Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavidovići

Post Reply
NeyTheHa

#751 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by NeyTheHa »

Dženana Čamdžić wrote:
Ponosan wrote:Pa ajd odgovori ukratko bar,ne mogu ceekati kad ces na toj svojoj stranici odgovoriti na moja 2-3 pitanja!?
1.pitanje: sta mislis uraditi po pitanju dijaspore? (kako ih mislis privoljeti da se vrate u Zavidovice)
2.pitanje: sta ces uraditi po pitanju Krivaje,kako joj mislis vratiti prijeratni sjaj?
3.pitanje:sta ces uraditi po pitanju investicija u Zavidovice ?
4.pitanje: kako ces smanjiti nezaposlenosti i hoce li kod tebe biti stele kad je zaposljavanje u pitanju?
1. Dijaspora ! Osloboditi ih svih troškova registracije firmi na opštini Zavidovići i dati im tri do pet godina (osloboditi ih svih naknada) na trošak opštine samo da zaposle ljude , doprinose za radnike /pola / pola opštine , plus investitor.
Sve dozvole na teret opštine i ostalo uz obavezu za svako radno mjesto da opština i Kanton daju poticaje .

2.Krivaja prvo se obračunati sa lopovlukom .Ne mogu ostati direkotori pa ni šefovi u Krivaji oni koji 20 godina se samo rotiraju (sjaše kurta uzjaše murta ) a sve ista fela , sve gori od goreg.Sve to treba kulturno otjerati .
Onda zasukati rukave , pokušati pošteno sa radnicima a ne kao što se sve ove godine radi da se samo i isključivo gleda kako će radnike prevariti i nasamariti da ostanu bez bilo čega.Radnicima i povjeriocima treba pristupiti maksimalno pošteno .Nije rješenje ovo što oni sada planiraju da smanje broj radnika na 800 a po nekim verzijama i na 500.Treba ići na nova zapošljavanja i otvaranje radnih mjesta jer garantujem životom da Krivaja ima kapacitet da u roku godinu do dvije pored sadašnjih oko 1200 još barem 2500 radnika .100%.Samo neko svjesno želi da je osakati.
Takođe treba potpuno promjeniti dizajn namještaja, to treba da rade mlađi školovaniji ljudi a ne što to sada rade jako nestručni ljudi.
3.Tu je ključna Razvojna banka Federacije bih sa svojim kreditima za zapošljavanje.I suviše se zanemaruje taj segmet raspodjele kredita širokoj populaciji ljudi a ne samo odabranim privatnicima koji ispumpaše sav novac a mnogi mladi ljudi sa kvalitetnim idejama ne mogu dobiti ni 10 000 KM kredita.

4.Investicije će doći samo ako ljudi osjete zdravu klimu za investicije da se oslobodimo korupcije i nepoštenja a uz to i naše pogane zavisti i traženja procenta za sve a što je opšte poznato, ..Malo više poštenja i bilo bi mnogo bolje..

U osnovi ovo je nešto najkraće ..Pošto žuriš..Pozdrav..

Ovo je ono kako mali Đokica zamislja rat...
Challenger__

#752 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Challenger__ »

NeyTheHa wrote: Ovo je ono kako mali Đokica zamislja rat...
Ovo su smisleni odgovori na data pitanja.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#753 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by plain vanilla »

cyprus wrote:
Control panel wrote:sta ste napali zenu.
sto ovako ne pricate sa PK. nego ga hvalite kako je to super sto odgovara forumasima na pitanja.
Ozbiljno, i meni se čini da se sad pretjeruje :roll: Sa druge strane, nije to za Dženanu ni tako loše... Bilo kakav publicitet je bolji od nikakvog publiciteta 8-) , ali opet, pretjerano je... :oops:
da, sa seksistickim komentarima se pretjeruje

s druge strane, sama je dosla na forum da se promovira
ljudi joj postavljaju pitanja, ona supljira i odgovara samo na ono sto joj je cojk vec referat pripremio

ja je pitam kako se izjasnjava, kako ce se na popisu izjasniti, ona kaze da je drzavljanka BiH :?
pa ako se ona moze zahebavat, sto mi ne bi mogli
Dženana Čamdžić

