Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
-
Moenx
#751 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Kako je samo promjenio plocu
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#752 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Fahro, kod Duske Jurisic, otvoreno i jasno kaze da navija za jaku SDA u buducnosti, i za jaku koaliciju SDA-SBB, na slijedecim, i na opstim izborima...i za pobjedu te koalicije.
Dakle, jasno je sve. Desna, tajkunska, koalicija je cvrsto potpisana. I to na dugorocnom nivou.
Od sada ih mozemo smatrati k'o jedno. SDA-SBB, isti kur....klinac
. Jer, i sami to kazu 
Dakle, jasno je sve. Desna, tajkunska, koalicija je cvrsto potpisana. I to na dugorocnom nivou.
Od sada ih mozemo smatrati k'o jedno. SDA-SBB, isti kur....klinac
-
miop
#753 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
A ponekad i slazu-LIBERO- wrote:Fahro, kod Duske Jurisic, otvoreno i jasno kaze da navija za jaku SDA u buducnosti, i za jaku koaliciju SDA-SBB, na slijedecim, i na opstim izborima...i za pobjedu te koalicije.
Od sada ih mozemo smatrati k'o jedno. SDA-SBB, isti kur....klinac. Jer, i sami to kazu
- JThomas
#754 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
do prvog sukoba oko talova. bio je on SDA i više od toga, pa je bio najljući protivnik, pa je sad partner...a on i bakir ne mogu biti ravnopravni partneri. niti će jedan blagonaklono gledati da drugi bude glavni. samo će čekati ćošak da ponovo zabije nož u leđa onom drugom.
- nemampojma0
#755 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Logika...ako ih ne mozes pobijediti, pridruzi im se. Samo da se dodje do cilja, tipicni mafijaski modus operandi.-LIBERO- wrote:Fahro, kod Duske Jurisic, otvoreno i jasno kaze da navija za jaku SDA u buducnosti, i za jaku koaliciju SDA-SBB, na slijedecim, i na opstim izborima...i za pobjedu te koalicije.
Od sada ih mozemo smatrati k'o jedno. SDA-SBB, isti kur....klinac. Jer, i sami to kazu
Uzalud mu dodvoravanje, SDA ga polako zvace.
- Danguba
#756 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Mahom su to ljudi koji su promijenili dres a u glavi nista. E takvi su najgori a ovi ih jedva docekali. 
- skupljac_zeljeza
#757 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Šta će Fahro biti u Grande koaliciji?
-
hizo ramidovic
#758 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
pakad dodze uvlast jedini covijek koije moralan ljudina stono narod rekne ikoi more izvuc ovu drzavu izblata ikrize ondakse odma javljaju ne priatelji idusmani jerhimje krivo stoce ova zemlja saovom koaliciom krenut napried jeronice radit zanarod idanam svima budne ljepo toplo atoje krivo ovijem stonisu vlast
-
StupskaBitanga
#759 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Tolika doza bahatosti i narcisoidnosti nadzilazi i Aleksandra Vučića
Njemu je sasvim ok da sjednice Vlade FBiH budu u operacionoj prostoriji Vojne bolinice ili da budem direktniji
Manje zdravstvenih kapaciteta Sarajevu a više reprezentativnih prostora Vladi FBiH samo da bi parirali Dodiku
Fuj
Njemu je sasvim ok da sjednice Vlade FBiH budu u operacionoj prostoriji Vojne bolinice ili da budem direktniji
Manje zdravstvenih kapaciteta Sarajevu a više reprezentativnih prostora Vladi FBiH samo da bi parirali Dodiku
Fuj
- It_is_a_Leclerc
#760 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Ja vjerujem da SBB treba samo da stabilizira vlast u FBIH i na nivou BiH. Ako ne bude stalnih konstrukcija, rekonstrukcija i svađa, i samo ako se bude provodilo ono što su nam stranci napisali u reformskoj agendi, za tri godine je moguće napraviti neki dobar posao u BiH. Ne spektakularan, dakako, ali neki pristojan rezultat je sigurno moguć
- johntra
#761 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Krenuo je cunami korupcije...
