BH klubovi u Evropi - općenito

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
sandokann

#751 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by sandokann »

agnostic_front wrote:
sandokann wrote:Sto ce kupovati kada mogu besplatno?
Pa zato što Divovi jednostavno nisu mogli da igraju svoju igru. Pomoć sudija na strani Albanaca, još dva čista penala nisu svirana, itd itd. Iz aviona se vidi da je ovo kupljeno. Neka ide na dušu Platiniju.
Pa i onaj sto je sviran nije realiziran, sta treba??? Imali sansu nisu uspjeli i cao. To sto mi kontamo da su Sarajevo, Zeljo... ekipe za europsku pozornicu mozemo valjati do zore, ali pl im je kapak. Inace, moze doci Zeta i isto sijelo.
Nebitan32

#752 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Nebitan32 »

popokatepetl_com wrote:
Nebitan32 wrote:
Šveđanin wrote:Vrijednost Kukesijevog tima: 2.550.000 €
Vrijednost FK Sarajevo: 6.125.000 €

Ljudi bukvalno limitirani, razbacani na terenu, gdje je problem? :(

Nema to veze. Evo i luxemburski Differdange je izbacio nizozemski FC Utrecht.

22.500.000€
http://www.transfermarkt.de/de/fc-utrec ... n_200.html

1.350.000
http://www.transfermarkt.de/de/fc-diffe ... 11914.html

Sarajevo nije nista pokazalo. Ne moze prvoligas imati ovoliki losih dodavanja. Nek pocnu od toga...
Taj Dudelange pravo zajebana ekipa prosle godine su izbacili Red Bull Salzburg :-) a prije par godine su devastirali i Zrinjskog :lol:
Nije Dudelange vec Difeerdange. Dobar dio igraca i nema cijenu na trzistu jer sedmicom rade u resotranim ili su postari. Ovo im je hobi. Gradovi su jedan do drugog. Inace ima na desetine gradova i sela koji se zavrsavaju sa ange u toj regiji.

Nego uvjek ima favorit ali kad oni nisu sposobni dodavati loptu kako treba onda tu ne mozes ocekivati bilo sto. Niti jedan jasan prodor. Nista.
archi_a

#753 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by archi_a »

Nemaaaaaaaa. Pa daj vise u p..... materinu i fudbald u BiH. Hajmo ljudi vise priznati da nam je liga i klubovi u kar... Ove fosne, parmaci od ne igraca vec cobana nam izblatise ono malo ponosa i uspjeha sto smo imali. Fakticki niko normalan vise ne navina za ove timove. Navijamo za ime kluba i davno proslo vrijeme kada si mogao hodati uzdignute glave. Skidajte dresove i idite iu klubova pi.de sabanske. Ja kad bi na svom poslu dva puta kiksao otkaz mi je taman da mi je direktor tata. Tako je vjerujem svima. Otkaz svima. To sto su oni imali nijet da postanu igraci. Ma odjebi to. Da znas pimplat loptu ne trebaju pare. Da si spreman fizicki ne trebaju pare. Treba talenat i volja, a lova dolazi nakon uspjeha. Zali boze napacenih navijaca i Zelje i Sarajeva a i svih drugih. Jebem ti ligu i mentalitet. Drhtim od muke dvije noci u ovoj jebenoj sedmici. Liga za mene definitivno zdravo dok ne dodju igraci koji vole i znaju igrati lopte.
popokatepetl_com

#754 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by popokatepetl_com »

Šveđanin wrote:
popokatepetl_com wrote:Taj Dudelange pravo zajebana ekipa prosle godine su izbacili Red Bull Salzburg :-) a prije par godine su devastirali i Zrinjskog :lol:
Care nije to ista ekipa..

FC Differdange 03 je ove godine izbacio Utlecht.

F91 Dudelange je prošle godine izbacio Red Bull Salzburg.
hahahaha znaci to nije ista ekipa, :lol: :lol: :lol: dominacija i ekspanzija luxemburskog fudbala takodjer...
BHF_Manijak

#755 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by BHF_Manijak »

Smederevo, Zeta, Kukesi, pa dokad vise komsije?! :( :roll:

Oni nekom nesto broje gol razlike, a u dvije godine ispadnu ud amatera, kakve vi bogalje imate u timu! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Šveđanin

#756 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Šveđanin »

popokatepetl_com wrote:
Šveđanin wrote:
popokatepetl_com wrote:Taj Dudelange pravo zajebana ekipa prosle godine su izbacili Red Bull Salzburg :-) a prije par godine su devastirali i Zrinjskog :lol:
Care nije to ista ekipa..

FC Differdange 03 je ove godine izbacio Utlecht.

F91 Dudelange je prošle godine izbacio Red Bull Salzburg.
hahahaha znaci to nije ista ekipa, :lol: :lol: :lol: dominacija i ekspanzija luxemburskog fudbala takodjer...

Znači po be ha mjeri su Farska Ostrva, San Marino, možda još neko...

