Senaid Memić - ALL ABOUT
- HAVANA
#751 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Zato ja cekam komisiju da samo nesto pogleda i potvrdi stanje 6 mjeseci.I docekam ih.Pogledase,odose...to bilo prije 4 mjeseca.A kredit ide vec 16 mjeseci.Nidokle.A uknjizena i cista imovina.Jbg,niciji a pare necu da dam.Hoce li iko,ikada i izasta odgovarati u ovoj zemlji.Cuj 75km. 
-
ibizza
#752 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Pa prodali su i onaj dio Plandista, prije crkve sa lijeve strane...kompletna ona livada je otisla Kuvacanima, grade tu 30 "vila"
pa i ono je vodozastitna zona?
Vlasnik je onaj sto gradi hotel pored Ganicevog fax-a.
- MOSALJOZE
#753 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Tačnije što je izgradio hotel 
-
mario001
#754 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Ima li sta dole da nije prodato...Srbi su 95 zapalili Ilidzu, Memic ce je ostavii u gorem stanjuibizza wrote:Pa prodali su i onaj dio Plandista, prije crkve sa lijeve strane...kompletna ona livada je otisla Kuvacanima, grade tu 30 "vila"pa i ono je vodozastitna zona?
- dustaban
#755 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Ja samo cekam kad cemo poceti vodu polacati kuvajcanima...

- Droog
#756 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Pa on nije normalan...
Prvo cijena je smijesna!
Drugo, ako nastave ovim tempom, zelenilo dovidjenja!

Prvo cijena je smijesna!
- HAVANA
#757 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Nek ode jedan invalid sto je nogu ostavio za ovo govno od drzave,pa nek pokusa kupiti za 75 km m2....
- Fudo Bosna
#758 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Ovo je katastrofa... I nema veze sa nacijom, vjerom, kulturom. I sam sam Bošnjak i musliman,( da ne bude da sam kao "protiv Arapa", iz religijskih razloga) ali ova rasprodaja grunta na Vrelu Bosne, je atak na buducnost gadjana Sarajeva...Dakle, nije uopće bitno jesu li u pitanju Arapi/muslimani, Rusi/pravoslavci, Kinezi/budisti, bitna je naša Domovina i prodaja/pljačka grunta, našeg topraka, stranim državljanima i to u bescijenje?
Ima li šanse da se ova pljačka naše Domovine prekine? Ima li način da se krivično proceusira dosadašnja pljačka sarajevskog kantona, zar se zakonom ne može totalno zabraniti ustupanje grunta strancima, bez obzira bili Arapi, Kinezi, Nijemci?
Ljudi, ovo sa Dodikom je, po meni, čak manje opasno od trajne prodaje grunta moje/naše Domovine/Babovine !!!
Mogu li građani Sarajeva spriječiti ovu izdaju, po meni veću, (nego bježaniju iz Rajvosa 1992), ima li način, peticija, protesti, zakonsko sankcionisanje i revizija ovog lopovluka u prodaji grunta Arapima, stranim državljanima ???
Turisti, da, investicije iz zaljeva/arapske u Kanton Sarajevo da, (ali pod budnim okom inspekcije, šta se gradi po kojoj cijeni se ustupa poslovni prostor/zemljište, jesu li naši radnici svi osigurani, jeli se plaćaju sve dađbine državi BIH i slično), ali prodaja zemlje za koju smo se borili, branili i odbranili je,ne, i ova pljačka i kriminal moora stati !!!
P.S.
U Kuwaitu ni pod razno ne možeš kupovati zemlju, pogotovu u bescijenje... Gdje je moral , gdje je moralna/krivična odgovornost, naših općinskih, kantonalnih, entitetskih, i dražavnih organa, ljudi na vlasti ???
Ima li šanse da se ova pljačka naše Domovine prekine? Ima li način da se krivično proceusira dosadašnja pljačka sarajevskog kantona, zar se zakonom ne može totalno zabraniti ustupanje grunta strancima, bez obzira bili Arapi, Kinezi, Nijemci?
