Farma 5

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#751 Re: Farma 5

Post by KatarinaKosaca »

una_bo wrote:bogami Zuzi je pravo podmukla, baš me razočarala, čak je njena ideja bila da kad Jelena priča, da je svi ignorišu, baš "lijepo" od jednog magistra ekonomije i nekoga ko je na samom početku rekao kako se zalaže za mir bla bla.
Vala je pokvarena i nek je ispala, niti smrdi niti miriše
Pa šta će nego ignosrisati dokazanu luđakinju? Gađati ciglom? Kraljica Jelena je dobra za šou, ali ne dao Bog nikome sa njom biti u kući.
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#752 Re: Farma 5

Post by Picajzla »

KatarinaKosaca wrote:
Picajzla wrote:Po koliko su procenata dobili i kome se duplalo ?
Zuzii sve znala i naučila, Jelena opet napravila neki spekatkl da su joj ukrali knjigu, bezmozgaš Šeki naravno nije ni učio. Šeki imao oko 17%, Zu poslije dupliranja oko 7%, i Kraljica Jelena preko 70%.
Žao mi je Zu, između nje i Šekija ona 1000000 x prije. Ne bih okrenula telefon nije me toloiko fascinirala, ali nije ovo šou za kulturne i fine ljude.
Hvala na odg. :thumbup:

Pa dobro, ocekivano. Ako cemo realno dosta je dogurala.
Kal El

#753 Re: Farma 5

Post by Kal El »

una_bo wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Picajzla wrote:Po koliko su procenata dobili i kome se duplalo ?
Zuzii sve znala i naučila, Jelena opet napravila neki spekatkl da su joj ukrali knjigu, bezmozgaš Šeki naravno nije ni učio. Šeki imao oko 17%, Zu poslije dupliranja oko 7%, i Kraljica Jelena preko 70%.
Žao mi je Zu, između nje i Šekija ona 1000000 x prije. Ne bih okrenula telefon nije me toloiko fascinirala, ali nije ovo šou za kulturne i fine ljude.
bogami Zuzi je pravo podmukla, baš me razočarala, čak je njena ideja bila da kad Jelena priča, da je svi ignorišu, baš "lijepo" od jednog magistra ekonomije i nekoga ko je na samom početku rekao kako se zalaže za mir bla bla.
Vala je pokvarena i nek je ispala, niti smrdi niti miriše
Smrdi sigurno,rekla je neće prati kosu,pa sad jeli, nisam upratio :mrgreen:

Sent from my LT26i using Tapatalk 4
Mustang1

#754 Re: Farma 5

Post by Mustang1 »

Je'l bilo sexa,skidanja,ima li video ? :D
DooWhy

#755 Re: Farma 5

Post by DooWhy »

KatarinaKosaca wrote:
Havatar wrote:
moranadruga wrote:idemo malo glasati za nasu ZU. :thumbup: :bih:
Bolje nek ispadne da dodje neko drugi iz Bosne posto je ona dosadna a i pokazala je neke lose osobine.
Bolje da ispadne Šeki nego ona u svakom slučaju. Nije konfliktna, lijepo pjeva.. nije Memo nacionale, ali nije ni bruka za BIH.
Šeki je institucija za Zujavca namazanog. Zna ko je, što je, itd...
DooWhy

#756 Re: Farma 5

Post by DooWhy »

KatarinaKosaca wrote:
DooWhy wrote:Taman što Zuzi ide u izolaciju... Prikriva se ko je i što je, i uz to koketira sa najvećim č..., Ružnim Mićom. Mrrrššššššššššššššš. :izet:
Ne znam po čemu je "koketirala", sa tim što je rekla da ga zna iz Sarajeva prije 30 godina.. Upravo je prije nepun sat Šeki Divni objašnjavao kako je Mića ustvari dobar čovjek dobre duše i kako ga nije briga to "što on peva". Kako je onda Zumreta ta koja "koketira" sa Mićom.
Ja njoj zamjeram, čak smatram nepristojnim što nije rekla puno ime i prezime kada je ulazila, sa naglaskom da joj je Zu umjetničko.. ali ne mislim da je "koketirala" sa Mićom zato što mu nije dala štapić. Išla je politikom nezamjeranja, i da se glasa ko da izađe ostala bi dugo, jer je skoro pa neprimjetna. Danas je dala autogol sama sebi jer je isto u razgovoru sa Divnom rekla kako kulturni ljudi i ne gledaju Farmu, a kamoli glasaju. Na stranu što je to 90% tačna konstatacija, Mitroviću se neće svidjeti, a i glupo je sebe smatrati kulturnjakom i biti participant u nekom rijalitiju za kojeg kažeš da kulturni ljudi i ne gledaju. Čist autogol. Od silne diplomacije, politike nazamjeranja se pogubila malo. Ali, da pjeva, pjeva bolje od njih svih zajedno i pola estrade iz Srbije. :thumbup:
Ajde jadna, pusti tu priču... Shvatam ja tebe zašto braniš takve, u takvoj si situaciju, ali mojne nas smarati tom pričom...
KatarinaKosaca

