Ko normalan može organizovat' slavlje a tek treba odigrati utakmicu? To je obično pehiranje, jako svojstveno za naš prostor.Idemedosumom wrote:Pa to slavlje treba da se desi odmah nakon utakmice s Litvanijom (ako pobijedimo) dok smo svi pijani od radosti. Neces valjda slavlje organizovati 5 dana poslije Litvanije?
BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- irac300
#751 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
- Thinker
#752 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ako se kvalifikujemo a ne bude proslave svi bi kijamet digli na državu, kanton, grad, federaciju kako su stoka korumpirana i nisu mogli dostojno proslaviti najveći uspjeh našeg fudbala. Ako se pravi proslava, a za istu naravno treba vremena de se ogranizuje, onda opet galam kako smo kreteni jer organizujemo proslavu a još se nismo kvalifikovali.
Jebem ga ja ko je našem narodu ugodio!
- Brkooo
#753 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Thinker wrote:Ako se kvalifikujemo a ne bude proslave svi bi kijamet digli na državu, kanton, grad, federaciju kako su stoka korumpirana i nisu mogli dostojno proslaviti najveći uspjeh našeg fudbala. Ako se pravi proslava, a za istu naravno treba vremena de se ogranizuje, onda opet galam kako smo kreteni jer organizujemo proslavu a još se nismo kvalifikovali.
- Idemedosumom
#754 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ja tu ne vidim nista lose. Hej ljudi, ako pobijedimo Litvaniju, nac cemo se svi tu i tu, u toliko i toliko sati, bit ce dernek.
Kao kad se igra posljednje kolo u nekoj od liga petice, pa se tek u tom zadnjem kolu odlucuje ko ce bit prvak. Iako ce to 99% bit ekipa A. Ali ima ona sansa od 1% da bi to mogla bit ekipa B u slucaju da ekipa A tamo izgubi svoju utakmicu, pa se na oba stadiona pripremi po jedan primjerak pehara, za slavlje.
Nase sanse su vece od 1%. Ne slazem se s konstatacijom da je ovo svojstveno samo nama.
Kao kad se igra posljednje kolo u nekoj od liga petice, pa se tek u tom zadnjem kolu odlucuje ko ce bit prvak. Iako ce to 99% bit ekipa A. Ali ima ona sansa od 1% da bi to mogla bit ekipa B u slucaju da ekipa A tamo izgubi svoju utakmicu, pa se na oba stadiona pripremi po jedan primjerak pehara, za slavlje.
Nase sanse su vece od 1%. Ne slazem se s konstatacijom da je ovo svojstveno samo nama.
- MOSALJOZE
#755 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ma kakva organizacija izadješ na ulice,slavimo svi ko jedan
pa ih zajedno dočekamo pa opet slavimo svi ko jedan i onda svako u banku po kredit,pa aranzman za Brazil.....
to be continiued
to be continiued
- irac300
#756 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Upravo to!! Ništa ljepše od spontanog izlaska na ulicu, slavlja, veselja...MOSALJOZE wrote:Ma kakva organizacija izadješ na ulice,slavimo svi ko jedanpa ih zajedno dočekamo pa opet slavimo svi ko jedan i onda svako u banku po kredit,pa aranzman za Brazil.....
to be continiued
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#757 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
- Tigar1
#758 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ni pomisliti na bilo kakvo slavlje dok se potok ne pregazi.
Pobijediti Lichtenstein pa pobijediti Litvaniju, prosto k'o pasulj. mojne slavlja još.
Pobijediti Lichtenstein pa pobijediti Litvaniju, prosto k'o pasulj. mojne slavlja još.
- Logovan
#759 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
irac300 wrote:Upravo to!! Ništa ljepše od spontanog izlaska na ulicu, slavlja, veselja...MOSALJOZE wrote:Ma kakva organizacija izadješ na ulice,slavimo svi ko jedanpa ih zajedno dočekamo pa opet slavimo svi ko jedan i onda svako u banku po kredit,pa aranzman za Brazil.....
to be continiued
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#760 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
tako je ima da se po ulici valjamo i biće nam dobro...kad ove dviej uzmemo neće nam trebati ni pjevači, ni bine, ni razglasi ni naki pakaši da drže prigodne samopromovirajuće govore......jednostavno sve će da eksplodira
- mire - ložač
#761 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ja samo da ponovim k'o i prije skoro mjesec :
ZEKO JOŠ UVIJEK
PO ŠUMI !!!!
Ako budemo momke handrili narednih par dana crno nam se piše.
(Ovo se posebno odnosi na "kvazinovinarčiće"- 1. kako se osjećaš u svojoj domovini, 2.šta očekuješ, 3. da li si imao uzora dok si bio mali...." - odgovore dajem sad da ne pitate zmajeve za gostovanja na TV MJESNA ZAJEDNICA "FALETIĆI DONJI" ) =
1. Glupo jer odgovaram na pitanja osobi sa pilećim mozgom - zaglupljuju me jer ih tandara sin gazde hotela ili neko još gori...