Uapsiše budućeg ministra...
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/259 ... i_bih.html
Uapsiše budućeg ministra...
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/259 ... i_bih.html
- Haris.ba
#762 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
http://www.avaz.ba/clanak/213783/saraje ... -pravosuda
Ali, moramo priznati. Ipak su napisali vijest. Malo skrenutu na glavnoj stranici, ali ipak napisali.
Ali, moramo priznati. Ipak su napisali vijest. Malo skrenutu na glavnoj stranici, ali ipak napisali.
- JThomas
#763 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
zašto, čovjek ništa nije radio što nije u opisu takvih radnih mjesta...
ne bih rekao da je sklonjeno, evo i sad je s imenima u prvom planu...
ne bih rekao da je sklonjeno, evo i sad je s imenima u prvom planu...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#764 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Avaz je nevjerovatan primjer neobjektivnog novinarstva koji treba izucavati na fakultetima. Da nije usao u koaliciju sa Bakirom Avaz bi grmio na 5 stranica o nelegalnom izboru Seke za direktora KCUS-a i jos nelegalnijem spajanju bolnica, udarao bi po ovoj Hizmetovoj skoli iz svih mogucih oruzja jer zna kaoliko je Bakir "emotivno" vezan za Tursku a ovako postali su toliko jadni da bi se mogli prestati dnevna novina i dobiti naziv "satiricni magazin". Tolika transformacija i toliko uvlacenje u supak jedne novine samo u par mjeseci je nezabiljezena u novinarskoj praksi!!!
Bicu iskren uvijek sam kupovoao Avaz iz jednog jedinog prostog razloga sto je citljiv i ne zamara me tekstovima ko Oslobodjenje tako da izvanredno mogu vidjeti te transformacije koje bi ime lista trebale umjesto "Dnevni Avaz" preimenovati u "Dnevni Uvlaciguz"!!!!
Bicu iskren uvijek sam kupovoao Avaz iz jednog jedinog prostog razloga sto je citljiv i ne zamara me tekstovima ko Oslobodjenje tako da izvanredno mogu vidjeti te transformacije koje bi ime lista trebale umjesto "Dnevni Avaz" preimenovati u "Dnevni Uvlaciguz"!!!!
- Better Man
#765 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Avaz je uvije bio šund i žutilo i nikad nisam imao ništa smisleno pročitati izuev nekih informacija i obavjesti. Oslobođenje barem ima ljude koji znaju napisati smislenu kolumnu i u nekim stvarima su ostali ispred Avaza.hrasno38 wrote:Avaz je nevjerovatan primjer neobjektivnog novinarstva koji treba izucavati na fakultetima. Da nije usao u koaliciju sa Bakirom Avaz bi grmio na 5 stranica o nelegalnom izboru Seke za direktora KCUS-a i jos nelegalnijem spajanju bolnica, udarao bi po ovoj Hizmetovoj skoli iz svih mogucih oruzja jer zna kaoliko je Bakir "emotivno" vezan za Tursku a ovako postali su toliko jadni da bi se mogli prestati dnevna novina i dobiti naziv "satiricni magazin". Tolika transformacija i toliko uvlacenje u supak jedne novine samo u par mjeseci je nezabiljezena u novinarskoj praksi!!!
