Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
provjeren

#751 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by provjeren »

tutmach wrote:Morala sam se prijaviti na forum radi ove teme!

Mene je na pocetku nerviralo to sto se ne zna svadjati, ali smo to nekako, na jedvite jade, uspjeli promijeniti mada se desi jos poneki propust.

Npr. na moru smo i krenuli kuci, stavljamo stvari u auto i ja zakljucam jedini kljuc u autu. I umjesto da se lijepo kao svaka normalna osoba izdere na mene, on kaze da se to svakom moglo desiti. Tako da sam ja morala sama da idem putem do gazde i da se derem sama na sebe i svasta sama sebi da govorim. A mogao je on lijepo da se izgalami na mene i onda bih se ja branila kako znam i umijem. A umijem dobro!

I sad je usao u sobu i rekao mi je da sam budala sto ovo pisem :) nije li to lijepo?
žene.......
ko bi vam ugodio??? :skoljka:
ortodont

#752 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by ortodont »

:lol:
astrid

#753 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by astrid »

tutmach wrote:I umjesto da se lijepo kao svaka normalna osoba izdere na mene, on kaze da se to svakom moglo desiti. Tako da sam ja morala sama da idem putem do gazde i da se derem sama na sebe i svasta sama sebi da govorim.
..a ovo je vrh :D
:lol: :lol:
swanfilter

#754 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by swanfilter »

Ne kontam kako pojedini (bez obzira na spol) godinama prelazite preko osnovnih odgojnih i higijenskih aspekata. Odjeca po cijelom stanu, sline iz nosa + vata iz pupka pa katapultiraj. Podrigivanje pa ispustanje plinova na sav glas... Mislim ... Pa sta jos? Probudis partnera da ti ide po vodu?? Ides pod tus i stanje kao nakon oluje Sandy ostavljati za sobom .. Onda ona sto ide muzu uplacivati kladaru i jos napise za lika da je savresen... :lol: .

28 godina, 4 godine u vezi i mogu reci da imam srecu sto se tice tih stvari. Ona je ta koja mi sere za Playstation vec 2 godine..
madFlava

#755 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by madFlava »

Jesi dijete.
swanfilter

#756 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by swanfilter »

madFlava wrote:Jesi dijete.

Ja?
tutmach

#757 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by tutmach »

provjeren wrote:

Mene je na pocetku nerviralo to sto se ne zna svadjati, ali smo to nekako, na jedvite jade, uspjeli promijeniti mada se desi jos poneki propust.

Npr. na moru smo i krenuli kuci, stavljamo stvari u auto i ja zakljucam jedini kljuc u autu. I umjesto da se lijepo kao svaka normalna osoba izdere na mene, on kaze da se to svakom moglo desiti. Tako da sam ja morala sama da idem putem do gazde i da se derem sama na sebe i svasta sama sebi da govorim. A mogao je on lijepo da se izgalami na mene i onda bih se ja branila kako znam i umijem. A umijem dobro!

I sad je usao u sobu i rekao mi je da sam budala sto ovo pisem :) nije li to lijepo?
žene.......
ko bi vam ugodio??? :skoljka:

lako je nama ugoditi samo se okreci kako vjetar puse i prati kalendar :)
Gray

#758 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Gray »

Ja stvarno ne razumijem kako možeš trpiti takvu torturu :D
tutmach

#759 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by tutmach »

Gray wrote:

[/quote]

Tesko je, ali kazu suti i trpi. I ja slusam! :-D
provjeren

#760 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by provjeren »

tutmach wrote: lako je nama ugoditi samo se okreci kako vjetar puse i prati kalendar :)
aludiras na ''one'' dane kad vam se mora oprostiti sto se ponasate kao vanzemaljci???
madFlava

#761 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by madFlava »

swanfilter wrote:

Ja?

cvakas igrice sa 28 godina ?
miki.ba

#762 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by miki.ba »

madFlava wrote:
swanfilter wrote:

Ja?

Ja sam stariji pa igram igrica, svako ima svoj nacin relaksacije. :D
swanfilter

#763 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by swanfilter »

madFlava wrote:
swanfilter wrote:

Ja?

Kao prvo, nisi skontao posta. Ona zeli Playstation, zato sam i napisao da imam srecu ... Kao drugo, kakve veze imaju godine sa igricama?? Kao trece, neko sa avatarom tog engleskog djeteta-debila mi se nasao govoriti da sam dijete ...
tutmach

#764 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by tutmach »

provjeren wrote:
tutmach wrote: lako je nama ugoditi samo se okreci kako vjetar puse i prati kalendar :)
aludiras na ''one'' dane kad vam se mora oprostiti sto se ponasate kao vanzemaljci???