Ljudi, ovo sa Dodikom je, po meni, čak manje opasno od trajne prodaje grunta moje/naše Domovine/Babovine !!!
Mogu li građani Sarajeva spriječiti ovu izdaju, po meni veću, (nego bježaniju iz Rajvosa 1992), ima li način, peticija, protesti, zakonsko sankcionisanje i revizija ovog lopovluka u prodaji grunta Arapima, stranim državljanima ???
Turisti, da, investicije iz zaljeva/arapske u Kanton Sarajevo da, (ali pod budnim okom inspekcije, šta se gradi po kojoj cijeni se ustupa poslovni prostor/zemljište, jesu li naši radnici svi osigurani, jeli se plaćaju sve dađbine državi BIH i slično), ali prodaja zemlje za koju smo se borili, branili i odbranili je,ne, i ova pljačka i kriminal moora stati !!!
P.S.
U Kuwaitu ni pod razno ne možeš kupovati zemlju, pogotovu u bescijenje... Gdje je moral , gdje je moralna/krivična odgovornost, naših općinskih, kantonalnih, entitetskih, i dražavnih organa, ljudi na vlasti ???
-
Dr Baltazar
#759 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
I uveliko zarađujeMOSALJOZE wrote:Tačnije što je izgradio hotel
Treba ovo dobro provjeriti oko zemljišta da nije neka predizborna patka.
Sad sam vidio i službeno da je prodao.
-
batara
#760 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Fudo Bosna wrote:Ovo je katastrofa... I nema veze sa nacijom, vjerom, kulturom. I sam sam Bošnjak i musliman,( da ne bude da sam kao "protiv Arapa", iz religijskih razloga) ali ova rasprodaja grunta na Vrelu Bosne, je atak na buducnost gadjana Sarajeva...Dakle, nije uopće bitno jesu li u pitanju Arapi/muslimani, Rusi/pravoslavci, Kinezi/budisti, bitna je naša Domovina i prodaja/pljačka grunta, našeg topraka, stranim državljanima i to u bescijenje?
P.S.
+1
Sta ce seljak od nacelnika, rodjenu mater bi prodo za marku a ne drzavno. Crno nam se pise, kako su poceli prodavati zemlju...nije mi jasno sto ih po rs-u ne vodaju i tamo neka im prodaju do mile volje
-
alipasijaner
#761 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
nekom rat nekom brat....
- Logovan
#762 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Ma kako god okreneš, nama je zelenilo doviđenja, a sad hoće li graditi neki naš, Kuvajćanin ili neki treći, nebitno.Droog wrote:Pa on nije normalan...
Prvo cijena je smijesna!
- vješalica
#763 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
sad ima da se jave pojedinci sa jedne druge teme da objasne kako su investicije pozitivne i dobrodošleFudo Bosna wrote:Ovo je katastrofa... I nema veze sa nacijom, vjerom, kulturom. I sam sam Bošnjak i musliman,( da ne bude da sam kao "protiv Arapa", iz religijskih razloga) ali ova rasprodaja grunta na Vrelu Bosne, je atak na buducnost gadjana Sarajeva...Dakle, nije uopće bitno jesu li u pitanju Arapi/muslimani, Rusi/pravoslavci, Kinezi/budisti, bitna je naša Domovina i prodaja/pljačka grunta, našeg topraka, stranim državljanima i to u bescijenje?
P.S.
i kako nemaju ništa protiv jer to svugdje u svijetu tako funkcioniše
ilidža je otišla davno u Q poslije ratnom turom doseljavanja sa istoka
- Bradafilozof
#764 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
I sto je najgore opet ce ga sda kandidovati. Ide jos jedan mandat od 4g.mario001 wrote:Ima li sta dole da nije prodato...Srbi su 95 zapalili Ilidzu, Memic ce je ostavii u gorem stanjuibizza wrote:Pa prodali su i onaj dio Plandista, prije crkve sa lijeve strane...kompletna ona livada je otisla Kuvacanima, grade tu 30 "vila"pa i ono je vodozastitna zona?
ilidza je zrela za građansku pobunu.
