Moderator: anex

Hvala drugMr. Brightside wrote:druže![]()
Hvala drug,ubacite neki tekst,fotkumuha_sa wrote:nemam rijeciosim
A to nam je svakodnevnica,svi bi rostiljali,uzivali,a malo ko pokupi smece za sobom!muha_sa wrote:imam prošlogodišnjih fotografija Rimskog mosta al od bruke ne mogu stavljatmnogo bacenih kesa sa smecem
da ti se život zgadi dokle ide ljudski javašluk
il neljudski-bolje pristaje.
Apsolutno se slazem!bauhaus wrote:kad se sjetim Stojcevca jos iz onog perioda kad su trebale propusnice.Bio sam dijete, osnovac ali su sjecanja jos duboka i jaka. Cisto i uredno, sredjeno, priroda prelijepa. Pa i ono je bilo lijepo kad su bili teniski tereni, dolazila mlada raja,igrao se tenis, islo se u setnju , na pice ...
nadam se da ce se naci neko ko ce preuzeti ovaj projekat i vratiti ovom biseru prirode nadomak Sarajeva zasluzeni sjaj i dostojanstvo.
Isto i sa Vrelom Bosne, sve do Rimskog mosta, to bi trebala biti neka posebno zasticena zona, ne samo u vodovodnom smislu, nego kao neki park prirode od posebnog znacaja.

ja se sjecam onog restorana ispod samog igmana, kakav se tu sladoled jeo, mmmmbauhaus wrote:kad se sjetim Stojcevca jos iz onog perioda kad su trebale propusnice.Bio sam dijete, osnovac ali su sjecanja jos duboka i jaka. Cisto i uredno, sredjeno, priroda prelijepa. Pa i ono je bilo lijepo kad su bili teniski tereni, dolazila mlada raja,igrao se tenis, islo se u setnju , na pice ...
nadam se da ce se naci neko ko ce preuzeti ovaj projekat i vratiti ovom biseru prirode nadomak Sarajeva zasluzeni sjaj i dostojanstvo.
Isto i sa Vrelom Bosne, sve do Rimskog mosta, to bi trebala biti neka posebno zasticena zona, ne samo u vodovodnom smislu, nego kao neki park prirode od posebnog znacaja.

moonlight7 wrote:@segi slike su![]()
Za svaki školski izlet, po dva puta godišnje Stojčevac je bio neizostavna destinacija![]()
Onaj tuneli malo jezerce
zbog kojeg se obavezno nosila dodatna majica za presvući poslije prskanja
![]()
Ja sam se zasitila, ali ipak jako lijepo