Emilija Kovačev wrote: 3. Barca, Barca, Baaaaarca!

meni od ovog' vise ne treba
Emilija Kovačev wrote: 3. Barca, Barca, Baaaaarca!

17 godina ista ljubav, STAEEEEEEEEE?!ortodont wrote:Pakice, jos za midgete navijas?!![]()
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

kad je on u pitanju, nize nemaortodont wrote:Ma svi vi za Barcu navijate max od dolaska Ronaldinha.
Fol 17 godina.
Znao sam da ces nisko, u kost.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Skontat ćemo nešto.tendzera wrote:Ho'š se udat' za me?Emilija Kovačev wrote: 3. Barca, Barca, Baaaaarca!![]()
Samo da znaš lijep sam i pametan,kao što vidišEmilija Kovačev wrote:Skontat ćemo nešto.tendzera wrote:Ho'š se udat' za me?Emilija Kovačev wrote: 3. Barca, Barca, Baaaaarca!![]()
![]()
PlayItCoolowski wrote:Ovakvo nešto je poznato kao "Graditude list". Psihologija je dokazala da izgovaranje stvari čini da te stvari i uočimo. Npr. tri tačke. Gdje god pogledate možete pronaći tri tačke. Većina će pomisliti čak da to nije ni slučajnost (banalizovao sam, shvatate poentu). Ako govorimo negativno, vremenom ćemo postajati sve depresivniji. Samo izgovaranje riječi nemam, ne mogu, ne znam... Ili uočavanjem onoga čega nemate što je inače stvar koju možete činiti do beskonačnosti. Pretvoriće vas u rekordnom vremenu u pesimistu. Obratno, izgovaranjem stvari koje imate, treniraće vaš mozak da stalno uočava te stvari. To je recept za srećan život. Nije slučajnost što se u Islamu toliko posvećuje zahvalnosti Bogu.
Ukratko, svaka čast autoru teme.
1. Danas sam pronašao sam grad iz kog potiču moji preci.
2. Porodica mi je živa i zdrava.
3. Sunčan je dan.
anonimnaosoba wrote:1. derbi
2. derbi
3. opet derbi