Moderator: Chloe

Tesko je naci domace autore na netu, ja ga nemam...Filter wrote: ↑22/09/2022 12:14 vidim zivnula tema![]()
@Praetorious @Vam vec dugo vremena trazim da ponovo procitam (i najzad zavrsim) od Devlica Machu Picchu?
prije nekih 15 godina se pojavilo kompletirano izdanje stripa + neko je zavrsio pricu mjesto devlica.
sve sam prerovio sto znam ali nisam nasao digitalno izdanje, da nemate slucajno negdje u steku?
Lično ga nemam, ali sam ga pronašao Tamo Gdje Stripovi Žive - imate PPFilter wrote: ↑22/09/2022 12:14 vidim zivnula tema![]()
@Praetorious @Vam vec dugo vremena trazim da ponovo procitam (i najzad zavrsim) od Devlica Machu Picchu?
prije nekih 15 godina se pojavilo kompletirano izdanje stripa + neko je zavrsio pricu mjesto devlica.
sve sam prerovio sto znam ali nisam nasao digitalno izdanje, da nemate slucajno negdje u steku?
Praetorious wrote: ↑22/09/2022 14:24Lično ga nemam, ali sam ga pronašao Tamo Gdje Stripovi Žive - imate PPFilter wrote: ↑22/09/2022 12:14 vidim zivnula tema![]()
sve sam prerovio sto znam ali nisam nasao digitalno izdanje, da nemate slucajno negdje u steku?![]()
Vam wrote: ↑22/09/2022 13:33Tesko je naci domace autore na netu, ja ga nemam...Filter wrote: ↑22/09/2022 12:14 vidim zivnula tema![]()

Je li neko vec preveo Southern Bastards?Praetorious wrote: ↑22/09/2022 14:24Lično ga nemam, ali sam ga pronašao Tamo Gdje Stripovi Žive - imate PPFilter wrote: ↑22/09/2022 12:14 vidim zivnula tema![]()
sve sam prerovio sto znam ali nisam nasao digitalno izdanje, da nemate slucajno negdje u steku?![]()
Koliko sam vidio, nema ga prevedenog. Slabo ko prevodi US stripove, naročito veće serijale, a SB ima 20 sveski. Da li ga je neko planirao uraditi ili ga već radi - to ne bih znao. Ne znam ni da li ga domaći izdavači imaju u planovima.

Stripoteka, Strip Zabavnik...Praetorious wrote: ↑28/09/2022 17:27
Mislim da je GIGANT objavljivao Morana i Modesty, ne znam koja druga edicija je njih zastupala. Mogao bih tražiti ali me mrzi![]()