http://pokit.org/get/img/eedbaed293e23e ... b4384f.png
prepisujes
Moderators: Charuga, Tomahawk11
To je ono što sma pričao, meni je malo čudno da u ekipi igra 6 igrača Bayerna od toga Boateng na beku koji to nije, Gotzea nema na mapi, Mertsacker u ekipiBHF_Manijak wrote:Loewa sam izuzetno cijeni, ustvari i sad ja njega cijenim, ali mi je lik totalno pao u ocima sa ocim sastavom kojeg cu sutra izvesti!!!![]()
Fuj, jebo ga i Mertesacker i Badstuber, pored kojih Hummels mjesta nema! Ne mogu da vjerujem majkemi, dosad sam raji na forumu vise ali moram ponovit majkemi, od Mertesackera dugo goreg stopera nisam gledo a da u jacoj ekipi igra, lik sa svojih 196 ne moze jebenog duela u zraku dobiti! Totalno sam alergican na samu njegovu pojavu, a na igru posebno!
Bezveze totalno ispasta Dortmundov blok, posebno Hummels i Schmelzer, koji je pravi moderni bek za razliku od Boatenga! Opasan naprijed, nazad dobar. Boatenga samog da puste ne bi znao centrirati!![]()
Doduse ima i toga da se Dortmundovi igraci nekako slabo snalaze u repci, ali mislim da je jedan od razloga Loewovo nepovjerenje spram njih, za razliku od Kloppa koji im slijepo vjeruje.
Dakle sutrasnji sastav 99% je:
Neuer-Lahm-Mertesacker-Badstuber-Boateng-Khedira-Schweinsteiger-Podolski-Ozil-Muller-Klose.
U sastavu su dvojica igraca koji oko pola godine nisu igrali, Klose i Mertesacker, na sta ce to izaci, vidjet cemo!
Antipatičan mi jeBHF_Manijak wrote:@Cypruse, sto to nisi cijenio rad Loewa, unaprijedio je pravo igru NjemackeSad bar igraju i za oko lijepo, za razliku od njihove klasicne dosadne igre i trke koja ih krasi decenijama prije toga.
Mislim da mu je ovo prvenstvo šansa koja će pokazti koliko njegovo trenersko umjeće vrijedi... Unazad 10 godina priča oko njemačke selekcije je bila ''smjena generacija, mladi su, talentovani, stvaranje ekipe, stvaranje novog načina igre...''. Sad je konačno vrijeme da se vidi šta je to stvoreno... Priliku imaju i nije mala... Glavni su favoriti, a ozbiljnih konkurenata je malo (samo Španija i Holandija)... Osvajanje trofeja za Engleze, Francuze, Italijane i Portugalce bi već bio iznenađenje, a za sve ostale megaiznenađenje...BHF_Manijak wrote:Slazem se apsolutno moj Cypruse, i sam sam ti takav, jebo ti tu pricu"igra lijepa za oko" a ono nigdje rezultata! To su bas i njihovi ljudi govorili u onoj emisiji doppelpass, sto kaze Strunz rezultati su mjerilo svega a Njemacka od 1996 nema titule, polahko je vrijeme da i na to mislimo a ne samo da se dicimo time kako smo drugi ili treci, lijepo igramo i slicno.
Nemoj se sad izvlačiti, fol ja prepisivao.
Da mi je samo znati kako si uspio da utrpaš Francuze u istu rečenicu sa Talijanima a gledajući sastav bogme i Englezimacyprus wrote:Mislim da mu je ovo prvenstvo šansa koja će pokazti koliko njegovo trenersko umjeće vrijedi... Unazad 10 godina priča oko njemačke selekcije je bila ''smjena generacija, mladi su, talentovani, stvaranje ekipe, stvaranje novog načina igre...''. Sad je konačno vrijeme da se vidi šta je to stvoreno... Priliku imaju i nije mala... Glavni su favoriti, a ozbiljnih konkurenata je malo (samo Španija i Holandija)... Osvajanje trofeja za Engleze, Francuze, Italijane i Portugalce bi već bio iznenađenje, a za sve ostale megaiznenađenje...BHF_Manijak wrote:Slazem se apsolutno moj Cypruse, i sam sam ti takav, jebo ti tu pricu"igra lijepa za oko" a ono nigdje rezultata! To su bas i njihovi ljudi govorili u onoj emisiji doppelpass, sto kaze Strunz rezultati su mjerilo svega a Njemacka od 1996 nema titule, polahko je vrijeme da i na to mislimo a ne samo da se dicimo time kako smo drugi ili treci, lijepo igramo i slicno.
Dakle, moje mišljenje je da ovo prvenstvo za Löwa znači biti ili ne biti veliki trener...
Pa od Engleza na bih reko da su toliko nemjerljivo jačicvrčak_na_hedonizmu wrote:Valjda je očito, jači
Vidi stvarno, zaboravih reći kojazlo87 wrote:I ja se isto pitam, valjda će nam pojasniti.BHF_Manijak wrote:Sto bi se prekidala i koja ba utakmica??
zlo87 wrote:Holandija - Danska 3:0
Njemačka - Portugal 2:1
Mislim da imam zagarantovanih 6 bodova, a uz malo sreće mogao bi se pogoditi jedan rezultat od ove dvije utakmice.
todd_smith wrote:zlo87 wrote:Holandija - Danska 3:0
Njemačka - Portugal 2:1
Mislim da imam zagarantovanih 6 bodova, a uz malo sreće mogao bi se pogoditi jedan rezultat od ove dvije utakmice.![]()
opet imas isto![]()
![]()
![]()
mada jos uvijek se dvoumim da li da stavim 3-2 za Svabe