GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mistek
#76 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Zar ovi Hrvati nemaju bar malo bolju ekipu? Meni ovo gore izgleda očaj. Pa ima tu boljih igrača, jesu povrijeđeni ili šta?
Golman više loš, nego dobar.
Zadnja linija bez Lovrena (pogtovo, iako ni s njim nije neki ogroman napredak), a i sa Srnom na krilu nije iznad ranga prosječnih evropskih selekcija. Samo je Čorluka vrhunski kvalitet.
U sredini mi najbolje djeluje ovaj Perišić. Iako se dečko rodio za džokera, mislim da bi mogao biti pravo dobar. Ostatak opet izgleda "mlako" i pored dobro izvikanog Modrića. Meni je draže gledati Kranjčara ili Rakitića, mnogo.
U napadu su trebali skontati šta drugo umjesto Mandžukića. Jelavić je ok, ali Mandžukić pored nikako ne može da odgovara. On je sam od sebe harlovina, a Jelaviću treba drugi tip igrača pored.
Vjerovatno će ovakvi Hrvati nekog iznenaditi, ali još vjerovatnije zijaniti od Iraca i dati im priliku za drugi krug (u što ipak sumnjam).
Golman više loš, nego dobar.
Zadnja linija bez Lovrena (pogtovo, iako ni s njim nije neki ogroman napredak), a i sa Srnom na krilu nije iznad ranga prosječnih evropskih selekcija. Samo je Čorluka vrhunski kvalitet.
U sredini mi najbolje djeluje ovaj Perišić. Iako se dečko rodio za džokera, mislim da bi mogao biti pravo dobar. Ostatak opet izgleda "mlako" i pored dobro izvikanog Modrića. Meni je draže gledati Kranjčara ili Rakitića, mnogo.
U napadu su trebali skontati šta drugo umjesto Mandžukića. Jelavić je ok, ali Mandžukić pored nikako ne može da odgovara. On je sam od sebe harlovina, a Jelaviću treba drugi tip igrača pored.
Vjerovatno će ovakvi Hrvati nekog iznenaditi, ali još vjerovatnije zijaniti od Iraca i dati im priliku za drugi krug (u što ipak sumnjam).
- 2407
#77 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Strinić, Schildenfeld, DujmovićMeho Kodro wrote:Bilić otkrio sastav koji će istrčati protiv Irske!
GLAVNA vijest iz Bad Tatzmannsdorfa glasi - Slaven Bilić nagovijestio je sastav kojeg misli poslati na Irce u prvoj utakmicu na Euru!
U Poznanju bi se izabranicima Giovannija Trapattonija trebala suprotstaviti ova Hrvatska, u formaciji 4-4-2: Pletikosa - Vida, Ćorluka, Schildenfeld, Strinić - Srna, Dujmović, Modrić, Perišić - Mandžukić, Jelavić.
Bilić je tako potvrdio nagađanja nakon sinoćnjeg treninga u oazi mira na istoku Austrije, gdje će reprezentacija raditi ostati sve do petka i odlaska u Oslo, gdje će s Norveškom u subotu igrati prijateljsku utakmicu.
Je li Bilić s ovim pili naopako, ostaje za vidjeti, ali činjenica je da pored ozlijeđenih Lovrena i Šimunića hrvatska obrana ni ne može izgledati drukčije, osim ako se Nane ne odluči vratiti Srnu na desnog beka.
Najviše glavobolje Biliću zadaje situacija s Dejanom Lovrenom - stopera Lyona i dalje muči Ahilova tetiva, a vremena za odluku koja će 23 igrača povesti u Poljsku sve je manje. Sutra Bilić mora odlučiti...
"Čekat ću ga do zadnje sekunde, mi nismo reprezentacija koja si može dozvoliti toliki luksuz da otpiše takvog igrača", poručio je Bilić.
edit:
nisam vidio sastav vec pise u postu povise, ali da ne brisem sad...
- Muhamed Đakmić
#78 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Nisu bas toliko nepoznati, jedino ako bas ne pratis hrvatski fudbal.
