5 godinainsomnia78 wrote:Pa koja je to toliko zajebana razlika u godinama?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
da li se treba osvetiti
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
razocarana_sa
#76 Re: da li se treba osvetiti
-
oridjidji
#77 Re: da li se treba osvetiti
osveta nikada nije dobar put da nekome vratis ono sto je tebi ucinjeno. ne zeli drugima ono sto ne zelis sebi, na kraju kada sve to uradis opet te ista muka stigne. zbog jedne djevojke davno svetio sam se i njoj i drugim djevojkama poslje nje, jer povrijedjenost me je tjerala da pravim vecu budalu od sebe i od drugih, onda sam shvatio da je taj put put dna, ne do dna, vec put po dnu. nemas od toga nista. nigdje te nece odvesti, samo ce ti biti gore i gore, dok na kraju ne shvatis da si trosila svoje vrijeme na budalastine od kojih nikakvih koristi nisi imala.
vjeruj mi na rijec nikada osveta nece vratiti tvoj mir, naprotiv bice ti samo mnogo gore.
vjeruj mi na rijec nikada osveta nece vratiti tvoj mir, naprotiv bice ti samo mnogo gore.
- Partizzanka
#78 Re: da li se treba osvetiti
hahahaa koja kretenska porodica
cuj 5 godina im razlika o kojoj misle da ce komsiluk pricati
e znas sta
odjebi ti to!
zamisli porodicu u kojoj roditelji sve odredjuju a vas dvoje igrate
jebes taj zivot!
zahvali mu se - sto te je spasio tog jada i cemera od zivota
izvuci sve pozitivne stvari koje su naucila iz te veze i idi dalje
a to da ga neces zaboraviti - neces
ali da nikoga neces voljeti vise od njega -OOOO HOCES HOOOCES DRAGA samo toga jos nisi svjesna!
cuj 5 godina im razlika o kojoj misle da ce komsiluk pricati
e znas sta
odjebi ti to!
zamisli porodicu u kojoj roditelji sve odredjuju a vas dvoje igrate
jebes taj zivot!
zahvali mu se - sto te je spasio tog jada i cemera od zivota
izvuci sve pozitivne stvari koje su naucila iz te veze i idi dalje
a to da ga neces zaboraviti - neces
ali da nikoga neces voljeti vise od njega -OOOO HOCES HOOOCES DRAGA samo toga jos nisi svjesna!
- vivax
#79 Re: da li se treba osvetiti
hah...Suludo je i pomisliti da zbog nekoga poludis ili da se ubiješ..Čuj da se ubiješ..Hajde ovako gledaj,(barem ja tako gledam te stvari). Jednog dana covjek dozivi da mu umru roditelji i mora bez njih nastaviti zivjeti, zamislis samo nedaj Boze da mi majka umre, sta bi ja bez nje,ali i dalje moras kroz zivot.Isto tako uradis sa tim tvojim hadaljem, ko ti je on, sta ti je on? Niko i nista, cak sta vise nanio ti je bol, izdao te i prevario.I sta sad ocekujes da se pomiris sa njim pa sutra da se uzmete i eto te opet u kucu kod njegovih, nebitno ili negdje u stan, ali njegove ces povremeno morati gledati.A to su oni koji te mrze.A ti sto te mrze su neki ortodox seljacine, jer eto gledaju kako ce se komsiluku opravdati sto si ti starija od njega. Ti si vjerovatno besposlena i puno razmisljas o njemu, nadji sebi neku zanimaciju i prestani misliti na tog lika. Najbolje je kad pocnes na njega da mislis, samo razmisljas o onim ruznim stvarima sto ti je uradio, vjeruj meni proci ce te za 2 dana.I jos jednom niko nije vrijedan tvog zivota i zdravlja.
- burek_in_space
#80 Re: da li se treba osvetiti
Naravno da se trebash osvetiti.
A evo i pravog nachina - ako ima mladjeg brata, shto znachi da je josh veca dobna razlika izmedju tebe i njega, zavedi ga, snimi odnos s njim, montiraj platno ispred kuce, i pusti film kad budesh znala da je cijela familija kod kuce.
Uspjeh zagarantovan.
A evo i pravog nachina - ako ima mladjeg brata, shto znachi da je josh veca dobna razlika izmedju tebe i njega, zavedi ga, snimi odnos s njim, montiraj platno ispred kuce, i pusti film kad budesh znala da je cijela familija kod kuce.
