Smiješna strana izbora - all about

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
nuttyyy

#751 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by nuttyyy »

Ako je ovo stvarna osoba na izborima , onda ovom postu nije mjesto ovde , jer to je onda RASIZAM! Ima pravo covjek da se kandiduje bio bijel , crn ili zut i to ne smije uopste da bude cudno! Dosta je nacionalizma u nasoj zemlji , jos bi trebali postati i rasisti! Takodje portali koji objavljuju sliku ovog covjeka , kao nesto cudno , stvarno su jadni! :x[/quote]

:thumbup: :thumbup:

Slažem se. Čisti rasizam! Mnogi valjda nisu ni svjesni...

A SDP-u je ovo trebao valjda da bude joker umjesto Željke Komšića?! :roll:[/quote]

Ama kakav rasizam, sta je vama! Tema je SMIJESNA STRANA IZBORA, opustite se ljudi dragi. Ako se mozemo smijati ruznim zenama, ofarbanim muskarcima, neartikulisanim govorima, nepravilnim gramatikama, kreativnim sloganima sto ne bi i cudnim imenima na izbornim plakatima :roll: , svasta...
bogumila

#752 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by bogumila »

jest vala, i meni je smijesno ne sto sam rasista nego isto kako mi je smijesno kad bilo ko stavi nadimak na predizborni plakat.. ne mogu sad nijednog da se sjetim, ali uvijek zvuci pateticno.. zamisli npr da na sdp-ovim plakatima pise "zlatko lagumdzija - zlaja" il milorad dodik micko.. e tako mi je smijesan i ovaj matumbo
yurebure

#753 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by yurebure »

Gosp. Semira Efendića znam sa studija na FPN!
Za njega mogu reci da je bio jako dobar student!
Imao je svoje stavove zbog kojih je cesto dolazio u sukob sa profesorima!
Elokventan je, uporan, istrajan...

Pitanje - da li je Semir Efendic dorastao da bude nacelnik jedne opcine kao sto je Novi Grad? Mislim da Ne, jer nedostaje mu iskustva i malo vise energicnosti!

Jedan od svijetlih primjera tru(l)e SDA!
dustaban

#754 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by dustaban »

Doktor29 wrote:
Salah ad-Din wrote:Jebem ti kolje, šta je ovo :D
Ojha :D
oje oje oje himna :D
O je, o je, o je o je..bem ti sunce!
amortizer

#755 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by amortizer »

hladan.preminger wrote: Je ovo ona samoprozvana kurcevita "profesorica" sa one seljacke Hayatove emisije? :skoljka:
:shock: :shock: :shock:
Da nisi na nju ograjis'o!

Prema gore navedenoj izjavi, predvidjam ti blistavu politicku buducnost! Za par godina cemo komentarisati tvoje spotove ovdje :D
hepekcina

#756 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by hepekcina »

brzica wrote:Ja ne znam, ali znam šta mu je najveće
dostignuće u karijeri. :D

Mirso Čomaga: Vratio sam riječ drmoguz

Ha ha, "koncentrisan sa mojim nastupima"
đe ovaj pacijent kandidat?
Na albumu se nalaze dvije pjesme pomalo čudnog naziva: "Rumba drmoguz" i "Disko drmoguz". U čemu je razlika?

- Razlika je u drmanju, kod rumbe ides lijevo-desno, a kod diska ideš naprijed-nazad. To su pjesme koje su podjeljene u blokove, traju po 13 minuta i služe za opuštanje. Upotrijebio sam riječ drmoguz, da bude malo šaljivo, da bude nešto drugačije od ostalih pjesama. Drmoguz je stara riječ i već pomalo zaboravljena, pa sam htio da je opet dovedem na površinu.
hladan.preminger

#757 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by hladan.preminger »

amortizer wrote:
hladan.preminger wrote: Je ovo ona samoprozvana kurcevita "profesorica" sa one seljacke Hayatove emisije? :skoljka:
:shock: :shock: :shock:
Da nisi na nju ograjis'o!

