Klitschko vs Chisora
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- salihamidžić 20
#76 Re: Klitschko vs Chisora
Boljeg izazivaca nije imao zadnjih godina Vitali Klitschko,mnogo bi atraktivni bio profi boks da je Chisora osvojio WBC pojas 
- just principe
#77 Re: Klitschko vs Chisora
taj Valujev se neki dan penzionisao..Ma ruska dlakava grdosija bez ikakve tehnike, bilo cega..Dovoljno je reci da ga je Haye pobjedio
Inace Holyfield ga je u 45 godini ubio ali je pokraden u tom mecu
-
klixober
#78 Re: Klitschko vs Chisora
Da se taj Kazahstanac možda ne zove David Haye?barcelona_ wrote:Znam toga Rusa, gledo sam ga par puta, Valujev se zove. Evo link: http://de.wikipedia.org/wiki/Nikolai_Se ... ch_Walujew
Covjece 2,13 visok, hehe. Ne znam u kojoj bokserskoj federaciji on boksa, al sve je redom pobijedjivao, dok mu nisu za protivnika nasli nekog Kazahstanca koji je za pola metra manji od Valueva i on ga kao dobije.
A fazon je, vecina ovih vecih evropskih boksera je kod Sauerlanda pod ugovorom, dakle i Klicko i Valuev i taj Kazahstanac i samo mute.
Prave takve meceve da sve po dogovoru ide, da pokupe lovu i oni i bokseri i televizija. Ja og onog Princa arapa i Tajsona nisam vidio da se neko dobro pomlati u ringu...
edit: Nismo se dobro razumjeli, mislio sam da si tvrdio kako je samo jednom izgubio.
Last edited by klixober on 19/02/2012 13:38, edited 1 time in total.
- salihamidžić 20
#79 Re: Klitschko vs Chisora
Ma Valujev je imao samo dobru visinu i nista visejust principe wrote:taj Valujev se neki dan penzionisao..Ma ruska dlakava grdosija bez ikakve tehnike, bilo cega..Dovoljno je reci da ga je Haye pobjedioInace Holyfield ga je u 45 godini ubio ali je pokraden u tom mecu
- zambaklija
#80 Re: Klitschko vs Chisora
nisam na njega mislio,jebem li ga evo googlo i nemogu da nađem,čova onake građe ko tyson i vas čupav ko međedbarcelona_ wrote:Znam toga Rusa, gledo sam ga par puta, Valujev se zove. Evo link: http://de.wikipedia.org/wiki/Nikolai_Se ... ch_Walujew
Covjece 2,13 visok, hehe. Ne znam u kojoj bokserskoj federaciji on boksa, al sve je redom pobijedjivao, dok mu nisu za protivnika nasli nekog Kazahstanca koji je za pola metra manji od Valueva i on ga kao dobije.
A fazon je, vecina ovih vecih evropskih boksera je kod Sauerlanda pod ugovorom, dakle i Klicko i Valuev i taj Kazahstanac i samo mute.
Prave takve meceve da sve po dogovoru ide, da pokupe lovu i oni i bokseri i televizija. Ja og onog Princa arapa i Tajsona nisam vidio da se neko dobro pomlati u ringu...
- just principe
#81 Re: Klitschko vs Chisora
Padale su uvrede, šake, a onda su letjele i boce s krvavim posljedicama. Ove ružne scene dogodile su se jučer na press konferenciji nakon dvoboja za svjetsku titulu između Vitalija Klička i Derecka Chisore.
Nemili događaji kakvima nije mjesto u sportu započeli su već na službenom vaganju onim šamarom, nastavili su se nakon završetka meča u ringu kada je Chisora pljucnuo Vitalijevog brata Vladimira, a zatim se kulminacija dogodila na press konferenciji. Ovaj put je glavnu ulogu imao bivši izazivač i Chisorin sunarodnjak – David Haye koji se nepozvan pojavio na “presici” samo kako bi isprovocirao sukob i još jednom izazvao Vitalija Klička.
“Zašto se ne želiš boriti protiv mene? Gdje si sada? Pristao sam na sve. Zašto se ne želiš boriti? Star si i ne možeš se boriti. Shvatio si da se ne možeš boriti protiv mene”, poručio je Haye Kličku prije nego što su organizatori naredili da se Britanac makne iz dvorane.
Bijesan jer mu Haye otima pozornost, Chisora mu je vratio provokacijom: Kako ti je palac?
