DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lidera

Post Reply
zavrzlama

#751 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide

Post by zavrzlama »

Netačno. Hrvati nisu pretnja zbog:

1. nemanja teritorijalne jedinice
2. brojnosti

zato se na njih i ne obazireš. :)

Otprilike iz istog razloga zbog kog se Srbi iz Srbije ne obaziru na Bošnjake u Sandžaku - nemaju teritorijalnu autonomiju što znači da nisu pretnja.

Tebi nije pretnja nikakva srbijanska politika, ona je irelevantna. Tebi je pretnja RS.
ti tipicno"krv i teritoirija"......

opet grijesis....snadzak nije prijetnja srbiji,jer BIH ili bilo koja druga drzava nece tjerati sandzaklije da prave genocide po srbiji,ruse do posljednje pravoslavne crkve,otvaraju masovne gorobice pune srba i opsade srtbijanskih gradova..

traziti prava i autonomiju u nekoj drzavi i traziti podjelu i unistenje te drzave nije isto...za tebe izgleda jest...do tebe je ,zato sto si jedan od onih koji su odgojeni na ideologiji "krvi i tla"....Najveci problem srpskog naroda je taj,sto su im zadnjih 200 godina njihovi crkveni,politicki i intelektualni lideri onemogucili da znaju da zive sa drugim ,drugacijim i ravnopravno sa drugima...zato konstantno iz decenije u deceniju ratuju da druge protjeraju i da zive sami sa sobom jer nece /nesmiju.neznaju da zive sa drugim i drugacijim..THE END.
Hafis

#752 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide

Post by Hafis »

Paranoid wrote: Što se tiče izbora kod Bošnjaka, pa sama smjena SDA i dato povjerenje SDP-u govori dovoljno o demokratiji kod Bošnjaka... Pa iako se pokazala lošija opcija u izboru SDP-a, Bošnjaci su svoje demokratsko lice pokazali..

To se na tlu BiH gdje žive BH Srbi i BH Hrvati neće duuugo desiti..
Vidiš, kada se stvari gledaju iz drugog ugla i ta ''smjena'' SDA i ''dato'' povjerenje SDP-u se može drugačije posmatrati.
To je isto kao kad bi neko prije 6-7 godina u Banjaluci rekao: ''evo smjenili smo SDS a dali povjerenje SNSD-u''.
SDP se čak pokazao kao remetilački faktor, koji je najvećim dijelom kriv za današnju situaciju u federaciji, pavši upravo na ispititu iz multietničnosti, za što bi navodno trebao biti ''ekspert'' u državi.

Znači, to se baš i ne mora isključivo doživljavati kao nečije ''pokazivanje demokratskog lica''...može se i nazvati: ''ostvarivanje zadanih ciljeva drugačijim sredstvima''. Mada to ne tvrdim isključivo, ali ima dosta elemanata sinhronog djelovanja SDP i SDA u nekim zajedničkim stvarima. Banalan primjer: nepotrebni pokušaj instalacije Slave Kukića u VS, to jest repriza federalnog recepta, koji je unaprijed bio osuđen na propast zbog postojanja treće strane koja je prevagnula.
Tu su SDA i SDP veoma lako našli zajednički jezik, što govori u prilog moje gornje tvrdnje.
RATM56

#753 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide

Post by RATM56 »

zavrzlama wrote:

2. brojnosti

Otprilike iz istog razloga zbog kog se Srbi iz Srbije ne obaziru na Bošnjake u Sandžaku - nemaju teritorijalnu autonomiju što znači da nisu pretnja.

Tebi nije pretnja nikakva srbijanska politika, ona je irelevantna. Tebi je pretnja RS.

opet grijesis....snadzak nije prijetnja srbiji,jer BIH ili bilo koja druga drzava nece tjerati sandzaklije da prave genocide po srbiji,ruse do posljednje pravoslavne crkve,otvaraju masovne gorobice pune srba i opsade srtbijanskih gradova..

traziti prava i autonomiju u nekoj drzavi i traziti podjelu i unistenje te drzave nije isto...za tebe izgleda jest...do tebe je ,zato sto si jedan od onih koji su odgojeni na ideologiji "krvi i tla"....Najveci problem srpskog naroda je taj,sto su im zadnjih 200 godina njihovi crkveni,politicki i intelektualni lideri onemogucili da znaju da zive sa drugim ,drugacijim i ravnopravno sa drugima...zato konstantno iz decenije u deceniju ratuju da druge protjeraju i da zive sami sa sobom jer nece /nesmiju.neznaju da zive sa drugim i drugacijim..THE END.
Kakva patetika. Mislim, postaje pomalo dosadno i predvidivo u nedostatku argumenata hvatati se za ono najosetljivije :roll:

Jarane, to ne pali niti ostavlja utisak.