Uspjeh zagarantovan.
- azurna_obala
#81 Re: da li se treba osvetiti
Ovo je 100% tačno...samo misli na loše stvari koje te vezuju za njega, na sve ono ružno preko čega si prelazila, na stvari koje tada nisi toliko primjećivala, a vidjećeš koliko ih ima...vivax wrote:hah...Suludo je i pomisliti da zbog nekoga poludis ili da se ubiješ..Čuj da se ubiješ..Hajde ovako gledaj,(barem ja tako gledam te stvari). Jednog dana covjek dozivi da mu umru roditelji i mora bez njih nastaviti zivjeti, zamislis samo nedaj Boze da mi majka umre, sta bi ja bez nje,ali i dalje moras kroz zivot.Isto tako uradis sa tim tvojim hadaljem, ko ti je on, sta ti je on? Niko i nista, cak sta vise nanio ti je bol, izdao te i prevario.I sta sad ocekujes da se pomiris sa njim pa sutra da se uzmete i eto te opet u kucu kod njegovih, nebitno ili negdje u stan, ali njegove ces povremeno morati gledati.A to su oni koji te mrze.A ti sto te mrze su neki ortodox seljacine, jer eto gledaju kako ce se komsiluku opravdati sto si ti starija od njega. Ti si vjerovatno besposlena i puno razmisljas o njemu, nadji sebi neku zanimaciju i prestani misliti na tog lika. Najbolje je kad pocnes na njega da mislis, samo razmisljas o onim ruznim stvarima sto ti je uradio, vjeruj meni proci ce te za 2 dana.I jos jednom niko nije vrijedan tvog zivota i zdravlja.
-
razocarana_sa
#82 Re: da li se treba osvetiti
ooooooooo ima i te kako ... boze dragi, kako covjek olako prelazi preko svega loseg kada ima roletnu ispred ociju pa je slijep i gluh od ljubavi... samo kada se sjetim koliko puta mi se desilo da me optuzuje da ga varam , pa kako mi kontrolise mobitel, cita poruke, ispituje me za svako ime i fonbuku.. a ja se pravdam i pravdam... pa mi nenajavljeno bahne u savka doba na vrata...sjetih se sada kako je jednom uzeo noz i stavio mi pod vrat i rekao kako me moze zaklati samo da to hoce..(dosuse bio je mortus pijan) ako samo pomislim na nekog drugog...a ja sam iz tih situacija samo mislila "BOZE DRAGI KOLIKO ON MENE VOLI, JER DA ME NE VOLI NE BI OVO RADIO, NE BI ME TOLIKO PROVJERAVAO" pa zadnji put kada smo pricali toliko me molio da mu kazem da li sam nekoga upoznala... ja prvo nisam htijela reci... ali eto priznala sam da nemam...a to je bilo 13 aprila... prije samo 20 tak dana i onda odjednom on ima nekoga... a djelovao je tako zabrinuto kada me to pitao...a jesam budala jbt...azurna_obala wrote:Ovo je 100% tačno...samo misli na loše stvari koje te vezuju za njega, na sve ono ružno preko čega si prelazila, na stvari koje tada nisi toliko primjećivala, a vidjećeš koliko ih ima...vivax wrote:hah...Suludo je i pomisliti da zbog nekoga poludis ili da se ubiješ..Čuj da se ubiješ..Hajde ovako gledaj,(barem ja tako gledam te stvari). Jednog dana covjek dozivi da mu umru roditelji i mora bez njih nastaviti zivjeti, zamislis samo nedaj Boze da mi majka umre, sta bi ja bez nje,ali i dalje moras kroz zivot.Isto tako uradis sa tim tvojim hadaljem, ko ti je on, sta ti je on? Niko i nista, cak sta vise nanio ti je bol, izdao te i prevario.I sta sad ocekujes da se pomiris sa njim pa sutra da se uzmete i eto te opet u kucu kod njegovih, nebitno ili negdje u stan, ali njegove ces povremeno morati gledati.A to su oni koji te mrze.A ti sto te mrze su neki ortodox seljacine, jer eto gledaju kako ce se komsiluku opravdati sto si ti starija od njega. Ti si vjerovatno besposlena i puno razmisljas o njemu, nadji sebi neku zanimaciju i prestani misliti na tog lika. Najbolje je kad pocnes na njega da mislis, samo razmisljas o onim ruznim stvarima sto ti je uradio, vjeruj meni proci ce te za 2 dana.I jos jednom niko nije vrijedan tvog zivota i zdravlja.
