mislim da bi svak' treb'o po jednu grtalicu zadužit'Comrad wrote:Jesu li ovi sto stanu pred grad smatraju i glavnu saobracajnicu pragom?
Cisto da znamo dokle da cistimo.
da malo pripomognemo napaćenom RAD-u
mislim da bi svak' treb'o po jednu grtalicu zadužit'Comrad wrote:Jesu li ovi sto stanu pred grad smatraju i glavnu saobracajnicu pragom?
Comrad wrote:Jesu li ovi sto stanu pred grad smatraju i glavnu saobracajnicu pragom?
dobar havatarhadzinicasa wrote: mislim da bi svak' treb'o po jednu grtalicu zadužit'
da malo pripomognemo napaćenom RAD-u
pa globalno zagrijavanjeultima_palabra wrote:Ali su ljudi definitivno sjebali klimu... vala kod nas nikad nije padao snijeg pri ovolikim minusima. Znalo se da snijeg može pasti recimo od -4 do +2... sad -12, a on pada ko sretni
Kazu da imaju dojavu da ce snijeg padati jos 78cm, pa da ne ciste sad djaba, kad ce opet napadati.rimac wrote:Comrad wrote:Jesu li ovi sto stanu pred grad smatraju i glavnu saobracajnicu pragom?
Cisto da znamo dokle da cistimo.Jutros još nisam vidio grtalicu! Gdje su zaglavile?
Ma i to je zagrijavanje samo po imenu... ustvari se dešava "radikalizacija", ide sve iz jedne u drugu krajnost... suše, poplave, žege, smrzavanje, uragani... sve to sad možeš vidjeti u razmaku od pola godineplain vanilla wrote:pa globalno zagrijavanjeultima_palabra wrote:Ali su ljudi definitivno sjebali klimu... vala kod nas nikad nije padao snijeg pri ovolikim minusima. Znalo se da snijeg može pasti recimo od -4 do +2... sad -12, a on pada ko sretni
sta bi tek bilo da je zahladjenje
Garant otišli svi da očiste onim šup*ima put do Jahorine.rimac wrote:Comrad wrote:Jesu li ovi sto stanu pred grad smatraju i glavnu saobracajnicu pragom?
Cisto da znamo dokle da cistimo.Jutros još nisam vidio grtalicu! Gdje su zaglavile?
bilo je 'vako '84, samo se vi ne sjecateultima_palabra wrote:Ma i to je zagrijavanje samo po imenu... ustvari se dešava "radikalizacija", ide sve iz jedne u drugu krajnost... suše, poplave, žege, smrzavanje, uragani... sve to sad možeš vidjeti u razmaku od pola godineplain vanilla wrote:
pa globalno zagrijavanje
e da ih hoće zamest' sve. na jedno par godina, da dođemo sebi.chuchumbamayumbe wrote:Garant otišli svi da očiste onim šup*ima put do Jahorine.rimac wrote:Comrad wrote:Jesu li ovi sto stanu pred grad smatraju i glavnu saobracajnicu pragom?
Jes vala, ko da je jučer bilo.plain vanilla wrote:bilo je 'vako '84, samo se vi ne sjecateultima_palabra wrote:Ma i to je zagrijavanje samo po imenu... ustvari se dešava "radikalizacija", ide sve iz jedne u drugu krajnost... suše, poplave, žege, smrzavanje, uragani... sve to sad možeš vidjeti u razmaku od pola godineplain vanilla wrote:
pa globalno zagrijavanje
A '42 na Igmanu si zaboravila?plain vanilla wrote:bilo je 'vako '84, samo se vi ne sjecateultima_palabra wrote:Ma i to je zagrijavanje samo po imenu... ustvari se dešava "radikalizacija", ide sve iz jedne u drugu krajnost... suše, poplave, žege, smrzavanje, uragani... sve to sad možeš vidjeti u razmaku od pola godineplain vanilla wrote:
pa globalno zagrijavanje
tad sam bila malaultima_palabra wrote:A '42 na Igmanu si zaboravila?plain vanilla wrote:bilo je 'vako '84, samo se vi ne sjecateultima_palabra wrote: Ma i to je zagrijavanje samo po imenu... ustvari se dešava "radikalizacija", ide sve iz jedne u drugu krajnost... suše, poplave, žege, smrzavanje, uragani... sve to sad možeš vidjeti u razmaku od pola godine