- hrasno38
#766 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Ne ja ne osporavam kvalitet novinarskih clanaka ispisanih u Oslobodjenju nego sam kazem da su mi jednostavno pretski za citati a novina mi sluzi iskljucivo kao nesto gdje cu pokupiti najosnovnije informacije a ne filozofska djela.Better Man wrote:Avaz je uvije bio šund i žutilo i nikad nisam imao ništa smisleno pročitati izuev nekih informacija i obavjesti. Oslobođenje barem ima ljude koji znaju napisati smislenu kolumnu i u nekim stvarima su ostali ispred Avaza.hrasno38 wrote:Avaz je nevjerovatan primjer neobjektivnog novinarstva koji treba izucavati na fakultetima. Da nije usao u koaliciju sa Bakirom Avaz bi grmio na 5 stranica o nelegalnom izboru Seke za direktora KCUS-a i jos nelegalnijem spajanju bolnica, udarao bi po ovoj Hizmetovoj skoli iz svih mogucih oruzja jer zna kaoliko je Bakir "emotivno" vezan za Tursku a ovako postali su toliko jadni da bi se mogli prestati dnevna novina i dobiti naziv "satiricni magazin". Tolika transformacija i toliko uvlacenje u supak jedne novine samo u par mjeseci je nezabiljezena u novinarskoj praksi!!!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#767 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
It_is_a_Leclerc wrote:Ja vjerujem da SBB treba samo da stabilizira vlast u FBIH i na nivou BiH. Ako ne bude stalnih konstrukcija, rekonstrukcija i svađa, i samo ako se bude provodilo ono što su nam stranci napisali u reformskoj agendi, za tri godine je moguće napraviti neki dobar posao u BiH. Ne spektakularan, dakako, ali neki pristojan rezultat je sigurno moguć
Pa da, zato tvoja nagla preobrazba od velikog kriticara svega vezano uz SDA, do covjeka koji je poceo sve to pakovati u zlatni ceofan relativizacije, sa crvenom masnicom - valjda logika, ako se fino upakuje, sadrzaj nije vise ni bitan
Ksko se Fahro okrenu - pogledati pisanje Avaza -, tako se okrenu i tvoja prica
Karikaturno sve, skroz
- It_is_a_Leclerc
#768 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Ja i dalje kritikujem SDA (vidljivo na svakoj temi) i dalje smatram Radoncica kapacitetom za izdaju, no jednako podrzavam provedbu reformske agende i postojanje stabilne vlasti (a u skladu sa izbornim rezultatima). To je, da podsjetim, osnovni demokratski princip.-LIBERO- wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Ja vjerujem da SBB treba samo da stabilizira vlast u FBIH i na nivou BiH. Ako ne bude stalnih konstrukcija, rekonstrukcija i svađa, i samo ako se bude provodilo ono što su nam stranci napisali u reformskoj agendi, za tri godine je moguće napraviti neki dobar posao u BiH. Ne spektakularan, dakako, ali neki pristojan rezultat je sigurno moguć
Pa da, zato tvoja nagla preobrazba od velikog kriticara svega vezano uz SDA, do covjeka koji je poceo sve to pakovati u zlatni ceofan relativizacije, sa crvenom masnicom - valjda logika, ako se fino upakuje, sadrzaj nije vise ni bitan.
Ksko se Fahro okrenu - pogledati pisanje Avaza -, tako se okrenu i tvoja prica![]()
Karikaturno sve, skroz
Ja nisam neko ko bi likovao na rusevinama drzave i upirao prstom u bilo kojeg politicara koji je za to kriv
- Zavatoni
#769 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Ovo je veliko...najbliži saradnik F.Radončića i lice koje je trebalo postati zamjenik ministra odbrane ili čak i ministar prometa i komunikacija je uhapšen zbog pritiska na svjedoke u sudskom postupku kontra Keljmendija u Prištini, a u kojem je inkriminiran i sam F.Radončić.
Ne vjerujem da iza ovog hapšenja stoje Fahrini koalicioni partneri iz SDA...nego Ameri.
Biće zabavno.
Ne vjerujem da iza ovog hapšenja stoje Fahrini koalicioni partneri iz SDA...nego Ameri.
Biće zabavno.
Last edited by Zavatoni on 11/01/2016 11:40, edited 1 time in total.
