Pro rock club Johnny

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Melanholik

#76 Re: Pro rock club Johnny

Post by Melanholik »

sandra01 wrote:Hebo ti rokere kojima je bitan izgled kafane :roll:
Sta te briga kako je uredjeno,ja u rock klub idem da slusam dobru svirku,sto se mene tice ne mora biti ni ono sto jeste unutra,treba mi dobra raja oko mene i nesto na sta mogu spustit ' pivu i to je to.
Atmosferu prave ljudi a ne enterijer.
ne kaže da je bitan, samo komentariše. i ja se slažem. valjda i interijer služi nečemu, ako se već svi trude oko njega. nekome i interijer stvara atmosferu. :)
Bodkin

#77 Re: Pro rock club Johnny

Post by Bodkin »

cuj tocena 3.5 km.. pa jebem ti majku, kako ce toceno pivo biti skuplje (ili isto) od flasiranog???
black

#78 Re: Pro rock club Johnny

Post by black »

Melanholik wrote:
Sta te briga kako je uredjeno,ja u rock klub idem da slusam dobru svirku,sto se mene tice ne mora biti ni ono sto jeste unutra,treba mi dobra raja oko mene i nesto na sta mogu spustit ' pivu i to je to.
ne kaže da je bitan, samo komentariše. i ja se slažem. valjda i interijer služi nečemu, ako se već svi trude oko njega. nekome i interijer stvara atmosferu. :)
bas tako melanholik, i enterijer doprinosi atmosferi, i meni je sa 17 bilo svejedno kako je, samo nek je zestoka rokachina i da je tu shank da se imam na shta osloniti :mrgreen:
nihil_

#79 Re: Pro rock club Johnny

Post by nihil_ »

Bodkin wrote:cuj tocena 3.5 km.. pa jebem ti majku, kako ce toceno pivo biti skuplje (ili isto) od flasiranog???
:D
I mene isto interesuje, u vecini birtija gdje locem diljem sarajeva pivica je 3.0km :D
sandra01

#80 Re: Pro rock club Johnny

Post by sandra01 »

black wrote:
Melanholik wrote:
bas tako melanholik, i enterijer doprinosi atmosferi, i meni je sa 17 bilo svejedno kako je, samo nek je zestoka rokachina i da je tu shank da se imam na shta osloniti :mrgreen:
:roll: :roll: :roll:
Bodkin

#81 Re: Pro rock club Johnny

Post by Bodkin »

nihil_ wrote:
Bodkin wrote:cuj tocena 3.5 km.. pa jebem ti majku, kako ce toceno pivo biti skuplje (ili isto) od flasiranog???
I mene isto interesuje, u vecini birtija gdje locem diljem sarajeva pivica je 3.0km :D
pa i to je kradja kad on kupi bure od 50 litara i toci ti u case koje mu vratis :D
nihil_

#82 Re: Pro rock club Johnny

Post by nihil_ »

Bodkin wrote:
nihil_ wrote:
pa i to je kradja kad on kupi bure od 50 litara i toci ti u case koje mu vratis :D
Znam, al mi lakse kad mi manje uzimaju :lol:
markioni
Location: neocekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rjesava stvar

#83 Re: Pro rock club Johnny

Post by markioni »

nihil_ wrote:
:thumbup:
atmosferu prave i LJUDI i ENTERIJER
karanana

#84 Re: Pro rock club Johnny

Post by karanana »

...i dobre trebe i dobra mjuza. a to moze biti samo narodnjacki dernek.
nihil_

#85 Re: Pro rock club Johnny

Post by nihil_ »

karanana wrote:...i dobre trebe i dobra mjuza. a to moze biti samo narodnjacki dernek.
:lol:

jasta
Visoki napon

#86 Re: Pro rock club Johnny

Post by Visoki napon »

Svaka cast za Dzonija :thumbup:
Od momka (njegovog stana) mogu preletiti i u papucama i tako ustediti na taxiju,ljepota.
Samo da se 'ne pokvari' vremenom....
Vidimo se na pivi
nihil_

#87 Re: Pro rock club Johnny

Post by nihil_ »

Visoki napon wrote:Svaka cast za Dzonija :thumbup:
Od momka (njegovog stana) mogu preletiti i u papucama i tako ustediti na taxiju,ljepota.
Vidimo se na pivi
Dodji bez momka :D
Visoki napon

#88 Re: Pro rock club Johnny

Post by Visoki napon »

nihil_ wrote:
Vidimo se na pivi

Cuvaj mi mjesto ;)
nihil_

#89 Re: Pro rock club Johnny

Post by nihil_ »

Visoki napon wrote:
nihil_ wrote:
Vidimo se na pivi

Cuvaj mi mjesto ;)
Moze :D
Hendrix

#90 Re: Pro rock club Johnny

Post by Hendrix »

Bogami ako je vjerovat Avazu, Johny je dobro ljut zbog kafića, a i čini mi se da je dobro puko inače. :)

- To nema veze sa mnom. Ja sam, načelno, uvijek bio protiv toga. Mrzim idole, nikada nisam bio idol, nikome ne mogu da zabranim da mu budem idol, ali sigurno neću dozvoliti da to od mene rade. Ja sam protiv toga. To je prevara. Ima tamo milione drugih imena - ima Ilidža, ima Igman, ima Himzo Polovina, ima njegovo vlastito ime, ali nikako ja, jer sam strogo protiv toga - rekao je Štulić na početku ekskluzivnog intervjua za "Dnevni avaz" o otvaranju kluba u Sarajevu.

Nisam mogla ni pomisliti da znate da se taj kafić otvara u Sarajevu.