Sjećam se ko jučer, govori meni Koča Popović, haj mali, odnesi ovu poruku na začelje kolone...ultima_palabra wrote:A '42 na Igmanu si zaboravila?plain vanilla wrote:bilo je 'vako '84, samo se vi ne sjecateultima_palabra wrote: Ma i to je zagrijavanje samo po imenu... ustvari se dešava "radikalizacija", ide sve iz jedne u drugu krajnost... suše, poplave, žege, smrzavanje, uragani... sve to sad možeš vidjeti u razmaku od pola godine
bilo i u ratu, '93-94, nama djeci uzivancija bila.plain vanilla wrote:bilo je 'vako '84, samo se vi ne sjecateultima_palabra wrote:Ma i to je zagrijavanje samo po imenu... ustvari se dešava "radikalizacija", ide sve iz jedne u drugu krajnost... suše, poplave, žege, smrzavanje, uragani... sve to sad možeš vidjeti u razmaku od pola godineplain vanilla wrote:
pa globalno zagrijavanje
To je bila 99, kad su obustavili saobraćaj i sve u gradu bilo paralizovano.alica.k wrote:bilo i u ratu, '93-94, nama djeci uzivancija bila.plain vanilla wrote:bilo je 'vako '84, samo se vi ne sjecateultima_palabra wrote:Ma i to je zagrijavanje samo po imenu... ustvari se dešava "radikalizacija", ide sve iz jedne u drugu krajnost... suše, poplave, žege, smrzavanje, uragani... sve to sad možeš vidjeti u razmaku od pola godine
i odma poslije rata, mozda '97 snijeg napadao preko metar a zimaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
97 ili 98 napadalo metar i po' snijega, nisi mog'o mrdnut'alica.k wrote:bilo i u ratu, '93-94, nama djeci uzivancija bila.
i odma poslije rata, mozda '97 snijeg napadao preko metar a zimaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ljudske različitosti, pozitivne i negativne osobine polaze iz "kuće", njihovi nosioci razvijaju ih još u djetinjstvu...Tvrdokorna mrlja wrote:ja vala ne cistim,nek penzioneri ciste,ionako nista ne rade po citav dan,samo gledaju politiku na tv i kukaju o boljim vremenima.
a dobro im to dodje za cirkulaciju,te dodatno popravlja krvnu sliku ,pa ne bih da ih ometam u stvarima koje su im od koristi za zdravlje.
...Jer me fakat bilo stid da covjek od 75 godina cisti, a ja sa 16 godina spavam i lezim.
Ja sam taj dan pješke došao iz Rakovice do Mostarskog, onda uspio ustopati nekoga do Ilidže, pa pješke do Krtelja.Alhemicarkaa wrote:To je bila 99, kad su obustavili saobraćaj i sve u gradu bilo paralizovano.alica.k wrote:bilo i u ratu, '93-94, nama djeci uzivancija bila.plain vanilla wrote:
bilo je 'vako '84, samo se vi ne sjecate
meni bio rodjendan, niko mi nije dosaoAlhemicarkaa wrote:To je bila 99, kad su obustavili saobraćaj i sve u gradu bilo paralizovano.alica.k wrote:bilo i u ratu, '93-94, nama djeci uzivancija bila.
ajojalica.k wrote:meni bio rodjendan, niko mi nije dosaoAlhemicarkaa wrote:To je bila 99, kad su obustavili saobraćaj i sve u gradu bilo paralizovano.alica.k wrote:bilo i u ratu, '93-94, nama djeci uzivancija bila.
i odma poslije rata, mozda '97 snijeg napadao preko metar a zimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal eto, ne sjecam se koji rodjendan brojem, heh.
to mi moze kurty reci,a ne ti.poznanik wrote:Ljudske različitosti, pozitivne i negativne osobine polaze iz "kuće", njihovi nosioci razvijaju ih još u djetinjstvu...Tvrdokorna mrlja wrote:ja vala ne cistim,nek penzioneri ciste,ionako nista ne rade po citav dan,samo gledaju politiku na tv i kukaju o boljim vremenima.
a dobro im to dodje za cirkulaciju,te dodatno popravlja krvnu sliku ,pa ne bih da ih ometam u stvarima koje su im od koristi za zdravlje.
...Jer me fakat bilo stid da covjek od 75 godina cisti, a ja sa 16 godina spavam i lezim.
mojne se smijati,mani se foruma,ufati se lopate i na ulicupoznanik wrote:![]()