Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post Reply
Murisno1

#76 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by Murisno1 »

Canton wrote:Ma covjek kad cita pojedine komentare ... Zlatko gori od Karadzica...
Ovim se folom uvijek koriste sdpovci
Zlatko je, jednostavno, šupak.
Canton

#77 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by Canton »

Murisno1 wrote:
Canton wrote:Ma covjek kad cita pojedine komentare ... Zlatko gori od Karadzica...
Ovim se folom uvijek koriste sdpovci
Zlatko je, jednostavno, šupak.
Pa fol je takav da kad nekoga napadas za sve i svasta treba da se okrenes pa da vidis ko su ti suborci :)

Da je povis ovog video snimka napisno da je Zlatko trazio guze od Babica, svi bi pricali o tome bez da pogledaju snimak. Masa vjeruje "na prvu", onako kako joj se servira. Najbitnije je prvi servirati jer te kasnije ne moze ni dunav oprati.

Zaista moram cestitati Stranci za BiH na ovakvom manipuliranju narodom i podjebavanju SDPa
travnik

#78 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by travnik »

Ovaj Zlaja stvarno postade predmet zaje....... Osobno sam smatrao da poslije IMJ, nećemo imati političara na važnoj funkciji sa kojima će se moći široke mase sprdati, a kad ono intelektualac, sveučilišni profesor i umal' akademik - Zlaja, postade No 1. U svega desetak dana, lik se isprovaljivao za cijeli mandat. Zbog posjeta prijateljskoj FBiH i još prijateljskijoj :) RS kao MVP, mislio sam da gradi zapadnu i istočnu njemačku, a nakon ovog video, bliži sam vjerovanju o sjevernoj i južnoj koreji.
Altsa

#79 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by Altsa »

VjecitiStudent wrote:
abakus wrote:VIDEO: Kako Lagumdžija uređuje Dnevnik FTV-a

SOKANTNO ili ne ...

http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/75561 ... -FTV-.html
Vec vidim Darjana ko novog ambasadora negdje ... :D
kakve gluposti pricate...lagumdzija novinara FTV obavijestava zasto nije isao na rucak sa milanovicem...i vama je to uredivanje dnevnika...jesu li mozda trebali tu informaciju da dobiju od harisa silajdzica ili dodika...kad ne biste srali u prazno cudo bi bilo
jasko_ba

#80 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by jasko_ba »

nisam ga nikad volio, al brate, ako je zlatko najveci problem u drzavi, onda stvarno nigdje veze :roll:
Altsa

#81 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by Altsa »

jasko_ba wrote:nisam ga nikad volio, al brate, ako je zlatko najveci problem u drzavi, onda stvarno nigdje veze :roll:
kod nas je pravilo da se pljuje na sve sto je na vlasti, bilo dobro ili ne...dok je bila sda pljuvalo se po njoj, stranka za Bih isto sad je red dosao na sdp...zalosno ali je tako...a da je lagumdzija generator loseg stanja u drzavi nije tacno...sad je najveci problem sto nije otisao na noge milanovicu...sutra ce biti sto nije otisao da se pokloni tadicu u beograd itd.samo se traze prozaicni razlozi da bi isfrustrirani bosanci fekalisali po danas sdp suta mozda nasoj stranci i sl.
webby-x

#82 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by webby-x »

Nevjerojatno da ima ljudi koji brane i ovo Zlajino
uređivanje javnog servisa. Pa nekima je Sjeverna Koreja
raj na zemlji, uzor država.

:-)
jasko_ba

#83 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by jasko_ba »

ja ga ne branim, ovo sto rade sa ftv-om je za svaku osudu
i da, clan sam sdp-a...al ko mene slusa kad kazem da je ovo pogresno :)
Sasvim_Obican

#84 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by Sasvim_Obican »

Ne branim ovaj gaf, ali politika SDP-a prema Hrvatima nije šovinistička !

Čisto da se razumijemo !
webby-x

#85 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by webby-x »

Ovo je "gaf"?
Ovo je skandal za koji bi u normalnoj zemlji letio isti dan!
I on i ovaj beskičmeni "novinar" koji skrušeno klima glavom.
Ovo je tip "novinara" kao onaj sa RTRS-a s Dodikom i poznatim "Aj ne seri".

:roll:
Last edited by webby-x on 04/03/2012 13:08, edited 1 time in total.
klixober

#86 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by klixober »

webby-x wrote:Nevjerojatno da ima ljudi koji brane i ovo Zlajino

Ja ga branim samo zato što ga napadaju:

A) Oni čije su stranke kontrolisale jevni i većinu privatnih medija 15 godina, a Zlatku ne zamjeraju zato što je neprofesionalno kontrolisati javni medij, već što bi oni opet da ga kontrolišu

B) Oni koji ne ne plaćaju niti su ikad plaćali RTV pretplatu

p.s. Ako nije frka da kažeš za koju stranku si ti glasao i da li plaćaš RTV pretplatu...
webby-x

#87 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by webby-x »

komeba wrote:Oni koji ne ne plaćaju niti su ikad plaćali RTV pretplatu
Ja sam možda ovaj.
Nekada plaćao, odavno više ne plaćam.
Zar da plaćam SDP televiziju?
Smiješno.

