Esed Radeljaš - lik i djelo

Locked
O'zone
Globalni moderator

#751 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by O'zone »

Dobra je stvar što me više ništa nije u stanju da iznenadi jer uvijek zamišljam i puno gore stvari od ovih.

Međutim drago mi je kad me nešto uspije da nasmije :lol: :lol: :lol:

Kako li će se osjećati oni koji su zaokružili ove poČetnike :lol: :lol: :lol:

Znači stranka za sva vremena :mrgreen:
madner

#752 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by madner »

25 КМ производи доста добар осјецај. :D
svjezi_ustipak

#753 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by svjezi_ustipak »

Ессо је ошо зато на пале и соколац да школу међу блахадијом заврши, да хим покаже да хин се не боји. Исто је Ессо извео заступнике у парламенту па хим показо ауо, пола струја пола бензин, да види биједа шта је Ессо возо док су они трајваном на посо стизали. Не боји се Ессо ни својих ни Блаха, то је тај тас јуначки!!!

Један је Есо, Еса за министра свега и свацега!!!

ЈЕдан је Раделјаш, и он је НАШ!!!
Iker C

#754 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by Iker C »

Imam neki lud osjećaj da će Eso biti ministar zdravstva ili obrazovanja.
It_is_a_Leclerc

#755 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by It_is_a_Leclerc »

Kakvi cirkusanti, bog te vidio... Ovaj BOSS treba zabraniti odmah poslije SDA.
astala_vistala

#756 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by astala_vistala »

It_is_a_Leclerc wrote:Kakvi cirkusanti, bog te vidio... Ovaj BOSS treba zabraniti odmah poslije SDA.
Jos uvijek mi nisu jasni ti pastiri koji stavise x pored njihovog imena,kakav je to mentalni sklop :D jos je gora cinjenica da takvih ima par hiljada i slobodno setaju gradom :D
Iker C

#757 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by Iker C »

astala_vistala wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Kakvi cirkusanti, bog te vidio... Ovaj BOSS treba zabraniti odmah poslije SDA.
Jos uvijek mi nisu jasni ti pastiri koji stavise x pored njihovog imena,kakav je to mentalni sklop :D jos je gora cinjenica da takvih ima par hiljada i slobodno setaju gradom :D
30 KM su Pleho i Bizon plaćali glas, njih dvojica su bili u talu.
StupskaBitanga

#758 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by StupskaBitanga »

Bizon za premijera :thumbup:
Klavikula

#759 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by Klavikula »

факат ови Мирнесови доминирају :lol: :lol:
cyprus

#760 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by cyprus »

А чекајте, можда гријешимо душу... Јел провјерено да су ови Срби? Нешто ми је тешко повјеровати да ни наш Радељаш метно Влахе на своју листу... Па јесу ли бар пробосански илитига Алијини? :mrgreen:

Мени све ово ипак изгледа као дио оркестриране медијске хајке против ове једне од ријетких свијетлих тачака на политичком небу нашег посрнулог кантона...
VjecitiStudent

#761 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by VjecitiStudent »

Dirljiva je sve jača bošnjačka podrška ovoj autentičnoj srpskoj struji, odnosno Srbima "muhamedanske vere", u redovima BOSS-a.
Da li je to pomirenje na vidiku?
Gojeni H

#762 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by Gojeni H »

Innovation wrote:
Ono što je zanimljivo je da su se prema nepotvrđenim informacijama iz CIK-a oba izabrana zastupnika BOSS-a, Haris Pleho i Rasim Smajić, u kandidatskom obrascu izjasnili kao pripadnici srpskog naroda!?

U čemu je fol? Kanton Sarajevo bira pet delegata iz reda srpskog naroda u Klub Srba u Domu naroda Parlamenta FBiH koji ukupno broji 17 delegata. Do sada su sigurno izabrana dvojica zastupnika za koje se zna nacionalna pripadnost iz prethodnih mandata, a to su: Predrag Kojović iz Naše stranke i Slaviša Šućur iz SDP BiH. Njima će se po svoj prilici, ako se informacija i zvanično potvrdi, pridružiti i delegati iz srpskog naroda Haris Pleho i Rasim Smajić! Tragikomedija, a sve zbog privilegija i apanaža. Za Dom (naroda) spremni!
:roll:
Moze li neko potvrditi ovu informaciju. Razvukao sam gubice, ali mi frka da se odvalim smijat' k'o zadnji levat ako je lafina.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#763 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by -LIBERO- »