- MOSALJOZE
#765 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Inače protu kandidati su
Ne znaš koji je gori
Ne znaš koji je gori
-
mario001
#766 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
MOSALJOZE wrote:Inače protu kandidati su![]()
Ne znaš koji je gori
I to je dio problema, zato on i moze prodavati zemlju na Vreu Bosne mjesec pred izbore, nema mu ko to ni spocittati niti politicki profitirati na tome.
- MOSALJOZE
#767 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Pa zna da je njegov mandat 99%.On zna koji regulacioni gura,ovi iz vijeća samo dižu ruke,a Mema prodaje.mario001 wrote:MOSALJOZE wrote:Inače protu kandidati su![]()
Ne znaš koji je gori
I to je dio problema, zato on i moze prodavati zemlju na Vreu Bosne mjesec pred izbore, nema mu ko to ni spocittati niti politicki profitirati na tome.
- vješalica
-
Dr Baltazar
#769 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Ako ima ko bolji za načelnika recite da glasam za njega. Ovako kad se sve sagleda Memić je opet (naj)bolji izbor.
-
mario001
#770 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Ima li opozicije u vijecu ili je sve pod kontrolom??MOSALJOZE wrote:Pa zna da je njegov mandat 99%.On zna koji regulacioni gura,ovi iz vijeća samo dižu ruke,a Mema prodaje.mario001 wrote:MOSALJOZE wrote:Inače protu kandidati su![]()
Ne znaš koji je gori
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#771 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
politicari su svi ista govna
i onda mi dodju ovdje pričati kako su jedni bolji od drugih i kako sda nisu desnicari
mema je donald tramp Ilidze ima toliko bisera koje je rekao i uradio...
i onda neko kaze da je hilari bolja
a ista govna
samo je potrebno da se mijenjaju...vjerovao sam da ce sbb pobijediti samo da se naviknemo na mijenjanje lica...ali jok poklopise ih
pa stoga pitam za koga da glasam za načelnika???
i onda mi dodju ovdje pričati kako su jedni bolji od drugih i kako sda nisu desnicari
mema je donald tramp Ilidze ima toliko bisera koje je rekao i uradio...
i onda neko kaze da je hilari bolja
samo je potrebno da se mijenjaju...vjerovao sam da ce sbb pobijediti samo da se naviknemo na mijenjanje lica...ali jok poklopise ih
pa stoga pitam za koga da glasam za načelnika???
- golfiista
#772 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Ima Odluka u Službenim novinama, tamo imaš broj parcele, pogledaj gdje se nalazi, kakav je pristup, čije su parcele okolo i cemu sluzi, pa onda napisi koliko bi je ti takvu platiomali_milojica wrote:Na Vrelu Bosne prodali zemljiste od 580m2 po 75 KM/m2 nakim Kuvajcanima. Majku vam lopovsku kakva je to cijena?
Pa na losijim lokacijama je zemlja skuplja.
-
statixx
#773 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Cuj dovidjenja, 'nas ti kolko je Memo tresnji posadio ba...Droog wrote:Pa on nije normalan...
Prvo cijena je smijesna!
- MOSALJOZE
#774 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Ispravka krivog navoda
Nisu trešnje,nego višnje
Nisu trešnje,nego višnje
- HAVANA
#775 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Ima li jos kakva gradjevinska parcela da se prodaje,evo ja bi kupio po 75km m2? Da ne idem pitat,smijace mi se.golfiista wrote:Ima Odluka u Službenim novinama, tamo imaš broj parcele, pogledaj gdje se nalazi, kakav je pristup, čije su parcele okolo i cemu sluzi, pa onda napisi koliko bi je ti takvu platiomali_milojica wrote:Na Vrelu Bosne prodali zemljiste od 580m2 po 75 KM/m2 nakim Kuvajcanima. Majku vam lopovsku kakva je to cijena?
Pa na losijim lokacijama je zemlja skuplja.