MURIJA TRKELJA KLIX
-
AEQ_77
#751 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Nikad nisam volio neke teorije zavjere ali je ovo super uradjeno.Neko je ucinio ogromnu medvjedju uslugu manjem entitetu.Kome odgovara iz manjeg entiteta sva ova halabuka.Opoziciji ili Radojcicu i njegovim ljudima samo su oni i mogli dostaviti snimak.A nikako se javno ne pokazuje kao prije.Treba samo cekati dok se formira vlast na nivou BiH i onda ce sve izaci na vidjelo.A ni braca Simic nisu bas levati i da sve drze u kancelarijskim kompjuterima.Vaze sa strucnjake u informatici i taman ce sve drzati u redakciji.I prije oko mjesec dana su pozivani na razgovor u BAnja Luku od tada su mogli sve skloniti kao sto su i uradili.Imaju i oni svoje veze u tuzilastvu itd.Sve je ovo u vezi Njemacko-Britanske incijative vidjet ce polsije formiranja vlasti da ce se dobiti MUP na nivou BiH kao i Ministarstvo poljoprivrede na nivou BiH.OVi iz manjeg entiteta su nasjeli kao ovce na sve ovo.Zna tuzilac ovaj Igor da nije imao pravo da da nalog za pretres i to uradio dok je nova tuziteljica primala duznost.Sve ovo je izuzetno kondinirano sa nekih mjesta.
- Stjui
#752 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
ne zanima me kakvi su i šta su.ne smije aparthejdska policija premetati po sarajevu i tačka.izgleda treba crtati neke stvari...Umalo popisivac wrote: A to je Klix kao neka institucija, simbol nezavisnog i objektivnog novinarstva?Zasvrbi me cosak, nije im nista ni bilo vec su samo izuzeti diskovi, mobiteli i sl. Ako nisu nista lose napravili nece im nista ni biti. Trebaju se ljudi ici naguravati s policijom zbog par stranackih novinarcica.
- spreca
#753 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Ovi Simici svakako nisu Certificirani i ko ih jebe to su Alijini hrvati.....ali kad bi se nesto slicno desilo u Shirokom onda bi ti kmeco toliko da da mjesec nebi mogao pisatiUmalo popisivac wrote:A to je Klix kao neka institucija, simbol nezavisnog i objektivnog novinarstva?Stjui wrote:ma niko se ne lipa na mirzu i slične,samo se skreće pažnja na kakve je spalo da vam brane obraz.kuiš frende? i baš se na ove gluposti i provokacije odmah zubi pokazuju,pa se neće niko ni odvažit da započne pravi belaj.OldMayor wrote:Poserem vam se ja na mirzu... Jebote, i nakon 20 godina vise i dalje palite na sitne klosare, koji eto imaju 'muda' da pucaju okolo...
I sta sutra i da bude belaj, taj isti mirza ce malo pucat, pa ce onda pljackat, pa ce kad zavrsi sranje bit jedan od imucnijih u gradu...
A moj otac, vas, i obicni ratnici - PRAVI heroji ce se borit za koru hljeba...
Ponavljam jos jednom, jebao vas mirza hatic i slicni krkani. Dokad vise svrsavanje na slicne likove...
![]()
Zasvrbi me cosak, nije im nista ni bilo vec su samo izuzeti diskovi, mobiteli i sl. Ako nisu nista lose napravili nece im nista ni biti. Trebaju se ljudi ici naguravati s policijom zbog par stranackih novinarcica. Nek ih Zlatko brani.
-
__Phoenix__
#754 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Ugrožena je privatnost korisnika foruma?
-
Umalo popisivac
#755 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
A hoces ti to odrediti ko je kakav i ko je dobar Hrvat? Tebi su oni Hrvati, a drugi su ti Bobanovci i sl.?spreca wrote: Ovi Simici svakako nisu Certificirani i ko ih jebe to su Alijini hrvati.....ali kad bi se nesto slicno desilo u Shirokom onda bi ti kmeco toliko da da mjesec nebi mogao pisati
Ja to uopce tako ne gledam. To ocito ti tako vidis. Nema veze ni ko su ni sta su vlasnici vec ima veze da me zasvrbi za jedan politicki pristran portal gdje pisu polupismeni novinari. Mislim da svako sa zdravim razumom to vidi. Mene nije bilo previse briga ni kad je bio sl. slucaj s Poskokom, isto po politickoj liniji ih isli preturati, ko je to ovdje znao, i koga je bilo briga. Ha?
