Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#751 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Jel neko od vas na zadnjih 10ak stranica primijetio da prica vise nema veze sa temom?
- ho oponopono
#752 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
...eluna, daj smajiću neku lošu kojoj radi mašta ka nov će biti! 
- ho oponopono
#753 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
ladyblue18 wrote:Jel neko od vas na zadnjih 10ak stranica primijetio da prica vise nema veze sa temom?
...jebiga (da prostiš) uzurpirali je nenormalni!
- eluna
- fatamorgana
#755 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
pa što to meni govoriš,ho oponopono wrote:ladyblue18 wrote:Jel neko od vas na zadnjih 10ak stranica primijetio da prica vise nema veze sa temom?
...jebiga (da prostiš) uzurpirali je nenormalni!
-
Great Cornholio
#756 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Pa zaključaj onda, grehota bi bilo da nam pobrišeš postove, jer ima tu materijala za razmišljanje za onoga ko želi da bude normalan, jer kao što neko reče, ako želiš normalnuu moraš prvo ti biti normalan, nepošteno bi bilo kad bi želio drugome ono što ne želiš sebi.ladyblue18 wrote:Jel neko od vas na zadnjih 10ak stranica primijetio da prica vise nema veze sa temom?
-
Smajic.smajo
#757 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Daj da neki rezime napravimo. Nesto s cim bi se svi slozili. Normalna je...? I kao takvu mozete je pronaci u...?
- eluna
#758 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
svaka ženaSmajic.smajo wrote:Daj da neki rezime napravimo. Nesto s cim bi se svi slozili. Normalna je...?
zaključaji

-
Smajic.smajo
#759 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Predlazem da svi sa sobom nosimo neki psiho test i testiramo zene koje upoznamo, tako cemo najbolje znati koja je normalna i s kojom trebamo mingling, tako cemo odrzavati lozu normalnih a nenormalne ce izumrujeti.
- eluna
#760 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
gdje je onaj smajli što pada u nesvjestSmajic.smajo wrote:Predlazem da svi sa sobom nosimo neki psiho test i testiramo zene koje upoznamo, tako cemo najbolje znati koja je normalna i s kojom trebamo mingling, tako cemo odrzavati lozu normalnih a nenormalne ce izumrujeti.
-
Smajic.smajo
#761 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Sta je ti ne bi prosla test?eluna wrote:gdje je onaj smajli što pada u nesvjestSmajic.smajo wrote:Predlazem da svi sa sobom nosimo neki psiho test i testiramo zene koje upoznamo, tako cemo najbolje znati koja je normalna i s kojom trebamo mingling, tako cemo odrzavati lozu normalnih a nenormalne ce izumrujeti.
- fatamorgana
#762 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Rekao bih da je normalnost relativna no da je uprkos tome poželjna ...
- eluna
#763 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
alo bolan zar ne vidiš da sam plavkaSmajic.smajo wrote:Sta je ti ne bi prosla test?eluna wrote:gdje je onaj smajli što pada u nesvjestSmajic.smajo wrote:Predlazem da svi sa sobom nosimo neki psiho test i testiramo zene koje upoznamo, tako cemo najbolje znati koja je normalna i s kojom trebamo mingling, tako cemo odrzavati lozu normalnih a nenormalne ce izumrujeti.
-
Smajic.smajo
#764 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Sta bi ti rekla za sebe po ovim kriterijima forumasa, na skali od 1 do 10, kolko si normalna? I sta mislis sta bi rekli ljudi koji te znaju?eluna wrote:alo bolan zar ne vidiš da sam plavkaSmajic.smajo wrote:Sta je ti ne bi prosla test?eluna wrote:
gdje je onaj smajli što pada u nesvjest
- ho oponopono
#765 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Smajic.smajo wrote:Daj da neki rezime napravimo. Nesto s cim bi se svi slozili. Normalna je...? I kao takvu mozete je pronaci u...?
...između ostalog, ne slažem se sa navedenim, ali otprilike tako se kreće taj neki šablon normalne djeve ...

...uzorna žena (ti okom ona skokom) odlična majka (kinderi su njena briga) dobra domaćica (ko će pak grah da mi skuha kada dođe frajer u godine)...

...bitno je da do svega drži osim do sebe pak gdje je tu ona, pa nema te dušo

... zna se ko nosi muške gaće, emancipacija je čisto zlo, muškarčinu da slušaš, moja je i prva i zadnja ( puko opravdanje, mora neko u vezi dominirati) znači jezikara ni u kome slučaju ne smije biti...ukratko to bi bilo to!

