Gledao sam na Neobuxu, tamo je 12% zarada od direktnih referala bez obzira na tip članstva.
Radite ove što je mikro predložio: Find the business name, address and phone number from a business website. Easy as pie! 10 centi na clixsense, 13 na neobuxu. Samo pazite na vreme.
Ja sam pao na groupon kvizu, vidim tobogan i napišem da je product, kad ono trt, usluga, pošto se rentira
Bio je zadatak da se nađu imena kompanija i njihova shortnames, tu sam pao 3 od 3. Brdo žalbi je bilo, ali kad pročitam žalbu koja glasi GO TO HELL!!!, pokidam se
Još jedan loš zadatak mi je Sentiment analysis za kompaniju Rovio i Angrybirds. Vidim da ima 4 zvezdice, ali ja sam promašio 3 pitanja na kvizu. Pogledam video, vidim Stellu,a on mi kaže da sam pogrešio, da nema Stelle... Ok,druže
Ima i zadatak What is the topic of an event? (b17 2009/2010 redo) , izgleda lagan, 10 centi na NB, ali kod mene ima neku grešku, kaže da treba da popunim polja, a ja sve popunio...
Ne znam da li i vama izbacuje isto? Već sam pisao ticket, mada mi još ni na jedan nisu odgovorili.