Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
braca

#76 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by braca »

Poslala mi tetka iz Australije! :D
tag33

#77 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by tag33 »

braca wrote:Poslala mi tetka iz Australije! :D
ne moze ti tetka tek tako dati toliki novac za kozne papuce, treba te prijaviti loopove jedan, odakle njoj pare ? :lol:
threshold

#78 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by threshold »

Sto ne moze legalno? Ajde bjaaaaazi. Naspi 2 litra u golfa 2 i odi u kafanu a vrijednim ljudima pusti da rade i voze ferarije.
kica

#79 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by kica »

15 miliona KM:

Image
hrle1976

#80 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by hrle1976 »

kica wrote:

Takvom motoru treba ponekad i pista/autobahn da sa razradi... samo da se ne zapucaju negdje u nekoga...
Stojadin

#81 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by Stojadin »

talić wrote: Pozitivno razmišljanje bi bilo da poželimo da imamo hiljade skupocjenih auta na putevima i da imamo hiljade milionera pa bi se mogli nadati investiranju, zapošljavanju i boljim plaćama.
realno razmisljanje nema sta :D
and

#82 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by and »

koliko troši? :mrgreen:

svaka čast na bolidu.mogu misliti faca papčićima kad im zaturira kroz kiseljak :thumbup:
kica

#83 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by kica »

and wrote:koliko troši? :mrgreen:

svaka čast na bolidu.mogu misliti faca papčićima kad im zaturira kroz kiseljak :thumbup:
30l samo na 100kilometara :lol: :lol:
NoriDeNoir

#84 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by NoriDeNoir »

Meni nikad nije jasno bilo kakva je to lafina da nigdje boljih ljudi nema nego u BiH? Ko je to prvalio samo da mi ga je vidjeti. Pa ja mislim da vecih smradova od nas nema na kugli zemaljskoj. Mogu samo mislit salvi odusevljenja ako bi se (ne daj Boze) ovaj momak sa FF zapucao u neku banderu ili zid. Kako bi onda tek nasi "nije to mogao zaraditi posteno" dosli na svoje. Sjecam se kad je ovaj u Tuzli razbio Merđu...

Kod nas niko nista ne moze da zaradi posteno osim golfa II ali i taj je sumnjiv :skoljka:

A za ove koji sumnjaju u sve koji rade i eto mogu si priustiti nesto vise od Golfa II, mozda da pogledaju opciju preseljnja u S.Koreju jer tamo ce Veliki vodja da se pobrine da su svi jednaki i da je sve posteno zaradjeno.
kica

#85 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by kica »

NoriDeNoir wrote:Meni nikad nije jasno bilo kakva je to lafina da nigdje boljih ljudi nema nego u BiH? Ko je to prvalio samo da mi ga je vidjeti. Pa ja mislim da vecih smradova od nas nema na kugli zemaljskoj. Mogu samo mislit salvi odusevljenja ako bi se (ne daj Boze) ovaj momak sa FF zapucao u neku banderu ili zid. Kako bi onda tek nasi "nije to mogao zaraditi posteno" dosli na svoje. Sjecam se kad je ovaj u Tuzli razbio Merđu...

Kod nas niko nista ne moze da zaradi posteno osim golfa II ali i taj je sumnjiv :skoljka:

A za ove koji sumnjaju u sve koji rade i eto mogu si priustiti nesto vise od Golfa II, mozda da pogledaju opciju preseljnja u S.Koreju jer tamo ce Veliki vodja da se pobrine da su svi jednaki i da je sve posteno zaradjeno.
Meni je od srca drago sto je momak kupio sebi ovo auto, drago mi je i radi njega i radi njegove porodice i radi nase drzave, jer smo u necemu dakle posebni.

Auto nema ni u Srbiji niti u Hrvatskoj.

Ljubimoran moze biti samo kreten.
mO k3

#86 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by mO k3 »

kica wrote:
NoriDeNoir wrote:Meni nikad nije jasno bilo kakva je to lafina da nigdje boljih ljudi nema nego u BiH? Ko je to prvalio samo da mi ga je vidjeti. Pa ja mislim da vecih smradova od nas nema na kugli zemaljskoj. Mogu samo mislit salvi odusevljenja ako bi se (ne daj Boze) ovaj momak sa FF zapucao u neku banderu ili zid. Kako bi onda tek nasi "nije to mogao zaraditi posteno" dosli na svoje. Sjecam se kad je ovaj u Tuzli razbio Merđu...