#754 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Dženana Čamdžić »

Lud i ponosan wrote:
kadinica wrote:Dženana, šta ti je sa konekcijom? Nešto ti duplo idu odgovori.
Trenutna vlast pokusava na sve moguce nacine da ogranici slobodu govora i onemoguci eksponencijalni rast SBB masineriji, pa su upregli cincilator koji ometa signal nasoj lijepoj Dzenani.
Kad vec nemaju argumente kontra diplomirane pravnice, kojoj je obraz cist kao jutarnja rosa, pribjegavaju naprljavijim tehnikama i metodama. Sram da ih bude!

Nadam se da ce Dzeni, uprkos pritiscima i zracenju, ostati sa nama i odgovoriti na postavljena pitanja. Ne daj se Dzenana, Sarajevo i Zavidovici su uz tebe. Sa Dzenanom u bolju buducnost! Tornjaka za predsjednika!
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Dženana Čamdžić

#755 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Dženana Čamdžić »

Ponoć je moram ići..

Tako pratite me ovdje i na mojoj stranici antikorupcija wordpress .Hvala Vam ljudi na strpljenju i enormnoj posjećenosti !

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
kadinica

#756 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by kadinica »

Laku noć...

Zaboravila si napisati i FB, tamo ćemo te isto pratiti.
Amir je tek kreirao profil, a sve što on uradi je hvale vrijedno. Takvu predizbornu kampanju niko nema.
Gorštak

#757 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Gorštak »

Hvala ti Dženana što postojiš ! :D
Svojim pojavljivanjem na forumu mnogim ljudima si uljepšala vikend ! Moram ti priznati da si svojom elokvencijom, pismenošću i zrelim političkim stavovima na mene ostavila snažan utisak ! Evo počinjem pisati poput tebe ! Naravno, ne znam to raditi kao ti,ali trudim se ! Sretno do konačne pobjede !

:mrgreen:

EDIT: Kad bi Dženana otvorila temu na pf Ljubav&sex planuli bi klix serveri k'o Indira Gandi ! :D :D :D
Last edited by Gorštak on 03/09/2012 00:17, edited 1 time in total.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#758 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by plain vanilla »

Gorštak wrote:Hvala ti Dženana što postojiš ! :D
Svojim pojavljivanjem na forumu mnogim ljudima si uljepšala vikend ! Moram ti priznati da si svojom elokvencijom, pismenošću i zrelim političkim stavovima na mene ostavila snažan utisak ! Evo počinjem pisati poput tebe ! Naravno, ne znam to raditi kao ti,ali trudim se ! Sretno do konačne pobjede !

:mrgreen:
:sax: :skoljka:
sarajevomd

#759 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by sarajevomd »

evo Zavidovica danas, to su doprinjeli ljudi kao miss Dzenana!!!! Samo brukas Stranku, stidi se matorko jedna
Challenger__

#760 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Challenger__ »

Evo, da se i ja zahvalim... Kasno sam shvatio šta je "dernek kod Dženane" (pominjali drugi forumaši) ali sam makar danas uspio da prisustvujem dijelu virtuelne istorije ... :-D Bio klon ili bila ličnost za koju se predstavljaš, imaš moje poštovanje i da živim u Zavidovićima, glasao bih za tebe!

Laku noć!

It_is_a_Leclerc

#761 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by It_is_a_Leclerc »

Dženana Čamdžić - žena koja je preCednika Dodika skinula s trona popularnosti na klixu !

Ne daj se Dženana, ne daj se godinama ! :P
Ponosan

#762 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Ponosan »

Dženana Čamdžić wrote:Ponoć je moram ići..

