Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Potrebno je samo da zadamo posjed lopte i lagano pletemo mrezu. Ha ocepimo, slijedi trpanje.
Mogao bi pape oprobat 3-5-2 formaciju...Koji ce nam 4 pozadi u ovakvoj utakmici.
Neko je dobro primjetio, ovdje bi Lulić mogao odigrati ključnu ulogu. A ovamo na drugoj strani Stevanović. Nisu Latvijski bekovi dorasli brzini ove dvojice. Moglo bi ovo sve biti riješeno u prvih 25-30 minuta uz jedan lagani JURIIIŠŠŠŠ
Pošto Misketa nema a Medunjanin je iskritikovan, volio bih vidjeti opciju sa Pjanićem kao centralnim veznim a Lulićem i Višćom/Stevanovićem kao krilima. I to bih više volio vidjeti Višću nego Stevanovića.
EdoI wrote:Pošto Misketa nema a Medunjanin je iskritikovan, volio bih vidjeti opciju sa Pjanićem kao centralnim veznim a Lulićem i Višćom/Stevanovićem kao krilima. I to bih više volio vidjeti Višću nego Stevanovića.
iako na terenu će Medunjanin ulaziti u sredinu a Mujdža ordinirati kompletnom desnom stranom jer nemamo klasično desno krilo pa je sve na njegovim leđima
Edin H. wrote:
Uh sto ce biti ovih veselih smileyja, ako zijanimo jedan ili tri boda
A tek sto ce biti tuge i ocajanja, posto cemo uzeti sva tri boda...
Pusti se ti tog lafo cinizma i laznog spustanja, ovo su jako nezahvalne utakmice - svi su vec upisali tri boda, a da utakmica nije ni pocela.
Mozda nama,ali selektoru i igracima sigurno ne.nikad nisam vidio toliku zelju i ozbiljnost u reprezentaciji.na bilo koje pitanje o buducim utakmicama svi igraci i selektor su samo o latviji pricali i isticali da nam je to sad jedina bitna tema
Realno bolji smo od latvije i nasi igraci su nas navikli da rutinski dobijaju ovakve utakmice i ne vidim ni jedan razlog da bi nesto moglo poci naopako.
Edin H. wrote:
Uh sto ce biti ovih veselih smileyja, ako zijanimo jedan ili tri boda
A tek sto ce biti tuge i ocajanja, posto cemo uzeti sva tri boda...
Pusti se ti tog lafo cinizma i laznog spustanja, ovo su jako nezahvalne utakmice - svi su vec upisali tri boda, a da utakmica nije ni pocela.
Lafo cinizma i laznog spustanja???!!???
Ja ti samo govorim istinu. Naravno da ce tri boda biti upisana.
A sad sto ima iskompleksiranih, tuznih i ocajnih nakon svake pobjede nase repke, to je sasvim licna, a kod nekih (ipak ih je mnogo manje) osobna stvar. Pogledaj gore broj klikanja u anketi na poraz BiH. Isti ce to klikati i kad budemo sa Lihtenstajnom igrali
Lopta je okrugla, ali u ovom slucaju ce se naci vise puta u mrezi onih sto su realno losiji od nas.
Mi necemo izgubiti tekme u ovim kvalifikacijama, to više naucite....Latvija je omanji i nedorasli protivnik koji ce primiti barem 3 komada.
Moramo se qrciti preko svake mjere, da bi bili pravi
Zezam se, Safet ce to uozbiljiti i zategnuti kako treba no sikiriki....ali stoji ovo da cemo im uvaliti 3-4 komada i da necemo izgubiti ni jedne tekme u ovim kvalifikacijama.
ma dobro, sva priča o alkoholisanju je bila u sferi šege-šale, uz pokoju istinutu anegdotu... rijetki su je ozbiljno shvatili
Safet ima povjerenja u njih, a vjerovatno i oni zbog toga imaju veću lojalnosti prema njemu
kakav strah od Latvije, ako i postoji nešto straha i opreza onda je prevashodno zbog nezgodnog termina... bilo bi odlično da odigraju slično kao protiv Estonije (pretprošle kv.) i Bjelorusije (prošle) u gostima - rutinskih 0:2
Treba nekada i formaciju promijeniti kao u ovoj prilici jer ce se oni samo braniti a u napadu sta bude. Oni ce se halale sa ovim Rudnevsom kojeg ce Spaha da stavi u dzep a nasa krila naprijed.
Trebalo bi ovdje prvo poluvrijeme odigrati 3-5-2 i zabit im 3 komada a drugo poluvrijeme vratit se u 4-4-2 i privest utakmicu kraju. Bolje iskoristiti kvalitetnog igraca u sredini terena (a imamo ih i na izvoz) nego da igra Pandza koji nije u formi.
shake69 wrote:Sve zajedno, BiH i nasi iz Skandinavijene ocekujem ne vise od 3000-4000 bh. navijaca sto je puna sake brade s obzirom na udaljenost i kapacitet stadiona.
Max. 4000, iako mislim da je realnije nekih 2500-3000!
I brate suhvu mi veze organizacija onog koncerta u neka doba poslije utakmice, stvara se atmosfera lako-cemo, a to nikad nije dobro....
Last edited by Timotije on 04/06/2013 17:15, edited 1 time in total.
GeneralBHF wrote:Treba nekada i formaciju promijeniti kao u ovoj prilici jer ce se oni samo braniti a u napadu sta bude. Oni ce se halale sa ovim Rudnevsom kojeg ce Spaha da stavi u dzep a nasa krila naprijed.
Trebalo bi ovdje prvo poluvrijeme odigrati 3-5-2 i zabit im 3 komada a drugo poluvrijeme vratit se u 4-4-2 i privest utakmicu kraju. Bolje iskoristiti kvalitetnog igraca u sredini terena (a imamo ih i na izvoz) nego da igra Pandza koji nije u formi.
Ne vjerujem da ce Pape da mijenja formaciju u ovoj utakmici - od pocetka igra sa 4 nazad i bilo bi cudo da sada to promijeni.
Ja ipak mislim da ce Zukanovic igrati beka, Pandza ili Sunjic na stopera, Salihovic u sredini i Lulic na lijevom krilu.
Mislim da je i dilema izmedju Medunjanina i Ibricica u sredini u nedostatku Misimovica.
Dzeko - Ibisevic
Lulic - Pjanic - Ibricic (Medunjanin)
Salihovic
Zukanovic - Pandza (Sunjic) - Spahic - Mujdza
Begovic
GeneralBHF wrote:Treba nekada i formaciju promijeniti kao u ovoj prilici jer ce se oni samo braniti a u napadu sta bude. Oni ce se halale sa ovim Rudnevsom kojeg ce Spaha da stavi u dzep a nasa krila naprijed.
Ne vjerujem da ce Pape da mijenja formaciju u ovoj utakmici - od pocetka igra sa 4 nazad i bilo bi cudo da sada to promijeni.
Ja ipak mislim da ce Zukanovic igrati beka, Pandza ili Sunjic na stopera, Salihovic u sredini i Lulic na lijevom krilu.
Mislim da je i dilema izmedju Medunjanina i Ibricica u sredini u nedostatku Misimovica.
Dzeko - Ibisevic
Lulic - Pjanic - Ibricic (Medunjanin)
Salihovic
Zukanovic - Pandza (Sunjic) - Spahic - Mujdza
Begovic
I ja mislim da je to ta formacija samo Šunjić umjesto Pandze, a Medunjanin umjesto Ibricica.
jbg šteta što nema Misketa jer bi nam mnogo lakše išlo, ali koga nema bez njega se mora.