Jel ovaj Todorović rodom iz Zenice?
po_reznac

#757 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by po_reznac »

golubari, pekari, .................... nastavi niz :lol:
ultima_palabra

#758 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by ultima_palabra »

Jebo prolaz, bitan je obraz :mrgreen:
Havatar

#759 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Havatar »

Dead Man Walking wrote:Albanski fudbal je u velikoj ekspanziji, nije sramota ispasti od Albanaca.
:thumbup:
antifascism

#760 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by antifascism »

BHF_Manijak wrote:Smederevo, Zeta, Kukesi, pa dokad vise komsije?! :( :roll:

Oni nekom nesto broje gol razlike, a u dvije godine ispadnu ud amatera, kakve vi bogalje imate u timu! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ali su uspili dici koficijent protiv viceprvaka San Marina i ovim nerjesenjim rezultatom protiv Kuksija.
sandokann

#761 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by sandokann »

po_reznac wrote:golubari, pekari, .................... nastavi niz :lol:
...fudbaleri.
todd_smith

#762 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by todd_smith »

Pa razlika je u tome sto se mi fakat stidimo ovoga, a vi i dalje slavite poraze. :-)
LSD

#763 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by LSD »

Žao mi Husrefa, zaista

Suljić nema snage ni da dres podere
Dead Man Walking

#764 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Dead Man Walking »

todd_smith wrote:Pa razlika je u tome sto se mi fakat stidimo ovoga, a vi i dalje slavite poraze. :-)
Vi trebate biti cak i ponosni, izvukli ste jedan remi.
Pokerboy11

#765 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Pokerboy11 »

Stidili bi se i mi vjeruj mi da smo ispali od pekara......
agnostic_front

#766 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by agnostic_front »

Dead Man Walking wrote:
todd_smith wrote:Pa razlika je u tome sto se mi fakat stidimo ovoga, a vi i dalje slavite poraze. :-)
I dvije pobjede, protiv nikad jače Slobode iz San Marina.
didžej

#767 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by didžej »

antifascism wrote:Image
kako moze proci tim u kojem igra ovaj indijanac? :lol: koji iole ozbiljan igrac ovako proslavlja gol? :D
sta mi uradise od tima a nekad sam bio spreman i da se pobijem zbog tog kluba. :-?
Šibicar

#768 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Šibicar »

Sinoć i preksinoć masovno onanisanje na naš rezultat,večeras "skinite dresove" i "dobićete batine",kako se sve okrene u sekundi.
ganjeta

#769 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by ganjeta »

Dead Man Walking wrote:

Evropa je mjerilo :lol: .
Maharadza

#770 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Maharadza »

LSD wrote:Žao mi Husrefa, zaista

Suljić nema snage ni da dres podere
:thumbup:

Bježi šefe dok nisi nastradao radi ovih amatera ili dovedite juniore pa da barem gledam kako se gine za klub!
johntra

#771 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by johntra »

Od 13 nogometnih klubova iz regije koji se bore za ulazak u 3. pretkolo Europske lige (EL), polovica ih je prošla dalje - Široki Brijeg, Mladost iz Podgorice, Crvena zvezda, Vojvodina te Hajduk i Rijeka. Ispali su Sarajevo, Jagodina, Zrinjski, Olimpija, Lokomotiva, Turnovo i pljevaljski Rudar.
PriNc_ba

#772 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by PriNc_ba »

na stranu sto bih sada sve po spisku bandovicu , dzakmicu, cimirtou i melunovicu... penal cist ko suza samo malo smijesan s obzirom da je bilo kao na usporenom snimku. ali dovoljan dokaz da ga je ubio je teza povreda s obzirom da je covjek zavrsio na ortopediji ;)

i ja ne znam nijednu ekipu nasu da je ikada pa i u ligi igrala protiv 10 igraca u odbrani u obje domace tekme... sramota je samo sto su likovi napravili 1 priliku u 2 tekme i to je nisu ni iskoristili a zabili su 3 gola :-) 2 stative i precka i promasen penal i jos 2 mrtve sanse u prvoj tekmi su ipak previse uz jos onakva 3 gola :roll: kad se sjetim samo karica kad udje proslu tekmu... ljudi trcali 80 minuta i on prvi trk ne moze meda lik ga ostavi 3 metra... bili smo bolji , razbili levate i ovako losom igrom ali nije islo i sta je tu je. mozda i bolje da smo sada ispali nego da su nas ukrajinci natrpali bezobrazno :D

realno odbiti 3 plate svima osim tadiji i todoru :thumbup: bandi 5 plata a melunu reci ako hoce platu mora zabijati golove. i odbiti mu godisnju platu pa neka ide tamo gdje ce ga placati... fino mu reci petoba gol pa ti vidi :D
po_reznac

#773 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by po_reznac »

stigla vas je Bozija kazna za sve sto ste govorili protiv nas :lol:
antifascism

#774 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by antifascism »

Dead Man Walking wrote:
:lol:
Senad_Duster

#775 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Senad_Duster »

agnostic_front wrote:
sandokann wrote:Sto ce kupovati kada mogu besplatno?
Pa zato što Divovi jednostavno nisu mogli da igraju svoju igru. Pomoć sudija na strani Albanaca, još dva čista penala nisu svirana, itd itd. Iz aviona se vidi da je ovo kupljeno. Neka ide na dušu Platiniju.

Sudije na strani Albanaca ? A sudija rus pa ti bas nisi dobar s glavom, sviro vam je penal nigdje veze, mogo je kasnije svirati neku glupost u sesnestercu koja bi vise licila na penal, pa se govorite nismo imali srece ? A nije vas sreca pogledala to sto vam je dodjelila da igrate sa pekarima, molerima, konobarima i ostalim sa nizoom strucnom spremom ?
Post Reply