B&H vs Egipat

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko uzima ?

Poll ended at 06/03/2014 16:11

Pobjeda
25
35%
Poraz
38
54%
Nerjeseno
8
11%

Total votes: 71

MOSALJOZE

#751 Re: B&H vs Egipat

Post by MOSALJOZE »

"Iskreno, neke mi stvari nisu jasne. Šta je selektor želio sa Tinom Sušićem na zadnjem veznom? Zna se da igra ofanzivnog veznog, odnosno više prema naprijed. Iako ga je Safet zamijenio u 80. minuti, prije njega je trebao zamijeniti još trojicu.
:thumbup:
Jazzy.ba

#752 Re: B&H vs Egipat

Post by Jazzy.ba »

Koshpa wrote:Edinov otac Midhat se poslije pres konferencije oštro obrušio na Papeta jer nije zamijenio Džeku kada je to on tražio

Ako je ovo istina evo ko kroji sastav reprezentacije i ko pravi taktiku. Ja vjerujem da Safet nema trunke autoriteta dok su god Spaha & co u repki :run:
Ha ha ha ovo postaje sve bolje i bolje. Jebat ce njega Midhat.
Butmiran

#753 Re: B&H vs Egipat

Post by Butmiran »

ganjeta wrote:
Butmiran wrote:
ganjeta wrote:Vrhunac je bio kad Džeko traži izmjenu a duduk vadi Vedu :lol: :roll: .
Pa koji je Džeko kurac da traži izmjenu i odmahuje rukom u stilu "jebo te ovo"? Nek' ga nije zamijenio.
Ma ja ba, onda izvede Vedu i ovaj mu malo sve po spisku i isto odmahne rukom :roll: .
Ne odmahuje mu Vedo nigdje rukom, pogledaj klip eto ali nebitno. Ono što je bitno je da za državni dres treba da se gine i ne da ti određuješ kad hoćeš da izađeš.
palermo

#754 Re: B&H vs Egipat

Post by palermo »

LSD wrote:od "spuštanja na zemlju", još je bjedniji izgovor/alibi prica kako su nam falili Miske i Pjanić :pisnuo: ....ko biva sa njima bi sigurno pobjedili Egipat ili barem izvukli neriješeno (u najgorem slucaju).
Davajuci tim šupljacima mitsku snagu Misketu i Miralemu, oni koji potenciraju taj alibi, direktno pišaju po ostatku tima (to s jedne strane), a sa druge strane ih oslobađaju od bilo kakve odgovornosti.
Danas sutra na SP se može desiti neki kartoni ili nedo Bog neka povreda Misketa ili Miralena - pa šta onda??
hocemo li se opet vaditi na tu pricu :?
Mogu ti reći da postajem veliki poštovalac tvojih postova.
U poravu si, ne može se pravdati odsustvom Pjanića ili misimovića, sramotno su igrali.

Ali opet, ovo je jebena prijateljska, ovaj pritisak javnosti neće donijeti ništa dobro nikome. Nemamo mi bolje od Edina i Spahe, pljuvanje prema njima je jednostavno glupo. I samo da dodam i ovo, oni koji kažu da je onaj indeksovv smrad napisao dobar tekst su isti kao i on...a on je.....
armin071

#755 Re: B&H vs Egipat

Post by armin071 »

Koshpa wrote:Edinov otac Midhat se poslije pres konferencije oštro obrušio na Papeta jer nije zamijenio Džeku kada je to on tražio

Ako je ovo istina evo ko kroji sastav reprezentacije i ko pravi taktiku. Ja vjerujem da Safet nema trunke autoriteta dok su god Spaha & co u repki :run:
Midho zvani nekretnina, covjek iz sjene koji vodi reprezentaciju. :D
szlava

#756 Re: B&H vs Egipat

Post by szlava »

Argentina - Rumuni 0:0 :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#757 Re: B&H vs Egipat

Post by Velkoski »

Safet Sušić: "Teško je bilo igrati nakon sinoćnjeg ispadanja Ilme iz X factora, igraci su vidno potreseni od sinoc, jer se cijelu noc zvalo i glasalo i potrošilo se kredita da Bog mili sačuva. Egipat je, nažalost, to dobro iskoristio."

:lol:

a najbolji igrač večeras

Image
ganjeta

#758 Re: B&H vs Egipat

Post by ganjeta »

Butmiran wrote:
Ne odmahuje mu Vedo nigdje rukom, pogledaj klip eto ali nebitno. Ono što je bitno je da za državni dres treba da se gine i ne da ti određuješ kad hoćeš da izađeš.