-
razocarana_sa
#83 Re: da li se treba osvetiti
hahahaha eh od sve muke da se i nasmijem... cuj kopiju...Senf wrote:burek_in_space wrote:Naravno da se trebash osvetiti.
Uspjeh zagarantovan.![]()
![]()
![]()
Nek posalje i nama kopiju![]()
Salim se
- Not My Idea
#84 Re: da li se treba osvetiti
razocarana_sa wrote:sjetih se sada kako je jednom uzeo noz i stavio mi pod vrat i rekao kako me moze zaklati samo da to hoce..(dosuse bio je mortus pijan) ako samo pomislim na nekog drugog...a ja sam iz tih situacija samo mislila "BOZE DRAGI KOLIKO ON MENE VOLI, JER DA ME NE VOLI NE BI OVO RADIO, NE BI ME TOLIKO PROVJERAVAO"
ok, razlika izmedju vas je 5 godina. a de boga ti, napisi koliko vam je pojedinacno?!
- insomnia78
#85 Re: da li se treba osvetiti
Fakat
-
razocarana_sa
#86 Re: da li se treba osvetiti
ponekad se pitam da li je uopste dobro biti fer i korektan prema ljudima... ja oduvijek pazim da nekoga ne povrijedim..pazim kako se ponasam prema ljudima.. ne zelim nikome zlo... a nikako da mi se to vrati... nekako mi se stalno desavaju losa iskustva... tj iskustva u kojima se osjecam lose...oridjidji wrote:osveta nikada nije dobar put da nekome vratis ono sto je tebi ucinjeno. ne zeli drugima ono sto ne zelis sebi, na kraju kada sve to uradis opet te ista muka stigne. zbog jedne djevojke davno svetio sam se i njoj i drugim djevojkama poslje nje, jer povrijedjenost me je tjerala da pravim vecu budalu od sebe i od drugih, onda sam shvatio da je taj put put dna, ne do dna, vec put po dnu. nemas od toga nista. nigdje te nece odvesti, samo ce ti biti gore i gore, dok na kraju ne shvatis da si trosila svoje vrijeme na budalastine od kojih nikakvih koristi nisi imala.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#87 Re: da li se treba osvetiti
Znaci, dosli smo do pokusaja klanja, imal jos sta da sa nama podijelis? 
-
samina_swe
#88 Re: da li se treba osvetiti
Javljam se jer sam prosla kroz isto.I mrznja me sprijecila da ga prebolim evo vec 9 mjeseci .Oprosti mu,zaboravi ga,i predji preko toga.Najveca osveta ce mu biti tvoja sutnja,ja se kajem sto to odmah nisam poslusala.Al eto
Uglavnom,sve se vraca,kajat ce se on
Uglavnom,sve se vraca,kajat ce se on
- Ghost_Rider_XXX
#89 Re: da li se treba osvetiti
Sa preletih temu i ne mogu sebi da dodjem. Ti fakat patiš za tim debilom???
Sad bih svašta rek'o, al karaće me administracija.
Sad bih svašta rek'o, al karaće me administracija.
-
samina_swe
#90 Re: da li se treba osvetiti
....
Last edited by samina_swe on 05/05/2012 15:03, edited 1 time in total.
