BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ishod utakmice BiH - Latvija?

Pobjeda BiH
182
88%
Neriješeno
17
8%
Pobjeda Latvije
9
4%

Total votes: 208

LSD

#751 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by LSD »

Ma nije se Sušić predao unaprijed u Grckoj, vec je covjek takav jednostvno....nece da trci sa izjavama, nije tip koji ce "yebati mamice", nece da obecava...a i preglupo je obecavati pobjedu u Grckoj, mada je onaj dikobraz Spaho navalio da ovaj obecava javno :shock: :oops: ....a to da je Sušić defetista i da širi pesimizam - pa sjetimo se samo igre naše u Parizu kad smo poderali francuze u prvom pol. na njihovom terenu....a ništa nije najavljivao.
Ne ocekujmo od Sušića nikakve najave na sigurne pobjede, jer to necemo docekati...lik je takav i vozdra, potpna suprotsnost Ćiri potpaljivacu širih masa....Pape se jedva i nasmije, ne zna ni proslaviti pobjedu ko tipicni bosanac, ali sve dok pobjeđujemo i uzimamo bodove - extra je.

Nego, zna li neko kakvo je stanje sa Lulićem :? opako ga je nacepio onaj latvijac :x valjda nije neka teža povreda.
Last edited by LSD on 11/09/2012 23:01, edited 1 time in total.
Ingot

#752 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by Ingot »

herturty wrote:Jeli neko od vas isto imao osjecaj da su Dzeko i Ibisevic imali problema sa mokrom travom? Kao da su se klizali previse. Mislim da je sama trava oduzela jedan gol.
Idi ti popricaj sa dilerom, haman ti je stavio nekih hemikalija u tvoju travu
Katamaran_Sa

#753 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by Katamaran_Sa »

Jel neko gledao Engleze protiv ukrajinaca, poganceri zabise gol iz penala u 87.moj fuuuuj.
Logovan

#754 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by Logovan »

last mohicans wrote:Samo da još dodam da je bht prenos odradio "maestralno",počevši od toga da: repriza kasni 5 minuta,pa kad očekuješ posljednu šansu on pusti onu prethodnu,nigjde veze,puste golove a tekma počela nakon prekida,istom odjednom šansa pred golom latvije,pardon litvanije to jest estonije što je Šuko nekoliko puta odvalio,a o signalu i kvaliteti slike da ne govorim....
Ovo sam baš kontao napisati. Prenos je bio niđe veze. :run: :x Još i one reklame kad nastanu nasred ekrana. :x
Djubre_

#755 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by Djubre_ »

Ingot wrote:
herturty wrote:Jeli neko od vas isto imao osjecaj da su Dzeko i Ibisevic imali problema sa mokrom travom? Kao da su se klizali previse. Mislim da je sama trava oduzela jedan gol.
Idi ti popricaj sa dilerom, haman ti je stavio nekih hemikalija u tvoju travu
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ne obracajte paznju na komentare ovog herturty ... u svakoj temi podjebava ;-)
1mala

#756 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by 1mala »

burek_in_space wrote:A kome da obeca pobjedu u Grchkoj?
Euforichnoj naciji koja secira svaki potez koji napravi?
Neki su nashli za shodno da zamjere shto dzeko nije dao vishe golova, shto je Vrshajevic igrao ujesto Stevanovica koji je ko gazela shpartao juche Koshevom, shto je reprezentacija ostvarila najbolji start u istoriji, prva je u euro zoni po broju postignutih golova?
I onda da obeca jednom Bosancu, kojeg samo tanka nit dijeli od euforije do ochaja?
Obecao bih i ja, al' u qrtzu.
:thumbup: :thumbup: Bravo, istina ziva :thumbup:
Mračajski proto

#757 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by Mračajski proto »

Katamaran_Sa wrote:Jel neko gledao Engleze protiv ukrajinaca, poganceri zabise gol iz penala u 87.moj fuuuuj.
I isto ti ''pogančeri'' dobiše crveni u samom finišu tekme. Što volim ove koji ne vole Engleze. :lol:
Baltazar_khan

#758 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by Baltazar_khan »

Sarajevo_Grad wrote:Nane mi, idemo u Grčku.
:mrgreen:

ArthurSpooner

#759 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by ArthurSpooner »

Kako izgleda tabela?
ArthurSpooner

#760 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by ArthurSpooner »

dupli
last mohicans

#761 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by last mohicans »

Neki su nashli za shodno da zamjere shto dzeko nije dao vishe golova, shto je Vrshajevic igrao ujesto Stevanovica koji je ko gazela shpartao juche Koshevom, shto je reprezentacija ostvarila najbolji start u istoriji, prva je u euro zoni po broju postignutih golova?
I onda da obeca jednom Bosancu, kojeg samo tanka nit dijeli od euforije do ochaja?
Ne mora obećati,može reći pokušati ćemo iznenaditi,pobjediti,odigrati maksimalno pametno,a ne reći "ako šta slučajno napravimo",tu sam u sebe ne vjeruješ kad tako nešto kažeš.A da jesmo euforični,tu se potpuno slažem,ali nije malo dati 12 golova u dvije tekme,pa ko god bio protivnik.Eno Španci 1:0,Hrvati 1:1.Grci su više nego ozbiljna ekipa i jedva čekam da vidim kao ćemo protiv njih djelovati.
cyprus

#762 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by cyprus »

last mohicans wrote:Ne mora obećati,može reći pokušati ćemo iznenaditi,pobjediti,odigrati maksimalno pametno,a ne reći "ako šta slučajno napravimo"...
Ja mislim da sad treba raditi sve na spuštanju euforije (ako je to uopšte moguće), a nikako na njenom rasplamsavanju... Doduše, ovo je moj dobro poznat stav, nisam siguran zašto ga uopšte ponavljam :mrgreen:
Mračajski proto

#763 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by Mračajski proto »

ArthurSpooner wrote:Kako izgleda tabela?
http://www.rezultati.com/tablica/WbfmhAip/82Bb5Fzk/
5 0 5

#764 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by 5 0 5 »

Image
Last edited by 5 0 5 on 11/09/2012 23:09, edited 1 time in total.
marschall

#765 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by marschall »

Baltazar_khan wrote:
Sarajevo_Grad wrote:Nane mi, idemo u Grčku.
:mrgreen:

misice na ruke i na more u grcku.....
burgundy

#766 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by burgundy »

Moja prognoza je bila 3-0,onaj sto je dao cetvrti je najebo :lol: Vidjela se razlika u kvaliteti.Bravo momci.Sljedeca tekma je pravi ispit.
Baltazar_khan

#767 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by Baltazar_khan »

grčke nafake i njihove minimalne pobjede od jedan razlike. ovo večeras protiv litvanije slave kao devastiranje :oops:

kad bi mi bod uzeli tamo, pa vjerovatno bi se udarali nogom u guzicu od radosti :mrgreen:
Last edited by Baltazar_khan on 11/09/2012 23:10, edited 1 time in total.
burek_in_space

#768 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by burek_in_space »

last mohicans wrote: Ne mora obećati,može reći pokušati ćemo iznenaditi,pobjediti,odigrati maksimalno pametno,a ne reći "ako šta slučajno napravimo",tu sam u sebe ne vjeruješ kad tako nešto kažeš.A da jesmo euforični,tu se potpuno slažem,ali nije malo dati 12 golova u dvije tekme,pa ko god bio protivnik.Eno Španci 1:0,Hrvati 1:1.Grci su više nego ozbiljna ekipa i jedva čekam da vidim kao ćemo protiv njih djelovati.
Ne mora ni to reci.
Istu stvar je uradio pred Francusku, pa se sjeti kako smo proshli.
A druga stvar, ko zna kako on "nabrijava" nashe reprezentativce na treninzima, i to zatvorenim za javnost.
Zato je, po meni, ova pricha trazhenje dlake u jajetu.
Stari

#769 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by Stari »

Ja bih isto uradio da sam na Susicevom mjestu .... treba njima, Grcima, apsolutno prepustiti ulogu favorita ... a u tajnosti pripremati iznenadjenje ... jer kakvo je iznenadjenje ako ga mjesec dana unaprijed najavis? Po meni rezonsko ponasanje ....
madner

#770 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by madner »

Izadjite na balkone da vidite buduce svjetske sampione :D
last mohicans

#771 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by last mohicans »

