Ferrari FF 2012 registriran u BiH
- braca
#76 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Poslala mi tetka iz Australije! 
- tag33
#77 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
ne moze ti tetka tek tako dati toliki novac za kozne papuce, treba te prijaviti loopove jedan, odakle njoj pare ?braca wrote:Poslala mi tetka iz Australije!
- threshold
#78 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Sto ne moze legalno? Ajde bjaaaaazi. Naspi 2 litra u golfa 2 i odi u kafanu a vrijednim ljudima pusti da rade i voze ferarije.
- kica
#79 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
15 miliona KM:

- hrle1976
#80 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
kica wrote:
Takvom motoru treba ponekad i pista/autobahn da sa razradi... samo da se ne zapucaju negdje u nekoga...
-
Stojadin
#81 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
realno razmisljanje nema statalić wrote: Pozitivno razmišljanje bi bilo da poželimo da imamo hiljade skupocjenih auta na putevima i da imamo hiljade milionera pa bi se mogli nadati investiranju, zapošljavanju i boljim plaćama.
- and
#82 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
koliko troši?
svaka čast na bolidu.mogu misliti faca papčićima kad im zaturira kroz kiseljak
- kica
#83 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
30l samo na 100kilometaraand wrote:koliko troši?![]()
-
NoriDeNoir
#84 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Meni nikad nije jasno bilo kakva je to lafina da nigdje boljih ljudi nema nego u BiH? Ko je to prvalio samo da mi ga je vidjeti. Pa ja mislim da vecih smradova od nas nema na kugli zemaljskoj. Mogu samo mislit salvi odusevljenja ako bi se (ne daj Boze) ovaj momak sa FF zapucao u neku banderu ili zid. Kako bi onda tek nasi "nije to mogao zaraditi posteno" dosli na svoje. Sjecam se kad je ovaj u Tuzli razbio Merđu...
Kod nas niko nista ne moze da zaradi posteno osim golfa II ali i taj je sumnjiv
A za ove koji sumnjaju u sve koji rade i eto mogu si priustiti nesto vise od Golfa II, mozda da pogledaju opciju preseljnja u S.Koreju jer tamo ce Veliki vodja da se pobrine da su svi jednaki i da je sve posteno zaradjeno.
Kod nas niko nista ne moze da zaradi posteno osim golfa II ali i taj je sumnjiv
A za ove koji sumnjaju u sve koji rade i eto mogu si priustiti nesto vise od Golfa II, mozda da pogledaju opciju preseljnja u S.Koreju jer tamo ce Veliki vodja da se pobrine da su svi jednaki i da je sve posteno zaradjeno.
- kica
#85 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Meni je od srca drago sto je momak kupio sebi ovo auto, drago mi je i radi njega i radi njegove porodice i radi nase drzave, jer smo u necemu dakle posebni.NoriDeNoir wrote:Meni nikad nije jasno bilo kakva je to lafina da nigdje boljih ljudi nema nego u BiH? Ko je to prvalio samo da mi ga je vidjeti. Pa ja mislim da vecih smradova od nas nema na kugli zemaljskoj. Mogu samo mislit salvi odusevljenja ako bi se (ne daj Boze) ovaj momak sa FF zapucao u neku banderu ili zid. Kako bi onda tek nasi "nije to mogao zaraditi posteno" dosli na svoje. Sjecam se kad je ovaj u Tuzli razbio Merđu...
Kod nas niko nista ne moze da zaradi posteno osim golfa II ali i taj je sumnjiv![]()
Auto nema ni u Srbiji niti u Hrvatskoj.
Ljubimoran moze biti samo kreten.
- mO k3
#86 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
sve zavisi kako ga je zaradio ,ako ga je zaradio postenim putem,dobro idejom ne na stetu drzave,ljudi oko sebe ok je ,ali ako je zaradio pare prljavima putem ,haram mu ...kica wrote:Meni je od srca drago sto je momak kupio sebi ovo auto, drago mi je i radi njega i radi njegove porodice i radi nase drzave, jer smo u necemu dakle posebni.NoriDeNoir wrote:Meni nikad nije jasno bilo kakva je to lafina da nigdje boljih ljudi nema nego u BiH? Ko je to prvalio samo da mi ga je vidjeti. Pa ja mislim da vecih smradova od nas nema na kugli zemaljskoj. Mogu samo mislit salvi odusevljenja ako bi se (ne daj Boze) ovaj momak sa FF zapucao u neku banderu ili zid. Kako bi onda tek nasi "nije to mogao zaraditi posteno" dosli na svoje. Sjecam se kad je ovaj u Tuzli razbio Merđu...