-
samina_swe
#91 Re: da li se treba osvetiti
patakdaca wrote:razocarana_sa wrote:Mene muci teska dilema tj borba moje pameti i srca... veza pet godina... i onda on ode uz pravdanje da ne moze prtiv svojih i da mu oni ne daju da bude sa mnom.. (istina jer me njegova mama zvala da me ubjedi da ga ostavim) i onda ja saznam nakon 15-ak dana da ima drugu.... odjednom shvatis da je sve bila laz, da si magarac.. ja patim i placem i ubijam se cigaretama...on uziva lijepo mu... cak je i za praznike bio sa njom i sa svojima na izletu... (kako bih bila sretna da je negdje na minu nagazio..)i sada.... pitanje je da li se takvom kretenu treba osvetiti i zagorcati mu zivot... uraditi nesto sto ce mu razhebati vezu... ili cekati momenat kada ce se mozda pokajati i doci da cvili na vratima... i onda ga unistiti ... mislim da nije fer ni korektno da on uziva voli se itd... a ja patim i zamisljam sta on sa njom radi sta joj pise... da li je prema njoj kao prema meni... i sto je najgore ja ( BUDALA) saljem mu poruke kunem ga proklinjem najgorim kletvama... on nista, niti odgovara na pozive niti na poruke...(prije kada bi se posvadjali on bi ipak odgovorio na svaku moju poruku bilo lijepu bilo ruznu... a on je isto tako meni slao poruke i zvao me i ja odgovorim... ) ali sada... ljudi moji hoce srce da mi pukne... pamet me ne slusa... ja cu poludjeti ili cu se ubiti... zbog kretena... sta da se radi????????????????????
Haj ba nisi sama, i mene je djevojka tako ostavila, radi isto sto taj tvoj radi s tom, i jos po belaju stalno je viđam s njim, al opet iskuliraj govno, ko ih, da prosti ko pise, a bogami i čita![]()
ebe ako on ne pati zbog tebe, nemoj ni ti zbog njega. Znam da je tesko, jbg i meni je, posebno gledati sta namjerno radi s njim kad me vidi negdje. Takvim osobama ne pokazuj emocije, jednostavno ne reaguj, ko da ih ni bog nije dao, takve osobe ce dobiti zasluzeno kad tad, samo sabura
![]()
Ne znam koje si vjere al ova slika puno govori, zato ne tuguj![]()
Ovo je mozda grijesno,ali Allah neke ljude iskusava previse neke nikako.Zasto bi recimo ja prezivjela dvije paklene godine da bi mi se na kraju dogodio on(taj moj bivsi) koji me dotukao jos vise
nikad necu razumjeti,vjerujem u Allaha i prihvacam sudinu,al ne razumijem
-
razocarana_sa
#92 Re: da li se treba osvetiti
hvala ti samina... i jeste tako... smjesno je onome ko to nije prezivio.. i ima ljudi koji, kada si u govnima, jos vise te uvaljuju svojim ismijavanjem... ali sta ja da radim... ja bih voljela da je sve super divno krasno.. ali srce pamet ne slusa...samina_swe wrote:....
-
radostan dan
#93 Re: da li se treba osvetiti
kaže poslovica - nije pao onaj što je pao, nego onaj što se nije digao...razocarana_sa wrote:jesam otvorila dusu... i ne zelim mu to uopste.. ne daj boze da mu se nesto desi.. pa ja ga jos uvijek volim... voljela bih da se moze pritisnuti neko dugme i prestanes da volis i gotovo... ali puno je lakse nekoga zavoljeti, nego ga prestati voljeti...radostan dan wrote:u afektu napisano, vidiš da je otvorila dušu, ne misli tako zaista.
draga moja, poslušaj me - možda ti se to sada ne čini, ali vidjećeš...ako budeš pametna, ti ćeš sada biti bogatija za jedno životno iskustvo, koje će ti dobro doći u nekim novi, drugim, budućim situacijama...ne samo kada su u pitanju emocije prema momku/cima, nego i prema drugim osobama sa kojima si u kontaktu, familijom, kontaktima poslovne prirode, bogatija u spoznaji same sebe, itd.
sem toga...ulagala si u pogrešnog momka...njegova mama, na žalost, to ti moram reći, je u pravu...prevelika je razlika među vama...nije u pitanju 5 godina...mnogo je veća razlika. radi se o tome da ti si ti zrela osoba, a on to još nije. i pitanje je koliko još treba da prođe vremena da bi on iz momka prerastao u fazu muškarca...to su dvije različite kategorije, zapamti.
i ova priča i savjeti - bog sve vidi, vratiće se to njemu i sl...pusti teoriju...
da radostan dan opravda nik i uljepša ti ovo poslijepodne jednim primjerom iz prakse...imao sam mnogo djevojaka, ali samo jednog andjela. poslije 5 godina ponizavanja, bahatog ponašanja, frajerisanja, varanja... andjeo je rekao - ne mogu dalje, jer ne znam, niti sam ikada znala, i pored svog truda i ulaganja, na čemu sam i gdje će ovo završiti...i otišao/la.
danas sam mnogo bolji čovjek, plodove tog napretka kupi neko drugi, a ja bih mnogo volio da sam takav bio sa njom, ili da bar zna da nije potošila 5 godina na kretena.
oboje ćete imati ranu na srcu, ali negova će sporije da zarasta. vjeruj.