#757 Re: Farma 5

Post by KatarinaKosaca »

DooWhy wrote:Ajde jadna, pusti tu priču... Shvatam ja tebe zašto braniš takve, u takvoj si situaciju, ali mojne nas smarati tom pričom...
U kakvoj sam ja situaciji, izvini?
LEDA

#758 Re: Farma 5

Post by LEDA »

Dobro jutro :vozdra:

kao što sam i predvidjela ispade Zu - i neka je. Može ona biti što hoće ,za ovaj tip serijala je dosadna - nijednom nije poentirala ,jedva sastavlja rečenice ,govori tiho itd. Ne mislim da je zla -to što je ostalim rekla da Golubicu treba ignorirati -u pravu je. Skoro niko ne zna s njom ,zato žena i dominira. I neka ,kada se pecaju na budalaštine.
Ja i dalje držim Ex Tržana na 1. mjestu moje hate liste uz Simonidu,L.Miću, histeriju Saru i Edina :-D
KatarinaKosaca

#759 Re: Farma 5

Post by KatarinaKosaca »

A Šeki je dobar iako je hvalisao Ružnog kao "dobrog čoveka" :-) :-)
The 51st State

#760 Re: Farma 5

Post by The 51st State »

ona jelena golubovic razvaljuje, udara levatima u ono malo mozga i misaonih procesa sto imaju.
LEDA

#761 Re: Farma 5

Post by LEDA »

The 51st State wrote:ona jelena golubovic razvaljuje, udara levatima u ono malo mozga i misaonih procesa sto imaju.
Upravo. Ona je savršen rialiti igrač .Čini mi se da jedina shvata suštinu ove igre. :-D
KatarinaKosaca

#762 Re: Farma 5

Post by KatarinaKosaca »

LEDA wrote:
The 51st State wrote:ona jelena golubovic razvaljuje, udara levatima u ono malo mozga i misaonih procesa sto imaju.
Upravo. Ona je savršen rialiti igrač .Čini mi se da jedina shvata suštinu ove igre. :-D
Ne shvata ona ništa. Ona je jadna bolesna i slučajno se potrefilo da joj bolest odgovara konfliktnim situacijama koje dižu gledanost rijalitiju.

Šeki najodvratniji lik. Čak pretiče Edina reprezentativca :-) u tome. Hvališe Ružnog, peva sevdah na ekavici i priča kako zna o BOsni i sevdahu, seljak kao i pjesme upsss, pesme mu i gnjida.
LEDA

#763 Re: Farma 5

Post by LEDA »

KatarinaKosaca wrote:
LEDA wrote:
Ne shvata ona ništa. Ona je jadna bolesna i slučajno se potrefilo da joj bolest odgovara konfliktnim situacijama koje dižu gledanost rijalitiju.

Šeki najodvratniji lik. Čak pretiče Edina reprezentativca :-) u tome. Hvališe Ružnog, peva sevdah na ekavici i priča kako zna o BOsni i sevdahu, seljak kao i pjesme upsss, pesme mu i gnjida.
Katarina :kiss:

Svi su oni tamo u 5 deka.
Mislim da će nas na kraju Golubica sve iznenaditi ;-)
KatarinaKosaca

#764 Re: Farma 5

Post by KatarinaKosaca »

Izgleda je Zu stavila nju za slugu. Jer sinoć je rekla da će je farmeri ubiti za gazdu i da slijedi veliko iznenađenje. Tako, ako je gazdarica Kraljica Jelena, biće šovova pravih. :izet:
LEDA

#765 Re: Farma 5

Post by LEDA »

