Problem sa sexom
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- VenomousV
#76 Re: Problem sa sexom
ma sta globalni moderatore? 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#77 Re: Problem sa sexom
ništa
ELEM, imadoh sličnu situaciju. krivac je bila guma.
srećom, mlada je bil dobro pripremljena, i kad je vidjela da ne mogu potrefiti kuhanom špagetom, praktično me silovala
i problem je bio riješen
poslije je gumica bila i odbačena tako da...
from dusk 'till dawn.
i
from dawn 'till dusk

ELEM, imadoh sličnu situaciju. krivac je bila guma.
srećom, mlada je bil dobro pripremljena, i kad je vidjela da ne mogu potrefiti kuhanom špagetom, praktično me silovala
poslije je gumica bila i odbačena tako da...
i
from dawn 'till dusk
- burek_in_space
#78 Re: Problem sa sexom
A shto ne kazhesh ljudima da imash i dijete od tada?! 
- Chmoljo
#79 Re: Problem sa sexom
pa da.
nazvali smo ga Džordž Kluni
nazvali smo ga Džordž Kluni
-
bonkla
#80 Re: Problem sa sexom
uh sad si me ohrabriozakonpera wrote:Ne mislim na to vec krojackim metrom pa onako u krug .. na primjer ako ga stavis u rolnu wc papira i ne moze da stane onda je velik opseg .. a opseg rolne je 15 cm.. to je to.
meni je oko 12 cm ali zato je opseg izgleda velik. ne moze mi stati u rolnu a kad probam da podmazem ( kao npr sapunom ) razvalim rolnu
- Chmoljo
#81 Re: Problem sa sexom
a ja probao da uđem u pećinu na Bijambarama, ali nisam mogao...
- fatamorgana
#82 Re: Problem sa sexom
Jel' se to ovdje čuje guma kako dismr il' se to meni čini, 
- L.e.g
#83 Re: Problem sa sexom
Jesi li pokusao recept sa trenerkom, patikama i mobitelom??b00ster wrote:Imam jedan veoma veliki problema za mene, vjerujem da se ovo i drugima desavalo ali ja ne znam kako ovo da riješim. Imam djevojku , sve ok , volimo se, no međutim kada pokusamo da spavamo , sve bude ok do onog trenutka kada ja treba da stupim u akciju i uđem u nju, moj se jednostavno spusti . Ne znam sta vise da radim, inace nemam nikakvih problema, ja mislim da je psiha u pitanju ali kako to da rijesim , pomozite
Ovako ide: Uzmes novac, ako nemas mazni starcima. Odes u trgovinu i kupis kvalitetnu trenirku i patike, mobitel nadam se da vec imas.
Kad kupis trenirku i patike( patike obavezno uzmi za trcanje) zovi djevojku, jel , gdje se vec inace hopa cupa radi, raspremi djevojku, obuci trenirku i patike, uzmi mobitel, zovi nekoga sa foruma da dodje a ti trk iz kuce
-
zakonpera
#84 Re: Problem sa sexom
Pokusaj ulje .. sapun nista hemija .. zgulices i rolnu i stojka ..15 cm opsseg pa i treba ce ti ko hirosima da bude .. samo uljem podmazi.. al ne ono za kocnice ni zejtin .. vec neko na prirodnoj bazi..bonkla wrote:uh sad si me ohrabriozakonpera wrote:Ne mislim na to vec krojackim metrom pa onako u krug .. na primjer ako ga stavis u rolnu wc papira i ne moze da stane onda je velik opseg .. a opseg rolne je 15 cm.. to je to.![]()
meni je oko 12 cm ali zato je opseg izgleda velik. ne moze mi stati u rolnu a kad probam da podmazem ( kao npr sapunom ) razvalim rolnuZnaci kad budem prvi put neku trebu obradjivao ako bude "uska" ima da je rastelujem
![]()
?
- fatamorgana
#85 Re: Problem sa sexom
Radi dodatne jasnoće, nije dobro ni ono za podmazivanje bicikla a niti ono za šivaću mašinu ....zakonpera wrote: ....samo uljem podmazi.. al ne ono za kocnice ni zejtin .. vec neko na prirodnoj bazi..
- zambaklija
#86 Re: Problem sa sexom
meščini mi se da se ti sramiš