- 2407
#79 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Ne pratim vala nesto specijalno pa vjerovatno zato i nisam ni cuo a i ne igraju vala ni za neke poznate klubove.
-
stalaktit
#80 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Hrvatska obrana bi mogla biti rupa po imenima, ali kad su u pitanju teške utakmice na svjetskim smotrama, hrvatska obrana nikada nije pravila kikseve, ma koliko loša bila. Ćorluka je majstor, Šimunić i Pletikosa među najiskusnijima na EURO-u, Srna uvijek ostavlja srce na terenu - jedina je briga lijevo krilo.
Dujmović - ne volim njegov tip igrača, mislim da će igrati samo protiv Irske jer hr treba nekog visokog igrača u sredini za tu prvu utakmicu, velika je šansa da će čak njegovu poziciju igrati Kranjčar, a ostale bi mogao igrati Vukojević + Kranjčar, prvi umjesto Dujmovića, drugi umjesto drugog napadača protiv Italije i Španije. Modrića, čovjeka koji ima najviše pasova u Premiershipu, ne treba posebno spominjati. Nadam se da ga neće, kao u Engleskoj, zatvarati odmah dva defanzivna vezna, ali za to treba u prvoj utakmici pokazati da opasnost dolazi i s drugih pozicija.
Napad - nadam se Eduardu umjesto Mandžukića ipak.
Dujmović - ne volim njegov tip igrača, mislim da će igrati samo protiv Irske jer hr treba nekog visokog igrača u sredini za tu prvu utakmicu, velika je šansa da će čak njegovu poziciju igrati Kranjčar, a ostale bi mogao igrati Vukojević + Kranjčar, prvi umjesto Dujmovića, drugi umjesto drugog napadača protiv Italije i Španije. Modrića, čovjeka koji ima najviše pasova u Premiershipu, ne treba posebno spominjati. Nadam se da ga neće, kao u Engleskoj, zatvarati odmah dva defanzivna vezna, ali za to treba u prvoj utakmici pokazati da opasnost dolazi i s drugih pozicija.
Napad - nadam se Eduardu umjesto Mandžukića ipak.
- aveos
-
stalaktit
#82 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Pa da. I Ćorluka, Robert i Niko Kovač, Iličević, Rakitić, Srna, Jelavić, Šuker, Kelava, Soldo, Klasnić, Vlaović, Šimunić… svi BH Hrvati, ako nisu rođeni tu, onda su im roditelji rođeni.
Ne Soldo, Stanić, ispričavam se.
Ne Soldo, Stanić, ispričavam se.
- ultima_palabra
#83 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Hoćete li prestati s tom pričom... većini ljudi puca neka stvar za Hrvatskom, niti će navijati za njih niti protiv njih. Sad kao Hrvatska neki faktor da se sekiram zbog njihovih rezultata 
-
mistek
#84 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Laže ko kaže da mu neće biti drago da ih neko u ovoj grupi nataslači da valja 
-
insomnia99
#85 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
možda ima nešto u tome....samo što su ovi koji navijaju protiv i mrze hrvatsku često glasniji od normalnijih....svako prvenstvoultima_palabra wrote:Hoćete li prestati s tom pričom... većini ljudi puca neka stvar za Hrvatskom, niti će navijati za njih niti protiv njih. Sad kao Hrvatska neki faktor da se sekiram zbog njihovih rezultata
- ultima_palabra
#86 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Pa tako je i kod ovih što navijaju za Hrvatsku... budale su uvijek glasnije od normalnihinsomnia99 wrote:možda ima nešto u tome....samo što su ovi koji navijaju protiv i mrze hrvatsku često glasniji od normalnijih....svako prvenstvoultima_palabra wrote:Hoćete li prestati s tom pričom... većini ljudi puca neka stvar za Hrvatskom, niti će navijati za njih niti protiv njih. Sad kao Hrvatska neki faktor da se sekiram zbog njihovih rezultata
-
insomnia99
#87 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
značu budale su i ovi koji navijaju za hrvatsku?ultima_palabra wrote:Pa tako je i kod ovih što navijaju za Hrvatsku... budale su uvijek glasnije od normalnihinsomnia99 wrote:možda ima nešto u tome....samo što su ovi koji navijaju protiv i mrze hrvatsku često glasniji od normalnijih....svako prvenstvoultima_palabra wrote:Hoćete li prestati s tom pričom... većini ljudi puca neka stvar za Hrvatskom, niti će navijati za njih niti protiv njih. Sad kao Hrvatska neki faktor da se sekiram zbog njihovih rezultata
- ultima_palabra
#88 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Nije, nego i među njima ima i jednih i drugih... moram li crtati? 