- Ni ja, ali hrđa nađe hrđu. Neka odmah promijene ime, jer ću ih, naprosto, ganjati. Ja ne živim ni na čiji račun, a pogotovo ne živim na njihovim bankovnim računima. Neka mi se skinu sa moga. Protiv sam da me eksploatiraju. To je za njihovu korist. Nije to što ja nemam ništa od toga nego sam protiv takvih stvari. Takvih stvari u moje vrijeme nije bilo i kafići su izvrsno radili. To je upereno protiv mene, a ja to nisam zaslužio i onda sam pogođen.

http://www.dnevniavaz.ba/showbiz/estrad ... cu-ih.html
Popara

#91 Re: Pro rock club Johnny

Post by Popara »

Hendrix wrote:Bogami ako je vjerovat Avazu, Johny je dobro ljut zbog kafića, a i čini mi se da je dobro puko inače. :)

- To nema veze sa mnom. Ja sam, načelno, uvijek bio protiv toga. Mrzim idole, nikada nisam bio idol, nikome ne mogu da zabranim da mu budem idol, ali sigurno neću dozvoliti da to od mene rade. Ja sam protiv toga. To je prevara. Ima tamo milione drugih imena - ima Ilidža, ima Igman, ima Himzo Polovina, ima njegovo vlastito ime, ali nikako ja, jer sam strogo protiv toga - rekao je Štulić na početku ekskluzivnog intervjua za "Dnevni avaz" o otvaranju kluba u Sarajevu.

Nisam mogla ni pomisliti da znate da se taj kafić otvara u Sarajevu.

- Ni ja, ali hrđa nađe hrđu. Neka odmah promijene ime, jer ću ih, naprosto, ganjati. Ja ne živim ni na čiji račun, a pogotovo ne živim na njihovim bankovnim računima. Neka mi se skinu sa moga. Protiv sam da me eksploatiraju. To je za njihovu korist. Nije to što ja nemam ništa od toga nego sam protiv takvih stvari. Takvih stvari u moje vrijeme nije bilo i kafići su izvrsno radili. To je upereno protiv mene, a ja to nisam zaslužio i onda sam pogođen.

http://www.dnevniavaz.ba/showbiz/estrad ... cu-ih.html
Pa dobro od Dzonija je bilo i za ocekivat ovakvu reakciju, slicno je bilo i kad su u Zagrebu pravili koncert u njegovu cast.
maxell_sarajevo

#92 Re: Pro rock club Johnny

Post by maxell_sarajevo »

Pametan neki krimos da preko njegovog imena zarađuje pare, a jos tocenu 3,50KM da naplacuju :-)
Nego dosipaju li tocenu kao oni u The Pubu? :x
agnostic_front

#93 Re: Pro rock club Johnny

Post by agnostic_front »

Korisnicko ime wrote:Da je ovo normalna drzava pitanje autorskih prava bi se itekako moglo postaviti. Zamislite da neko bez odobrenja u Londonu otvori lokal "Stones" ili "Beatles" i uredi ih slikama Micka, Keitha ili Lennona, McCartneya i stihovima ili naslovima njihovih pjesama...malo sutra...

I "partizanska" ikonografija mi nikako ne ide uz Johnnyja, covjeka koji se kroz sve svoje pjesme borio protiv jednoumlja...sanduci JNA municije i petokrake a iznad "Prokleta mogucnost izbora"...

Ovo su samo neke generalne, "dobronamjerne" kritike, koje se vise odnose na stanje u drzavi a ne iskljucivo na lokal. U svakom slucaju, bolje ovakav lokal nego Bazeni, Akve i ostali shund...
ko skotska zastava u celtic pubu :-) :-)
nihil_

#94 Re: Pro rock club Johnny

Post by nihil_ »

hehehe ocekivao sam ovo od njega :)
I jebi ga, upravu je covjek.
Melanholik

#95 Re: Pro rock club Johnny

Post by Melanholik »

haj možda se nekako i dogovore. :mrgreen:
auspuh071

#96 Re: Pro rock club Johnny

Post by auspuh071 »

chuchumbamayumbe wrote:Hoće li se iko usuditi ponovo otvoriti Asterix i Obelix, ali onakav kakav je bio? Ja šta sam tamo metara piva popio...doduše, bilo se puno mlađe.
jes ocam'...i pikada se znalo bacit u asterixu :D
nihil_

#97 Re: Pro rock club Johnny

Post by nihil_ »

Melanholik wrote:haj možda se nekako i dogovore. :mrgreen:
Tesko. Mada sumnjam da ce ih tuziti il nesto :D
r_faruk

#98 Re: Pro rock club Johnny

Post by r_faruk »

hehe, bila je jedan nagradna igra na radiju, nagrada bila metar piva iz astrix-a :),
Melanholik

#99 Re: Pro rock club Johnny

Post by Melanholik »

nihil_ wrote:
ma i ja mislim da neće. to se Džoni samo malo iznerviro. :mrgreen: a i ne vjerujem da će ga zatvoriti prije nego je pošteno i proradio. biće to dobro. :)
nihil_

#100 Re: Pro rock club Johnny

Post by nihil_ »

Melanholik wrote:
nihil_ wrote:
ma i ja mislim da neće. to se Džoni samo malo iznerviro. :mrgreen: a i ne vjerujem da će ga zatvoriti prije nego je pošteno i proradio. biće to dobro. :)
Daleko je dzoni a i mislim da ne moze nista puno napraviti, treba i za to kesa. Jes da je to sad sve onako tragi-komicno al et hebga :D
Post Reply