Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
atg51 wrote:
Ma da, ima i toga sigurno, da zeli da zivi slobodno kada vise nije slobodan/slobodna.
Neko jednostavno voli da vara - iz razloga koje je tesko objasniti. Mozda voli da promijeni sexualnog partnera, mozda je njega ili nju stigla kriza srednjih godina, mozda se druge zene bolje guze od njegove ili drugi muskarci bolje jebu od njenog muza - moze se ovdje izmisliti milion razloga za prevaru.
"Ako nisi bio spreman za brak ili ozbiljnu vezu" - ih, ko je to spreman za brak!? I kada veza iz neozbiljne postane ozbiljna?
Da, šta reći za nekoga ko uđe u brak samo da sebi obezbijedi egzistenciju, sa ciljem da se dočepa tuđeg imetka, i sa planom da se švalera?
Svega na dunjaluku ... samo ne treba biti levat pa svaku priču progutati na prvu.
Ja sam se ljubila s ozenjenim kolegom. Ne znam ni sama kako se desilo, jednostavno me zgrabio i poljubio.. Nisam se opirala jer sam na neki nacin i zeljela da me poljubi. Samo sada gadan osjecaj krivnje i bjezanje od njega.. To je bilo prije 3 mjeseca. Znam, gorit cu u paklu.
Naranca wrote:Ja sam se ljubila s ozenjenim kolegom. Ne znam ni sama kako se desilo, jednostavno me zgrabio i poljubio.. Nisam se opirala jer sam na neki nacin i zeljela da me poljubi. Samo sada gadan osjecaj krivnje i bjezanje od njega.. To je bilo prije 3 mjeseca. Znam, gorit cu u paklu.
Pa ne znam sta je tu lose, poljubac sa muskarcem ljubljenje i sex, to je nagon, jace nesto od nas..i nije to grijeh, vec samo nasa urodjena potreba..zlo je ubiti i takve stvari..najbolje ko moze, ljubiti se ali glavu ne gubiti
Naranca wrote:Ja sam se ljubila s ozenjenim kolegom. Ne znam ni sama kako se desilo, jednostavno me zgrabio i poljubio.. Nisam se opirala jer sam na neki nacin i zeljela da me poljubi. Samo sada gadan osjecaj krivnje i bjezanje od njega.. To je bilo prije 3 mjeseca. Znam, gorit cu u paklu.
hoces, i za njega i za sebe i zato sto slabo bjezis
ko zna, možda i nećeš
animals wrote:
Pa ne znam sta je tu lose, poljubac sa muskarcem ljubljenje i sex, to je nagon, jace nesto od nas..i nije to grijeh, vec samo nasa urodjena potreba..zlo je ubiti i takve stvari..najbolje ko moze, ljubiti se ali glavu ne gubiti
animals wrote:
animals wrote:
gdje nađe ta pravila?
Ja ih izmislio
pa da
znači tvoja žena može to raditi sa drugima, nije to loše?
animals wrote:
pa nek radi, samo da ja ne znam nisam ja cicija sto volim takve svece kao sto si ti
ako misliš da sam ja svetac, evo nek ti drugi kažu jel to normalno
Sve je normalno, za normalne..jednom arapu nije normalno, da mu se vidi glezanj od noge u njegove zene, a drugima je normalno da se vidi guzica ispod minice normalno je da muskarac ide potajno u barove, a da mu zena ne smije izaci iz kuce ako nije zamotana..vidio svojim ocima..i to zestoki vjernici..
animals wrote:
Sve je normalno, za normalne..jednom arapu nije normalno, da mu se vidi glezanj od noge u njegove zene, a drugima je normalno da se vidi guzica ispod minice normalno je da muskarac ide potajno u barove, a da mu zena ne smije izaci iz kuce ako nije zamotana..vidio svojim ocima..i to zestoki vjernici..
animals wrote:
da je normalno ne bi to krio
osim ako uzmemo da je normalno da se neke stvari kriju