ponašanja na javnom servisu.
-
kakavdanakneiskustvu
#761 Re: kviz potjera
aaaa šta uradi kotiga
-
cassius
#762 Re: kviz potjera
Jesi ga to upoznao ?Donnie Smith wrote:Možda zato što nema prirodan talenat da bude duhovit i zanimljiv, sav je nategnut, utegnut, namješten, usiljen...mora da svaku rečenicu satima vježba pred ogledalom, to nekako izbija iz njega, neprirodnost, neopuštenost. Takav je i mimo kviza. Iritantan, bezbojan, dosadanoskarboy wrote:Ne znam sto neke ovde Tarik iritira![]()
![]()
![]()
Imas pravo na misljenje , ali ovo je toliko smijesno za procitat
- Donnie Smith
#763 Re: kviz potjera
1. dacassius wrote:Jesi ga to upoznao ?Donnie Smith wrote:Možda zato što nema prirodan talenat da bude duhovit i zanimljiv, sav je nategnut, utegnut, namješten, usiljen...mora da svaku rečenicu satima vježba pred ogledalom, to nekako izbija iz njega, neprirodnost, neopuštenost. Takav je i mimo kviza. Iritantan, bezbojan, dosadanoskarboy wrote:Ne znam sto neke ovde Tarik iritira![]()
![]()
![]()
A kviz k'o i svaki drugi, namješten. U startu ubije želju za gledanjem. Iz aviona vidiš da lovci znaju i pitanja i odgovore, na neke se baš ono s mukom ustežu da ne odgovore, fol ne znaju![]()
Imas pravo na misljenje , ali ovo je toliko smijesno za procitatkroz forum post odise hejtom
2. da
3. ne
4. ne
-
dezurni_ucenik
#764 Re: kviz potjera
kakavdanakneiskustvu wrote:aaaa šta uradi kotiga
Sta je bilo?
-
kakavdanakneiskustvu
#765 Re: kviz potjera
dezurni_ucenik wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:aaaa šta uradi kotiga
Sta je bilo?
u zadnjih desetak sekundi cini mi se na 4 pitanja odgovorio i pobijedio
- bude
#766 Re: kviz potjera
Ubi ih Billy k'o zeca
140 i nesto milja im izbi u zadnjoj sekundi
140 i nesto milja im izbi u zadnjoj sekundi
- eurodancer
#767 Re: kviz potjera
nije los kviz, pratim britansku verziju na ITV-u, voditelj im je lud ko struja.
- Banksy
#768 Re: kviz potjera
Kad su pitanja bila s tri riječi, zar razliku od pet rečenica za takmičare, baš hinjski.kakavdanakneiskustvu wrote:dezurni_ucenik wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:aaaa šta uradi kotiga
Sta je bilo?
u zadnjih desetak sekundi cini mi se na 4 pitanja odgovorio i pobijedio
-
dabarizmabra
#769 Re: kviz potjera
Jeste, baš je sinoć došlo do izražaja...em sporije čita pitanja ekipi, koja su od 3 rečenice, em za lovca nakon 10-og pitanja idu strogi ziceri, koje srednjoškolac ne bi fulao.Banksy wrote:Kad su pitanja bila s tri riječi, zar razliku od pet rečenica za takmičare, baš hinjski.
Da je Tarik bobu sporije čitao, ne bi ih stigao
- Banksy
#770 Re: kviz potjera
Očekivano je da im pomalo šilji, ali ono je baš bilo gadno...dabarizmabra wrote:Jeste, baš je sinoć došlo do izražaja...em sporije čita pitanja ekipi, koja su od 3 rečenice, em za lovca nakon 10-og pitanja idu strogi ziceri, koje srednjoškolac ne bi fulao.Banksy wrote:Kad su pitanja bila s tri riječi, zar razliku od pet rečenica za takmičare, baš hinjski.
Da je Tarik bobu sporije čitao, ne bi ih stigao
-
Dzontra_Volta
#771 Re: kviz potjera
Razlika između originalne britanske verzije i ove hrvatske je i u tome što na britanskoj idu baš blic pitanja, tako da i takmičari i lovac mogu odgovoriti bez problema preko 20 pitanja. U Tarika često se izgubi puno više vremena na čiutanje pitanja nego na davanje odgovora.
-
dezurni_ucenik
#772 Re: kviz potjera
Jebena pitanja u zavrsnoj potjeri za ekipu, i ne tako zajebana pitanja za Kresu.
-
elk
#773 Re: kviz potjera
I ja sam primjetio da tarik nekad namjerno sporije cita pitanja...ali meni je dobar voditelj(pogledajte samo onog na rts...),kviz super,gledam kad god mogu
-
kakavdanakneiskustvu
#774 Re: kviz potjera
izgubi ovo dean