U kojim ti zabludama živiš to je nečuveno. Šumadinci nagovarali pitome Krajišnike i Hercegovce da kolju i pale.

Zaokružena teritorija je bitna u poimanju svih nacionalnosti bez obzira radi li se o autonomaštvu, separatizmu ili bilo čemu. Prodaješ priče o Hrvatima koje nijedan prisutan Hrvat neće potvrditi. Ali ti znaš najbolje :roll: Oni tebi nisu pretnja jer šta god radili i šta god ti radio, ne mogu ni pokušati da se otcepe. E, tu dolazi the end. :)
zavrzlama

#754 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide

Post by zavrzlama »

Basvod wrote:
zavrzlama wrote:
Basvod wrote:Zavrzlama
Mislio sam konkretno. Kako bi se to "vracanje BiH" odrazilo u zivotu srpskog naroda? Sta im BiH i Bosnjaci mogu ponuditi a da je vise od onog sto imaju danas u RS?
Sta bi motivisalo Srbe da se "vrate BiH"?
Ti kazes slaba ekonomska i demografska situacija. Da li su Srbi koji zive u Sarajevu, Srbi koji su se "vratili BiH", u boljoj demografskoj i ekonomskoj situaciji od Srba u RS?
Mogu im ponuditi da iz fasizma i srbijanskog sluganstva,postanu svoji na svome u svoj drzavi BIH,a ne dijaspora srbije i topovsko meso na cekanju novih stradanja i njih samih i drugi oko njih....

Bosnjaci vec 18 godina nude srbima ruku pomirenja,ali je nema ko da uzme,jer to srbija ne dozvoljava,instalirajuci dodika i slicne da to onemoguce(cavic out dodik in)

srbe nazalost motivisati da se vrate BIH je jedino preostalo "demograsko.moralno i ekonomsko srozavanje" u sporedjenju sa sunarodnicima u Hrvatskoj i nije tako lose...
Vrtimo u krug i okolo naokolo.
Vidim samo jednu novost, kazes "svoji na svome".
Ajde konkretno, i na nivo obicnog covjeka. Evo npr. drzavna imovina, problem No.1. Hoce li srpski seljak biti vise svoj na svome ako odobrenje za obradu drzavne zemlje bude trazio u RS ili Sarajevu?

Ja zaista ne vidim ni jedan razlog zbog cega bi Srbi i Hrvati imali interes da se integrisu u vecinski bosnjacku drzavu. Ni 1992. a pogotovo nakon svega sta se izdesavalo i mrznje koja vlada.
kao prvo smatras srbe i hrvate neciviliziranim narodima ,jer smatras lose po njih da zive u drzavi gdje su bosnjaci vecina..."CIST SOVINIZAM I FASIZAM"..jesu li to bosnjaci porusili sve srpsko.naporavili genocid nad njima,300 konc logora i sve prekrstili u muslimanski prefiks,pa da eto srbi ne zele u vecinskoj drzavi bosnjaka...sta sa bosnjacima sandzaka,sto bi oni zivjeli u drzavi gdje su vecina srbi,sta sa bosnjacima hrvatske,sta sa turcima u njemackoj... :-)

U BIH postoji "Mrznja jednih i osuda te mrznje drugih"...e sad sto ti izjednacujes onog kome je mrznja politicko srdstvo i onog kome je mrznja nerprijatelj,govori o samom tebi..
_mufljuz_

#755 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide

Post by _mufljuz_ »

RATM56 wrote:Milošević nije predsednik od oktobra 2000. Ha ja :D
zato je najsvEziji precednik srbije deklarisani ponosan cetnik - ma bravo ste mi ga napredovali nacionalno :lol:

još samo Šešketa da oslobode i srpski narod moze da krene koracima od sedam milja u nacionalno-politicku renesansu poslije Zlobe, Voje Kalasnjikova, Šešketa i Nikolica :lol:

nema sta sve same dobrosusjedske velicine i sve sama katarza srspkog naroda :lol:
RATM56