- hrasno38
#770 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Problem je taj sto je Radoncic od potencijalnog reformiste i kriticara lopovluka, kriminala i svega sto ne valja dosao do statusa klasicnog Bakirovog dupeuvlakaca i sada moze proci sve ono radi cega je nekada izdavao vanredne brojeve Avaza. Bakir je nakon Zeljka za dorucak pojeo i Fahru!!!!It_is_a_Leclerc wrote:Ja i dalje kritikujem SDA (vidljivo na svakoj temi) i dalje smatram Radoncica kapacitetom za izdaju, no jednako podrzavam provedbu reformske agende i postojanje stabilne vlasti (a u skladu sa izbornim rezultatima). To je, da podsjetim, osnovni demokratski princip.-LIBERO- wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Ja vjerujem da SBB treba samo da stabilizira vlast u FBIH i na nivou BiH. Ako ne bude stalnih konstrukcija, rekonstrukcija i svađa, i samo ako se bude provodilo ono što su nam stranci napisali u reformskoj agendi, za tri godine je moguće napraviti neki dobar posao u BiH. Ne spektakularan, dakako, ali neki pristojan rezultat je sigurno moguć
Pa da, zato tvoja nagla preobrazba od velikog kriticara svega vezano uz SDA, do covjeka koji je poceo sve to pakovati u zlatni ceofan relativizacije, sa crvenom masnicom - valjda logika, ako se fino upakuje, sadrzaj nije vise ni bitan.
Ksko se Fahro okrenu - pogledati pisanje Avaza -, tako se okrenu i tvoja prica![]()
Karikaturno sve, skroz
Ja nisam neko ko bi likovao na rusevinama drzave i upirao prstom u bilo kojeg politicara koji je za to kriv
- fosna2014
#771 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Ne znam otkud toliki optimizam? Znajuci ko nas je ******* zadnjih 20 godina.It_is_a_Leclerc wrote:Ja i dalje kritikujem SDA (vidljivo na svakoj temi) i dalje smatram Radoncica kapacitetom za izdaju, no jednako podrzavam provedbu reformske agende i postojanje stabilne vlasti (a u skladu sa izbornim rezultatima). To je, da podsjetim, osnovni demokratski princip.-LIBERO- wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Ja vjerujem da SBB treba samo da stabilizira vlast u FBIH i na nivou BiH. Ako ne bude stalnih konstrukcija, rekonstrukcija i svađa, i samo ako se bude provodilo ono što su nam stranci napisali u reformskoj agendi, za tri godine je moguće napraviti neki dobar posao u BiH. Ne spektakularan, dakako, ali neki pristojan rezultat je sigurno moguć
Karikaturno sve, skroz
-
Tarzo
#772 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Udarna vijest u AVAZU hapšenje tamo nekog mladića koji je pokušao otići u Siriju.
Hapšenje Sekretara Ministarstva sigurnosti onako usput.
-
hizo ramidovic
#773 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
jedina novina ubosni ukojoj rade naj pismeniji naj obijektiviji novinari pravi profesijonalci usvom poslu jenas avaz idaje srece svibiga kupovali svaki dan barem podva primijerka ijos ostavljali popola marke za unaprjedzenje ovije novina avise ufatili posvemu dobrom uovoj drzavi samo pljuvat
- Oligarh
#774 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Zavatoni wrote:Ovo je veliko...najbliži saradnik F.Radončića i lice koje je trebalo postati zamjenik ministra odbrane ili čak i ministar prometa i komunikacija je uhapšen zbog pritiska na svjedoke u sudskom postupku kontra Keljmendija u Prištini, a u kojem je inkriminiran i sam F.Radončić.
Biće zabavno.
Šta misliš ko je spriječio Fahru da se on lično kandiduje na bilo koje ministarsko mjesto i samim tim dobije imunitet, koji bi kasnije morao biti skidan, ali i kako bi se spriječile eventualne opstrukcije iz te fotelje?!
Na Balkanu je sporvedeno par vrlo ozbiljnih akcija, ali ne od balkanskih državica već na visokom međunarodnom nivou. Naravno da iza svega što se počinje dešavati stoje ozbiljne "partnerske zemlje" kako se to već naziva.
- O'zone
- Globalni moderator
#775 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Padaju nam Fahrovi!
Nu đavla! A što da radimo?!
Udariše dušmani na pravdu i poštenje!
Na jedinog junačinu, borca protiv korupcije i kriminala!
Nu đavla! A što da radimo?!
Udariše dušmani na pravdu i poštenje!
Na jedinog junačinu, borca protiv korupcije i kriminala!