I ne psuje, aha :zzzz: . Ono što je bitno je da za državni dres treba da igraju najbolji igrači a ne amateri iz Germanije i amidžina zlata :wink: .
Logovan

#759 Re: B&H vs Egipat

Post by Logovan »

Kinaski wrote: Uske u ugovoru sa Legeom potpisao klauzulu da nam selektor mora izgledati k'o majmun. A jos se ceska oko vrata valjda sugu dobio od onog legeinog smeca . Pape jebo te Midhat a ti njega.
Ti sad mislio da ćeš ispasti zanimljiv sa ovim postom ili šta...? Ne kontam. Kad krenemo sa bljuvotinama onda ne prestajemo nema šanse.
Crvena Tifoza wrote: Nije. Moras shvatiti da reprezentaciju prati i nasa metro gej populacija koja je redovna na modnim pistama Milana i Pariza. :D
:lol: :lol: :mrgreen:
Last edited by Logovan on 05/03/2014 22:18, edited 1 time in total.
Artest

#760 Re: B&H vs Egipat

Post by Artest »

Samir Muratovic pokazao klasu.

Hoce li mejt konacno shvatit, da je Muhamed Besic RAKETA, za sve priucene zadnje vezne koje zove??!!
Nece, bezbeli.
MOSALJOZE

#761 Re: B&H vs Egipat

Post by MOSALJOZE »

Artest wrote:Samir Muratovic pokazao klasu.

da je Muhamed Besic RAKETA, za sve priucene zadnje vezne koje zove??!!
Nece, bezbeli.
:thumbup: :thumbup:
palermo

#762 Re: B&H vs Egipat

Post by palermo »

electric wrote:je li ja jedini imam problema sa ucitavanjem duplog sporta ?
jok, ali svakako šta'š tamo.Posebno večeras :D
Havatar

#763 Re: B&H vs Egipat

Post by Havatar »

popokatepetl_com wrote:Tino Sven Susic solidan :lol: :lol: svaki pas koji nije na metar od njega je pogresan i dva puta tijelom prevario igrace Egipta i to je to sto je napravio, Hadzic kloc, Visca limitiran krivac za drugi gol.
Butmiran

#764 Re: B&H vs Egipat

Post by Butmiran »

ganjeta wrote:
Butmiran wrote:

I ne psuje, aha :zzzz: . Ono što je bitno je da za državni dres treba da igraju najbolji igrači a ne amateri iz Germanije i amidžina zlata :wink: .
Pa to je to, treba da igraju i da ginu za državni dres a ne da se šetkaju terenom bez imalo volje.
costacurta

#765 Re: B&H vs Egipat

Post by costacurta »

Woole Triwunovich wrote:Safet Sušić: "Teško je bilo igrati nakon sinoćnjeg ispadanja Ilme iz X factora, igraci su vidno potreseni od sinoc, jer se cijelu noc zvalo i glasalo i potrošilo se kredita da Bog mili sačuva. Egipat je, nažalost, to dobro iskoristio."

a najbolji igrač večeras

Image

Najjači post u ovih 30 i kusur stranica
Ripicipi

#766 Re: B&H vs Egipat

Post by Ripicipi »

Butmiran wrote:
ganjeta wrote:
Butmiran wrote:

Pa to je to, treba da igraju i da ginu za državni dres a ne da se šetkaju terenom bez imalo volje.
Stvarno mislis da su zasluzili ovakve bljuvotine??
Nevjerovatno je kako se sve zaboravilo, odjednom je ova utakmica nesto najbitnije :-?

Zaboravilo se da Spahic nije htio izaci protiv Grcke kada je krvario iz nosa i sok u svlacionici dozivio :?
Malo nam fali da pokazemo kako neugodno-gadni mozemo postati :sad:
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#767 Re: B&H vs Egipat

Post by Slo Burner »

palermo wrote:
electric wrote:je li ja jedini imam problema sa ucitavanjem duplog sporta ?
jok, ali svakako šta'š tamo.Posebno večeras :D

Meni ne fercera citav dan
The BEN10

#768 Re: B&H vs Egipat

Post by The BEN10 »

Kad covjek vidi kako grizu Svabe, Spanci, i svi ostali na prijateljskim i vidiš ove nase manekene...
Dzaba je, to je razlika između pobjednika i prosječnih...
Havatar

#769 Re: B&H vs Egipat

Post by Havatar »

insaneinthebrain wrote:
kamen spoticanja wrote:Hajd ba poraz ko poraz...lose igrali i sta sad
Al kad procitas clanak na indexu ovog naseg ljepotana armina odmah te prodje zelja za bilo kakvom kritikom
Sta je ono ljudi moji :shock:
bolje ne citati nista od onog govneta.
insomnia78

