Međutim drago mi je kad me nešto uspije da nasmije
Kako li će se osjećati oni koji su zaokružili ove poČetnike
Znači stranka za sva vremena
Jos uvijek mi nisu jasni ti pastiri koji stavise x pored njihovog imena,kakav je to mentalni sklopIt_is_a_Leclerc wrote:Kakvi cirkusanti, bog te vidio... Ovaj BOSS treba zabraniti odmah poslije SDA.
30 KM su Pleho i Bizon plaćali glas, njih dvojica su bili u talu.astala_vistala wrote:Jos uvijek mi nisu jasni ti pastiri koji stavise x pored njihovog imena,kakav je to mentalni sklopIt_is_a_Leclerc wrote:Kakvi cirkusanti, bog te vidio... Ovaj BOSS treba zabraniti odmah poslije SDA.jos je gora cinjenica da takvih ima par hiljada i slobodno setaju gradom
Moze li neko potvrditi ovu informaciju. Razvukao sam gubice, ali mi frka da se odvalim smijat' k'o zadnji levat ako je lafina.Innovation wrote:Ono što je zanimljivo je da su se prema nepotvrđenim informacijama iz CIK-a oba izabrana zastupnika BOSS-a, Haris Pleho i Rasim Smajić, u kandidatskom obrascu izjasnili kao pripadnici srpskog naroda!?
U čemu je fol? Kanton Sarajevo bira pet delegata iz reda srpskog naroda u Klub Srba u Domu naroda Parlamenta FBiH koji ukupno broji 17 delegata. Do sada su sigurno izabrana dvojica zastupnika za koje se zna nacionalna pripadnost iz prethodnih mandata, a to su: Predrag Kojović iz Naše stranke i Slaviša Šućur iz SDP BiH. Njima će se po svoj prilici, ako se informacija i zvanično potvrdi, pridružiti i delegati iz srpskog naroda Haris Pleho i Rasim Smajić! Tragikomedija, a sve zbog privilegija i apanaža. Za Dom (naroda) spremni!
Mene čudi kako vam mogu smetati minorne stranke pored ovih velkih i otvorenih licemjera za koje ste dosada glasali.astala_vistala wrote:Jos uvijek mi nisu jasni ti pastiri koji stavise x pored njihovog imena,kakav je to mentalni sklopIt_is_a_Leclerc wrote:Kakvi cirkusanti, bog te vidio... Ovaj BOSS treba zabraniti odmah poslije SDA.jos je gora cinjenica da takvih ima par hiljada i slobodno setaju gradom
Za moga ste VI do ][ sada glasali?dragonz wrote:Mene čudi kako vam mogu smetati minorne stranke pored ovih velkih i otvorenih licemjera za koje ste dosada glasali.astala_vistala wrote:Jos uvijek mi nisu jasni ti pastiri koji stavise x pored njihovog imena,kakav je to mentalni sklopIt_is_a_Leclerc wrote:Kakvi cirkusanti, bog te vidio... Ovaj BOSS treba zabraniti odmah poslije SDA.jos je gora cinjenica da takvih ima par hiljada i slobodno setaju gradom
madner wrote:Само Босс Србина спасава
СБСС

Banksy wrote:Računati na ljudsku dobrotu, moral i poštenje bilo gdje, pogotovo u Bosni, je nedovoljno. Mora postojati ili se uspostaviti neki zakon ili sistem u kojem se ovakve stvari neće moći dešavati.
http://www.oslobodjenje.ba/index.php?id=1484JoseMujica wrote:Banksy wrote:Računati na ljudsku dobrotu, moral i poštenje bilo gdje, pogotovo u Bosni, je nedovoljno. Mora postojati ili se uspostaviti neki zakon ili sistem u kojem se ovakve stvari neće moći dešavati.how
![]()
nemre niko zabranit ljudima da se izjašnjavaju kako hoće...Pleho i Smajić su samo čobanski naguzili jedan čobanski projektovan sistem
Tastatura pojela č, ć, š, đ, dž, ž?madner wrote:Јах, та одредба пада ка круска.
Етницка припадност се смије мјењати на дневној основи, све остало је крсење људских права.
Замислите да се морате изјаснити о омиљеном клубу и да неко написе да се то изјасњавање пика двије године.
Неписмени цобани у Цику.