Ma sve u svemu zadovoljan sam.Pape nikad nije bio jak na riječima,pa često kaže i što ne misli zasigurno,ali bitno je da repka igra dobro,zapravo sada igra odlično,ako forma naših ne opadne,a ne bi trebala aBd.
LSD

#772 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by LSD »

Grci su pretvrda ekipa, u odbrani i sredini jaki i disciplinovani, mogu trcati, nikad "ne umiru u ljepoti", igra im nije lijepa za oko, ali znaju oduvijek igrati na rezultat...ne trpaju puno golova, ali isto tako jako teško i primaju...uostalom redovni su na EP i SP, imaju kontinuitet, tako da su sigurno favoriti naše grupe...Pape je svega toga svjestan itekako....sigurno da ce nam u Atini biti teško, mada ja vjerujem da možemo uzeti barem bod kod njih....ako Miske i Pjanić budu posebno motivisani, mogli bi im zadati velikih nevolja.
Last edited by LSD on 11/09/2012 23:12, edited 1 time in total.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#773 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by -LIBERO- »

Protiv Grcke u Atini( a i u gostima) nista ne moze obecati ni Njemacka ni Spanija, a kamoli mi.
Druga je stvar sto mi ceznemo za nekim euforijama, nerealnim uzdizanjima i slicno. Pa onda trehnemo u depresiju po dva mjeseca...a nacija na granici suicida.
Nema obecanja, nema euforije. Napokon da smirenim strastima i hrabro idemo od utakmice do utakmice.

Grcka ne prasta greske. Oni iz jedne polusanse postizu dva gola. Statisticki nemoguce, ali oni to rade. To je pravo zeznuto za nas, jer mi onako bas nismo skloni greskama i greskicama :-) :roll: :lol: . Ali ok, samo hrabro.
dječak sa šibicama

#774 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by dječak sa šibicama »

Bitna je pobjeda, na malim utakmicama se dobijaju kvalifikacije, ali nista jos nije uradjeno osim sto su uzeti bodovi koji su unaprijed upisani.

Slovacka i Grcka su pravi ispiti.

Posebno ovi drugi, jesu zajebani, ja mislim da su i najcvrsca reprezentacija Evrope, njih jebe jedino nedostatak kvalitete individualaca, ali kao ekipa stroga disciplina. Koncentracija 100%.

Moras im se diviti.
north

#775 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by north »

last mohicans wrote:
Ne mora obećati,može reći pokušati ćemo iznenaditi,pobjediti,odigrati maksimalno pametno,a ne reći "ako šta slučajno napravimo",tu sam u sebe ne vjeruješ kad tako nešto kažeš.A da jesmo euforični,tu se potpuno slažem,ali nije malo dati 12 golova u dvije tekme,pa ko god bio protivnik.Eno Španci 1:0,Hrvati 1:1.Grci su više nego ozbiljna ekipa i jedva čekam da vidim kao ćemo protiv njih djelovati.
Odlična izjava Sušića, koliko god počesto izgledalo da se muči dok sklapa rečenice, ali bošnji upravo tako treba najavljivati,baš tako, AKO ŠTA SLUČAJNO NAPRAVIMO, pa će bošnje (i ostali koji vole BiH naravno, da ne budem pogrešno shvaćen sa ovim terminom) se spustiti jednom na zemlju, a ne poletiti ko laste pakujući kofere za Brazil i kurčeči se izjavama "Dajte nam Brazl"....eno i iritantni Spaho navro ko goveče sa pitanjem da mu Pape obeća 3 bobe iz Grčke :-) , pa ga ovaj u svom stilu hladan ko špricer otrese ko slinu da ne želi sada da priča o toj tekmi, nego želi da se malo on i njegovi igrači odmore uz proslavu ovih pobjeda...Sve uliživačke nivinare odjebati u skokovima, davati izjave medijima u birano vrijeme, i ići u miru tekmu po tekmu...nikakva ni obećanja, ni najave i sl...zna on dobro da mi imamo šanse u Grčkoj, samo ne mora to Spaho i kompanija prva saznati sa kezom preko lica seleći nas u Brazil već nakon 2 kola..Polako ba, previše smo se mi opekli sa tim kurčenjima, treba to promijeniti jednom...
Locked