2. očekujem da mi neko poslije ovih "intervuja" --- pop** jer više ne znam jesam li poš'o il doš'o....
3. Jesam to mi je bio moj tata/babo i mati koji su jedva sastavljali kraj sa krajem pa sam umjesto gradskih razbibriga igrao lopte (bila najjeftinija jbga)....
Pustite MOLIM VAS i momke i Papeta na miru (Ja ne bi dao na 500 metara prići nikome blizu hotela - mrsh pustite momke da rade)
ZEKO JOŠ UVIJEK
Ako budemo momke handrili narednih par dana crno nam se piše.
(Ovo se posebno odnosi na "kvazinovinarčiće"- 1. kako se osjećaš u svojoj domovini, 2.šta očekuješ, 3. da li si imao uzora dok si bio mali...." - odgovore dajem sad da ne pitate zmajeve za gostovanja na TV MJESNA ZAJEDNICA "FALETIĆI DONJI" ) =
1. Glupo jer odgovaram na pitanja osobi sa pilećim mozgom - zaglupljuju me jer ih tandara sin gazde hotela ili neko još gori...
2. očekujem da mi neko poslije ovih "intervuja" --- pop** jer više ne znam jesam li poš'o il doš'o....
3. Jesam to mi je bio moj tata/babo i mati koji su jedva sastavljali kraj sa krajem pa sam umjesto gradskih razbibriga igrao lopte (bila najjeftinija jbga)....
Pustite MOLIM VAS i momke i Papeta na miru (Ja ne bi dao na 500 metara prići nikome blizu hotela - mrsh pustite momke da rade)
-
poostar
#762 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
jel selektor Litvanije objavio spisak ? Nigdje ga ne mogu naci
- P308
#763 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Kakvo ce vrijeme biti u petak 
- Pismonosa
#764 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Znači u petak dan za metak, za Grke

- It_is_a_Leclerc
#765 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ne znam.. Tjeram se da ne razmišljam o derneku ako, uz Božiju pomoć, uspijemo otići na SP, al' mozak stalno prebacuje. Jbte, koja bi to ludnica bila. Trebalo bi napraviti pozornicu, reflektore, mikrofone, k'o Hrvati kad su Janicu dočekivali. Pa onda dovesti nekog (samo ne Enesa Begovića i Dinu Merlina) da zagrijava raju. Doček na aerodromu se podrazumijeva, i onda u bus, pa do pozornice. Pa ih prozivaju, a publika izgovara prezimena, pa se pjeva, pleše... Eeeeee, tačno se raznježih, u pm !
Nemojte momci sad pokleknuti, Bogom vas kumim !
P.S. A šta ako Slovaci pobijede Grčku ?! Jel onda proslava u petak ?!
-
poostar
#766 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
evo spiska..
Goalkeepers:
Giedrius Arlauskis (Rubin Kazan, Russia)
Emilijus Zubas (AEK Larnaca, Cyprus)
Paulius Grybauskas (Skonto Riga, Latvia)
Defenders:
Tadas Kijanskas (Hapoel Haifa, Israel) Ž
Tomas Mikuckis (Torpedo Moscow, Russia)
Vytautas Andriuškevičius (Djurgården, Sweden) Ž
Valdemar Borovskij (Daugava Rīga, Latvia) Ž
Saulius Mikoliūnas (FC Sevastopol, Ukraine) Ž
Egidijus Vaitkūnas (Žalgiris Vilnius)
Povilas Leimonas (Widzew Łódź, Poland)
Marius Žaliūkas (Queens Park Rangers, England - trial)Ž
Midfielders:
Deividas Česnauskis (FC Baku, Azerbaijan)
Mindaugas Panka (Hapoel Ironi Kiryat Shmona, Israel) Ž
Arvydas Novikovas (FC Erzgebirge Aue, Germany)
Mindaugas Kalonas (FC Baku, Azerbaijan)
Kęstutis Ivaškevičius (Bnei Yehuda, Israels) Ž
Fedor Černych (Dnepr Mogilev, Belarus)
Gediminas Vičius (Shakhter Karagandy, Kazakhstan)Ž
Karolis Chvedukas (FK Sūduva)
Nerijus Valskis (FK Sūduva)
Gratas Sirgėdas (VfB Stuttgart, Germany)
Forwards:
Darvydas Šernas (Gaziantepspor, Turkey)
Deivydas Matulevičius (Pandurii Târgu Jiu, Romania)
Evaldas Razulis (FK Atlantas)
Donatas Kazlauskas (FK Atlantas)
a ovi sa slovom Ž pored imena ce pauzirati protiv nas u slucaju da dobiju zuti protiv Latvije
Goalkeepers:
Giedrius Arlauskis (Rubin Kazan, Russia)
Emilijus Zubas (AEK Larnaca, Cyprus)
Paulius Grybauskas (Skonto Riga, Latvia)
Defenders:
Tadas Kijanskas (Hapoel Haifa, Israel) Ž