Ne sjećam se da sam pomenula riječ MORA :) Ali ti i nije bitno - odosmo s teme.
madFlava

#765 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by madFlava »

swanfilter wrote: Kao prvo, nisi skontao posta. Ona zeli Playstation, zato sam i napisao da imam srecu ... Kao drugo, kakve veze imaju godine sa igricama?? Kao trece, neko sa avatarom tog engleskog djeteta-debila mi se nasao govoriti da sam dijete ...
:lol: Moja greska sto nisam skontao, da ti cvakas PS-a s 28 godina i da te djevojka podrzava ;) Fantazija vjerujem :)
Kao drugo, godine imaju veze s igricama.
A ovaj treci dio posta :lol: :lol:
swanfilter

#766 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by swanfilter »

madFlava wrote: :lol: Moja greska sto nisam skontao, da ti cvakas PS-a s 28 godina i da te djevojka podrzava ;) Fantazija vjerujem :)
Kao drugo, godine imaju veze s igricama.
A ovaj treci dio posta :lol: :lol:
Sorry, majstore, ali ti si pun gresaka... Jednostavno ne kontas ... Ocito si opsustosen mentalno kao i idol ti .. Necu reci da su droge u pitanju, mozda je samo do tebe .. Da, avatar ti je stvarno LoL-LoL ..
švicarska

#767 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by švicarska »

-što krije od mene
-što pije
-što pada u depresiju na najmanji problem
-što smatra da mogu sve sama ( jbg. kad sam morala na abortus zbog problema u trudnoći,i to djeteta koje sam tako željno čekala, mogao je makar ponudit da ide sa mnom)
-što izlazi svako veče
- i još mnogo toga , ali nemam vremena
krompir i riza

#768 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by krompir i riza »

švicarska wrote:-što krije od mene
-što pije
-što smatra da mogu sve sama ( jbg. kad sam morala na abortus zbog problema u trudnoći,i to djeteta koje sam tako željno čekala, mogao je makar ponudit da ide sa mnom)
-što izlazi svako veče
:-? :sad:
sha_ba

#769 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by sha_ba »

:shock:
uzas....
MedenoSrce

#770 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by MedenoSrce »

švicarska wrote:-što krije od mene
-što pije
-što izlazi svako veče

a ti neces pokrenuti temu da li da se razvedem ili ne ... e u pm ako je meni ista jasno :run:
švicarska

#771 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by švicarska »

Vidim da sam izazvala neke komentare svojim postom, ali jbg tema je šta nas živcira , nije šta volimo.Obzirom da tog ima mnogo više npr. brine se za mene kad sam bolesna/mislim kad dođem od ljekara/, sve radi po kući kao i ja i to bez nagovora, ne zvoca mi za pare /mogu potrošit sve što želim /,voli moju porodicu,predivan je otac ,obožavam kad dođem s posla ručak se kuha , a kafa me čeka, odličan je u krevetu i zadnje ali ne najmanje bitno VOLIM GA VIŠE NEGO SEBE .
Znam da je sve ovo predhodno navedeno stvarno teško za podnijeti da ga ne volim ovoliko, ali Bože moj , nije možda ni moje maslo za Ramazana , ali on se nikad ne buni.Stoga, razumijem sve stavove , ali eto ljudi , volim ga i tako da te mane trpim.
Female_Sa

#772 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Female_Sa »

Ja se nameračila da napisem jedan pogolem post o tome sta me sve nervira u mog čojeka mi, al' kad vidjeh šta sve ovdje piše, ne smjedoh ništa napisati, dušu bih ogriješila :lol: :lol: :lol: :lol:

Al' da ne bude da me nista ne nervira...ima toga dosta ali skontah tek sada da su sve to gluposti. Npr.
- Uzasno me nervira kada se dogovorimo da negdje idemo, njemu treba "pola dana" da se spremi. Ja spremim i sebe i dijete dok on "nanijeti" da počne sa spremanjem :lol:
- Nervira me što je perfekcionista i ako nesto nije na svom mjestu, ako je neraspremljeno, odmah počne govoriti da raspremam ili on pocne sa raspremanjem...ali normalno je kad imas malo dijete da ti često stvari nisu na svom mjestu :lol:
- Nervira me što za veceru rijetko kad hoce pojesti ono sto je bilo za rucak nego smisli nesto drugo :shock:

Eto...ne mogu se sjetiti vishe...mogu misliti sta sve njega kod mene nervira :lol: :lol:
partybrakerica

#773 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by partybrakerica »

Nervira me što je perfekcionista i ako nesto nije na svom mjestu, ako je neraspremljeno, odmah počne govoriti da raspremam ili on pocne sa raspremanjem.....

Female,ja ti zavidim!:D ..kod nas to obratno :-)
Mikany

#774 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Mikany »

Kod tebe bome sve mane, vrline. :thumbup: :-D
maybelline

#775 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by maybelline »

tutmach wrote:
Gray wrote:

Tesko je, ali kazu suti i trpi. I ja slusam! :-D[/quote]

Ti da sutis?! I trpis??!!
:lol: :lol: :lol:
Post Reply