Naravno, radi se o aluziji na Hayjeve isprike nakon poraza u dvoboju protiv Vladimira Klička koji se dogodio u srpnju prošle godine.
Haye mu je odgovorio kontra provokacijom i rečenicom: “Izgubio si tri meča zaredom”. Tada je nastao kaos.
Nakon Chisorine rečenice “reci mi to u lice”, dvojac se fizički sukobio. Haye je svog sunarodnjaka najprije pogodio šakom, a onda i bocom. Najgore je prošao Chisorin trener Adam Booth koji je zaradio veliku posjekotinu na čelu.
“Rasijekao si me, je…ti m…. Kunem ti se David Haye, upucat ću te. Fizički ću upucati Davida Haya. Rasijekao me”, derao se Chisora.
Kada su se stvari napokon smirile, a Haye je odstranjen iz dvorane, Chisora je poručio Hayjevom menadžeru da pristaje na meč u ringu ili izvan ringa.
“Reci mu da mi je svejedno. Samo mi javi kako ćemo ovo odraditi. On je moj. Ako se David ne želi boriti protiv mene, kunem se Bogom, doslovce ću ga spaliti. Reci mu da sam to rekao. Obavezno mu reci. Naći ću i spaliti ga”, poručio je Chisora.
Ove sramotne scene kasnije je prokomentirao i Vladimir Kličko kojem su ove sramotne scene očito bile zabavne jer ga je kamera uhvatila kako se “cereka” dok su se Chisora i Haye fizički obračunavali.
“Potpuno sam razočaran. Ovo je otišlo malo predaleko. Boksački sport ne bi smio biti ovakav.” Otočki mediji pišu kako će Disciplinski odbor Britanskog boksačkog saveza oštro kazniti i Chisoru i Hayea, a raspon kazni kreće se od novčanih do oduzimanja dozvola.
Nemili događaji kakvima nije mjesto u sportu započeli su već na službenom vaganju onim šamarom, nastavili su se nakon završetka meča u ringu kada je Chisora pljucnuo Vitalijevog brata Vladimira, a zatim se kulminacija dogodila na press konferenciji. Ovaj put je glavnu ulogu imao bivši izazivač i Chisorin sunarodnjak – David Haye koji se nepozvan pojavio na “presici” samo kako bi isprovocirao sukob i još jednom izazvao Vitalija Klička.
“Zašto se ne želiš boriti protiv mene? Gdje si sada? Pristao sam na sve. Zašto se ne želiš boriti? Star si i ne možeš se boriti. Shvatio si da se ne možeš boriti protiv mene”, poručio je Haye Kličku prije nego što su organizatori naredili da se Britanac makne iz dvorane.
Bijesan jer mu Haye otima pozornost, Chisora mu je vratio provokacijom: Kako ti je palac?
Naravno, radi se o aluziji na Hayjeve isprike nakon poraza u dvoboju protiv Vladimira Klička koji se dogodio u srpnju prošle godine.
Haye mu je odgovorio kontra provokacijom i rečenicom: “Izgubio si tri meča zaredom”. Tada je nastao kaos.
Nakon Chisorine rečenice “reci mi to u lice”, dvojac se fizički sukobio. Haye je svog sunarodnjaka najprije pogodio šakom, a onda i bocom. Najgore je prošao Chisorin trener Adam Booth koji je zaradio veliku posjekotinu na čelu.
“Rasijekao si me, je…ti m…. Kunem ti se David Haye, upucat ću te. Fizički ću upucati Davida Haya. Rasijekao me”, derao se Chisora.
Kada su se stvari napokon smirile, a Haye je odstranjen iz dvorane, Chisora je poručio Hayjevom menadžeru da pristaje na meč u ringu ili izvan ringa.
“Reci mu da mi je svejedno. Samo mi javi kako ćemo ovo odraditi. On je moj. Ako se David ne želi boriti protiv mene, kunem se Bogom, doslovce ću ga spaliti. Reci mu da sam to rekao. Obavezno mu reci. Naći ću i spaliti ga”, poručio je Chisora.
Ove sramotne scene kasnije je prokomentirao i Vladimir Kličko kojem su ove sramotne scene očito bile zabavne jer ga je kamera uhvatila kako se “cereka” dok su se Chisora i Haye fizički obračunavali.
