Human Rights Watch wrote:Since early 2001, more than 100 suspects have been arrested in Malaysia under the Internal Security Act, most of them alleged members of Jamaah Islamiyah, an al-Qaida-linked group blamed for a string of bombings that have killed hundreds of people in Southeast Asia in the past four years.
The Act allows for a 60-day interrogation period by Malaysia's Special Branch, which then makes recommendations to Prime Minister Abd Allah Ahmad Badawi, in his capacity as home minister, about whether to imprison a suspect under a two-year order, renewable indefinitely.
Jacanje moralnih vrijednosti - primjer Malezije
-
Prenj
-
livadic
da ...Prenj wrote:Human Rights Watch wrote:Since early 2001, more than 100 suspects have been arrested in Malaysia under the Internal Security Act, most of them alleged members of Jamaah Islamiyah, an al-Qaida-linked group blamed for a string of bombings that have killed hundreds of people in Southeast Asia in the past four years.
The Act allows for a 60-day interrogation period by Malaysia's Special Branch, which then makes recommendations to Prime Minister Abd Allah Ahmad Badawi, in his capacity as home minister, about whether to imprison a suspect under a two-year order, renewable indefinitely.
koliko*god vlast bila islamska ...
... uvijek se pojave übermuslimani ...
pa nastane belaj ...
nije li i u bosni stanje skoro slicno ...
-
Prenj
i evo kako se to sprovodi u djelo:Engram wrote:"Svaka država koja se pridržava moralnih vrijednosti će postati veličanstvena, a melazijski narod nema koristi ako bude napredovao na ekonomskom planu, a zakazao na moralnim vrijednostima i principima." - rekao je premijer Bedewi.
Cini mi se da su ovi isti sto kuju moralne vrijednosti u islamskoj Maleziji kritikovali (s pravom) Alijansu na celu sa Lagumdzijom, zbog predaje "alzirske grupe" Amerikancima.Human Rights Watch wrote:Since early 2001, more than 100 suspects have been arrested in Malaysia under the Internal Security Act, most of them alleged members of Jamaah Islamiyah, an al-Qaida-linked group blamed for a string of bombings that have killed hundreds of people in Southeast Asia in the past four years.
Hajde sad, budite malo principijelni, pa primijenite iste kriterije i iste rijeci kritike na Maleziju.
-
Prenj
Ovaj Livadic ko Mujo iz vica kad ono polaze ispit iz biologije, pa nauci sve o leptirovima a dobije na ispitu pitanje o slonovima: "I tako ide slon i naidje na leptirove ...."livadic wrote:da ...Prenj wrote:Human Rights Watch wrote:Since early 2001, more than 100 suspects have been arrested in Malaysia under the Internal Security Act, most of them alleged members of Jamaah Islamiyah, an al-Qaida-linked group blamed for a string of bombings that have killed hundreds of people in Southeast Asia in the past four years.
The Act allows for a 60-day interrogation period by Malaysia's Special Branch, which then makes recommendations to Prime Minister Abd Allah Ahmad Badawi, in his capacity as home minister, about whether to imprison a suspect under a two-year order, renewable indefinitely.... to je jedan od vecih problema u svim muslimanskim zemljama ...
::
koliko*god vlast bila islamska ...![]()
... uvijek se pojave übermuslimani ...![]()
![]()
![]()
pa nastane belaj ...![]()
nije li i u bosni stanje skoro slicno ...![]()
-
H2SO4
drug moj,ako je za utjehuPrenj wrote:Ovaj Livadic ko Mujo iz vica kad ono polaze ispit iz biologije, pa nauci sve o leptirovima a dobije na ispitu pitanje o slonovima: "I tako ide slon i naidje na leptirove ...."livadic wrote:da ...Prenj wrote:... to je jedan od vecih problema u svim muslimanskim zemljama ...
::
koliko*god vlast bila islamska ...![]()
... uvijek se pojave übermuslimani ...![]()
![]()
![]()
pa nastane belaj ...![]()
nije li i u bosni stanje skoro slicno ...![]()
-
livadic
Ovaj Livadic ko Mujo iz vica kad ono polaze ispit iz biologije, pa nauci sve o leptirovima a dobije na ispitu pitanje o slonovima: "I tako ide slon i naidje na leptirove ...."
---------------------------------
nisam ja kriv ...
... sto se oko leptira sve vrti ...

---------------------------------
nisam ja kriv ...
... sto se oko leptira sve vrti ...
-
bosniaque
nekako mi lici na jedan TURSKI instrument, al to se ja 100% varam!livadic wrote:Kamo srece da je bosanski rat bio bilo kakva bitka za neciju ravnopravnost, osim mozda za ravnopravnije dzepove ratnih vodja i njhovih familija i jataka.
---------------------------
ipak nisi u pravu ...![]()
da li bi rado bio ...:: other indigenous ...
... reci ti svom livadicu ...![]()
eh dje li su sada one enegramove gusle?
rat u Bosni je bio rat za opstanak BiH,drug moj a po vama bi davno rastrgali drzavu i podjelili je izmedju Srbije i Hrvatske
-------------------------------------------
bolje i to ...
... nego *islamska deklaracija* u praksi ...![]()
![]()
![]()
ps
ne moras mi se zahvaljivati za gusle ...
a koji si nam ti od ove dvojice!
-
bosniaque
Negdje oko Otocca, Perusica... Jesam li pogodio Livadicu ?Fair Life wrote:nekako mi lici na jedan TURSKI instrument, al to se ja 100% varam!livadic wrote:![]()
a koji si nam ti od ove dvojice!
Poklonio mi prijatelj jednu ovakvu kapu prije nekoliko dana. Jednu takvu sam imao od ranije... od prije dvadesetak godina.
... I gle cuda i na jednoj i na drugoj grb !!
e ako nije turski onda je albanski, vidis da ima prvi vrhu orla uklesanog da ovo nisu kosovski hrvati mozda!
-
winetou
Šta ja mogu kad je to takobosniaque wrote:jest ko u njemackoj turci!winetou wrote:Kao što neko reče kapital u Maleziji drže uglavnom Kinezi, tako da i ne znam zašto ste toliko oduševljeni Malezijom
Ali istina, Malezija je jedna od uspješnijih islamskih zemalja, ako ne i jedina
One naftaše naravno ne uzimam u obzir