Prema gore navedenoj izjavi, predvidjam ti blistavu politicku buducnost! Za par godina cemo komentarisati tvoje spotove ovdje :D
Nigdje vise samoproklamiranih "profesora", "strucnjaka" i raznih "eksperata" za sve i svasta nema nego kod nas. U nas svi znaju sve. Svjetska intelektualna, kulturna umjetnička i ina elita, a nigdje vise gluposti, nekulture, kiča i seljakluka nego kod nas, pogotovo u Sarajevu.

Igrom slucaja sam imao tu "cast" da gledam tu retardiranu emisiju i nisam sebi mogao doci 3 dana. Svi se oslovaljavaju sa "profesore" i "profesorice" i o sebi pricaju samo u superlativima, a da uopste nisu svjesni da su "žiri" u emisji u kojoj je 90 ucesnika, gostiju, voditelja itd. subinteligentno.
Jebote, kao da rade audiciju za Metropolitan Operu.

Kod nas je karakteristicno da sebi ljudi stvore neki zatvoreni imaginarni krug necega, u kojem su oni masteri, experti, naj*stavite pridjev po zelji*.
A sto je na globalnom planu to njihovo kita, blago receno, to nema veze.

I sve se to na kraju desava i na politickom planu, a demonstrira kroz izbornu kampanju, putem parola mi smo najbolji, naši eksperti, stručni timovi, dajte nama glas da vam ga expertno ućeramo.

Nemam političkih ambicija, jer se ne mogu spustiti na taj nivo propagande i lazi. Tako da su ti predviđanja loša. :-D
brzica

#758 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by brzica »

hepekcina wrote: đe ovaj pacijent kandidat?
Na albumu se nalaze dvije pjesme pomalo čudnog naziva: "Rumba drmoguz" i "Disko drmoguz". U čemu je razlika?

- Razlika je u drmanju, kod rumbe ides lijevo-desno, a kod diska ideš naprijed-nazad. To su pjesme koje su podjeljene u blokove, traju po 13 minuta i služe za opuštanje. Upotrijebio sam riječ drmoguz, da bude malo šaljivo, da bude nešto drugačije od ostalih pjesama. Drmoguz je stara riječ i već pomalo zaboravljena, pa sam htio da je opet dovedem na površinu.
:D
Novo Sarajevo ili Novi Grad
BHF80

#759 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by BHF80 »

e vako svi ste vidjeli ove plakate ovaj esko i svi ostali postavljaju kako im se cefne
e sad ja vas pitam DA LI SU LEGALNI OVI PLAKATI AKO NISU DA IH SRUSIM SEBI UZMEM SKELU ???
Dozer

#760 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Dozer »

Uzimaj!!!
Pogotovo onu Eskovu na OtoKi :)
TRŠ

#761 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by TRŠ »

BHF80 wrote:e vako svi ste vidjeli ove plakate ovaj esko i svi ostali postavljaju kako im se cefne
e sad ja vas pitam DA LI SU LEGALNI OVI PLAKATI AKO NISU DA IH SRUSIM SEBI UZMEM SKELU ???
naravno da nisu legalni, slobodno ruši 8)
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#762 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by plain vanilla »

Image

facepalm
O'zone
Globalni moderator

#763 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by O'zone »

plain vanilla wrote:Image

facepalm
Image
hepekcina

#764 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by hepekcina »

Pravda za Gradu! :lol:
brzica

#765 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by brzica »

facepalm
Po obliku glave se može prepoznati prilagođenost
guzicama različitih oblika i veličina, nastala tijekom
borbe za osiguravanje lagodnijeg života.
kadinica

#766 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by kadinica »

Gradimire, šta nam reče :lol:
hary

#767 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by hary »

Kao razlog zbog kojeg su, svjesno kršeći Zakon o komunalnoj čistoći, počeli postavljati ove bilboarde na zelenim površinama ističu da su u prvoj sedmici predizborne kampanje vidjeli da to rade i neke druge stranke.