“Potpuno sam razočaran. Ovo je otišlo malo predaleko. Boksački sport ne bi smio biti ovakav.” Otočki mediji pišu kako će Disciplinski odbor Britanskog boksačkog saveza oštro kazniti i Chisoru i Hayea, a raspon kazni kreće se od novčanih do oduzimanja dozvola.
- Edin H.
#82 Re: Klitschko vs Chisora
Slazem se, bas je gospodski iskulirao ovog krkana iz ZimbabveaDzontra Volta wrote:nije ovo nista mu ne smije, nego je covjek gospodin i usput doktor naukaRomanista 101% wrote:haj sve ali nije mi jasno sta ima da se onoliko mjesa onaj mladji brat Klitschka, on najmanje treba da prica imao je sansu da se bori sa Chisorom, sinoc je on prvi poceo sa provokacijama ovaj ga zaliva sa vodom po licu on nista ne smije "A" da kaze jos dosao pa guta onu vodu(bljak)
a Haye je dokazao sinoc kakav je, on je jos gori od Chisore jer nema onu stvar da se muski boksuje sa Klitschkom.
- Romanista 101%
#83 Re: Klitschko vs Chisora
Dzontra Volta wrote:nije ovo nista mu ne smije, nego je covjek gospodin i usput doktor naukaRomanista 101% wrote:haj sve ali nije mi jasno sta ima da se onoliko mjesa onaj mladji brat Klitschka, on najmanje treba da prica imao je sansu da se bori sa Chisorom, sinoc je on prvi poceo sa provokacijama ovaj ga zaliva sa vodom po licu on nista ne smije "A" da kaze jos dosao pa guta onu vodu(bljak)
a Haye je dokazao sinoc kakav je, on je jos gori od Chisore jer nema onu stvar da se muski boksuje sa Klitschkom.
ovo meni nije gospodski vec kukavicki, prvo samar bratu a onda i pljuvanju po mladjem Klitschku i to na "njihovom terenu".
-
Baudelaire
#84 Re: Klitschko vs Chisora
Što bi se spuštali na tako primitivan nivo, oni svoje odrade u ringu.Romanista 101% wrote:Dzontra Volta wrote:nije ovo nista mu ne smije, nego je covjek gospodin i usput doktor naukaRomanista 101% wrote:haj sve ali nije mi jasno sta ima da se onoliko mjesa onaj mladji brat Klitschka, on najmanje treba da prica imao je sansu da se bori sa Chisorom, sinoc je on prvi poceo sa provokacijama ovaj ga zaliva sa vodom po licu on nista ne smije "A" da kaze jos dosao pa guta onu vodu(bljak)
ovo meni nije gospodski vec kukavicki, prvo samar bratu a onda i pljuvanju po mladjem Klitschku i to na "njihovom terenu".
- Edin H.
#85 Re: Klitschko vs Chisora
Warren: Haye threw first punch
http://www1.skysports.com/boxing/news/2 ... irst-punch
Pustili ga iz murije
http://www1.skysports.com/boxing/news/1 ... -by-police
http://www1.skysports.com/boxing/news/2 ... irst-punch
Pustili ga iz murije
http://www1.skysports.com/boxing/news/1 ... -by-police
- amrica
#86 Re: Klitschko vs Chisora
"Chisora nikad više u Njemačkoj, pa Schmelling se okreće u grobu!'
Muenchen, 19.02.2012. 19:40Autor: V.H.6 komentara
Iz Njemačkoga boksačkog saveza (BDB), nakon serije incidenata koje je prouzročio uoči, tijekom i nakon borbe s Vladimirom Kličkom, britanskom boksaču Derecku Chisori namjeravaju zauvijek zabraniti nastupe u Njemačkoj...
Podijeli
Naznačio je to u izjavi za njemačke medije Thomas Pütz, predsjednik BDB-a.
''Točno je. Oduzet ćemo mu licencu za nastupa na njemačkom tlu'', rekao je Pütz dodavši:
''Polako shvaćam da je taj momak opasan po okolinu. Mislim da nam takav ne treba u Njemačkoj. Max Schmelling (legendarni njemački boksač, op.a.) sada se vjerojatno okreće u grobu. Imamo Davida Hayea, koji nastupa u smislu šoumena. On je samo inteligentan dečko koji se pokušava samopromovirati. Kad je Chisora u pitanju, njemu je mjesto u slobodnoj borbi.
