Transferi i prelazni rok (sve lige)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- emigrazione
#751 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Pa svi znaju kako liga kotira, tako ta je ovo malo ispod prosjeka ali tu negdje, recimo izmedju 100 i 300 milja realna cijena igraca iz ove kurceve lige. Treba biti namazan pa klepiti prorenat od sljedece prodaje, jebiga realno pregovaracka pozicija je nikakva, na osnovu cega mozes dobiti vise
-
oglo
#752 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
evo sad smo postilgi neki rejting ipak smo 13 na svijetu,i eto opet se ni preko reprezentaciej ne mogu prodati,zaha druga njemacka visca druga truska,svaraku teze prodat od golfa 2 i ako su svi tu odigrali po nekoliko utakmica.Ali stranac kad se interesuje za nase igrace vidi i to da nam okosnicu reprezentacije ne cine igraci poizvedeni u BIH tako da ih tu i ne trazi.
Onda ove malde talente tesko mougu upratiti kad se ne mogu plasirati ni na jedno takmicenje npr u17.u18,u19 iz cega proizilazi da nemaju kvalitiet koji evropu interesuje,takodje ne nastupaju omaldinici ni na kakvim zapazenijim evropskim turnirima niti ostvarajuju kakve rezultate.A ovi kad kupuju igraca s nasih prosotora obicno je to mladi perspektivan igrac kojeg praate na evropskim i svijetskim prvenstvima mladjih kategorija i kakvim evropskim turnirma ekipa.A ako se radi o starijem igracu mora bas odudarat od ostalih i bit ektra klasa po mogucnosti reprezentativac
Onda ove malde talente tesko mougu upratiti kad se ne mogu plasirati ni na jedno takmicenje npr u17.u18,u19 iz cega proizilazi da nemaju kvalitiet koji evropu interesuje,takodje ne nastupaju omaldinici ni na kakvim zapazenijim evropskim turnirima niti ostvarajuju kakve rezultate.A ovi kad kupuju igraca s nasih prosotora obicno je to mladi perspektivan igrac kojeg praate na evropskim i svijetskim prvenstvima mladjih kategorija i kakvim evropskim turnirma ekipa.A ako se radi o starijem igracu mora bas odudarat od ostalih i bit ektra klasa po mogucnosti reprezentativac
- BHF_Manijak
#753 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Pa na osnovu cega ce se uzeti lova? Nit znaju, nit je liga kakva pljacka. Iz kukuruz lige nije niko levat da uzima igraca za milione eura, sta vam je ba!
Ljudi pogledaju pregled Mladost - Leotar, odvale se smijati i krenu dalje u skauting!
Ljudi pogledaju pregled Mladost - Leotar, odvale se smijati i krenu dalje u skauting!
- fortaleza
#754 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Upravo je ovo povećalo cijenu Rebiću, a možda i prodalo.. bio je najbolji hrvatski igrač na europskom u-19 i jedan od najboljih na turniru uopće.oglo wrote:A ovi kad kupuju igraca s nasih prosotora obicno je to mladi perspektivan igrac kojeg praate na evropskim i svijetskim prvenstvima mladjih kategorija i kakvim evropskim turnirma ekipa.
-
whitelegend07
#755 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
A što je glupost? Jel' to nije istina? Kažem, fkt nije provokacija i nemam želju da se svađam sa mogućim hrvatsklm auditorijumom ovdje na forumu, ali da je tako bilo, tako je. Evo, pogledaj im današnju repku samo, pa mi reci da je ovo glupost.insomnia99 wrote:eh da bar bosna kaska samo u fudbalu za hrvatskom...whitelegend07 wrote: Ajd u redu, nismo organizovani kao oni, istina je da kaskamo za njima i to dobro, ali mi krivo da naša djeca idu Tađikistan, a njihova u Lige Petice.
nije provokacija, al je žešća glupost....A isti je to DNK, njihova djeca nisu ništa više talentovana od naših. Naprotiv, snabdijevamo im repku ključnim igračima evo već dvije decenije(nemojte shvatiti kao provokaciju i replicirati, jer na te provokacije nemam namjeru odgovarati).