Svaki dan se u ovoj zemlji krse prava ljudi, bez obzira na njihovo ime, pa to masa ljudi niti zna, a jos manje nekog boli uho. Al uzeli klix novinarima diskove iz kompjutera, ej, strasno haha, pa covjek bi rekao da su ih 8 sati mucili.
Last edited by Umalo popisivac on 30/12/2014 14:23, edited 1 time in total.
- karanana
#756 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Umalo popisivac wrote:Ja to uopce tako ne gledam. To ocito ti tako vidis. Nema veze ni ko su ni sta su vlasnici vec ima veze da me zasvrbi za jedan politicki pristran portal gdje pisu polupismeni novinari. Mislim da svako sa zdravim razumom to vidi. Mene nije bilo previse briga ni kad je bio sl. slucaj s Poskokom, isto po politickoj liniji ih isli preturati, ko je to ovdje znao, i koga je bilo briga. Ha?spreca wrote: Ovi Simici svakako nisu Certificirani i ko ih jebe to su Alijini hrvati.....ali kad bi se nesto slicno desilo u Shirokom onda bi ti kmeco toliko da da mjesec nebi mogao pisati
Svaki dan se u ovoj zemlji krse prava ljudi, bez obzira na njihovo ime, pa to masa ljudi niti zna, a jos manje nekog boli uho. Al uzeli klix novinarima diskove iz kompjutera, ej, strasno haha, pa covjek bi rekao da su ih 8 sati mucili.
nije poenta koga su trkeljali.
poenta je zasto su ih trkeljali i ko ih je trkeljo i gdje.
-
blablablabla1235
#757 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Bijah mišljenja da policija nema što raditi u medijima, ali nakon što ....
Grad Sarajevo i gradonačelnik Komšić izražavaju punu podršku portalu Klix.ba
Izetbegović osudio pretres Klixa: Ono što smo jučer gledali je nasilje
Demokratska fronta: Napad na Klix.ba je pokazatelj da BiH klizi u puzajuću diktaturu
Predsjedništvo Stranke dijaspore Bosne i Hercegovine najoštrije osuđuje upad policije u prostorije portala Klix.ba.
Demokratska fronta najoštrije osuđuje upad policije u redakciju news portala Klix
Socijaldemokratska partija BiH je najoštrije osudila jutrošnji upad pripadnika policije u redakciju portala Klix.ba
Predsjednik Narodnog demokratskog pokreta Dragan Čavić oštro je osudio pretresanje redakcije portala Klix.ba, rekavši da taj brutalni napad predstavlja mrak novinarskih sloboda u BiH.
HDZ 1990 je izrazio podršku uposlenicima portala Klix.ba i osudio svaki vid represije i stvaranja pritiska na rad medija, kao i ugrožavanja novinarskog integriteta.
Potpredsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović rekao je da pretres redakcije portala Klix.ba predstavlja strah vlasti u RS od istinite informacije.
OSCE: Pretres Klix.ba predstavlja jasan napad na prava novinara na zaštitu izvora
Hadžifejzović: Napad na Klix je napad na sve medije
SDA najoštrije osuđuje upad policije u prostorije Klix.ba
SDS osuđuje zastrašivanje novinara
Direktor vijesti i programa na Al Jazeeri Balkans Goran Milić pružio je punu podršku redakciji portala Klix.ba u borbi za slobodu izražavanja i obavljanja novinarskog posla.
Sarajevski imam, autor, publicista i analitičar vjersko-kulturne i društveno-političke zbilje u Bosni i Hercegovini Muhamed Velić na ličnom Facebook profilu dao je podršku portalu Klix.ba i osudio je upad policije MUP-a KS i RS u redakciju bh. portala.
Premijer Nikšić i ministar Mašić posjetili Klix.ba nakon jučerašnjeg pretresa
Fatmir Alispahić: Upad u redakciju Klixa je najava beogradske okupacije Sarajeva
Reisu-l-ulema pružio podršku medijima i novinarima
... vidiš koja govna stoje uz i iza njih, žao mi što ih i federalna, entitetska, državna, kantonalna, gradska i komunalna policija pendrekom ne upozna s ateizmom.
Demokratska fronta: Napad na Klix.ba je pokazatelj da BiH klizi u puzajuću diktaturu
Predsjedništvo Stranke dijaspore Bosne i Hercegovine najoštrije osuđuje upad policije u prostorije portala Klix.ba.
