I nije im valjao Marjan???!!!

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
tataratira

#76 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by tataratira »

Neka ga prime u Behmen TV
adisio

#77 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by adisio »

Sto se sad usutio Senad Hadzifejzovic koji ga je tako puno falio i "reklamirao" pri njegovom dolasku na Hayat. Cinjenica je da navijaci hoce Marjana, a on je taj koji nam uvijek pokusaje da udovolji... koji je "progurao" i Ibisevica i Pjanica u repku. Pa hajde sad, ucini cuda pa nam i Marjana vrati.
karanana

#78 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by karanana »

o senadu sam i ja govorio. ako je senad glavni zasluzan sto je doveo marjana na hayat, sada je on i glavni krivac sto je marjan ostao ni na nebu ni na zemlji, bez posla i nasukan. senad je krivac sto je obecavao mnogo u ime provincijske tv kuce, a i ovdje na forumu se znalo ko je i kakva je to televizija.
BHCluster

#79 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by BHCluster »

Image
BHCluster

#80 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by BHCluster »

blackepeace wrote:Marijan je loš komentator.
Da nije iz Srbije davno bi dobio otkaz.
Pošto jeste, doživljava se kao senzacija.
Podanički mentalitet, kompleksi, želja za multikultiranjem... tu se kriju razlozi obožavanja voditelja koji u Srbiji nije mogao dobiti posao pa glumi Bosanca za pare.
Napisi koji je bolji od njega!
BHCluster

#81 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by BHCluster »

Luke Perry wrote:galamdzija pravi. drago mi je da ga vise necu slusati.
Znas sta niko te nije ni tjerao da ga slusas prije, jednostavno mogao si kanal promjeniti i problem rijesen doduse mozda to nisi znao ali nek si ti to nam reko. :-)
Roy

#82 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Roy »

Znalo se odmah da ce ga nasukat. Dovoljno je vidjeti onu podmuklu, zalizankovu facu, da znas o kakvoj se osobi radi. Najcudnije je u svemu da Svrakic dozvoljava ovakav harakiri svoje tv kuce...ali izgeda da je to mahalska tv u svemu: rodbinske, komsijske, stranacke, i neke druge relacije su ispred svega....

Ne mogu zamislit onog mrtvaca Priganicu protiv Armenije. Strahobalno. :roll:

Oni ti ga p......Marjane, Marjaaaneee, Marjaaaaneeeee :D :wink:
Šibicar

#83 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Šibicar »

Ma nemate vi pojma,porediti Priganicu sa svojim prebogatim vokabularom,sa ovim nekim novim,kako se zove,a da Marijanom je ravno katastrofi... :-)
Senad je kriv za sve,sad mu Senad treba platu dati,kad ga je naguzio da dodje u ovu napaćenu i neorganizovanu zemlju...ccc

Priganica:"izvrsno je ovdje oslobodio svog se protivnika"... :mrgreen:
Csuhay

#84 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Csuhay »

zoom66 wrote:samo da napomenem i faktor koji se zove "mreza plus". sjecate li se prosvjeda "uvrijedjenih" gledatelja iz rs-a alternativnoj tv iz bl clanici mreze plus zbog marjanovog komentiranja tekme u belgiji?

mreza plus + razne priganice = marjan out :x :x :x
Normalno, o tome se radi
VektoR

#85 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by VektoR »

Nisam neki preveliki fan utakmica,, ali reprezentativne uvijek gledam, jer imam za koga da navijam... i Marjan je do sad jedini poslije "Baha" mogao da docara utakmicu... za razliku od drugih koji kao da prenose sahrane... Licno smatram da bi trebalo da prenosi reprezentativne utakmice, bez obzira koja televizija radila prijenos, a da ga placa, recimo, savez ili ko vec...
Ovo kazem iz razloga sto smatram da pored drzavne televizije, BHT 1, nikakav hayat ili neka mreza plus nisu trebali dobiti pravo prijenosa...
Fozgen

#86 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Fozgen »

Ama koja ljudi drzavna sve je to kao i hyt tv, privatizacija uveliko.
Ja samo lagano jedan po jedan od ovih domacih kanala brisem.
OBN nikako i ne gledam, Pink takodje, BHT samo kad je utakmica rep a FTV uz rep. i Eng. ligu a hyt je zajedno sa njima smece jedno veliko.
Samo se nadam da ce se sve moci na "stranjskim" kanalima gledati onako kao sada Bundesliga na ES2.
Pa covjece nedavno sam curling gledao kada su komentarisala ona dvojica na ES2 i fakat predobro kao i kada komentarisu world strongest man, ako u necemu nemaju znanja nadopune ga humorom.
Marjan ima znanje i to ga yebe.
Shhh!

