Prevaranti na PIK-u
-
Mustang1
#751 Re: Prevaranti na PIK-u
Ne zna on to .. Ne zna on nista .. Mozda je htio da ti donese hard disk ili dvd.ova da mu nasnimas djaba

- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#752 Re: Prevaranti na PIK-u
vjeruj mi nije problem učiniti nešto ljudima ako pristupe na pravi način...
ako održe komunikaciju ako ne prave gramatičke greške
ne mora ponuditi nešto u zamjenu ali samo da pokaže trud da mu je stalo... i ja sam dobivao stvari besplatno... red je pomoći kolegama...
vjerujem da takvi ne bi ni došli da im džabe daješ... aj dođi pred zgradu bi bilo pošalji liftom
ako održe komunikaciju ako ne prave gramatičke greške
ne mora ponuditi nešto u zamjenu ali samo da pokaže trud da mu je stalo... i ja sam dobivao stvari besplatno... red je pomoći kolegama...
vjerujem da takvi ne bi ni došli da im džabe daješ... aj dođi pred zgradu bi bilo pošalji liftom
-
Mustang1
#753 Re: Prevaranti na PIK-u
Ma sto prije skontas da nije lose ni zajebati budale koje se nude da ih zajebes to prije ce nam svima biti bolje u zivotu
Ne mozes stalno ni pomagati levatima

- Prolaznik
#754 Re: Prevaranti na PIK-u
...
Last edited by Prolaznik on 11/05/2023 18:55, edited 2 times in total.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#755 Re: Prevaranti na PIK-u
Problem je sto na piku 80% njih nudi zamjene
Drugi problem je da prenapuhaju cijene svojih artikala u zamjenu 
-
ALEXinho
#756 Re: Prevaranti na PIK-u
Na piku ti važi ona stara izreka..ko vara zlo ne misli !!!

-
bob sap
#757 Re: Prevaranti na PIK-u
Danas nadjem pravo jeftin ram (DDR1) i hajde pitam ga hocel poslati. Kad brat govori uslov je da mi posaljes 5 KM kredita da budem siguran da ces ti to prihvatiti, da me neces zajebati

-
Escape
#758 Re: Prevaranti na PIK-u
Ovaj korisnik je prevarant:
http://www.pik.ba/profil/Chrysler1/
Vec je banovan, ali ima obicaj da se javi preko e-mail-a, posalje Vam adresu i zeli artikal pouzecem, a zatim nece da podigne.
Koristi dvije e-mail adrese: [email protected] i [email protected].
Ime i prezime Ferhat Dautovski, a nekad se predstavlja kao Almir Buljubasic koji je na putu, pa ce njegov jaran Ferhat podici posiljku.
Inace kupac je iz Doboja.
Cesto se predstavlja laznim imenima, ali uvijek daje istu adresu i ova navedena 2 e-mail-a.
Evo sad se opet javio, obecava da ce podic, uplatit i ostale lazi
Mozda se neka djeca igraju sa ovom adresom i imenom, uglavnom kad se posiljka vrati pise da korisnik nije htio podici, sto znaci da je adresa postojeca.
Ili je nekome zanimanje da zeza narod

http://www.pik.ba/profil/Chrysler1/
Vec je banovan, ali ima obicaj da se javi preko e-mail-a, posalje Vam adresu i zeli artikal pouzecem, a zatim nece da podigne.
Ime i prezime Ferhat Dautovski, a nekad se predstavlja kao Almir Buljubasic koji je na putu, pa ce njegov jaran Ferhat podici posiljku.
Cesto se predstavlja laznim imenima, ali uvijek daje istu adresu i ova navedena 2 e-mail-a.
Evo sad se opet javio, obecava da ce podic, uplatit i ostale lazi
Mozda se neka djeca igraju sa ovom adresom i imenom, uglavnom kad se posiljka vrati pise da korisnik nije htio podici, sto znaci da je adresa postojeca.
Ili je nekome zanimanje da zeza narod
- de facto.
- Location: ...jer me more uvik spasi,život krade,more vrati,vrime prođe,al' stoje sati.Tu san dite,to me hrani.
#759 Re: Prevaranti na PIK-u
Meni tražio 10KM kredita,trebalo mi nešto za računar...bob sap wrote:Danas nadjem pravo jeftin ram (DDR1) i hajde pitam ga hocel poslati. Kad brat govori uslov je da mi posaljes 5 KM kredita da budem siguran da ces ti to prihvatiti, da me neces zajebati![]()
Pa bi se kao njegov haver onda našao sa mnom,da lično obavimo transakciju.Ma vozdra dečko
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
-
bob sap
#761 Re: Prevaranti na PIK-u
al najjaci je bio kad mi rece: "Moram biti siguran da me neces zajebati"de facto. wrote:Meni tražio 10KM kredita,trebalo mi nešto za računar...bob sap wrote:Danas nadjem pravo jeftin ram (DDR1) i hajde pitam ga hocel poslati. Kad brat govori uslov je da mi posaljes 5 KM kredita da budem siguran da ces ti to prihvatiti, da me neces zajebati![]()
![]()
Pa bi se kao njegov haver onda našao sa mnom,da lično obavimo transakciju.Ma vozdra dečko
- dobojlija81
#763 Re: Prevaranti na PIK-u
Miljkovac;Doboj Inače osudjivan više puta....Escape wrote:Ovaj korisnik je prevarant:
www.pik ba/profil/Chrysler1/
Evo sad se opet javio, obecava da ce podic, uplatit i ostale lazi![]()
Ili je nekome zanimanje da zeza narod![]()
- dobojlija81
#764 Re: Prevaranti na PIK-u
trajvanjahh wrote:
- Edin H.
#765 Re: Prevaranti na PIK-u
Jao Entropio

- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#766 Re: Prevaranti na PIK-u
hahahaEntropio wrote:
- CaneBos
#767 Re: Prevaranti na PIK-u
Ma treba otvoriti posebnu temu sa imenima i nickovima ovih likova koji iz zajebancije nabijaju ljudima troskove postarine
Bio je lik koji je pootvarao vise profila i narucivao za neke Renice bb, Prisoje, isao pod imenima Domagoj Culo, pa Ivan Renic, pa jos jedno ne znam koje, uglavnom mislim da je baniran na svim vec, ali za te Renice vise ne saljem ni oklopnim vozilom nista bez uplate unaprijed
Bio je lik koji je pootvarao vise profila i narucivao za neke Renice bb, Prisoje, isao pod imenima Domagoj Culo, pa Ivan Renic, pa jos jedno ne znam koje, uglavnom mislim da je baniran na svim vec, ali za te Renice vise ne saljem ni oklopnim vozilom nista bez uplate unaprijed
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#768 Re: Prevaranti na PIK-u
nije mi jasno u čemu je problem
kad pare legnu šaljem ti
i to je to
ko neće tako 90% da muti
kad pare legnu šaljem ti
i to je to
ko neće tako 90% da muti
- CaneBos
#769 Re: Prevaranti na PIK-u
Naravno, samo ja malo vise radim, tako da imam i opcije placanja pouzecem. Statisticki gledano, taj broj ljudi koji su me izlevatili nije veliki, ali ih bude. Cak i medju onima koji imaju po 30tak pozitivnih transakcijaBlack swan wrote:nije mi jasno u čemu je problem
kad pare legnu šaljem ti
i to je to
ko neće tako 90% da muti
A taj lik iz tih Renica me poslije kontaktirao sa nekog treceg profila i ubijao s porukama da mu posaljem robu, kleo se kako ce on platiti itd..reko kunem se i ja tebi da cu ti poslat' ti samo uplati
Naravno da se usutio..i poslije toga sam rahat od tog padavca
- CaneBos
#770 Re: Prevaranti na PIK-u
Ustvari evo sad gledam, tacan podatak je 53 lika koji su mi na ban listi za 3 godine rada.
Dobra podloga za zajednicku bazu PIKOBANACA
Dobra podloga za zajednicku bazu PIKOBANACA
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#771 Re: Prevaranti na PIK-u
Neki dan javio mi se jedan da uzme moj steam account..kaze ja cu ti pokazat sliku od uplatnice da sam uplatio,a ti meni das account ? Ja mu rekao da nece dobit nista dok mi pare ne budu u rukama
ne treba riskirati,svakakvog olosa na onom piku 
- tm-maglaj
#772 Re: Prevaranti na PIK-u
Black swan wrote:nije mi jasno u čemu je problem
kad pare legnu šaljem ti
i to je to
ko neće tako 90% da muti
a ja tebi uplatim, a ti ne posaljes..sta onda..
- guber90
#773 Re: Prevaranti na PIK-u
Ne kontam ovo bas najbolje, kakva je njemu garancija da ti njeg neces zeznuti?Decerto wrote:Neki dan javio mi se jedan da uzme moj steam account..kaze ja cu ti pokazat sliku od uplatnice da sam uplatio,a ti meni das account ? Ja mu rekao da nece dobit nista dok mi pare ne budu u rukamane treba riskirati,svakakvog olosa na onom piku
- tm-maglaj
#774 Re: Prevaranti na PIK-u
to sam i ja gore pitao.. svi ovi sto prodaju ovdje kazu uplati pa ti posaljem.. otkud ja znam da ste svi vi tako posteni ko sto kazete..ne vjerujes meni da cu ti uplatit a ja da vjerujem tebi da ces poslatguber90 wrote:Ne kontam ovo bas najbolje, kakva je njemu garancija da ti njeg neces zeznuti?Decerto wrote:Neki dan javio mi se jedan da uzme moj steam account..kaze ja cu ti pokazat sliku od uplatnice da sam uplatio,a ti meni das account ? Ja mu rekao da nece dobit nista dok mi pare ne budu u rukamane treba riskirati,svakakvog olosa na onom piku
- Logovan
#775 Re: Prevaranti na PIK-u
Pa završiš gore nego onaj lik sa cjepanicama.tm-maglaj wrote:Black swan wrote:nije mi jasno u čemu je problem
kad pare legnu šaljem ti
i to je to
ko neće tako 90% da muti
a ja tebi uplatim, a ti ne posaljes..sta onda..