Prije subotnjega minhenskog meča za teškaški naslov Chisora je na vaganju opalio šamar branitelju naslova Vitaliju Kličku, na početku meča ga je pljunuo da bi se nakon njega (i vlastitog poraza) odbio pozdraviti. Konačno, nakon meča se pokušao potući sa sunarodnjakom Davidom Hayeom, koji je boravio na press-konferenciji s novinarskom iskaznicom. U nedjelju je nakratko njemačka policija Chisoru čak i uhitila.
Muenchen, 19.02.2012. 19:40Autor: V.H.6 komentara
Iz Njemačkoga boksačkog saveza (BDB), nakon serije incidenata koje je prouzročio uoči, tijekom i nakon borbe s Vladimirom Kličkom, britanskom boksaču Derecku Chisori namjeravaju zauvijek zabraniti nastupe u Njemačkoj...
Podijeli
Naznačio je to u izjavi za njemačke medije Thomas Pütz, predsjednik BDB-a.
''Točno je. Oduzet ćemo mu licencu za nastupa na njemačkom tlu'', rekao je Pütz dodavši:
''Polako shvaćam da je taj momak opasan po okolinu. Mislim da nam takav ne treba u Njemačkoj. Max Schmelling (legendarni njemački boksač, op.a.) sada se vjerojatno okreće u grobu. Imamo Davida Hayea, koji nastupa u smislu šoumena. On je samo inteligentan dečko koji se pokušava samopromovirati. Kad je Chisora u pitanju, njemu je mjesto u slobodnoj borbi.
Prije subotnjega minhenskog meča za teškaški naslov Chisora je na vaganju opalio šamar branitelju naslova Vitaliju Kličku, na početku meča ga je pljunuo da bi se nakon njega (i vlastitog poraza) odbio pozdraviti. Konačno, nakon meča se pokušao potući sa sunarodnjakom Davidom Hayeom, koji je boravio na press-konferenciji s novinarskom iskaznicom. U nedjelju je nakratko njemačka policija Chisoru čak i uhitila.
-
Baudelaire
#87 Re: Klitschko vs Chisora
Haye je definitivno gori i podmukliji od Chisore. Razbio mu je idiot flašu od glavu, njemu bih zabranio da se ikako bavi boksom. Ionako, da nije bokser, bio bi neki klošar. Doduše, isto i za Chisoru vrijedi.
-
silver testelone
#88 Re: Klitschko vs Chisora
šta je života ti eto trebo Vlado uraditRomanista 101% wrote:haj sve ali nije mi jasno sta ima da se onoliko mjesa onaj mladji brat Klitschka, on najmanje treba da prica imao je sansu da se bori sa Chisorom, sinoc je on prvi poceo sa provokacijama ovaj ga zaliva sa vodom po licu on nista ne smije "A" da kaze jos dosao pa guta onu vodu(bljak)
- Creasy
#89 Re: Klitschko vs Chisora
Romanista 101% wrote:Dzontra Volta wrote:nije ovo nista mu ne smije, nego je covjek gospodin i usput doktor naukaRomanista 101% wrote:haj sve ali nije mi jasno sta ima da se onoliko mjesa onaj mladji brat Klitschka, on najmanje treba da prica imao je sansu da se bori sa Chisorom, sinoc je on prvi poceo sa provokacijama ovaj ga zaliva sa vodom po licu on nista ne smije "A" da kaze jos dosao pa guta onu vodu(bljak)
Eto prep'o ga se, 100%.
Vladimir je pokazao da je i mentalno jak i svaka mu cast kako je odreagovao na onu majmunsku provokaciju.
- Creasy
#90 Re: Klitschko vs Chisora
Btw, ne bi me iznenadilo da su ova 2 crnca dogovorili ovaj incident na konferenciji za stampu... Nijedan ni drugi nisu ni do koljena braci Klicko. Ja ih uopste ne bih nazvao sportistima nego ulicarima koji su zalutali u boks.
-
silver testelone
#91 Re: Klitschko vs Chisora
upravo tako... Kličko je gospodin za ove klošare, i Vladimir i Vitalij...Creasy wrote:Btw, ne bi me iznenadilo da su ova 2 crnca dogovorili ovaj incident na konferenciji za stampu... Nijedan ni drugi nisu ni do koljena braci Klicko. Ja ih uopste ne bih nazvao sportistima nego ulicarima koji su zalutali u boks.