#756 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide

Post by RATM56 »

_mufljuz_ wrote:
zato je najsvEziji precednik srbije deklarisani ponosan cetnik - ma bravo ste mi ga napredovali nacionalno :lol:
Apdejtuj se. Sad BH Srbe zove Bosancima a kokardu odavno skriva :D
Hafis

#757 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide

Post by Hafis »

_mufljuz_ wrote:
Eh, i mi smo daleko odmakli. Član predsjedništva sin pisca Islamske deklaracije. Optimistična budućnost.
tesanj

#758 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide

Post by tesanj »

RATM56 wrote:
tesanj wrote:Samo naivan moze povjerovat da Srbija nema presudni uticaj na politiku r.s. To su price za malu djecu. Politika Milosevica ka istom cilju je i dalje na snazi, al sada mirnim putem :mrgreen: jer trenutna vojna situacija nije u korist Srba. Srbi cekaju povoljni trenutak da vojno odrade r.s. i Kosvo, i nevidim sta ovdje nije jasno. :mrgreen:
Da, zato je sada na delu normalizacija odnosa sa Kosvom u režiji Dačića i Vučića. To je taktički uzmak da se ovi opuste i da bi ih posle napali.:D :D
Zaboravljas jednu cinjenicu zbog cega se ta "normalizacija" desila i desava. :mrgreen: Po mojim procjenama Beograd se pokajao za grijehe iz proslosti i trazi halal od komsija. :mrgreen:
_mufljuz_

#759 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide

Post by _mufljuz_ »

RATM56 wrote:
_mufljuz_ wrote:
Apdejtuj se. Sad BH Srbe zove Bosancima a kokardu odavno skriva :D
đe je skriva je l u Šešketovom kondomu? :lol: :mrgreen:
zavrzlama

#760 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide

Post by zavrzlama »

RATM56 wrote:
zavrzlama wrote:

2. brojnosti

Kakva patetika. Mislim, postaje pomalo dosadno i predvidivo u nedostatku argumenata hvatati se za ono najosetljivije :roll:

Jarane, to ne pali niti ostavlja utisak.

U kojim ti zabludama živiš to je nečuveno. Šumadinci nagovarali pitome Krajišnike i Hercegovce da kolju i pale.

Zaokružena teritorija je bitna u poimanju svih nacionalnosti bez obzira radi li se o autonomaštvu, separatizmu ili bilo čemu. Prodaješ priče o Hrvatima koje nijedan prisutan Hrvat neće potvrditi. Ali ti znaš najbolje :roll: Oni tebi nisu pretnja jer šta god radili i šta god ti radio, ne mogu ni pokušati da se otcepe. E, tu dolazi the end. :)
ne zaokruzuj tudje teritorije,pravi malo razliku....drugo,nisu sumadinci nagovarali,oni su radni i domacinski narod...problem je SPC,SANU i DB....znaci duhovno,intelektualni i vojno rukovodstvo srpskog naroda...

Za tvoju informaciju velika je razlika izmmedju srpskog i hrvatskog nacionalizma...

hrvatski nacionalizam je interesni,dok je srpski ideoloski......zato srbija i srpsko drustvo se nalazi tu gdje se nalazi...sinonimom barbarstva,genocida i najgorih zlocina...tako cike po svjetskim medijima kazu,haski sud,i milioni videa,filmova i svjedocanstava...
RATM56

#761 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide

Post by RATM56 »

tesanj wrote:
RATM56 wrote:
tesanj wrote:Samo naivan moze povjerovat da Srbija nema presudni uticaj na politiku r.s. To su price za malu djecu. Politika Milosevica ka istom cilju je i dalje na snazi, al sada mirnim putem :mrgreen: jer trenutna vojna situacija nije u korist Srba. Srbi cekaju povoljni trenutak da vojno odrade r.s. i Kosvo, i nevidim sta ovdje nije jasno. :mrgreen:
Da, zato je sada na delu normalizacija odnosa sa Kosvom u režiji Dačića i Vučića. To je taktički uzmak da se ovi opuste i da bi ih posle napali.:D :D
Zaboravljas jednu cinjenicu zbog cega se ta "normalizacija" desila i desava. :mrgreen: Po mojim procjenama Beograd se pokajao za grijehe iz proslosti i trazi halal od komsija. :mrgreen:
Kakve veze ima zbog čega? Važno je da to čini i tu sva priča prestaje i tvoja prognoza o planovima za preuzimanje Kosova se pokazuje netačnom.
RATM56