#770 Re: B&H vs Egipat

Post by insomnia78 »

Francuzi vode 2-0 protiv 'olandije

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
udrch

#771 Re: B&H vs Egipat

Post by udrch »

NEMOHOES wrote:
udrch wrote:A. Begović - branio odlično, galamio, trudio se..šteta što nije imao sreće u samo dva navrata..
E. Spahić - kapiten beskompromisan kao uvijek, čak i prema navijačima, bez obzira i ako su maloljetni..
M. Mujdža - prvo poluvrijeme se trudio, u drugom ga nisam vidio nikako..
E. Bičakčić - on je večeras pokazao najviše, bar kad gledamo iz pozicije sponzoruša..
S. Kolašinac - večeras slab, nikog nije pomeo..
H. Medunjanin - da ga Allah dž.š. uputi na pravi put i pokaže mu da malo više ide prema protivničkom golu..
S. Muratovic - naš najbolji igrač večeras..
S. Salihović - vidi se da je povrijeđen igrao, desnom nogom nije uspijevao ni da doda do prvog saigrača..
S. Lulić - sve bih mu oprostio da je bar dva puta iz onih svojih prilika dao gol..
V. Ibišević - a šta reći za čovjeka koji nas je odveo u Brazil..haram je..
E. Džeko - vidi se da igra u City-ju..
T. Sušić - drag mi je igrač..do ove utakmice je bio odličan, ali večeras bolje da je ostao u Beču na nekom trgu..
A. Hadžić - čovjek imao tremu pred svojom publikom..pola Šturma došlo da ga gleda..
O. Vranješ - mislim da je igrao pod dojmom ovog sranja u Ukrajini
I. Hajrović - čovjek stvarno ima ljevicu..
E. Višća - šta očekivati od Željinog djeteta, trudio se koliko je mogao..
A. Vršajević - da je igrao od početka možda bi imali još jedan korner..

S. Sušić - kao uvijek, gospodin čovjek, staložen i prije i poslije utakmice, osim kad pobjedimo nekog, tad malo poludi..
bravo care! :bih:
ovako se to analizira,strucnjaci!
šala drug, šta nam preostaje večeras nakon slabe igre..
ako pratiš ovaj forum onda znaš da ja uvijek predviđam 5:0 za nas bez obzira sa kim igramo..
uvijek galame na mene zbog toga..
rtmper44

#772 Re: B&H vs Egipat

Post by rtmper44 »

Image

Kad se ovoga papanluka sjetim. :lol:
insomnia78

#773 Re: B&H vs Egipat

Post by insomnia78 »

Gospodčad
Image

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Antifriz+

#774 Re: B&H vs Egipat

Post by Antifriz+ »

Ripicipi wrote:
Stvarno mislis da su zasluzili ovakve bljuvotine??
Nevjerovatno je kako se sve zaboravilo, odjednom je ova utakmica nesto najbitnije :-?

Zaboravilo se da Spahic nije htio izaci protiv Grcke kada je krvario iz nosa i sok u svlacionici dozivio :?
Malo nam fali da pokazemo kako neugodno-gadni mozemo postati :sad:
Zasluzili itekako, jer konacno je vrijeme i za to mada je bilo i poslije utakmice sa SAD-om, Argentinom, Slovačkom u Zenici ali se sve prešutilo i sreća samo pa su nas vile pronosale u Žilini i Hajrović dade onaj gol, ovo večeras je samo kap koja je prelila čašu koja je već duže vrijeme puna! Da su svi igrali bar upola kao Kolašinac prvo poluvrijeme i izgubili možda i ne bi bilo ovoliko pljuvanja, ali manekenstvu na terenu i prodaji bratovih igrača preko repke jednom mora doći kraj!
Butmiran

#775 Re: B&H vs Egipat

Post by Butmiran »

@Ripicipi njihovog kurčenja mi je preko glave. Nije problem u porazu, to je sastavni dio fudbala ali mi je navrh glave više glupiranja njihovog. Okupljanje reprezentacije shvate k'o zajebanciju, povedi mamu, babu, familiju komplet, malo se slikaj, zajebaji i onda hodaj po terenu. Ja da sam na Papetovom mjestu fino bi im rek'o kad je okupljanje, u hotelu su samo reprezentativci i niko više. Rodbini i prijateljima platite smještaj u drugom hotelu niko vam ne brani. Došli smo da igramo i ima da igramo, nema zajebancije. Ovo sad im k'o izlet dođe malo.
Locked