Kakvi prevaranti, sibicari, reketasi. Al nema veze, bice dobri za koalicione partnere, i za bar 2-3 resora koja ce dobiti, i opljackati, u kantonu.
ultima_palabra

#764 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by ultima_palabra »

Nekako imam veće razumijevanje za ove sitne prevarante nego za one iz velikih stranaka... oni dobivaju uhodani mafijaški sistem na korištenje, dok ovi moraju biti kreativni i domišljati i dosta rizikovati da bi se uvalili na pozicije.
dragonz

#765 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by dragonz »

astala_vistala wrote:
Mene čudi kako vam mogu smetati minorne stranke pored ovih velkih i otvorenih licemjera za koje ste dosada glasali.
Gojeni H

#766 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by Gojeni H »

dragonz wrote:
astala_vistala wrote:
Mene čudi kako vam mogu smetati minorne stranke pored ovih velkih i otvorenih licemjera za koje ste dosada glasali.
Za moga ste VI do ][ sada glasali?
madner

#767 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by madner »

Само Босс Србина спасава
СБСС
:D
Banksy

#768 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by Banksy »

Računati na ljudsku dobrotu, moral i poštenje bilo gdje, pogotovo u Bosni, je nedovoljno. Mora postojati ili se uspostaviti neki zakon ili sistem u kojem se ovakve stvari neće moći dešavati.
suncica24

#769 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by suncica24 »

madner wrote:Само Босс Србина спасава
СБСС
:D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:thumbup:
Hoptijane

#770 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by Hoptijane »

Da vam iz prve ruke kazem, Eso je nula od politicara i stratega kakva mu je kcerka.
Kcerka je... pa kcerka mu je blago receno x10 na Esu, cutete za nju sigurno u buducnosti.

Sin Harisa Plehe, prijetio kolegama po skoli da moraju glasati za oca inace ce ih on udaviti i baciti u Miljacku gole i bose:

Image

Plehin sin ovdje u sredini, lijevo je sin od jos jednog visokog kadra BOSSa, lik desno je iz stocnog sarajeva, ali naravno drugar je drugar, iz privatne sarajevske skole naravno. ;)

Image

Image
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#771 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by JoseMujica »

Banksy wrote:Računati na ljudsku dobrotu, moral i poštenje bilo gdje, pogotovo u Bosni, je nedovoljno. Mora postojati ili se uspostaviti neki zakon ili sistem u kojem se ovakve stvari neće moći dešavati.
:shock: how :?

nemre niko zabranit ljudima da se izjašnjavaju kako hoće...Pleho i Smajić su samo čobanski naguzili jedan čobanski projektovan sistem
Banksy

#772 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by Banksy »

JoseMujica wrote:
Banksy wrote:Računati na ljudsku dobrotu, moral i poštenje bilo gdje, pogotovo u Bosni, je nedovoljno. Mora postojati ili se uspostaviti neki zakon ili sistem u kojem se ovakve stvari neće moći dešavati.
:shock: how :?

nemre niko zabranit ljudima da se izjašnjavaju kako hoće...Pleho i Smajić su samo čobanski naguzili jedan čobanski projektovan sistem
http://www.oslobodjenje.ba/index.php?id=1484

S tim da bih ja to nekako pojačala na bar tri izborna ciklusa, ako su već profesionalni političari.

Pa ako si Srbin, bićeš to bar 12 godina :lol:
madner

#773 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by madner »

Јах, та одредба пада ка круска.

Етницка припадност се смије мјењати на дневној основи, све остало је крсење људских права.

Замислите да се морате изјаснити о омиљеном клубу и да неко написе да се то изјасњавање пика двије године.

Неписмени цобани у Цику.
Banksy

#774 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by Banksy »

Koliko kršenja ljudskih prava živimo u ovom momentu, valjda bi se i ovo nekako moglo ugoditi ... :D
muzicar_iz_parka

#775 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by muzicar_iz_parka »

madner wrote:Јах, та одредба пада ка круска.

Етницка припадност се смије мјењати на дневној основи, све остало је крсење људских права.

Замислите да се морате изјаснити о омиљеном клубу и да неко написе да се то изјасњавање пика двије године.

Неписмени цобани у Цику.
Tastatura pojela č, ć, š, đ, dž, ž? :mrgreen:
Locked