Demokratska fronta najoštrije osuđuje upad policije u redakciju news portala Klix
Socijaldemokratska partija BiH je najoštrije osudila jutrošnji upad pripadnika policije u redakciju portala Klix.ba
Predsjednik Narodnog demokratskog pokreta Dragan Čavić oštro je osudio pretresanje redakcije portala Klix.ba, rekavši da taj brutalni napad predstavlja mrak novinarskih sloboda u BiH.
HDZ 1990 je izrazio podršku uposlenicima portala Klix.ba i osudio svaki vid represije i stvaranja pritiska na rad medija, kao i ugrožavanja novinarskog integriteta.
Potpredsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović rekao je da pretres redakcije portala Klix.ba predstavlja strah vlasti u RS od istinite informacije.
OSCE: Pretres Klix.ba predstavlja jasan napad na prava novinara na zaštitu izvora
Direktor vijesti i programa na Al Jazeeri Balkans Goran Milić pružio je punu podršku redakciji portala Klix.ba u borbi za slobodu izražavanja i obavljanja novinarskog posla.
Sarajevski imam, autor, publicista i analitičar vjersko-kulturne i društveno-političke zbilje u Bosni i Hercegovini Muhamed Velić na ličnom Facebook profilu dao je podršku portalu Klix.ba i osudio je upad policije MUP-a KS i RS u redakciju bh. portala.
Fatmir Alispahić: Upad u redakciju Klixa je najava beogradske okupacije Sarajeva
... vidiš koja govna stoje uz i iza njih, žao mi što ih i federalna, entitetska, državna, kantonalna, gradska i komunalna policija pendrekom ne upozna s ateizmom.
- Ned071
#758 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
http://www.klix.ba/vijesti/bih/vlastimi ... /141230073
U skoro četiri decenije bavljenja novinarstvom ne pamtim tako brutalan, otvoren napad na medije...
zato i jesi hala od novinara. sto poamtis tri dana ko i vecina. kad vec ne pmatis da ti onda osvjezimo pamcenje. porediti pretres policije s nalogom tuziteljstva sa bombom pod kopanju, upadanjem cele bajramovica u redakciju dana, premlacivanjem senada avdica, ubistvom novinara u zavidovicima, fizickim napadima na novinarske ekipe, paljevinom redakcija moze neko ko je novinar opsteg smjera bas kao ti mijovicu. neko ko ne zna nista al se ne sutrucava da lupeta o svemu
U skoro četiri decenije bavljenja novinarstvom ne pamtim tako brutalan, otvoren napad na medije...
zato i jesi hala od novinara. sto poamtis tri dana ko i vecina. kad vec ne pmatis da ti onda osvjezimo pamcenje. porediti pretres policije s nalogom tuziteljstva sa bombom pod kopanju, upadanjem cele bajramovica u redakciju dana, premlacivanjem senada avdica, ubistvom novinara u zavidovicima, fizickim napadima na novinarske ekipe, paljevinom redakcija moze neko ko je novinar opsteg smjera bas kao ti mijovicu. neko ko ne zna nista al se ne sutrucava da lupeta o svemu
Last edited by Ned071 on 30/12/2014 14:26, edited 1 time in total.
- spreca
#759 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Ne dajem ja Certifikate.........pitaj svog gazdu Jugovica Draganceta......da ne ponavljam znas i sam sta je rekao za Hrvate iz Sarajeva........aj ti od radosti zovi jednu runduUmalo popisivac wrote:A hoces ti to odrediti ko je kakav i ko je dobar Hrvat? Tebi su oni Hrvati, a drugi su ti Bobanovci i sl.?spreca wrote: Ovi Simici svakako nisu Certificirani i ko ih jebe to su Alijini hrvati.....ali kad bi se nesto slicno desilo u Shirokom onda bi ti kmeco toliko da da mjesec nebi mogao pisati
Ja to uopce tako ne gledam. To ocito ti tako vidis. Nema veze ni ko su ni sta su vlasnici vec ima veze da me zasvrbi za jedan politicki pristran portal gdje pisu polupismeni novinari. Mislim da svako sa zdravim razumom to vidi. Mene nije bilo previse briga ni kad je bio sl. slucaj s Poskokom, isto po politickoj liniji ih isli preturati, ko je to ovdje znao, i koga je bilo briga. Ha?