Ali, ja ne zamjeram susjedima, naprotiv, gotivim ih, volim tu zemlju, čak se naježim kad čujem "Lijepa naša domovino" (ne serrem, stvarno jesam). Ja zamjeram našem savezu(doskora) i tim poremećenim glavama koji umisle da je njihova zemlja ona koju su vidjeli samo na razglednicama i HRT-u. Oni su krivi, a ne Hrvatska. Hrvatski nogometni savez samo iskoristi priliku. Svaka im čast.
Ali, reče moderator da se držimo teme. Izvinjavam se na off topicu, ali morao sam odgovoriti.
- ellaxaz
#756 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Eto'o sinoć doputovao u London, danas potpisuje za Chelsea
http://sportsport.ba/ino_fudbal/etoo-si ... sea/112480
- Logovan
#757 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Šta će im ovoliko igrača...ellaxaz wrote:Eto'o sinoć doputovao u London, danas potpisuje za Chelsea
-
5 0 5
#758 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Koliko? Neće ih biti više od 22-23, do kraja prelaznog roka._terminaš_ wrote: Šta će im ovoliko igrača...
- Logovan
#759 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Pogrešno sam se izrazio, pa me nisi skontao.505sCrtom wrote:Koliko? Neće ih biti više od 22-23, do kraja prelaznog roka._terminaš_ wrote: Šta će im ovoliko igrača...
Doveli su napadača a imaju ih već dovoljno. Isto važi i za vezni red. Pretrpavaju bezveze ekipu igračima koji im nisu potrebni.
-
5 0 5
#760 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Prodat će Torresa ili Matu, a možda i obojicu. Hehehehehe._terminaš_ wrote: Pogrešno sam se izrazio, pa me nisi skontao.
Doveli su napadača a imaju ih već dovoljno. Isto važi i za vezni red. Pretrpavaju bezveze ekipu igračima koji im nisu potrebni.
- shalla
#761 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Pa jeboga ti, valjda ti je jasno da Ba, Moses i možda još neko treći idu... Na stranu to što ja kupovinu Williana smatram klasičnim preseravanjem i pretrpavanjem, kupuje igrača na poziciji gdje već ima Oscara, Matu koji mu svakako ne igraju obojica istovremeno. Znam da Mourinho nije od te priče ali mi ovo liči da se malo prepao potencijalnog pojačavanja Tottenhama..._terminaš_ wrote:Pogrešno sam se izrazio, pa me nisi skontao.505sCrtom wrote:Koliko? Neće ih biti više od 22-23, do kraja prelaznog roka._terminaš_ wrote: Šta će im ovoliko igrača...
- Charuga
- Globalni moderator
-
gidra
- ultima_palabra
#764 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
A ovo je trebalo biti ljeto kad će Wenger izvaditi novčanikgidra wrote:Mathieu Flamini ponovo u Arsenalu![]()
![]()
![]()
http://sportsport.ba/ino_fudbal/mathieu ... alu/112483
-
5 0 5
#765 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Hehehehehe. Wengerova lista ovog ljeta:
Julio Cesar ✖
Rooney ✖
Fabregas ✖
Higuain ✖
Suarez ✖
Gustavo ✖
Benzema ✖
Di Maria ✖
Flamini ✔
Julio Cesar ✖
Rooney ✖
Fabregas ✖
Higuain ✖
Suarez ✖
Gustavo ✖
Benzema ✖
Di Maria ✖
Flamini ✔
- Point.
#766 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Lazio haman dogovrio sa Galatom oko Burak Yilmaza. 12 miliona Eura plus 3 miliona u raznim bonusima.