Iako iz SES-a ne kažu na koje stranke konkretno misle i gdje su to vidjeli njihove biloboarde, tvrde da su iz revolta htjeli pokazati da "to može svako uraditi", ali da "samo mi koji volimo ovaj grad to sami uklanjamo".

Iz Stranke za evropsko Sarajevo nas uvjeravaju da imaju pet postavljenih bilboarda na zelenoj površini bez dozvole.

"Napominjemo da naši bilboardi na zelenim površinama stoje samo pet-šest dana i da to nije dio naše kampanje, jer nije lijepo da u našem evropskom Sarajevu budu uzurpirane zelene površine. Stranka za evropsko Sarajevo je sebi osigurala najveći broj legalnih bilboarda u gradu. Ne želimo da radimo nelegalne stvari kao što se do sada radilo, ne želimo našim građanima oduzimati zelenu površinu koja pripada njima, mi ne želimo da budemo kao i drugi", kažu iz stranke čiji su potezi proteklih dana izazvali burne reakcije javnosti.

Znaci :lol:
O'zone
Globalni moderator

#768 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by O'zone »

hary wrote:Kao razlog zbog kojeg su, svjesno kršeći Zakon o komunalnoj čistoći, počeli postavljati ove bilboarde na zelenim površinama ističu da su u prvoj sedmici predizborne kampanje vidjeli da to rade i neke druge stranke.

Iako iz SES-a ne kažu na koje stranke konkretno misle i gdje su to vidjeli njihove biloboarde, tvrde da su iz revolta htjeli pokazati da "to može svako uraditi", ali da "samo mi koji volimo ovaj grad to sami uklanjamo".

Iz Stranke za evropsko Sarajevo nas uvjeravaju da imaju pet postavljenih bilboarda na zelenoj površini bez dozvole.

"Napominjemo da naši bilboardi na zelenim površinama stoje samo pet-šest dana i da to nije dio naše kampanje, jer nije lijepo da u našem evropskom Sarajevu budu uzurpirane zelene površine. Stranka za evropsko Sarajevo je sebi osigurala najveći broj legalnih bilboarda u gradu. Ne želimo da radimo nelegalne stvari kao što se do sada radilo, ne želimo našim građanima oduzimati zelenu površinu koja pripada njima, mi ne želimo da budemo kao i drugi", kažu iz stranke čiji su potezi proteklih dana izazvali burne reakcije javnosti.

newklear

#769 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by newklear »

facepalm

Image
tf2_spy

#770 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by tf2_spy »

hary wrote:Kao razlog zbog kojeg su, svjesno kršeći Zakon o komunalnoj čistoći, počeli postavljati ove bilboarde na zelenim površinama ističu da su u prvoj sedmici predizborne kampanje vidjeli da to rade i neke druge stranke.

kakvi spin doktori :-) :lol:
Doktor29

#771 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Doktor29 »

Superhik_ wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/zbog-por ... /120921117

sjebaše čovjeka ni kriva ni dužna :D

Uzeli mu pobjedu
tf2_spy

#772 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by tf2_spy »

Doktor29 wrote:
Superhik_ wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/zbog-por ... /120921117

sjebaše čovjeka ni kriva ni dužna :D

Uzeli mu pobjedu
ujdurma iz SDA kuhinje :lol:
kamen spoticanja

#773 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by kamen spoticanja »

jel to mirad banovan :?
bolan zoome pa zasto :D
hepekcina

#774 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by hepekcina »

evo Miradu šanse da goni sve do Strazbura i istjera strah od qoraca i čoka iz ovih malograđana

PRAVDA ZA MIRADA!
madner

#775 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by madner »

Mirade vodi ih na pojile :D
Locked