KatarinaKosaca wrote:Izgleda je Zu stavila nju za slugu. Jer sinoć je rekla da će je farmeri ubiti za gazdu i da slijedi veliko iznenađenje. Tako, ako je gazdarica Kraljica Jelena, biće šovova pravih. :izet:
Ludilo ,ali i ja ću da poludim.
Golunica me u isto vrijeme i nervira i tjera na sažaljenje.
Ne podnosim ja to čoporativno napadanje i iživljavanje :izet:
KatarinaKosaca

#766 Re: Farma 5

Post by KatarinaKosaca »

LEDA wrote:Ne podnosim ja to čoporativno napadanje i iživljavanje :izet:
Ni ja. I tu se najbolje prepoznaju ljigavci..
LEDA

#767 Re: Farma 5

Post by LEDA »

Nema tamo lika koji mi se posebno dopada. Možda samo Đetić :-D
antonija

#768 Re: Farma 5

Post by antonija »

Bezze su svi vala...
KatarinaKosaca

#769 Re: Farma 5

Post by KatarinaKosaca »

Điđa je fina cura i Suzana mi je ok. Divna je obrazovana i kulturna žena. Suzana je prije nekih 30 godina predobro izgledala, meni je tad kao djetetu bila najljepša žena u Yugi. Imala sam njenu kasetu "Suzana, Suzana, zašto si u suzama" :D
Havatar

#770 Re: Farma 5

Post by Havatar »

KatarinaKosaca wrote:Điđa je fina cura i Suzana mi je ok. Divna je obrazovana i kulturna žena. Suzana je prije nekih 30 godina predobro izgledala, meni je tad kao djetetu bila najljepša žena u Yugi. Imala sam njenu kasetu "Suzana, Suzana, zašto si u suzama" :D
Koja Divna podvalila svinjsku mast ovima koji ne jedu nista sto ima svinjsko a pored toga huska sve iz njenog klana na Jelenu i onda ona fina a ove mlade djevojke ne valjaju nego su zle , histericne i svadjalice i to je mnogo pokvareno da ona koja je majka ne misli sta ce o tim djevojkama misliti ljudi nego ih zrtvuje za svoje pokvarene ciljeve . Naravno ni one nisu naivne nego to rade zato sto joj je Jelena Karleusa cerka pa hoce da joj se ulizu ali to i dalje ne umanjuje toda je ona pokvarena i da ljude koristi kao figure da bi ostvarila ono sto je isplanirala.
Havatar

#771 Re: Farma 5

Post by Havatar »

LEDA wrote:Dobro jutro :vozdra:

kao što sam i predvidjela ispade Zu - i neka je. Može ona biti što hoće ,za ovaj tip serijala je dosadna - nijednom nije poentirala ,jedva sastavlja rečenice ,govori tiho itd. Ne mislim da je zla -to što je ostalim rekla da Golubicu treba ignorirati -u pravu je. Skoro niko ne zna s njom ,zato žena i dominira. I neka ,kada se pecaju na budalaštine.
Ja i dalje držim Ex Tržana na 1. mjestu moje hate liste uz Simonidu,L.Miću, histeriju Saru i Edina :-D
LEDO :kiss:
LEDA

#772 Re: Farma 5

Post by LEDA »

@Havatar :kiss:

Golubica gazdarica -ove sedmice ludilo na farmi . Padaće maske i možda još nešto :lol:
dječak sa šibicama

#773 Re: Farma 5

Post by dječak sa šibicama »

Slabo pratim, ko je gazda? Lujka?

Pa ove sedmice nebi bilo lose gledati :D

I ko je ona nova sto je usla? necija bivsa djevojka?
Altsa

#774 Re: Farma 5

Post by Altsa »

dječak sa šibicama wrote:Slabo pratim, ko je gazda? Lujka?

borisova zaboravljena draga
P308

#775 Re: Farma 5

Post by P308 »

Altsa wrote:
dječak sa šibicama wrote:Slabo pratim, ko je gazda? Lujka?

borisova zaboravljena draga
A ona je kao VIP jer je njegova bivsa djevojka (a ni za njega niko nikad nije cuo), i jer je bila, mozes misliti, u top 5 ove godine na miss Srbije, znaci niti je miss, niti prva niti druga pratilja, vec je usla u top 5 :-)
Post Reply