-
Mustang1
#92 Re: Klitschko vs Chisora
Ma sve rezirano
Isto film ..Posto box vise nije box kakav je bio i kao takav nije ni zanimljiv kao prije moraju se gledaoci skupljati dogadjajima van ringa .. Ove godine ce Chisora i Haye boxati jedan protiv drugog 10000 % i vec ovim dogadjajem je privuceno mnostvo gledaoca koji inace ne bi gledali
- just principe
#93 Re: Klitschko vs Chisora
ne mozes nesto rezirati a pri tome svoju karijeru staviti na kocku. Dakle, ironicni ste
http://www.bbc.co.uk/sport/0/boxing/17088619
- amrica
#94 Re: Klitschko vs Chisora
Sve izmaklo kontroli: Derecku Chisori prijeti i najveća moguća kazna!
Muenchen, 20.02.2012. 11:04Autor: I.Š.43 komentara
Nevjerojatno mnogo skandala je proteklog tjedna učinio britanski boksač Dereck Chisora, prije i poslije meča protiv Vitalija Klička za prvaka u teškoj kategoriji po WBC verziji...
Podijeli
28
Dereck Chisora i Hayeov trener Adam Booth (Foto: Hayeov trener Adam Booth/Pixsell)
Prvo je Chisora na mjerenju udario šamar Kličku. Potom je u ringu, neposredno prije početka ogleda, pljunuo s vodom iz usta Vladimira, a nakon meča je režirao najveći incident kada se fizički sukobio sa sunarodnjakom Davidom Hayeom, bivšim svjetskim prvakom prema WBA verziji, za vrijeme konferencije za novinare. Bilo je i verbalnog sukoba, odnosno, teških fizičkih prijetnji.
>> Nakon 'makljaže', završili u policiji: Zaradio posjekotinu na čelu!
>> Tučnjava nakon meča: 'Kunem se, upucat ću te! Posjekao me bocom!'
U nedjelju je tako Chisora u društvu svog trenera proveo čak sedam sati u policijskoj postaji u Münchenu na saslušanju, nakon čega je dobio "zeleno svjetlo" za povratak u domovinu. No, i tamo ga čekaju s osudama, a možda i s velikom kaznom, prijeti mu i doživotna zabrana boksanja.
"Ne želim ništa špekulirati. Treba vrlo dobro prikupiti sve informacije. Razgovarat ćemo sa svima, predstavnicima Svjetske boksačke organizacije kao i sa njemačkim kolegama. Uspostavit ćemo kontakt i sa njemačkom policijom. Ovo je ozbiljan slučaj i tako mu moramo pristupiti", rekao je glavni tajnik Britanske boksačke organizacije Robert Smith, ali je na novinarsko inzistiranje ipak rekao:
"Izgleda da ćemo imati zbilja mnogo osnova za kažnjavanje Chisore. Da, moguće je s naše strane čak i doživotno kažnjavanje."
Muenchen, 20.02.2012. 11:04Autor: I.Š.43 komentara
Nevjerojatno mnogo skandala je proteklog tjedna učinio britanski boksač Dereck Chisora, prije i poslije meča protiv Vitalija Klička za prvaka u teškoj kategoriji po WBC verziji...
Podijeli
28
Dereck Chisora i Hayeov trener Adam Booth (Foto: Hayeov trener Adam Booth/Pixsell)
Prvo je Chisora na mjerenju udario šamar Kličku. Potom je u ringu, neposredno prije početka ogleda, pljunuo s vodom iz usta Vladimira, a nakon meča je režirao najveći incident kada se fizički sukobio sa sunarodnjakom Davidom Hayeom, bivšim svjetskim prvakom prema WBA verziji, za vrijeme konferencije za novinare. Bilo je i verbalnog sukoba, odnosno, teških fizičkih prijetnji.
>> Nakon 'makljaže', završili u policiji: Zaradio posjekotinu na čelu!
>> Tučnjava nakon meča: 'Kunem se, upucat ću te! Posjekao me bocom!'
U nedjelju je tako Chisora u društvu svog trenera proveo čak sedam sati u policijskoj postaji u Münchenu na saslušanju, nakon čega je dobio "zeleno svjetlo" za povratak u domovinu. No, i tamo ga čekaju s osudama, a možda i s velikom kaznom, prijeti mu i doživotna zabrana boksanja.