Nebitno plaćam li ja ili ne, to nije SDP televizija.
komeba wrote:Ako nije frka da kažeš za koju stranku si ti glasao i da li plaćaš RTV pretplatu
Za HDZ90 na kantonalnom nivou, za Našu stranku na Federalnom i
za SDP na državnom. Zajebao se kao i izbore prije, ali nema veze
jer slijedeći izbori idu samo prekriženi listići. SDP je gori od ovih prije.

Danas mi se posebno gade "nevladine" udruge koje su
se samougasile nakon što je SDP dobio malo veći dio vlasti.
Treba te parazite sve skinuti sa proračuna, kao i sve radio
i televizijske postaje koje su na proračunu!

Još je zanimljivije što Avaz ne prenosi ovaj skandal.
Fahro je vrlo blizu tome da postane i službeno dio vlasti.
Biti će zanimljivo gledati ovdje pokušaje odbrane Fahre.
Last edited by webby-x on 04/03/2012 13:22, edited 1 time in total.
klixober

#88 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by klixober »

webby-x wrote: Nekada plaćao, odavno više ne plaćam.
Nekad, dok je Smiljko Šagolj objektivno izvještavao. Imaš pravo da šutiš dok se lupaš nogom u guzicu jer nisi u ćuzi zbog neplaćanja poreza. Tvoje mišljenje je apsolutno irelevantno.
webby-x wrote: Za HDZ90 na kantonalnom nivou
To ti pričam.
webby-x

#89 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by webby-x »

A što to ti pričaš?
Koja je tvoja poanta?
Kakav Šagolj, kakav porez?
Bolje smisli nešto bolje u obranu Velikog Vođe.
Čak se i Sarajevo-X počelo sprdati sa njim.
beeri

#90 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by beeri »

Na istom ovom forumu,Silajdzic je duuugo vremena bio gori od Karadzica i najveci problem ove drzave.Silajdzica nema vec godinu i po,a nama izgleda nikad gore nije bilo.
klixober

#91 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by klixober »

webby-x wrote:A što to ti pričaš?
Koja je tvoja poanta?
Kakav Šagolj, kakav porez?
Bolje smisli nešto bolje u obranu Velikog Vođe.
Čak se i Sarajevo-X počelo sprdati sa njim.
Koji dio od onog što sam napisao nije jasan?
nosara

#92 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by nosara »

komeba wrote:
webby-x wrote:Nevjerojatno da ima ljudi koji brane i ovo Zlajino

Ja ga branim samo zato što ga napadaju:

A) Oni čije su stranke kontrolisale jevni i većinu privatnih medija 15 godina, a Zlatku ne zamjeraju zato što je neprofesionalno kontrolisati javni medij, već što bi oni opet da ga kontrolišu

B) Oni koji ne ne plaćaju niti su ikad plaćali RTV pretplatu

p.s. Ako nije frka da kažeš za koju stranku si ti glasao i da li plaćaš RTV pretplatu...
1. Ne postoji rtv pretplata, placa se taksa na posjedovanje rtv prijemnika...

2. Federalni dio JS je od prije isusa u "vlasnistvu" rahmetli partije i nikog drugog...

Ovaj igrokaz zloje i Mladog A Vec Celavog je nevidjen na ovim prostorima... Nadjite, ako mozete, neki snimak zlobe, sranje, alije... bilo kojeg "politicara" unazad 20 i kusur godina gdje se na ovakav sanerski, sibicarski nacin daju "smjernice za rad" nekog medija, bilo javnog ili privatnog... Svinjac... Ali, sve sto pucanstvu moze otvorit oci, dobro je doslo...

I, da se razumijemo, da rahmetli partija ima BILO KAKVE pozitivne rezultate rada u ovih godinu i po, pa bi im se ova nadmenost mozda, MOZDA mogla i oprostit... Ovako... :roll:
klixober

#93 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by klixober »

nosara wrote:
2. Federalni dio JS je od prije isusa u "vlasnistvu" rahmetli partije i nikog drugog...
Čak i kad je BHT trokutić bio zelene boje?
nosara

#94 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by nosara »

komeba wrote:
nosara wrote:
Čak i kad je BHT trokutić bio zelene boje?
Danas je trakica zelenija od tog trokutica...

NIKAD nije bilo ovakvog uticaja na neki medij, barem u fbih... Ono sto je, dok su lijeni i nesposobni bili opozicija, bilo i opravdano, na neki nacin, danas, kad su na vlasti, je odvratno...
nosara

#95 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by nosara »

davone10 wrote: To mi je primjerenije komunistima. I pitanje je koliko je SDP BiH uopce evoluirao iz bivseg komunistickog svjetonazora gdje je negirano nacionalno totalitarnim metodama...
Od tud i velika razlika izmedju SDP BiH i SDP RH.
Kako se mirnih 45 godina u proslom sistemu uopste moze, po bilo cemu, poredit s ovih dvadeset ratnih...?