Tako pratite me ovdje i na mojoj stranici antikorupcija wordpress .Hvala Vam ljudi na strpljenju i enormnoj posjećenosti !

hvala tebi na odgovorima
Kinaski

#763 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Kinaski »

Joj showova dede mi rahmetli
Jara

#764 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Jara »

Mr.Penguin wrote:Svasta, mogu misliti kako bi izgledao intervju:

Q:Koji je vas program za nezaposlenost?
A:Nezaposleni trebaju pogledati u svoju dusu.

Q: Ne razumijem, mozete li to malo objasniti?
A:Vi ste zavidni.

Q:Kakve to veze ima sa zavidnoscu?
A:Sume gore ljudi moji!
:lol: :lol: :lol:
Arturo B

#766 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Arturo B »

Dzenana je uistinu najveca coolerica koju sam ikad imao cast da citam.
kritichar

#767 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by kritichar »

eh super neko iz Zavidovića kome mogu postaviti pitanje

kakvi su planovi za rupin do, sravniti, srediti ili ništa ne raditi?
haribobobe

#768 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by haribobobe »

Ljudi ne pricajte gluposti imate dokumentovani stvari da SDA je platio reklame na google i facebook i trenutno se prikuplja materijal da ih sankcionise CIK ...

Tako ne baljezgajte bezveze treba novim ljudima,mladim ljudima,neaktivnim politicki ljudima dati sansu sta to moze SDA i SDP sada ponuditi poslije 20 godina sto su usrali sve?
Arturo B

#769 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Arturo B »

haribobobe wrote:Ljudi ne pricajte gluposti imate dokumentovani stvari da SDA je platio reklame na google i facebook i trenutno se prikuplja materijal da ih sankcionise CIK ...

Tako ne baljezgajte bezveze treba novim ljudima,mladim ljudima,neaktivnim politicki ljudima dati sansu sta to moze SDA i SDP sada ponuditi poslije 20 godina sto su usrali sve?
Sta nam to Fahro moze ponuditi sto SDA i SDP vec nisu?
HM 2011

#770 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by HM 2011 »

Dženana Čamdžić wrote:
Ponosan wrote:Pa ajd odgovori ukratko bar,ne mogu ceekati kad ces na toj svojoj stranici odgovoriti na moja 2-3 pitanja!?
1.pitanje: sta mislis uraditi po pitanju dijaspore? (kako ih mislis privoljeti da se vrate u Zavidovice)
2.pitanje: sta ces uraditi po pitanju Krivaje,kako joj mislis vratiti prijeratni sjaj?
3.pitanje:sta ces uraditi po pitanju investicija u Zavidovice ?
4.pitanje: kako ces smanjiti nezaposlenosti i hoce li kod tebe biti stele kad je zaposljavanje u pitanju?
1. Dijaspora ! Osloboditi ih svih troškova registracije firmi na opštini Zavidovići i dati im tri do pet godina (osloboditi ih svih naknada) na trošak opštine samo da zaposle ljude , doprinose za radnike /pola / pola opštine , plus investitor.
Sve dozvole na teret opštine i ostalo uz obavezu za svako radno mjesto da opština i Kanton daju poticaje .

2.Krivaja prvo se obračunati sa lopovlukom .Ne mogu ostati direkotori pa ni šefovi u Krivaji oni koji 20 godina se samo rotiraju (sjaše kurta uzjaše murta ) a sve ista fela , sve gori od goreg.Sve to treba kulturno otjerati .
Onda zasukati rukave , pokušati pošteno sa radnicima a ne kao što se sve ove godine radi da se samo i isključivo gleda kako će radnike prevariti i nasamariti da ostanu bez bilo čega.Radnicima i povjeriocima treba pristupiti maksimalno pošteno .Nije rješenje ovo što oni sada planiraju da smanje broj radnika na 800 a po nekim verzijama i na 500.Treba ići na nova zapošljavanja i otvaranje radnih mjesta jer garantujem životom da Krivaja ima kapacitet da u roku godinu do dvije pored sadašnjih oko 1200 radnika zaposli još barem 2500 radnika .100%.Samo neko svjesno želi da je osakati.A u roku 5 godina da se dostigne nvo zaposlenosti i 5000 do 6000 radnika.
Takođe treba potpuno promjeniti dizajn namještaja, to treba da rade mlađi školovaniji ljudi a ne što to sada rade jako nestručni ljudi.
3.Tu je ključna Razvojna banka Federacije bih sa svojim kreditima za zapošljavanje.I suviše se zanemaruje taj segmet raspodjele kredita širokoj populaciji ljudi a ne samo odabranim privatnicima koji ispumpaše sav novac a mnogi mladi ljudi sa kvalitetnim idejama ne mogu dobiti ni 10 000 KM kredita.

