Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
shmizlica wrote:pa ramke, šalim se i ja...nemoj svaku tako k srcu uzimati a forum ko forum....ko je ozbiljan tu
Ja kad nagovaram Vanilu i Medenu ...
Vid' što su se sad ušutile ... trebao bi im poslat' sliku, jalda ... baš bi se utrtarile ...
vidjela je vanilla tvoju sliku
Ko je to prošvercov'o?
Koju - onu za compom u Afghanistanu ili onu kad izlazim iz mora mokar i preplanuo?
Vidila sliku a sumnja da mogu sa dvije izaći na kraj ...
Izazov prihvaćen, samo nemojte ovaj vikend, dolaze mi dvije prijateljice iz Vinkovaca, biću offline ...
Danas mi je druga jedna prijateljica na kafi, sutra pijem sa ekipom, petak imam obaveze, planirajte se za idući vikend. Ostavite poruke da se nećete javljati dva dana.
Mislim da je bilo napada ljubomore nakon ovog posta
Ramzess Veliki wrote:
Ja kad nagovaram Vanilu i Medenu ...
Vid' što su se sad ušutile ... trebao bi im poslat' sliku, jalda ... baš bi se utrtarile ...
vidjela je vanilla tvoju sliku
Ko je to prošvercov'o?
Koju - onu za compom u Afghanistanu ili onu kad izlazim iz mora mokar i preplanuo?
Vidila sliku a sumnja da mogu sa dvije izaći na kraj ...
Mogu misliti kakva je to srednja žalost kad se ovako hvali de kad su svi vidjeli, da baš svi vide
Krizzia wrote:
Kvare cjelokupni dojam. Npr tamna trenerka i tamne tene i zaokruzi bijelim carapama haha
Sent from my HTC Desire HD A9191
meni su gore tamne carape u tenama.. jedine carape koje ja nosim na tene su bijele, bile tene bijele, sive, crne, sarene.. dobijem osip kad vidim one carape "za odijelo" u tenama
pakica_ wrote:
meni su gore tamne carape u tenama.. jedine carape koje ja nosim na tene su bijele, bile tene bijele, sive, crne, sarene.. dobijem osip kad vidim one carape "za odijelo" u tenama
Krizzia wrote:
Kvare cjelokupni dojam. Npr tamna trenerka i tamne tene i zaokruzi bijelim carapama haha
Haha pa ne volim ni ja te "za odjelo"
vidjeti u tenama. Pa postoje tamne sportske carape