"Ne želim ništa špekulirati. Treba vrlo dobro prikupiti sve informacije. Razgovarat ćemo sa svima, predstavnicima Svjetske boksačke organizacije kao i sa njemačkim kolegama. Uspostavit ćemo kontakt i sa njemačkom policijom. Ovo je ozbiljan slučaj i tako mu moramo pristupiti", rekao je glavni tajnik Britanske boksačke organizacije Robert Smith, ali je na novinarsko inzistiranje ipak rekao:
"Izgleda da ćemo imati zbilja mnogo osnova za kažnjavanje Chisore. Da, moguće je s naše strane čak i doživotno kažnjavanje."
- 2407
#95 Re: Klitschko vs Chisora
Nemaju zasto fasovat zatvora. To su novinska nagadjanja i preuvelicavanja ali ce ih britanski sportski savez defintivno kazniti s nekom suspenzijom.
- Edin H.
#96 Re: Klitschko vs Chisora
2407 wrote:Nemaju zasto fasovat zatvora. To su novinska nagadjanja i preuvelicavanja ali ce ih britanski sportski savez defintivno kazniti s nekom suspenzijom.
Haye is suspected of grievous bodily harm - a crime which, if proven, carries a prison sentence of six months to 10 years, prosecutors said.
Haye threw a tripod during the brawl
Chisora, who admitted his behaviour was "inexcusable", is under suspicion of malicious injury, which carries a jail sentence of up to five years, and making a "threat".
The latter is a lesser offence punishable by a fine or imprisonment of up to one year.
- brzica
#97 Re: Klitschko vs Chisora
Boks je odavno prestao biti sport u kojem se i poražene
slavilo ako su hrabro boksali. Sad je samo lova bitna i,
posljedično, izbjegavanje najjačih protivnika. Ni ja
na mjestu braće Ukrajinaca ne bih birao najjače, kao
prvak dobijaš mnogo više po meču.
Mada mora se priznati da su trenutno najbolji, tehniku
ovakvu nije imao u ovoj kategoriji nitko nakon Alija.
I dobro su iskoristili raspad sustava u SAD (nakon pada
Don Kinga). Marketinški dobro rade.
A najbolji su i zbog hladne glave, da je Tysona pljunuo
Chisora i vjerojatno bi ga još oživljavali
Mada, je.o ti boks u teškoj gdje je bijelac najbolji
slavilo ako su hrabro boksali. Sad je samo lova bitna i,
posljedično, izbjegavanje najjačih protivnika. Ni ja
na mjestu braće Ukrajinaca ne bih birao najjače, kao
prvak dobijaš mnogo više po meču.
Mada mora se priznati da su trenutno najbolji, tehniku
ovakvu nije imao u ovoj kategoriji nitko nakon Alija.
I dobro su iskoristili raspad sustava u SAD (nakon pada
Don Kinga). Marketinški dobro rade.
A najbolji su i zbog hladne glave, da je Tysona pljunuo
Chisora i vjerojatno bi ga još oživljavali
Mada, je.o ti boks u teškoj gdje je bijelac najbolji
- 2407
#98 Re: Klitschko vs Chisora
Fasovat ce "samo" novcane kazne ili nesto sati drustveno korisnog rada.Edin H. wrote:2407 wrote:Nemaju zasto fasovat zatvora. To su novinska nagadjanja i preuvelicavanja ali ce ih britanski sportski savez defintivno kazniti s nekom suspenzijom.![]()
Haye is suspected of grievous bodily harm - a crime which, if proven, carries a prison sentence of six months to 10 years, prosecutors said.
Haye threw a tripod during the brawl
Chisora, who admitted his behaviour was "inexcusable", is under suspicion of malicious injury, which carries a jail sentence of up to five years, and making a "threat".
The latter is a lesser offence punishable by a fine or imprisonment of up to one year.
- Creasy
#99 Re: Klitschko vs Chisora
just principe wrote:ne mozes nesto rezirati a pri tome svoju karijeru staviti na kocku. Dakle, ironicni ste
Ma sta ima... Pa i ti novinski clanci i sve sto ide uz taj incident, sve je izrezirano. Kakav je to incident, ako nije adekvatno medijski propracen... Al' zato kad njih dvojica budu boksovali, ima lova da kapa.
-
Mustang1
#100 Re: Klitschko vs Chisora
Normalno .. Svabe odmah ko iz topa zabrana Chisori da boxuje kod njih .. Sto nisu i Haye-u ... Vjerovatno imaju u planu mec sa njim tako da ne dolazi u obzir zabrana dok je Chisora ispucao svoje sto se njemacke tice