Meni je od srca drago sto je momak kupio sebi ovo auto, drago mi je i radi njega i radi njegove porodice i radi nase drzave, jer smo u necemu dakle posebni.

sve zavisi kako ga je zaradio ,ako ga je zaradio postenim putem,dobro idejom ne na stetu drzave,ljudi oko sebe ok je ,ali ako je zaradio pare prljavima putem ,haram mu ...
kica

#87 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by kica »

Ženski Dr.Med wrote:
kica wrote:

sve zavisi kako ga je zaradio ,ako ga je zaradio postenim putem,dobro idejom ne na stetu drzave,ljudi oko sebe ok je ,ali ako je zaradio pare prljavima putem ,haram mu ...
Ma neka zaradi bilo tko bilo kako samo da ne osteti normalnog covjeka i gradzanina, a ako je prevario i drzavu neka je, kad nam je administracija OLOS i dno dna, imamo 200.000 uposlenih u administraciji, dabogda svi otkaz dobili.
Mlad i Nevin

#88 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by Mlad i Nevin »

Ma SLR se vec 3-4 godine voza po Srebreniku i jedini je SLR u BiH. Na Njemackim tablicama je. I taj SLR nije uopste klasa sa ovim FF-om jer je SLR hyper-car i on je u klasi na Enzom...[/quote]

Nije li onaj Bahrija što drži Aqua imao srebrnog SLR-a?!?[/quote]

Da, Bahro Osmanović...ima još bruku auta, tu su još neki Ferrariji, BMW X6 i sl.
zalizani

#89 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by zalizani »

Samo naprijed, jos ih aBd imali.
snaga_znanja

#90 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by snaga_znanja »

A ja jadikovke na 4 strane u kojoj izbija ljubomora i zavist. :lol:
nidll

#91 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by nidll »

kica wrote:
JThomas wrote:šta to koga boli kurac?
Lijep auto - bas me zanima cime se u BIH treba baviti da si ga priustis :-)
kriminalnim aktivnostima
kica

#92 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by kica »

snaga_znanja wrote:A ja jadikovke na 4 strane u kojoj izbija ljubomora i zavist. :lol:
80% ljudi podrzaju, 20% ljudi jadikuju i ljubomorni su.

ja 100% podrzavam i njega i sve druge koji bilo sto postignu u zivotu!

SVAKA MU CAST; SAMO NAPRIJED, da si kupi i naredni model!

Naprijed BiH!!!!!!
Industrialyzer

#93 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by Industrialyzer »

Pa ovakvi ljudi svima trebaju biti uzori u zivotu. U ovakvom teskom vremenu na legalan nacin zaraditi za ovakvo nesto , za to treba tri puta vise truda nego da istog prisuti u nekoj drugoj zemlji.

A za servise , ne brinite se vi , njemu se nesto pokvari , direktno iz Maranella stizu dijelovi :)
lajkujMe

#94 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by lajkujMe »

Industrialyzer wrote:Pa ovakvi ljudi svima trebaju biti uzori u zivotu. U ovakvom teskom vremenu na legalan nacin zaraditi za ovakvo nesto , za to treba tri puta vise truda nego da istog prisuti u nekoj drugoj zemlji.

A za servise , ne brinite se vi , njemu se nesto pokvari , direktno iz Maranella stizu dijelovi :)
al ko ce to ugraditi :lol:
Mlad i Nevin

#95 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by Mlad i Nevin »

Meho, majstor za Fiata iz Donje Bukovice :roll:
olensoner

#96 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by olensoner »

Danas u 21. stoljecu vise nije problem odrzavati nijedan auto, ukoliko si spreman platiti. Uostalom, kako vlasnik kaze prvih 7 godina je besplatan servis i ima punu Ferrari pomoc na cesti sta god da se desi i gdje god u svijetu da se desi, Ferrari pokriva sve troskove, uz to imas jos puno raznih pogodnosti, tipa besplatna zamjena kocnica u odredjenim vremenskim intervalima itd. A sto se tice blizine servisa, najblizi je Ferrari Centar Avto Triglav Ljubljana, a onda ima Bec, Budimpesta, citava Italija.
tag33

#97 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by tag33 »

cuj a gdje je servis :lol: pa nije ovo golf pa da otpadaju dijelovi dok ga vozis :D uzeo covjek sebi novo auto i to ferarrija i bosanac odmah pita: " A gdje ima dijelova uzeti šefe" :lol:
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#98 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by Entropio »

tag33 wrote:cuj a gdje je servis :lol: pa nije ovo golf pa da otpadaju dijelovi dok ga vozis :D uzeo covjek sebi novo auto i to ferarrija i bosanac odmah pita: " A gdje ima dijelova uzeti šefe" :lol:
:lol:
Cholina_Lokica

#99 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by Cholina_Lokica »

Anfaking blivbl :lol: :lol: :lol: :lol:

Nek' komsiji crkne krava pa makar, kakav pogan narod matere mi :-)
Haettenschweiler

#100 Re: Ferrari FF 2012 registriran u BiH

Post by Haettenschweiler »

Ne znam kako vi na to gledate ali bi mene bilo stid dati tolike pare za nešto od čega nemam apsolutno nikakve finansijske koristi. To je vjerovatno stvar odgoja.

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... -15bn.html
Post Reply