- Logovan
#768 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Vala nije ni sekunde jasno, kako ja mogu znati šta oni planiraju? A i nema skoro pa nikakvih informacija o prodaji/posudbi, barem ja nisam nešto puno čitao. Možda bude odlazaka, ali ako ih sve zadrže biće totalno debilno.shalla wrote: Pa jeboga ti, valjda ti je jasno da Ba, Moses i možda još neko treći idu... Na stranu to što ja kupovinu Williana smatram klasičnim preseravanjem i pretrpavanjem, kupuje igrača na poziciji gdje već ima Oscara, Matu koji mu svakako ne igraju obojica istovremeno. Znam da Mourinho nije od te priče ali mi ovo liči da se malo prepao potencijalnog pojačavanja Tottenhama...
Malo im je falilo pa da im se ispune sve želje.505sCrtom wrote:Hehehehehe. Wengerova lista ovog ljeta:
Julio Cesar ✖
Rooney ✖
Fabregas ✖
Higuain ✖
Suarez ✖
Gustavo ✖
Benzema ✖
Di Maria ✖
Flamini ✔
- alijagoro
#769 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Sa ove liste jedini igrac koji vrijedi je Suarez,on bi bio pravo pojacanje.505sCrtom wrote:Hehehehehe. Wengerova lista ovog ljeta:
Julio Cesar ✖
Rooney ✖
Fabregas ✖
Higuain ✖
Suarez ✖
Gustavo ✖
Benzema ✖
Di Maria ✖
Flamini ✔
-
5 0 5
#770 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Fabregas, Higuain, Benzema.Sa ove liste jedini igrac koji vrijedi je Suarez,on bi bio pravo pojacanje.
- alijagoro
#771 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Fabregas je dobar igrac,ali mi djeluje kao neko ko se zasitio fudbala pomalo,Pipita nije neki igrac a Benz je nekakav sav trom,Suarez je masina za njega.505sCrtom wrote:Fabregas, Higuain, Benzema.Sa ove liste jedini igrac koji vrijedi je Suarez,on bi bio pravo pojacanje.
-
5 0 5
#772 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Fabrebas je u odličnoj formi sad. A Arsenal zna inside out. Suareza nikad ne bi dobili. Ali Higuain bi im leg'o k'o budali šamar. Bar ja tako mislim. Benzemi bi isto dobro došlo malo promijene.alijagoro wrote: Fabregas je dobar igrac,ali mi djeluje kao neko ko se zasitio fudbala pomalo,Pipita nije neki igrac a Benz je nekakav sav trom,Suarez je masina za njega.
- alijagoro
#773 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Fabregas ima pomalo taj gubitnicki mentalitet,Arsenal treba novu krv.Pa ja govorim ko je najbolji od ovih sa liste a ne da li Arsenal moze priustiti te iste.Benz I Pipita su dobri igraci,ali nisu bas u rangu Suareza.505sCrtom wrote:Fabrebas je u odličnoj formi sad. A Arsenal zna inside out. Suareza nikad ne bi dobili. Ali Higuain bi im leg'o k'o budali šamar. Bar ja tako mislim. Benzemi bi isto dobro došlo malo promijene.alijagoro wrote: Fabregas je dobar igrac,ali mi djeluje kao neko ko se zasitio fudbala pomalo,Pipita nije neki igrac a Benz je nekakav sav trom,Suarez je masina za njega.
-
5 0 5
#774 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Ne slažem se za Fabregasa. A za ostalo, da.alijagoro wrote: Fabregas ima pomalo taj gubitnicki mentalitet,Arsenal treba novu krv.Pa ja govorim ko je najbolji od ovih sa liste a ne da li Arsenal moze priustiti te iste.Benz I Pipita su dobri igraci,ali nisu bas u rangu Suareza.
-
5 0 5
#775 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Zadnji dan. Moglo bi se danas puno toga desiti.
Toby Alderweireld u ATMadrid.
Chelsea je kupio Christiana Atsua od Porta, kojeg su onda posudili u Vitesse Arnhem.
Toby Alderweireld u ATMadrid.
Chelsea je kupio Christiana Atsua od Porta, kojeg su onda posudili u Vitesse Arnhem.