Kod nas niko nista ne moze da zaradi posteno osim golfa II ali i taj je sumnjiv![]()
- kica
#87 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Ma neka zaradi bilo tko bilo kako samo da ne osteti normalnog covjeka i gradzanina, a ako je prevario i drzavu neka je, kad nam je administracija OLOS i dno dna, imamo 200.000 uposlenih u administraciji, dabogda svi otkaz dobili.Ženski Dr.Med wrote:sve zavisi kako ga je zaradio ,ako ga je zaradio postenim putem,dobro idejom ne na stetu drzave,ljudi oko sebe ok je ,ali ako je zaradio pare prljavima putem ,haram mu ...kica wrote:Meni je od srca drago sto je momak kupio sebi ovo auto, drago mi je i radi njega i radi njegove porodice i radi nase drzave, jer smo u necemu dakle posebni.NoriDeNoir wrote:Meni nikad nije jasno bilo kakva je to lafina da nigdje boljih ljudi nema nego u BiH? Ko je to prvalio samo da mi ga je vidjeti. Pa ja mislim da vecih smradova od nas nema na kugli zemaljskoj. Mogu samo mislit salvi odusevljenja ako bi se (ne daj Boze) ovaj momak sa FF zapucao u neku banderu ili zid. Kako bi onda tek nasi "nije to mogao zaraditi posteno" dosli na svoje. Sjecam se kad je ovaj u Tuzli razbio Merđu...
-
Mlad i Nevin
#88 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Ma SLR se vec 3-4 godine voza po Srebreniku i jedini je SLR u BiH. Na Njemackim tablicama je. I taj SLR nije uopste klasa sa ovim FF-om jer je SLR hyper-car i on je u klasi na Enzom...[/quote]
Nije li onaj Bahrija što drži Aqua imao srebrnog SLR-a?!?[/quote]
Da, Bahro Osmanović...ima još bruku auta, tu su još neki Ferrariji, BMW X6 i sl.
Nije li onaj Bahrija što drži Aqua imao srebrnog SLR-a?!?[/quote]
Da, Bahro Osmanović...ima još bruku auta, tu su još neki Ferrariji, BMW X6 i sl.
- zalizani
#89 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Samo naprijed, jos ih aBd imali.
- snaga_znanja
#90 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
A ja jadikovke na 4 strane u kojoj izbija ljubomora i zavist. 
-
nidll
#91 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
kriminalnim aktivnostimakica wrote:Lijep auto - bas me zanima cime se u BIH treba baviti da si ga priustisJThomas wrote:šta to koga boli kurac?
- kica
#92 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
80% ljudi podrzaju, 20% ljudi jadikuju i ljubomorni su.snaga_znanja wrote:A ja jadikovke na 4 strane u kojoj izbija ljubomora i zavist.
ja 100% podrzavam i njega i sve druge koji bilo sto postignu u zivotu!
SVAKA MU CAST; SAMO NAPRIJED, da si kupi i naredni model!
Naprijed BiH!!!!!!
- Industrialyzer
#93 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Pa ovakvi ljudi svima trebaju biti uzori u zivotu. U ovakvom teskom vremenu na legalan nacin zaraditi za ovakvo nesto , za to treba tri puta vise truda nego da istog prisuti u nekoj drugoj zemlji.
A za servise , ne brinite se vi , njemu se nesto pokvari , direktno iz Maranella stizu dijelovi
A za servise , ne brinite se vi , njemu se nesto pokvari , direktno iz Maranella stizu dijelovi
-
lajkujMe
#94 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
al ko ce to ugraditiIndustrialyzer wrote:Pa ovakvi ljudi svima trebaju biti uzori u zivotu. U ovakvom teskom vremenu na legalan nacin zaraditi za ovakvo nesto , za to treba tri puta vise truda nego da istog prisuti u nekoj drugoj zemlji.
-
Mlad i Nevin
#95 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Meho, majstor za Fiata iz Donje Bukovice 
- olensoner
#96 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Danas u 21. stoljecu vise nije problem odrzavati nijedan auto, ukoliko si spreman platiti. Uostalom, kako vlasnik kaze prvih 7 godina je besplatan servis i ima punu Ferrari pomoc na cesti sta god da se desi i gdje god u svijetu da se desi, Ferrari pokriva sve troskove, uz to imas jos puno raznih pogodnosti, tipa besplatna zamjena kocnica u odredjenim vremenskim intervalima itd. A sto se tice blizine servisa, najblizi je Ferrari Centar Avto Triglav Ljubljana, a onda ima Bec, Budimpesta, citava Italija.
- tag33
#97 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
cuj a gdje je servis
pa nije ovo golf pa da otpadaju dijelovi dok ga vozis
uzeo covjek sebi novo auto i to ferarrija i bosanac odmah pita: " A gdje ima dijelova uzeti šefe" 
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#98 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
tag33 wrote:cuj a gdje je servispa nije ovo golf pa da otpadaju dijelovi dok ga vozis
uzeo covjek sebi novo auto i to ferarrija i bosanac odmah pita: " A gdje ima dijelova uzeti šefe"
- Cholina_Lokica
#99 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Anfaking blivbl
Nek' komsiji crkne krava pa makar, kakav pogan narod matere mi
Nek' komsiji crkne krava pa makar, kakav pogan narod matere mi
-
Haettenschweiler
#100 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH
Ne znam kako vi na to gledate ali bi mene bilo stid dati tolike pare za nešto od čega nemam apsolutno nikakve finansijske koristi. To je vjerovatno stvar odgoja.
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... -15bn.html
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... -15bn.html