Tomas Mikuckis (Torpedo Moscow, Russia)
Vytautas Andriuškevičius (Djurgården, Sweden) Ž
Valdemar Borovskij (Daugava Rīga, Latvia) Ž
Saulius Mikoliūnas (FC Sevastopol, Ukraine) Ž
Egidijus Vaitkūnas (Žalgiris Vilnius)
Povilas Leimonas (Widzew Łódź, Poland)
Marius Žaliūkas (Queens Park Rangers, England - trial)Ž
Midfielders:
Deividas Česnauskis (FC Baku, Azerbaijan)
Mindaugas Panka (Hapoel Ironi Kiryat Shmona, Israel) Ž
Arvydas Novikovas (FC Erzgebirge Aue, Germany)
Mindaugas Kalonas (FC Baku, Azerbaijan)
Kęstutis Ivaškevičius (Bnei Yehuda, Israels) Ž
Fedor Černych (Dnepr Mogilev, Belarus)
Gediminas Vičius (Shakhter Karagandy, Kazakhstan)Ž
Karolis Chvedukas (FK Sūduva)
Nerijus Valskis (FK Sūduva)
Gratas Sirgėdas (VfB Stuttgart, Germany)
Forwards:
Darvydas Šernas (Gaziantepspor, Turkey)
Deivydas Matulevičius (Pandurii Târgu Jiu, Romania)
Evaldas Razulis (FK Atlantas)
Donatas Kazlauskas (FK Atlantas)
a ovi sa slovom Ž pored imena ce pauzirati protiv nas u slucaju da dobiju zuti protiv Latvije
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#767 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Vidim sliku na klix-u, jedan forumas zagrlio Izeta. 
- Opetja033
#768 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ja brate mastam o tom derneku jos od prvog kvalifikacionog ciklusa. Pri samoj pomisli da me od takvog derneka dijeli samo par dana, uhvati me panika jer jos nista nije gotovo.
Optimista sam. Uvijek sam i bio optimista. I protiv Portugala i protiv Francuza. Ali me Litvanije strah vise nego ove dvije tekme zajedno. Znam da u jogurt pusem, svjestan sam toga. Ali jbg, jace od mene.
Optimista sam. Uvijek sam i bio optimista. I protiv Portugala i protiv Francuza. Ali me Litvanije strah vise nego ove dvije tekme zajedno. Znam da u jogurt pusem, svjestan sam toga. Ali jbg, jace od mene.
-
Timotije
#769 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Meni su jos u glavi slike ludnice u Sarajevu kad je pobijedjena Spanija 1990 u osmini finala na SP.It_is_a_Leclerc wrote:Ne znam.. Tjeram se da ne razmišljam o derneku ako, uz Božiju pomoć, uspijemo otići na SP, al' mozak stalno prebacuje. Jbte, koja bi to ludnica bila. Trebalo bi napraviti pozornicu, reflektore, mikrofone, k'o Hrvati kad su Janicu dočekivali. Pa onda dovesti nekog (samo ne Enesa Begovića i Dinu Merlina) da zagrijava raju. Doček na aerodromu se podrazumijeva, i onda u bus, pa do pozornice. Pa ih prozivaju, a publika izgovara prezimena, pa se pjeva, pleše... Eeeeee, tačno se raznježih, u pm !
Ne smijem jednostavno ni pomisliti da bi ovu sansu mogli ispustiti, pratila nas je sreca kroz cijeli ciklus, dobro nas je pogledao
- Koshpa
#770 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
-LIBERO- wrote:Vidim sliku na klix-u, jedan forumas zagrlio Izeta.
- Herr Flick
#771 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Iz Litvanije samo znam za Česnauskisa i ovog Zaliukasa i to iz vremena kad su igrali za Hearts..Interesantno nema im na spisku 2 po meni najbolja igraca,golmana Karčemarskasa i Stankevičiusa koji su suigraci nasem Medi u Gazientepu

- Antifriz+
#772 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
leškarenje wrote:Mijenjam dva zapada za isto toliko istoka
Mijenjam 2 istoka za isto toliko zapada
-
Rob_Atl
#773 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
mi cemo vec da slavimo u petak, no sikiriki
.
- Antifriz+
#774 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
http://www.weather2umbrella.com/ba/vrem ... 43673/4/1hP308 wrote:Kakvo ce vrijeme biti u petak
- Edin H.
#775 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Da li je ova protiv Linhenstajna ili protiv Litvanije istorijska utakmica?