ne kaže da je bitan, samo komentariše. i ja se slažem. valjda i interijer služi nečemu, ako se već svi trude oko njega. nekome i interijer stvara atmosferu.sandra01 wrote:Hebo ti rokere kojima je bitan izgled kafane![]()
Sta te briga kako je uredjeno,ja u rock klub idem da slusam dobru svirku,sto se mene tice ne mora biti ni ono sto jeste unutra,treba mi dobra raja oko mene i nesto na sta mogu spustit ' pivu i to je to.
Atmosferu prave ljudi a ne enterijer.
Pro rock club Johnny
- Melanholik
#76 Re: Pro rock club Johnny
-
Bodkin
#77 Re: Pro rock club Johnny
cuj tocena 3.5 km.. pa jebem ti majku, kako ce toceno pivo biti skuplje (ili isto) od flasiranog???
- black
#78 Re: Pro rock club Johnny
bas tako melanholik, i enterijer doprinosi atmosferi, i meni je sa 17 bilo svejedno kako je, samo nek je zestoka rokachina i da je tu shank da se imam na shta oslonitiMelanholik wrote:ne kaže da je bitan, samo komentariše. i ja se slažem. valjda i interijer služi nečemu, ako se već svi trude oko njega. nekome i interijer stvara atmosferu.sandra01 wrote:Hebo ti rokere kojima je bitan izgled kafane![]()
Sta te briga kako je uredjeno,ja u rock klub idem da slusam dobru svirku,sto se mene tice ne mora biti ni ono sto jeste unutra,treba mi dobra raja oko mene i nesto na sta mogu spustit ' pivu i to je to.
-
nihil_
#79 Re: Pro rock club Johnny
Bodkin wrote:cuj tocena 3.5 km.. pa jebem ti majku, kako ce toceno pivo biti skuplje (ili isto) od flasiranog???
I mene isto interesuje, u vecini birtija gdje locem diljem sarajeva pivica je 3.0km
-
sandra01
#80 Re: Pro rock club Johnny
black wrote:bas tako melanholik, i enterijer doprinosi atmosferi, i meni je sa 17 bilo svejedno kako je, samo nek je zestoka rokachina i da je tu shank da se imam na shta oslonitiMelanholik wrote:ne kaže da je bitan, samo komentariše. i ja se slažem. valjda i interijer služi nečemu, ako se već svi trude oko njega. nekome i interijer stvara atmosferu.sandra01 wrote:Hebo ti rokere kojima je bitan izgled kafane![]()
-
Bodkin
#81 Re: Pro rock club Johnny
pa i to je kradja kad on kupi bure od 50 litara i toci ti u case koje mu vratisnihil_ wrote:Bodkin wrote:cuj tocena 3.5 km.. pa jebem ti majku, kako ce toceno pivo biti skuplje (ili isto) od flasiranog???
I mene isto interesuje, u vecini birtija gdje locem diljem sarajeva pivica je 3.0km
-
nihil_
#82 Re: Pro rock club Johnny
Znam, al mi lakse kad mi manje uzimajuBodkin wrote:pa i to je kradja kad on kupi bure od 50 litara i toci ti u case koje mu vratisnihil_ wrote:Bodkin wrote:cuj tocena 3.5 km.. pa jebem ti majku, kako ce toceno pivo biti skuplje (ili isto) od flasiranog???
- markioni
- Location: neocekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rjesava stvar
#83 Re: Pro rock club Johnny
atmosferu prave i LJUDI i ENTERIJERnihil_ wrote:sandra01 wrote:Hebo ti rokere kojima je bitan izgled kafane![]()
- karanana
#84 Re: Pro rock club Johnny
...i dobre trebe i dobra mjuza. a to moze biti samo narodnjacki dernek.
-
nihil_
#85 Re: Pro rock club Johnny
karanana wrote:...i dobre trebe i dobra mjuza. a to moze biti samo narodnjacki dernek.
jasta
- Visoki napon
#86 Re: Pro rock club Johnny
Svaka cast za Dzonija
Od momka (njegovog stana) mogu preletiti i u papucama i tako ustediti na taxiju,ljepota.
Samo da se 'ne pokvari' vremenom....
Vidimo se na pivi
Od momka (njegovog stana) mogu preletiti i u papucama i tako ustediti na taxiju,ljepota.
Vidimo se na pivi
-
nihil_
#87 Re: Pro rock club Johnny
Dodji bez momkaVisoki napon wrote:Svaka cast za Dzonija![]()
Vidimo se na pivi
- Visoki napon
#88 Re: Pro rock club Johnny
nihil_ wrote:Dodji bez momkaVisoki napon wrote:Svaka cast za Dzonija![]()
Vidimo se na pivi
Cuvaj mi mjesto
-
nihil_
#89 Re: Pro rock club Johnny
MozeVisoki napon wrote:nihil_ wrote:Dodji bez momkaVisoki napon wrote:Svaka cast za Dzonija![]()
Vidimo se na pivi
Cuvaj mi mjesto
-
Hendrix
#90 Re: Pro rock club Johnny
Bogami ako je vjerovat Avazu, Johny je dobro ljut zbog kafića, a i čini mi se da je dobro puko inače. 
- To nema veze sa mnom. Ja sam, načelno, uvijek bio protiv toga. Mrzim idole, nikada nisam bio idol, nikome ne mogu da zabranim da mu budem idol, ali sigurno neću dozvoliti da to od mene rade. Ja sam protiv toga. To je prevara. Ima tamo milione drugih imena - ima Ilidža, ima Igman, ima Himzo Polovina, ima njegovo vlastito ime, ali nikako ja, jer sam strogo protiv toga - rekao je Štulić na početku ekskluzivnog intervjua za "Dnevni avaz" o otvaranju kluba u Sarajevu.