Nema ovaj sdp nikakve veze s bivsom partijom, a pogotovu sistemom... Komunisti su imali bolje i pravednije rjeseno nacionalno pitanje od ovih kurcevih "demokrata" od Vardara do Triglava... Neka su rjesenja nametnuta "totalitarnim metodama", ali sve u cilju progresa i mirne egzistencije...

I nema nikakve razlike izmedju kvazi socijaldemokrata u bih i hrvatskoj... I jedni i drugi su dio nadolazece elite koja bi zivot dala u odbrani liberalno-feudalnog robovlasnickog kapitalizma koji je trenutno "in"...
Canton

#96 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by Canton »

Altsa wrote: kakve gluposti pricate...lagumdzija novinara FTV obavijestava zasto nije isao na rucak sa milanovicem...i vama je to uredivanje dnevnika...jesu li mozda trebali tu informaciju da dobiju od harisa silajdzica ili dodika...kad ne biste srali u prazno cudo bi bilo
Dzaba objasnjavas...

Narod se pali "na prvu"....
nosara

#97 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by nosara »

Canton wrote:
Altsa wrote: kakve gluposti pricate...lagumdzija novinara FTV obavijestava zasto nije isao na rucak sa milanovicem...i vama je to uredivanje dnevnika...jesu li mozda trebali tu informaciju da dobiju od harisa silajdzica ili dodika...kad ne biste srali u prazno cudo bi bilo
Dzaba objasnjavas...

Ko se pali...? Narod samo guta bezpogovorno...
Canton

#98 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by Canton »

travnik wrote:Ovaj Zlaja stvarno postade predmet zaje....... Osobno sam smatrao da poslije IMJ, nećemo imati političara na važnoj funkciji sa kojima će se moći široke mase sprdati, a kad ono intelektualac, sveučilišni profesor i umal' akademik - Zlaja, postade No 1. U svega desetak dana, lik se isprovaljivao za cijeli mandat. Zbog posjeta prijateljskoj FBiH i još prijateljskijoj :) RS kao MVP, mislio sam da gradi zapadnu i istočnu njemačku, a nakon ovog video, bliži sam vjerovanju o sjevernoj i južnoj koreji.
Pa sta ces kada postoje mediji koji od svega sto se veze za SDP prave sprdnju.
Naravno u nedostatku prave i konstruktivne kritike. Pocev od onog brojanja rjeci "znaci" i "ja" do ocoga danas.

Moje misljenje jeste da je pogrijesio sto se odbio sastati sa Milanovicem, ali sastanak sa Dodikom podrzavam
Canton

#99 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by Canton »

nosara wrote:
Canton wrote:
Dzaba objasnjavas...

Ko se pali...? Narod samo guta bezpogovorno...
Pa svi ovi koji su bez razmisljanja prihvatili tekst iznad video clipa.
Murisno1

#100 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by Murisno1 »

Canton wrote:
travnik wrote:Ovaj Zlaja stvarno postade predmet zaje....... Osobno sam smatrao da poslije IMJ, nećemo imati političara na važnoj funkciji sa kojima će se moći široke mase sprdati, a kad ono intelektualac, sveučilišni profesor i umal' akademik - Zlaja, postade No 1. U svega desetak dana, lik se isprovaljivao za cijeli mandat. Zbog posjeta prijateljskoj FBiH i još prijateljskijoj :) RS kao MVP, mislio sam da gradi zapadnu i istočnu njemačku, a nakon ovog video, bliži sam vjerovanju o sjevernoj i južnoj koreji.
Pa sta ces kada postoje mediji koji od svega sto se veze za SDP prave sprdnju.
Naravno u nedostatku prave i konstruktivne kritike. Pocev od onog brojanja rjeci "znaci" i "ja" do ocoga danas.

Moje misljenje jeste da je pogrijesio sto se odbio sastati sa Milanovicem, ali sastanak sa Dodikom podrzavam
De ba nemojte ga branit više, živi bili :D
Ma mogu privatni mediji radit šta žele čovječe, shvati. Ako im program donosi publiku, dobro naplate oglasni prostor i od toga žive. Privatni mediji troše svoje pare u pronalasku sadržaja.

Da je FTV makar 1/3 kvalitetna kao HRT pa hajd ... nego to je ljaga od televizije svakako. Lud,zbunjen je vrhunac produkcije njihove. Filmovi prdekana. Slika prdekana. Studio prdekanaa. Voditelji prdekana. Program prdekana. Oprema prdekana. Jedino što valja na federalnoj je ona voditeljica aida il kako joj već ime.

A za sve imaju lovu (pretplatu), za koju se bukvalno ne trebaju brinuti + marketing. I opet imamo takvu televiziju.

Al džaba o ovome pričat ... jer i u svemu ovome, vjerovatno, "nema ništa loše" itd ...
Post Reply