Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
svakako sretan dolazak, vidjećete da je naš šeher nešto prelijepo, uglavnom nemojte propustiti popiti bosansku kahvu i pojesti jednu od najboljih bar meni pitu od jabuka u Morića hanu, bašta je već otvorena i može se sjediti vani, također što se tiče druge klope imate fini objekat chipas odmah pored katedrale, cijene su pristupačne i imate super razne vrste tjestenina, ako volite pitu najbolja pita je bar meni u buregžinici SAČ odmah preko puta restorana Staklo i STEAK HOUSE, uglavnom kad izađete u grad sve će vam se samo kazati, sretan boravak u našem gradu i uživajte ljudi
Sve receno , dobrodosli u Olimpijski grad U dibeku i bagdadu imate najbolju nargilu, cevapi ,ferhatovic , mrkva ,zeljo(ovdje ne narucujete 5ica ili 10ka vec hapoel ili dupli hapoel )...Vrelo Bosne obavezno posjetiti. Nikad ne idite sami ulicom ! Uvijek gledajte da ste medju ljudima !
ella20 wrote:Sad sam još jednom sve pročitala, popisala, i sadf se idem pakirat, kad se vratim napišem detaljan izvještaj....
@muha hvala na ponudi ali nekako mi bed da čovjeka kojeg nikad nisam vidjela mučim da nas vozi okolo, snaći ćemo se valjda i ovako.....
puse svima, super ste!!
ella nema beda slobodno se javite znam da je bed s malom bebom doc u nepoznat grad a želiš nešto i vidjet a nemaš mnogo dana na raspolaganju--zato, slobodno se javite--dodjem po vas pa ako želite svojim autom ici idete iza mene i makar vam pokažem gdje ga bezbjedno ostavit a da ne košta mnogo
-u svakom slucaju dobro nam došli i ugodan boravak vam želim
Muha i ja naljeto dolazim ako bog da . Bil i mene mogu malo povuc po gradu
Ako treba javiti cu ti se i na PP .
Sad ne znam jesam li ja toliko naivan ili neupućen... al zar kod nas stvarno vlada tolika opasnost od lopova, da mora svaki drugi post sadržavati upozorenje na njih...