Nisam mogla ni pomisliti da znate da se taj kafić otvara u Sarajevu.
- Ni ja, ali hrđa nađe hrđu. Neka odmah promijene ime, jer ću ih, naprosto, ganjati. Ja ne živim ni na čiji račun, a pogotovo ne živim na njihovim bankovnim računima. Neka mi se skinu sa moga. Protiv sam da me eksploatiraju. To je za njihovu korist. Nije to što ja nemam ništa od toga nego sam protiv takvih stvari. Takvih stvari u moje vrijeme nije bilo i kafići su izvrsno radili. To je upereno protiv mene, a ja to nisam zaslužio i onda sam pogođen.
http://www.dnevniavaz.ba/showbiz/estrad ... cu-ih.html
- To nema veze sa mnom. Ja sam, načelno, uvijek bio protiv toga. Mrzim idole, nikada nisam bio idol, nikome ne mogu da zabranim da mu budem idol, ali sigurno neću dozvoliti da to od mene rade. Ja sam protiv toga. To je prevara. Ima tamo milione drugih imena - ima Ilidža, ima Igman, ima Himzo Polovina, ima njegovo vlastito ime, ali nikako ja, jer sam strogo protiv toga - rekao je Štulić na početku ekskluzivnog intervjua za "Dnevni avaz" o otvaranju kluba u Sarajevu.
- Ni ja, ali hrđa nađe hrđu. Neka odmah promijene ime, jer ću ih, naprosto, ganjati. Ja ne živim ni na čiji račun, a pogotovo ne živim na njihovim bankovnim računima. Neka mi se skinu sa moga. Protiv sam da me eksploatiraju. To je za njihovu korist. Nije to što ja nemam ništa od toga nego sam protiv takvih stvari. Takvih stvari u moje vrijeme nije bilo i kafići su izvrsno radili. To je upereno protiv mene, a ja to nisam zaslužio i onda sam pogođen.
-
Popara
#91 Re: Pro rock club Johnny
Pa dobro od Dzonija je bilo i za ocekivat ovakvu reakciju, slicno je bilo i kad su u Zagrebu pravili koncert u njegovu cast.Hendrix wrote:Bogami ako je vjerovat Avazu, Johny je dobro ljut zbog kafića, a i čini mi se da je dobro puko inače.
-
maxell_sarajevo
#92 Re: Pro rock club Johnny
Pametan neki krimos da preko njegovog imena zarađuje pare, a jos tocenu 3,50KM da naplacuju
Nego dosipaju li tocenu kao oni u The Pubu?
Nego dosipaju li tocenu kao oni u The Pubu?
- agnostic_front
#93 Re: Pro rock club Johnny
ko skotska zastava u celtic pubuKorisnicko ime wrote:Da je ovo normalna drzava pitanje autorskih prava bi se itekako moglo postaviti. Zamislite da neko bez odobrenja u Londonu otvori lokal "Stones" ili "Beatles" i uredi ih slikama Micka, Keitha ili Lennona, McCartneya i stihovima ili naslovima njihovih pjesama...malo sutra...
I "partizanska" ikonografija mi nikako ne ide uz Johnnyja, covjeka koji se kroz sve svoje pjesme borio protiv jednoumlja...sanduci JNA municije i petokrake a iznad "Prokleta mogucnost izbora"...
Ovo su samo neke generalne, "dobronamjerne" kritike, koje se vise odnose na stanje u drzavi a ne iskljucivo na lokal. U svakom slucaju, bolje ovakav lokal nego Bazeni, Akve i ostali shund...
-
nihil_
#94 Re: Pro rock club Johnny
hehehe ocekivao sam ovo od njega 
I jebi ga, upravu je covjek.
I jebi ga, upravu je covjek.
- Melanholik
#95 Re: Pro rock club Johnny
haj možda se nekako i dogovore. 
-
auspuh071
#96 Re: Pro rock club Johnny
jes ocam'...i pikada se znalo bacit u asterixuchuchumbamayumbe wrote:Hoće li se iko usuditi ponovo otvoriti Asterix i Obelix, ali onakav kakav je bio? Ja šta sam tamo metara piva popio...doduše, bilo se puno mlađe.
-
nihil_
#97 Re: Pro rock club Johnny
Tesko. Mada sumnjam da ce ih tuziti il nestoMelanholik wrote:haj možda se nekako i dogovore.
-
r_faruk
#98 Re: Pro rock club Johnny
hehe, bila je jedan nagradna igra na radiju, nagrada bila metar piva iz astrix-a
,
- Melanholik
#99 Re: Pro rock club Johnny
ma i ja mislim da neće. to se Džoni samo malo iznerviro.nihil_ wrote:Tesko. Mada sumnjam da ce ih tuziti il nestoMelanholik wrote:haj možda se nekako i dogovore.
-
nihil_
#100 Re: Pro rock club Johnny
Daleko je dzoni a i mislim da ne moze nista puno napraviti, treba i za to kesa. Jes da je to sad sve onako tragi-komicno al et hebgaMelanholik wrote:ma i ja mislim da neće. to se Džoni samo malo iznerviro.nihil_ wrote:Tesko. Mada sumnjam da ce ih tuziti il nestoMelanholik wrote:haj možda se nekako i dogovore.a i ne vjerujem da će ga zatvoriti prije nego je pošteno i proradio. biće to dobro.