4.Investicije će doći samo ako ljudi osjete zdravu klimu za investicije da se oslobodimo korupcije i nepoštenja a uz to i naše pogane zavisti i traženja procenta za sve a što je opšte poznato, ..Malo više poštenja i bilo bi mnogo bolje..

U osnovi ovo je nešto najkraće ..Pošto žuriš..Pozdrav..
Zamisli moju viziju moje predizborne kampanje u Zavidovićima ?

Provesti stečaj krivaje, nakon toga spaliti sve do temelja, ubijati sve odgovorne dok ne vrate zatajeni novac ponovno izgraditi sve i možda taj grad ima šansu - u suštini procedura važi za čitavu BiH..... tad bi možda imali šanse....

istovremeno sa tim:
zabraniti do daljnjeg pronevjeru društvenih sredstava,

počistiti sudski aparat od mulja na svim nivoima,

pritisnuti policiju da radi profesionalno,

Čovjek bi rekao naučna - demokratska revolucija....
međutim ovo kokuzi (lumpen proleterijat) ne mogu provesti,
niti imam povjerenje u bilo koga osim sebe da dopustim da ovo provodi,
niti se ovo može provesti stihijski,
niti ja imam vojsku da radi ovo kao hobi

pa ostaje samo rahat patnja i najljepše želje za sve Vas širom BiH....

malo je reći da sam ljut i ogorčen pa ovo pišem....
Last edited by HM 2011 on 03/09/2012 03:14, edited 2 times in total.
haribobobe

#771 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by haribobobe »

Svakako ako bude radio Fahro kao i ostali nema ga nigdje...
Al tesko je da ce vise istra zajebat ostali su to vec odradili :D :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka:
HM 2011

#772 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by HM 2011 »

haribobobe wrote:Svakako ako bude radio Fahro kao i ostali nema ga nigdje...
Al tesko je da ce vise istra zajebat ostali su to vec odradili :D :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka:
sumnjam,

prije da je u pitanju obična permutacija u kojoj je element koji se pojavljuje svaki put po jednom - JAHANJE FUKARE..

http://hr.wikipedia.org/wiki/Permutacija

stvarno kao da je neki league of shadows nad Bosnom i Hercegovinom a batman kokuz...
Arturo B

#773 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Arturo B »

haribobobe wrote:Svakako ako bude radio Fahro kao i ostali nema ga nigdje...
Vjeruj mi, UVIJEK moze gore a Fahro je cini mi se ekspresan put ka tom gorem. Od kako je oformio ovu stranku i bacio se u mutne i plitke vode bh. politicke scene cuo sam samo jednu pametnu od njega, a to je da se rijesi ovih pasa lutalica :D. Nazalost copori izgladnjelih i cesto agresivnih cetveronoznih zivotinja nisu bas toliko jak argument da bi dobio glas.
Intimus

#774 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Intimus »

Dženana Čamdžić wrote:Image
ČAMDŽIĆ DŽENANA, NA BROJU 10.LISTE
ZA OPĆINSKO VIJEĆE ZAVIDOVIĆI.
KANDIDAT SAVEZA
ZA BOLJU BUDUĆNOST BIH.
Zanima me, za ovu sliku, jel' se mogao malo retuš uraditi?
Ili je već urađen, pa je ovo plafon...? :roll: :oops:
Tkd

#775 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Tkd »

I šta ti smeta na slici ?
Post Reply