#762 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide

Post by RATM56 »

zavrzlama wrote: hrvatski nacionalizam je interesni,dok je srpski ideoloski......zato srbija i srpsko drustvo se nalazi tu gdje se nalazi...sinonimom barbarstva,genocida i najgorih zlocina...tako cike po svjetskim medijima kazu,haski sud,i milioni videa,filmova i svjedocanstava...
E jeste vala, od Jasenovca do Dretelja - sve zbog interesa i love. Sa druge strane niko četništvo nije naplatio, sve nadahnuti idealisti :D Arkan, Šešelj, Slobo, Dodik, sve goljo do golje :D

Lupaš zavrzlama ko maksim po diviziji. RS je odraz težnje BH Srba i kao što sam rekao, ako je oni sami žrtvuju niko iz Srbije neće reći ni A. Sa druge strane bilo kakva preporuka iz Beograda u Banja Luci neće biti uvažena bude li se odnosila na slabljenje RS.

Takođe, nije Hrvatska danas ili juče odustala od Tuđmanove politike prema BiH. Odustao je sam Tuđman u Vašingtonu 1994, zatim i Dejtonu 1995. Srbi sa druge strane nisu primorani na takav ustupak u Dejtonu i imaš to šta imaš. A ti imaš agendu, i nećeš se smiriti dok Srbija ne pokrene sama reviziju Dejtona u tvoju korist, to je za tebe jedini znak promene srbijanske politike :)
zavrzlama

#763 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide

Post by zavrzlama »

RATM56 wrote:
zavrzlama wrote: hrvatski nacionalizam je interesni,dok je srpski ideoloski......zato srbija i srpsko drustvo se nalazi tu gdje se nalazi...sinonimom barbarstva,genocida i najgorih zlocina...tako cike po svjetskim medijima kazu,haski sud,i milioni videa,filmova i svjedocanstava...
E jeste vala, od Jasenovca do Dretelja - sve zbog interesa i love. Sa druge strane niko četništvo nije naplatio, sve nadahnuti idealisti :D

Lupaš zavrzlama ko Maksim po diviziji. RS je odraz težnje BH Srba i kao što sam rekao, ako je oni sami žrtvuju niko iz Srbije neće reći ni A. Sa druge strane bilo kakva preporuka iz Boegrada u Banja Luci neće biti uvažena bude li se odnosila na slabljenje RS.

Takođe, nije Hrvatska danas ili juče odustala od Tuđmanove politike prema BiH. Odustao je sam Tuđman u Vašingtonu 1994, zatim i Dejtonu 1995. Srbi sa druge strane nisu primorani na takav ustupak u Dejtonu i imaš to šta imaš. A ti imaš agendu, i nećeš se smiriti dok Srbija ne pokrene sama reviziju Dejtona u tvoju korist, to je za tebe jedini znak promene srbijanske politike :)
rs teznja BIH srba....NIJE PROBLEM TEZNJA,NEGO NACIN NA KOJI SE OSTVARILA TA TEZNJA....mali ausvic je nastao genocidom ,etnickim ciscenjem i najvecim zlocinima nakon ww2...sad skontaj koliko neko pomaze BIH srbe podupiruci tu tvorevinu i aparthejd koji vlada u istom prema nesrbima....ne buni se sto bosnjaci nikad nece prihavtiti takav rs,nije do njih,do srba je jer su natjerani da odrzavaju takav rs..zato ti kazem,nije isti onaj ko odrzava fasisticku tvorevinu i onak koji je negira..eto stavi sebe u jednu od ove dvije grupe(vec jesi)

mene bi bilo sramota da su bosnjaci uradili srpskom narodu isto,proglasili muslimansku republiku,porusili sve i jednu pravoslavnu crkvu,javno velicali ustastvo,i s vremena na vrijeme kao u Bratuncu pozivali na nove genocide...
Last edited by zavrzlama on 24/08/2013 13:29, edited 2 times in total.
baxul