- Meho Kodro
#89 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Hrvatska "osmicom" preko niželigaša, s osam različitih strijelaca
Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je prijateljski susret protiv austrijskog četvrtoligaša Neuberga, uz osam različitih strijelaca...
Neuberg - Hrvatska 2:8 (0:4)
Neuberg, prijateljska utakmica, pripreme za EP.
Strijelci: 0:1 - Ćorluka (18'), 0:2 - Srna (34'), 0:3 - Jelavić (39'), 0:4 - Perišić (40'), 0:5 - Pranjić (53'), 0:6 - Kalinić (59'), 0:7 - Kranjčar (72'), 1:7 - Novak (75'), 2:7 - Schwarz (88'), 2:8 - Vukojević (90')
Hrvatska: Pletikosa (od 30' Subašić) - Strinić, Schildenfeld, Ćorluka, Vida - Perišić, Modrić, Rakitić, Srna - Jelavić, Mandžukić. Drugo poluvrijeme: Subašić (od 60' Kelava) - Pranjić, Dujmović, Vrsaljko - Iličević, Badelj, Vukojević, Kranjčar - Olić, Kalinić, Eduardo.
U ponedjeljak su najbolji hrvatski nogometaši osim jutarnjeg treninga na rasporedu imali i još jedan pripremni okršaj, koji im je poslužio kao trening jačeg intenziteta.
U Neubergu, nedaleko baze u Bad Tatzmannsdorfu, zaigrali su protiv istoimenog domaćina, a izbornik Slaven Bilić na teren je poslao dvije različite momčadi, po jednu za svako poluvrijeme.
Strijelci su bili raspoloženi te je Hrvatska postigla po četiri pogotka u svakom poluvremenu, a zanimljivo je da niti jedan igrač nije dva puta pogađao mrežu, nego je pobjeda postala djelo čak osmorice reprezentativaca.
U prvom su dijelu precizni bili Ćorluka, Srna, Jelavić i Perišić, a u drugom Pranjić, Kalinić, Kranjčar i Vukojević.
Utjehu Neubergu s dva su pogotka donijeli Novak i Schwarz, kada je pobjednik već bio odlučen.
Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je prijateljski susret protiv austrijskog četvrtoligaša Neuberga, uz osam različitih strijelaca...
Neuberg - Hrvatska 2:8 (0:4)
Neuberg, prijateljska utakmica, pripreme za EP.
Strijelci: 0:1 - Ćorluka (18'), 0:2 - Srna (34'), 0:3 - Jelavić (39'), 0:4 - Perišić (40'), 0:5 - Pranjić (53'), 0:6 - Kalinić (59'), 0:7 - Kranjčar (72'), 1:7 - Novak (75'), 2:7 - Schwarz (88'), 2:8 - Vukojević (90')
Hrvatska: Pletikosa (od 30' Subašić) - Strinić, Schildenfeld, Ćorluka, Vida - Perišić, Modrić, Rakitić, Srna - Jelavić, Mandžukić. Drugo poluvrijeme: Subašić (od 60' Kelava) - Pranjić, Dujmović, Vrsaljko - Iličević, Badelj, Vukojević, Kranjčar - Olić, Kalinić, Eduardo.
U ponedjeljak su najbolji hrvatski nogometaši osim jutarnjeg treninga na rasporedu imali i još jedan pripremni okršaj, koji im je poslužio kao trening jačeg intenziteta.