-
Umalo popisivac
#760 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Pa je. Al kao prvo uopce ih nisu "trkeljali" (i pisao sam da ta rijec ima posve drugo znacenje, mogli bi bar naslov promijeniti jer ovo je smijesno) a kao druga isto kako sam rekao oni nisu mogli doci bez odobrenja tuzitelja i sudaca iz Federacije. Tako da ovi zeljni dokazivanja imaju jos uvijek mogucnost se dokazati i to prema onima koji su to stvarno i odobrili, a ne prema policiji koja je tu bila da radi sto im je receno, a bio je i federalna uz ove iz RS-akaranana wrote:Umalo popisivac wrote:Ja to uopce tako ne gledam. To ocito ti tako vidis. Nema veze ni ko su ni sta su vlasnici vec ima veze da me zasvrbi za jedan politicki pristran portal gdje pisu polupismeni novinari. Mislim da svako sa zdravim razumom to vidi. Mene nije bilo previse briga ni kad je bio sl. slucaj s Poskokom, isto po politickoj liniji ih isli preturati, ko je to ovdje znao, i koga je bilo briga. Ha?spreca wrote: Ovi Simici svakako nisu Certificirani i ko ih jebe to su Alijini hrvati.....ali kad bi se nesto slicno desilo u Shirokom onda bi ti kmeco toliko da da mjesec nebi mogao pisati
nije poenta koga su trkeljali.
poenta je zasto su ih trkeljali i ko ih je trkeljo i gdje.
-
Umalo popisivac
#761 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Mislis na Srbocetnickogustasujugovicafasistacirilicarakomunjaru g. Dragana?spreca wrote:Ne dajem ja Certifikate.........pitaj svog gazdu Jugovica Draganceta......da ne ponavljam znas i sam sta je rekao za Hrvate iz Sarajeva........aj ti od radosti zovi jednu runduUmalo popisivac wrote:A hoces ti to odrediti ko je kakav i ko je dobar Hrvat? Tebi su oni Hrvati, a drugi su ti Bobanovci i sl.?spreca wrote: Ovi Simici svakako nisu Certificirani i ko ih jebe to su Alijini hrvati.....ali kad bi se nesto slicno desilo u Shirokom onda bi ti kmeco toliko da da mjesec nebi mogao pisati
Na ovog gospodina?

Ne, eto ti ces reci ko je kakav Hrvat.
Last edited by Umalo popisivac on 30/12/2014 14:36, edited 3 times in total.
-
Umalo popisivac
#762 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Tako je. Bravo. Zato mi se i gade i uopce ih ne zalim. Jad i cemer od novinarstva. Da su bar pismeni pa bi covjeku bilo lakse i procitati smece sto pisu.Ned071 wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/vlastimi ... /141230073
-
wolf07
#763 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
E, hajde sad nabroj te tribune demokratije koji su na drugoj strani. Evo da ti pomognem:blablablabla1235 wrote:Bijah mišljenja da policija nema što raditi u medijima, ali nakon što ....
1. Milorad Dodik
2. Dragan Čović
E, jest ti spisak u 3pm.
- spreca
#764 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Vidis kako ti sve znas...samo se pravis naivanUmalo popisivac wrote:
Mislis na Srbocetnickogustasujugovicafasistakomunjaru g. Dragana?![]()
Ne, eto ti ces reci ko je kakav Hrvat.Najbolje je da zovnu ljudi u Sarajevo pa da pitaju vas da kazete ko je Hrvat. A sta je Srbocetnickaustaskakomunjarajugovic Covic rekao je velikim dijelom istina.
-
Umalo popisivac
#765 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
I Cirilicar sam zaboravio napisati. Ma ja bolan ti, iz Sirokoga. Vidis kako taj vas mozak radi. Ono za sta vi optuzujete ljude upravo vi raditie, odnosno ti. Ako je neko "jah" po nekom vasem principu odmah je iz Sirokoga, Skutor, Kamenjarac.spreca wrote:Vidis kako ti sve znas...samo se pravis naivanUmalo popisivac wrote:
Mislis na Srbocetnickogustasujugovicafasistakomunjaru g. Dragana?![]()
Ne, eto ti ces reci ko je kakav Hrvat.Najbolje je da zovnu ljudi u Sarajevo pa da pitaju vas da kazete ko je Hrvat. A sta je Srbocetnickaustaskakomunjarajugovic Covic rekao je velikim dijelom istina.