#764 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide

Post by baxul »

RATM56 wrote: RS je odraz težnje BH Srba i kao što sam rekao, ako je oni sami žrtvuju niko iz Srbije neće reći ni A. Sa druge strane bilo kakva preporuka iz Beograda u Banja Luci neće biti uvažena bude li se odnosila na slabljenje RS.
eh pa izvinjavamo se ako je odraz teznje. nismo bili upuceni da je odraz teznje. jer da smo znali da je odraz teznje iselili bi se sami iz prijedora, doboja, foce, visegrada, bosanskog broda i slicno. prosto se nije znalo za teznju jer da se znalo ne bi doslo do nesporazuma. odraz teznje tako sve fino objasnjava.

je l' te stid?
RATM56

#765 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide

Post by RATM56 »

Evo ih patetičari. A kakve veze ima ono šta sam rekao sa pitanjem genocida? Pitanje je bilo ko je odlučivao o uspostavljanju RS. BH Srbi, SRB Srbi, SANU i sl. Dakako, SDS i njihovi birači. To je primarno njihova ideja i u većinskoj njihovoj režiji sprovedeno u delo.
Last edited by RATM56 on 24/08/2013 13:31, edited 1 time in total.
baxul

#766 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide

Post by baxul »

RATM56 wrote:Evo ih patetičari. A kakve veze ima ono šta sam rekao sa pitanjem genocida? Pitanje je bilo ko je odlučivao o RS. BH Srbi, SRB Srbi, SANU i sl. Dakako, SDS i njihovi birači.
e izvini i za patetiku. necemo vise biti pateticni. genocid manje vise. ma hajde. je l' tako? ne znam nekako ponese argument taj genocid (nastao iz nesporazuma jer nismo znali za teznju) u drugu stranu od one o kojoj bi ti volio da se raspreda. izvini jos jednom pokusat cu ne biti patetican, ne spominjat genocid, a uzimat u obzir maderfakin težnju.
Last edited by baxul on 24/08/2013 13:34, edited 1 time in total.
RATM56

#767 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide

Post by RATM56 »

baxul wrote:
RATM56 wrote:Evo ih patetičari. A kakve veze ima ono šta sam rekao sa pitanjem genocida? Pitanje je bilo ko je odlučivao o RS. BH Srbi, SRB Srbi, SANU i sl. Dakako, SDS i njihovi birači.
e izvini i za patetiku. necemo vise biti pateticni genocid manje vise ne znam nekako ponese argument taj genocid (nastao iz nesporazuma jer nismo znali za teznju) u drugu stranu od one o kojoj bi ti volio da se raspreda. izvini jos jednom pokusat ce ne biti patetican ne spominjat genocit a uzimat u obzir maderfakin težnju.
Polako, uzmi vazduh. Jen dva, smiri se.

Nije bila reč o legitimnosti, legalnosti i pravu na njenu uspostavu, i načinu i sredstvima. Već KO je uspostavio. Srbi iz BiH, Srbi iz SRB, SANU, BG. Od ponuđenog trebalo je izabrati.
Last edited by RATM56 on 24/08/2013 13:35, edited 1 time in total.
zavrzlama

#768 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide

Post by zavrzlama »

RATM56 wrote:Evo ih patetičari. A kakve veze ima ono šta sam rekao sa pitanjem genocida? Pitanje je bilo ko je odlučivao o uspostavljanju RS. BH Srbi, SRB Srbi, SANU i sl. Dakako, SDS i njihovi birači.
srbija....BIH srbi samo izvrsioci najgnusnijih zlocina i genocida.....zasto je kompletno politicko i vojno rukovodstvo srbije u Hagu....zasto je srbija bombardovana....zasto je trpila sankcije...zasto je izgubila Kosovo...srbija je pokretac svega,srbija ce radi svojih interesa ko kurton odbaciti mali ausvic...zato dodik pjeni,BIH srbi uplaseni,izbezumljeni a hrabre se poput dogadjaja u Bratuncu....kuzis ili da crtam..
RATM56