-
BASS
-
*mima*
#88 Re: Problem sa sexom
b00ster wrote:Imam jedan veoma veliki problema za mene, vjerujem da se ovo i drugima desavalo ali ja ne znam kako ovo da riješim. Imam djevojku , sve ok , volimo se, no međutim kada pokusamo da spavamo , sve bude ok do onog trenutka kada ja treba da stupim u akciju i uđem u nju, moj se jednostavno spusti . Ne znam sta vise da radim, inace nemam nikakvih problema, ja mislim da je psiha u pitanju ali kako to da rijesim , pomozite
Štaš ti bit kad porasteš?
- scorpion7
#89 Re: Problem sa sexom
eeee da su mi tvoje godine a ova pamet

-
convict
#90 Re: Problem sa sexom
scorpion7 wrote:eeee da su mi tvoje godine a ova pamet![]()
![]()
![]()
![]()
-
sabina1990
#91 Re: Problem sa sexom
imam slican problem.. :-(
molim vas iskreno, nemojte se smijat, problem je ozbiljan, osjecam se grozno..
svaki put kad smo decko i ja u krevetu i on hoce da ga stavi ja nemogu da izdrzim...bolovi su stvarno neizdrzljivi.., imam osjecaj koda me neko ubode nozem..., pokusali smo nekoliko puta, i svaki put zavrsi u suzama:-( :-( :-( volim svog decka, i zelim da spavamo zajedno, a cim se priblizi oni trenutak ja bi najradije bjezala.. neznam zbog cega..uhvati me neka trema, na pocetku smo mislili da je to normalno, ono dok se naviknem i opustim, ali tome nema kraja :-( neznam kako da rijesim ovi problem...bojim se da cu zatrudnit i religiozna sam..neznam jeli to zbog toga.. i neznam koliko dugo ce moj decko ovo sve jos moc trpit.. bojim se da veza pukne..
svaki put kad smo decko i ja u krevetu i on hoce da ga stavi ja nemogu da izdrzim...bolovi su stvarno neizdrzljivi.., imam osjecaj koda me neko ubode nozem..., pokusali smo nekoliko puta, i svaki put zavrsi u suzama:-( :-( :-( volim svog decka, i zelim da spavamo zajedno, a cim se priblizi oni trenutak ja bi najradije bjezala.. neznam zbog cega..uhvati me neka trema, na pocetku smo mislili da je to normalno, ono dok se naviknem i opustim, ali tome nema kraja :-( neznam kako da rijesim ovi problem...bojim se da cu zatrudnit i religiozna sam..neznam jeli to zbog toga.. i neznam koliko dugo ce moj decko ovo sve jos moc trpit.. bojim se da veza pukne..
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#92 Re: Problem sa sexom
mijenjajte naslov teme
seks nije problem, seksa nema
- 50%angel-50%devil
#93 Re: Problem sa sexom
plain vanilla wrote:mijenjajte naslov teme
-
Vodja uvale
#94 Re: Problem sa sexom
Hvala vam oboma odavno se ovako nisam ismijao...VenomousV wrote:Colonel wrote:I ja sam tebe upratioVenomousV wrote:da upratim![]()
![]()
![]()
-
quarterback
#95 Re: Problem sa sexom
Pa mislim da postoji jako velika mogucnost da te kocnice koje imas dolaze upravo od tvog straha i tvog odgoja.sabina1990 wrote:imam slican problem.. :-(
Sto se straha tice nadam se da ste planirali koristiti neku zastitu, pretpostavljam da je to kondom jer je naj dostupniji, ako te je i dalje strah onda mozes i ti da paralelno sa kondomom koristis neku zastitu takodje.
A sto se tice odgoja ja sam odgajan kao ateista pa ti tu ne mogu pomoci, pretpostavljam da bi trebala sama sa sobom preispitati malo ulogu momka i religije u svom zivotu.
- dusa_raskopuša
#96 Re: Problem sa sexom
oplakah
@sabina, to te Bog kaznio, jer se pravis religiozna
- fatamorgana
#97 Re: Problem sa sexom
Et' ispade sad bog k'o da je ginekolog ....dusa_raskopuša wrote:oplakah![]()
-
Muzikjunki
#99 Re: Problem sa sexom
Ako je religiozna, kako joj uopste sex prije braka pada na pamet? 
- dusa_raskopuša
#100 Re: Problem sa sexom
Muzikjunki wrote:Ako je religiozna, kako joj uopste sex prije braka pada na pamet?
to ti pricam