(a vi pederi, što ćete me prozivati poslije posta, neću vam odgovarati
-
razocarana_sa
#94 Re: da li se treba osvetiti
moja draga i ja se to isto pitam... dokle i kako vise... znam da je grijeh pitati se to... i znam da je sve od Boga.. i moras nastaviti jer postoji razlog..ali dokle vise...samina_swe wrote:patakdaca wrote:razocarana_sa wrote:Mene muci teska dilema tj borba moje pameti i srca... veza pet godina... i onda on ode uz pravdanje da ne moze prtiv svojih i da mu oni ne daju da bude sa mnom.. (istina jer me njegova mama zvala da me ubjedi da ga ostavim) i onda ja saznam nakon 15-ak dana da ima drugu.... odjednom shvatis da je sve bila laz, da si magarac.. ja patim i placem i ubijam se cigaretama...on uziva lijepo mu... cak je i za praznike bio sa njom i sa svojima na izletu... (kako bih bila sretna da je negdje na minu nagazio..)i sada.... pitanje je da li se takvom kretenu treba osvetiti i zagorcati mu zivot... uraditi nesto sto ce mu razhebati vezu... ili cekati momenat kada ce se mozda pokajati i doci da cvili na vratima... i onda ga unistiti ... mislim da nije fer ni korektno da on uziva voli se itd... a ja patim i zamisljam sta on sa njom radi sta joj pise... da li je prema njoj kao prema meni... i sto je najgore ja ( BUDALA) saljem mu poruke kunem ga proklinjem najgorim kletvama... on nista, niti odgovara na pozive niti na poruke...(prije kada bi se posvadjali on bi ipak odgovorio na svaku moju poruku bilo lijepu bilo ruznu... a on je isto tako meni slao poruke i zvao me i ja odgovorim... ) ali sada... ljudi moji hoce srce da mi pukne... pamet me ne slusa... ja cu poludjeti ili cu se ubiti... zbog kretena... sta da se radi????????????????????
Haj ba nisi sama, i mene je djevojka tako ostavila, radi isto sto taj tvoj radi s tom, i jos po belaju stalno je viđam s njim, al opet iskuliraj govno, ko ih, da prosti ko pise, a bogami i čita![]()
ebe ako on ne pati zbog tebe, nemoj ni ti zbog njega. Znam da je tesko, jbg i meni je, posebno gledati sta namjerno radi s njim kad me vidi negdje. Takvim osobama ne pokazuj emocije, jednostavno ne reaguj, ko da ih ni bog nije dao, takve osobe ce dobiti zasluzeno kad tad, samo sabura
![]()
Ne znam koje si vjere al ova slika puno govori, zato ne tuguj![]()
Ovo je mozda grijesno,ali Allah neke ljude iskusava previse neke nikako.Zasto bi recimo ja prezivjela dvije paklene godine da bi mi se na kraju dogodio on(taj moj bivsi) koji me dotukao jos vise
nikad necu razumjeti,vjerujem u Allaha i prihvacam sudinu,al ne razumijem
- vivax
#95 Re: da li se treba osvetiti
Hah, zar stvarno mislis da te voli ??..Evo ti jedan prijedlog, ako se dokaze suprotno od ovoga, ja cu ti doci da mene izudaras umjesto njega, pa se osjecaj kao da si njega izudarala.Nađi nekoga momka, jarana bilo koga,dogovori se sa nekim i namjerno prođi pored njega sa tim svojim momkom, ako te ne nazove u roku 2 sata, ti meni stavi taj isti nož pod vrat i slobodno povuci preko vrata.A da li te voli, NE, NE VOLI TE. On zeli samo da ima nekoga skim može manipulisati, nekoga nad kome se osjeca uzvišeno, i skim moze da se igra kao sa igrackom, a ta mu igracka ne vrijedi nista, mogu i nagađati sta ti je sve radio. Jel' te ikada vrijeđao u društvu njegovom ili tvojem ? Ono naređuje ti nesto se diže ?? (ja mislim da jeste i siguran sam u tome ali eto cekat cu tvoj odgovor na