#769 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide

Post by RATM56 »

zavrzlama wrote:
RATM56 wrote:Evo ih patetičari. A kakve veze ima ono šta sam rekao sa pitanjem genocida? Pitanje je bilo ko je odlučivao o uspostavljanju RS. BH Srbi, SRB Srbi, SANU i sl. Dakako, SDS i njihovi birači.
srbija....BIH srbi samo izvrsioci najgnusnijih zlocina i genocida.....zasto je kompletno politicko i vojno rukovodstvo srbije u Hagu....zasto je srbija bombardovana....zasto je trpila sankcije...zasto je izgubila Kosovo...srbija je pokretac svega,srbija ce radi svojih interesa ko kurton odbaciti mali ausvic...zato dodik pjeni,BIH srbi uplaseni,izbezumljeni a hrabre se poput dogadjaja u Bratuncu....kuzis ili da crtam..

Ojhaaaaa :D

Srbija bombardovana zbog RS. Hajde bolan :lol:
Last edited by RATM56 on 24/08/2013 13:36, edited 1 time in total.
baxul

#770 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide

Post by baxul »

RATM56 wrote: Polako, uzmi vazduh. Jen dva, smiri se.

Nije bila reč o legitimnosti, legalnosti i pravu na njenu uspostavu, i načinu i sredstvima. Već KO je uspostavio. Srbi iz BiH, Srbi iz SRB, SANU, BG. Od ponuđenog trebalo je izabrati.
uzeo vazduh.
reci mi koji odgovor treba da bude tacan da bi genocid bio opravdan da odma' zaokruzim? nikakav problem ipak je teznja u pitanju.
RATM56

#771 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide

Post by RATM56 »

baxul wrote:

uzeo vazduh.
reci mi koji odgovor treba da bude tacan da bi genocid bio opravdan da odma' zaokruzim? nikakav problem ipak je teznja u pitanju.
Tačan odgovor je Srbi iz BiH, a za opravdanost genocida niti ima pitanja a još manje tačnog odgovora
zavrzlama

#772 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide

Post by zavrzlama »

RATM56 wrote:
zavrzlama wrote:

Ojhaaaaa :D

Srbija bombardovana zbog RS. Hajde bolan
nije nego radi mog rahmetli amidze :D ....Kosovo je samo prelilo casu zapadu,pa su naplatili gresku sto nisu srbiju bombardovali dok je trajala agresija na BIH... :D nego da te pitam ...zasto su bombardovali srbiju?
baxul

#773 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide

Post by baxul »

RATM56 wrote:
baxul wrote:

uzeo vazduh.
Tačan odgovor je Srbi iz BiH, a za opravdanost genocida niti ima pitanja a još manje tačnog odgovora
jeeeeste hrvatska, bih, kosovo su totalno 3 nepovezana nesporazuma nastala iz 3 totalno razlicite teznje na tri totalno razlicita kontinenta (ma sta kontinenta? planete (bre)!).
RATM56

#774 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide

Post by RATM56 »

zavrzlama wrote:

nije nego radi mog rahmetli amidze :D ....Kosovo je samo prelilo casu zapadu,pa su naplatili gresku sto nisu srbiju bombardovali dok je trajala agresija na BIH... :D nego da te pitam ...zasto su bombardovali srbiju?

Zbog Kosova zavrzlamo, zbog Kosova. Milošević je od Dejtona do 1998 bio ''faktor stabilnosti'' u zapadnim očima, dok se nije zagužvalo na Kosovu. Takođe ne postoji zvaničnik Srbije/SRJ sa presudom vezanom za zločine u BiH. Samo kosovo zavrzlamo.
zavrzlama

#775 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide

Post by zavrzlama »

RATM56 wrote:
baxul wrote:

uzeo vazduh.
u tvojoj recenici pises "Srbi iz BIH"..oni nikad nisu zelejli da ih se tako zove...sad se zapitaj zasto se generacijama radjali u BIH a istu toliko rusili i mrzili tokom agresije na BIH...odgovor ...srbija...zbog srbijanskih teznji,gdje im cilj bio da BIH srbe odvoje od BIH ,da istu ogade i da istu zamrze i sve one koji BIH vole....tvoj argumenti da srbija nije stvorila rs padaju u vodu...bila je nekad i "srpska BIH" pa cike iz SANU naredise samo republika srpska.....trebasl i jos pojasnjenja :mrgreen:
Last edited by zavrzlama on 24/08/2013 13:52, edited 1 time in total.
Post Reply