- eluna
#766 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
po kriterijumima forumaša - i 'vaka i 'naka - zavisi koga pitašSmajic.smajo wrote:
Sta bi ti rekla za sebe po ovim kriterijima forumasa, na skali od 1 do 10, kolko si normalna? I sta mislis sta bi rekli ljudi koji te znaju?
po kriterijumima ljudi koji me POznaju - suviše ozbiljna, možda čak i umišljenja
po kriterijumima ljudi koji me znaju - znam šta bi rekli, ne mislim, ali to bi ipak trebalo da pitaš nekoga ko mi je blizak prijatelj
- fatamorgana
#767 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Jes' vala, ni tamo ni 'vamo,eluna wrote:po kriterijumima forumaša - i 'vaka i 'naka - zavisi koga pitašSmajic.smajo wrote:
Sta bi ti rekla za sebe po ovim kriterijima forumasa, na skali od 1 do 10, kolko si normalna? I sta mislis sta bi rekli ljudi koji te znaju?
-
Smajic.smajo
#768 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
ho oponopono wrote:Smajic.smajo wrote:Daj da neki rezime napravimo. Nesto s cim bi se svi slozili. Normalna je...? I kao takvu mozete je pronaci u...?
...između ostalog, ne slažem se sa navedenim, ali otprilike tako se kreće taj neki šablon normalne djeve ...
...uzorna žena (ti okom ona skokom) odlična majka (kinderi su njena briga) dobra domaćica (ko će pak grah da mi skuha kada dođe frajer u godine)...
...bitno je da do svega drži osim do sebe pak gdje je tu ona, pa nema te dušo
... zna se ko nosi muške gaće, emancipacija je čisto zlo, muškarčinu da slušaš, moja je i prva i zadnja ( puko opravdanje, mora neko u vezi dominirati) znači jezikara ni u kome slučaju ne smije biti...ukratko to bi bilo to!
I to je usvojena forumska definicija normalne? Znaci tipicno balkansi tip, 35 stranica i to skontali... Men se to nista ne svidja.
Ja onda skroz pogresno trazim normalne
Draza mi je moja definicija, normalna=nema shizofreniju ili kakav ozbiljan pormecaj licnosti. Ostalo sve moze
znaci odprilike 2.9eluna wrote:po kriterijumima forumaša - i 'vaka i 'naka - zavisi koga pitašSmajic.smajo wrote:
po kriterijumima ljudi koji me POznaju - suviše ozbiljna, možda čak i umišljenja
po kriterijumima ljudi koji me znaju - znam šta bi rekli, ne mislim, ali to bi ipak trebalo da pitaš nekoga ko mi je blizak prijatelj
- eluna
#769 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
tako mi najboljefatamorgana wrote:Jes' vala, ni tamo ni 'vamo,eluna wrote:po kriterijumima forumaša - i 'vaka i 'naka - zavisi koga pitašSmajic.smajo wrote:
- ho oponopono
#770 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
...nije usvojena ali odveć živi, tako većina razmišlja bez obzira što je ta neka normalnost nauštrb nekoga...
...ma tipična naški normalnost, zato sam ja uvrnuta da uvrnutije stvorenje ne egzistira i vazda sam u klincu sa ovim kao još normalnim!
...ma tipična naški normalnost, zato sam ja uvrnuta da uvrnutije stvorenje ne egzistira i vazda sam u klincu sa ovim kao još normalnim!
-
Smajic.smajo
#771 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
I da ne slusa turbofolk! To mi je isto kriterij normalnosti, zaboravih to 

Imas li ti momka?ho oponopono wrote:...nije usvojena ali odveć živi, tako većina razmišlja bez obzira što je ta neka normalnost nauštrb nekoga...![]()
- eluna
#772 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
znaci odprilike 2.9Smajic.smajo wrote:
Ja onda skroz pogresno trazim normalne
Draza mi je moja definicija, normalna=nema shizofreniju ili kakav ozbiljan pormecaj licnosti. Ostalo sve moze
ne znam - pitaj moje prijatelje
- ho oponopono
#773 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
...ma ni prijatelji nisu uvijek iskreni!eluna je napisao/la:

Last edited by ho oponopono on 16/07/2013 13:43, edited 2 times in total.
- eluna
#774 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
nemam mnogo istinskih prijatelja, ali to što ih imam - jesu iskreniho oponopono wrote:...ma ni prijatelji nisu uvijek iskreni!eluna je napisao/la:
-
Smajic.smajo
#775 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
A s obzirom da ima vise zena na ovoj temi, sta je onda za vas normalan muskarac?