U Neubergu, nedaleko baze u Bad Tatzmannsdorfu, zaigrali su protiv istoimenog domaćina, a izbornik Slaven Bilić na teren je poslao dvije različite momčadi, po jednu za svako poluvrijeme.
Strijelci su bili raspoloženi te je Hrvatska postigla po četiri pogotka u svakom poluvremenu, a zanimljivo je da niti jedan igrač nije dva puta pogađao mrežu, nego je pobjeda postala djelo čak osmorice reprezentativaca.
U prvom su dijelu precizni bili Ćorluka, Srna, Jelavić i Perišić, a u drugom Pranjić, Kalinić, Kranjčar i Vukojević.
Utjehu Neubergu s dva su pogotka donijeli Novak i Schwarz, kada je pobjednik već bio odlučen.
-
stalaktit
#90 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
@Gromee - ne vidim zašto bi te to uzrujavalo. Ne vjerujem da su manjina ti koji navijaju protiv Hrvatske, naprotiv, vjerujem da je većina, koja je socijalna patologija iza toga, ne znam. Ljubomora, međunacionalna mržnja, itd. - sasvim svejedno
Hrvate u Hrvatskoj, kao i Hrvate u BiH, čisto boli briga za to. Oni uživaju u ovim trenucima i to im nitko ne može oduzeti.
U svakom slučaju, Hrvatska je populacijom najmanja zemlja koja sudjeluje na EP, nije sramota ako izgubi, uspjeh je bio doći do Eura. Potajno se može nadati prolasku skupine, ne bi bio ni prvi ni zadnji put - ako prođe skupinu, bit će to podvig epskih razmjera. Ako ne... to što je tako mala zemlja uopće u prvih 10 nogometnih velesila u svijetu mora izazvati strahopoštovanje
U svakom slučaju, Hrvatska je populacijom najmanja zemlja koja sudjeluje na EP, nije sramota ako izgubi, uspjeh je bio doći do Eura. Potajno se može nadati prolasku skupine, ne bi bio ni prvi ni zadnji put - ako prođe skupinu, bit će to podvig epskih razmjera. Ako ne... to što je tako mala zemlja uopće u prvih 10 nogometnih velesila u svijetu mora izazvati strahopoštovanje
- cyprus
#91 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Nako, na prvi pogled , izgleda mi kao najslabiji tim Hrvatske od njenog osamostaljenja... Al more bit i da me demantuju... sa Balkancima se nikad ne zna...Meho Kodro wrote:Bilić otkrio sastav koji će istrčati protiv Irske!
GLAVNA vijest iz Bad Tatzmannsdorfa glasi - Slaven Bilić nagovijestio je sastav kojeg misli poslati na Irce u prvoj utakmicu na Euru!
U Poznanju bi se izabranicima Giovannija Trapattonija trebala suprotstaviti ova Hrvatska, u formaciji 4-4-2: Pletikosa - Vida, Ćorluka, Schildenfeld, Strinić - Srna, Dujmović, Modrić, Perišić - Mandžukić, Jelavić.
Bilić je tako potvrdio nagađanja nakon sinoćnjeg treninga u oazi mira na istoku Austrije, gdje će reprezentacija raditi ostati sve do petka i odlaska u Oslo, gdje će s Norveškom u subotu igrati prijateljsku utakmicu.
Je li Bilić s ovim pili naopako, ostaje za vidjeti, ali činjenica je da pored ozlijeđenih Lovrena i Šimunića hrvatska obrana ni ne može izgledati drukčije, osim ako se Nane ne odluči vratiti Srnu na desnog beka.
Najviše glavobolje Biliću zadaje situacija s Dejanom Lovrenom - stopera Lyona i dalje muči Ahilova tetiva, a vremena za odluku koja će 23 igrača povesti u Poljsku sve je manje. Sutra Bilić mora odlučiti...
"Čekat ću ga do zadnje sekunde, mi nismo reprezentacija koja si može dozvoliti toliki luksuz da otpiše takvog igrača", poručio je Bilić.
edit:
nisam vidio sastav vec pise u postu povise, ali da ne brisem sad...