.......da i ti sad vjerovatno tipkas iz Sirokog
Inace, drago mi je vidjeti da moralne velicine kao recimo Lijanovici staju uz Klix i pruzaju im moralnu podrsku.
- spreca
#766 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
wolf07 wrote:
E, hajde sad nabroj te tribune demokratije koji su na drugoj strani. Evo da ti pomognem:
1. Milorad Dodik
2. Dragan Čović
E, jest ti spisak u 3pm.
-
Umalo popisivac
#767 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Gospodin Dragan sam sve te skupa moze bitch slap.spreca wrote:wolf07 wrote:
E, hajde sad nabroj te tribune demokratije koji su na drugoj strani. Evo da ti pomognem:
1. Milorad Dodik
2. Dragan Čović
E, jest ti spisak u 3pm.....vidis da mu je ovo rezervni "cin"...javlja se samo po naredjenju
Kako mi je degutantno ovo podilazenje politicara novinarima u nadi da ce skupiti par bodova kod njih. To mi je tako prozirno.
PS. Drago mi je da je i gospodin Jerko Lijanovic upustio svoju podrsku ovom portalu.
- It_is_a_Leclerc
#768 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Vasvija Vidović, jedan od zasigurno najkvalitetnijih advokata u BIH, ponudila ekipi Klixa besplatnu pravnu pomoć - "Po zakonu, pretresu u Sarajevu mogao je prisustvovati samo inspektor Kostrešević. Međutim, pripadnika MUP-a RS-a bilo je i više od deset" !
Najbolji su mi ovi munafici što na serveru klixa govore loše o klixu, kao mediju. To ti je kao da sjediš u nekom kafiću i govoriš kako tu ništa ne valja. Teška patologija. Preporučujem hospitalizaciju.
Najbolji su mi ovi munafici što na serveru klixa govore loše o klixu, kao mediju. To ti je kao da sjediš u nekom kafiću i govoriš kako tu ništa ne valja. Teška patologija. Preporučujem hospitalizaciju.
- spreca
#769 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
It_is_a_Leclerc wrote:Vasvija Vidović, jedan od zasigurno najkvalitetnijih advokata u BIH, ponudila ekipi Klixa besplatnu pravnu pomoć - "Po zakonu, pretresu u Sarajevu mogao je prisustvovati samo inspektor Kostrešević. Međutim, pripadnika MUP-a RS-a bilo je i više od deset" !![]()
![]()
-
Umalo popisivac
#770 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Pa ne pisem na portalu biseru. A logika ti je ono, taman za portal. To ti je kao da zivis u nekoj drzavi i govoris kako tu nista ne valja. Teska patologija. Preporucujem hospitalizaciju.It_is_a_Leclerc wrote:Vasvija Vidović, jedan od zasigurno najkvalitetnijih advokata u BIH, ponudila ekipi Klixa besplatnu pravnu pomoć - "Po zakonu, pretresu u Sarajevu mogao je prisustvovati samo inspektor Kostrešević. Međutim, pripadnika MUP-a RS-a bilo je i više od deset" !![]()
![]()
-
Umalo popisivac
#771 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
spreca wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Vasvija Vidović, jedan od zasigurno najkvalitetnijih advokata u BIH, ponudila ekipi Klixa besplatnu pravnu pomoć - "Po zakonu, pretresu u Sarajevu mogao je prisustvovati samo inspektor Kostrešević. Međutim, pripadnika MUP-a RS-a bilo je i više od deset" !![]()
![]()
PS. Dajte molim vas promijenite naslov i "trkelja". Ako meni ne vjerujete uzmite rjecnik ili bar izguglajte.
Last edited by Umalo popisivac on 30/12/2014 14:49, edited 1 time in total.
- ODB
#772 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Pa šta je loše što neko kaže da je klix kao medij loš tj. apsurd ?
Da nije nešto slagao ?
Da nije nešto slagao ?
-
aldinjo
#773 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
@Nedo O kakvom nalogu pričaš? O nalogu sudije iz manjeg bh entiteta da genocidna policija pretresa!? Jakog mi naloga! A ovog popisivača ne treba ni komentarisati.
-
Umalo popisivac
#774 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Nemoj, i ti ces zavrsiti u Sirokom.ODB wrote:Pa šta je loše što neko kaže da je klix kao medij loš tj. apsurd ?
Da nije nešto slagao ?