#87 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Shhh! »

Marjan je legenda.. taj čovjek da prenosi japansku treću ligu svi bi se naložili!
Mahalac

#88 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Mahalac »

U ovome svemu smo je jedno sigurno a to je da ukoliko otjera Marjana ntvHayat zabija autogol od kojeg dabogda da se oporave. :zoka:
edooo1

#89 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by edooo1 »

marjane legendo vrati se,,,da bog da im apoteka menza bila uz ramazan dane,,ovi ostali komentatori su jedino dobri da prenose eventualno dzenaze i nista drugo,,,
kozolec

#90 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by kozolec »

Marjan je kvaliteta i za njega nema zime samo žao mi je u svemu tome što nećemo gledat repku uz njegov komentar.
Dat mu lovu i smjestiti ga u fun zonu za comment?
Sir Charles

#91 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Sir Charles »

Sad ce Sasa Vugdalic uletiti s ponudom za Marjana :D

A sad ozbiljno, danas sam se dopisivao sa gosp. Svrakicem. Bio sam nemalo iznenadjen kada sam dobio odgovor na moj protestni mail. Naime, gosp. Svrakic tvrdi da je pokusao produziti saradnju sa Marjanom, ali se jednostavno nisu mogli dogovoriti oko uslova za dalju saradnju. Cak mi je napisao da ustvari citava ova situacija nema nikakve veze sa "zalizanim", jer "zalizani" zapravo nikada i ne radi kao komentator, nego je urednik sportskog programa na Hayatu i da je odluka iskljucivo njegova (Svrakiceva).

Eh sad, koliko ima istine u ovome, to ne znam, ali ovo mi je napisao. A nadam se da ce makar neka radio stanica organizovati da Marjan radi radio prijenos utakmice
Halleluhwah
Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen

#92 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Halleluhwah »

Bracu za komentatora. :mrgreen:
StupskaBitanga

#93 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by StupskaBitanga »

Državni servis nema para pred bankrotom su
Hayat mahalši
OBN ima samo Europa league i da Vugdalić izleti sa ponudim Marjan bi radio i posao voditelja obn infa
tako da mu salameta u BH nema
best

#94 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by best »

Sto se tice svrakica,odgovorio je i meni...ali je rekao da ga ne zanimaju te gluposti koje se pricaju.to su za njega gluposti,a da niti jednom nije rekao pokusacemo vratiti marijana...Ima tu nesto u pozadini,sto ce izgleda ostati nedoreceno................
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#95 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Admir_1984 »

best wrote:Sto se tice svrakica,odgovorio je i meni...ali je rekao da ga ne zanimaju te gluposti koje se pricaju.to su za njega gluposti,a da niti jednom nije rekao pokusacemo vratiti marijana...Ima tu nesto u pozadini,sto ce izgleda ostati nedoreceno................
Ma jasno kao dan. Senad ga je doveo, a ne Svrakici. Imali su on i Senad garant neki plan, a izgleda da je i Senad tamo popushio forui to je to
StupskaBitanga

#96 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by StupskaBitanga »

ovo znaci samo jedno
Hayat ključ u bravu
Vainglorious

#97 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Vainglorious »

drmadzija wrote:Pa on jos ima obraza da se registruje na forum. Kako ga samo nije stid?
:-) :-) :-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:sax:
Sivka_Planinc

#98 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Sivka_Planinc »

Svi vi koji nemozete bez galamdzije Marjana dobicete za utjehu i dugo sjecanje m... Marjanovo :dance: :D :shock: :skoljka:
kavic

#99 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by kavic »

tu ustasku televiziju ionako ne gledam!
Hejter_

#100 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Hejter_ »

na hayatu pozitivne informacije mozete vidjeti samo u djelicu ramazanskog programa, ostatak samo heyt

samo nabijaju depresiju
Locked