-
insomnia99
#92 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
ako se gleda po imenima klubova,obrana je najslabiji dio...ali vezni red i napad su puni talentiranih igrača...mislim da je hrvatska na prošlim natjecanjima(od SP 1998) imala čvršću ekipu(obranu), ali je bila limitirana u vezi i napadu...sada je obrnuto...cyprus wrote:
Nako, na prvi pogled , izgleda mi kao najslabiji tim Hrvatske od njenog osamostaljenja... Al more bit i da demantuju... sa Balkancima se nikad ne zna...
-
Mr. Brightside
#93 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
da se prisjetimo zlatne generacije
1 GK Gianluigi Buffon Juventus
2 DF Cristian Zaccardo Palermo
3 DF Fabio Grosso Palermo
4 MF Daniele De Rossi Roma
5 DF Fabio Cannavaro (c) Juventus
6 DF Andrea Barzagli Palermo
7 FW Alessandro Del Piero Juventus
8 MF Gennaro Gattuso Milan
9 FW Luca Toni Fiorentina
10 FW Francesco Totti Roma
11 FW Alberto Gilardino Milan
12 GK Angelo Peruzzi Lazio
13 DF Alessandro Nesta Milan
14 GK Marco Amelia Livorno
15 FW Vincenzo Iaquinta Udinese
16 MF Mauro Camoranesi Juventus
17 MF Simone Barone Palermo
18 FW Filippo Inzaghi Milan
19 DF Gianluca Zambrotta Juventus
20 MF Simone Perrotta Roma
21 MF Andrea Pirlo Milan
22 DF Massimo Oddo Lazio
23 DF Marco Materazzi
- horion_bosona
#94 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
ja navijam za Hrvatsku samo kad igra protiv Turske...
lažem, radovo sam se ludački i kad ga je Petrić zabio onomad na Wembleyu...
nek me neko ispravi ako griješim, ali čini mi se da Hrvatska nije odigrala dobru utakmicu u protekle 2 godine, sem ove u Istanbulu... ne vjerujem da mogu proci grupu...
lažem, radovo sam se ludački i kad ga je Petrić zabio onomad na Wembleyu...
nek me neko ispravi ako griješim, ali čini mi se da Hrvatska nije odigrala dobru utakmicu u protekle 2 godine, sem ove u Istanbulu... ne vjerujem da mogu proci grupu...
- skenderija04
#95 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Pa ako uzmemo tradiciju u obzir Italija ima velike sanse za osvajanje. Nakod dobrog haosa - najbolji.
1. Nakon velikog skandakla "Totonero" i silnih sudskih seansi - Prvaci svijeta u Spaniji
2. "Calciopoli" Prvaci svijeta u Njemackoj
3. Sad ih hapse na pripremana , nastavi niz............
1. Nakon velikog skandakla "Totonero" i silnih sudskih seansi - Prvaci svijeta u Spaniji
- 2407
#96 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
....Euro je njihovskenderija04 wrote:Pa ako uzmemo tradiciju u obzir Italija ima velike sanse za osvajanje. Nakod dobrog haosa - najbolji.

Forza Azzuri!!!
p.s.
Ljudi ohladite malo s tom politickom pricom. Ovo je tema o Euru i toga se drzite. (a k'o sto gledam ova tema ce uskoro biti zakljucana zbog par provokatora
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#97 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Torres strijelac protiv J. Koreje...proradio proradio

-
LSD
#98 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Španija ako grupu prođe neka se udara nogom u guzicu...nigdje igre na mapi, kad ih Torres vadi koja zabija svake prestupne godine - sve je jasno time.
- burek_in_space
#99 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
30 maj 2012, 20:48 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» Gromee
Secash li se lepi Grome moj
14 dana da se dozovesh pameti, i shvatish da ne m're takva spika ovdje proci, kuzhish?!
» Gromee
Secash li se lepi Grome moj
14 dana da se dozovesh pameti, i shvatish da ne m're takva spika ovdje proci, kuzhish?!
- 2407