ova pitanja). Da li je za svaku sitnicu pravio problem, ono tipa, nazoves ga i nesto mu samo sekundu pogresno kazes, a on se pocne derati ko pobjesnio?. Da li je tebe on zvao da izlazite, odnosno da li je on tebe vise puta zvao da izlazite nego ti njega.? Eto dogovori mi na ova 3-4 pitanja..ooooooooo ima i te kako ... boze dragi, kako covjek olako prelazi preko svega loseg kada ima roletnu ispred ociju pa je slijep i gluh od ljubavi... samo kada se sjetim koliko puta mi se desilo da me optuzuje da ga varam , pa kako mi kontrolise mobitel, cita poruke, ispituje me za svako ime i fonbuku.. a ja se pravdam i pravdam... pa mi nenajavljeno bahne u savka doba na vrata...sjetih se sada kako je jednom uzeo noz i stavio mi pod vrat i rekao kako me moze zaklati samo da to hoce..(dosuse bio je mortus pijan) ako samo pomislim na nekog drugog...a ja sam iz tih situacija samo mislila "BOZE DRAGI KOLIKO ON MENE VOLI, JER DA ME NE VOLI NE BI OVO RADIO, NE BI ME TOLIKO PROVJERAVAO" pa zadnji put kada smo pricali toliko me molio da mu kazem da li sam nekoga upoznala... ja prvo nisam htijela reci... ali eto priznala sam da nemam...a to je bilo 13 aprila... prije samo 20 tak dana i onda odjednom on ima nekoga... a djelovao je tako zabrinuto kada me to pitao...a jesam budala jbt...
-
samina_swe
#96 Re: da li se treba osvetiti
ooooooooo ima i te kako ... boze dragi, kako covjek olako prelazi preko svega loseg kada ima roletnu ispred ociju pa je slijep i gluh od ljubavi... samo kada se sjetim koliko puta mi se desilo da me optuzuje da ga varam , pa kako mi kontrolise mobitel, cita poruke, ispituje me za svako ime i fonbuku.. a ja se pravdam i pravdam... pa mi nenajavljeno bahne u savka doba na vrata...sjetih se sada kako je jednom uzeo noz i stavio mi pod vrat i rekao kako me moze zaklati samo da to hoce..(dosuse bio je mortus pijan) ako samo pomislim na nekog drugog...a ja sam iz tih situacija samo mislila "BOZE DRAGI KOLIKO ON MENE VOLI, JER DA ME NE VOLI NE BI OVO RADIO, NE BI ME TOLIKO PROVJERAVAO" pa zadnji put kada smo pricali toliko me molio da mu kazem da li sam nekoga upoznala... ja prvo nisam htijela reci... ali eto priznala sam da nemam...a to je bilo 13 aprila... prije samo 20 tak dana i onda odjednom on ima nekoga... a djelovao je tako zabrinuto kada me to pitao...a jesam budala jbt...
Ma nisi mu trebala nista govoriti ,i moj mene non stop pita dal imam nekoga,ja nikad nisam odgovorila.Znam da on ima novu neku,i nije vise njegova stvar dal ja izlazim s nekim ili ne
- burek_in_space
#97 Re: da li se treba osvetiti
OK, sad bez zajebancije - ako vam je do osvete, onda brat/najbolji jaran/ rodjak, pa u prvi motel s njim.
Ako vec niste spremne za tu vrstu osvete, onda se okanite corava posla.
Ako vec niste spremne za tu vrstu osvete, onda se okanite corava posla.
-
Mr.Penguin
#98 Re: da li se treba osvetiti
koliko godina imate? ako je 5 razlike puno? jedino ako imas 20
- Not My Idea
#99 Re: da li se treba osvetiti
kakva crna osveta? vidis da bi se sad pomirila, samo da on okom ona bi skokom.
-
samina_swe
#100 Re: da li se treba osvetiti
super recenospacebound wrote:Ima neko gore ko sve gleda i vraća po zaslugama,nema potrebe da se ofiraš i ponižavaš.Iz iskustva ti kažem da ćeš vidjeti ili čuti kad bude na koljenima,pa makar godine prošle jer ima ona stara:"Ne gradi se sreća nikada na suzama"