Za razliku od tebe ja sam imao priliku navozati se Lexusa svakakvih, i mogu samo jedno rec: dozivljaj je bolje na kaucu u dnevnoj sobi! Otprilike tako nekako voze.emko1234 wrote:otvoritte google,upisete lexus ls600h il lexus ls600 i vidite o cemu vam govorim kad kazem da ih je stigao lexus.jer osim lexus auto te velicne mislim da ima jos samo hyundai.pored bmw,merc,audija.
sto se tice performansi rs audijevog odijela zamolio bi druga jeffersona da ne prica glupost.mozda bmw jest imao davno nekad model koji se zvao 2002ti s turbom al ubrzo nakon toga su odustali od turba dok ga je audi uzeo i usavrsio.audi 90 2.3turbo sa 200ks i sad ima performanse kojih se ne bi postidio prosjecan bmw-e.
sto se tice uporedbi m5 i rs6..imas jednu epizodu top geara u kojoj se govori o tome sta nude takva auta.elem da ne duzim,m5 jest brzi na stazi al posto niko od ljudi il da kazemo skoro niko ne vozi takvo auto na stazi,taj podatak je apsoutno irelevantan.al eto vi mozete kupit m5 i falit se da ste najbrzi na stazi.dok ja ako uzmem jednog dana neki rs znat cu da sam najbrzi po mokrom,suhom,snijegu i svim ostalim podlogama mimo staze
gorane*nije ciganluk u autu od 80 milja taj audio sistem?e onda je kod tebe i kod mene rijec ciganluk defintivnog drugacijeg znacenja.audi u seriji nudi sljedece "The Audi A4 is supplied with a high-performance audio system as standard equipment: the concert radio with a 6.5-inch colour display screen, MMI operating logic, a single CD player and a 10-speaker system incorporating subwoofer with a 180-watt output."znaci klasa manje a klasu vise dobijes.to je standard.pa sad ti skontaj.
Pun si kontradikcija. prvo si rekao eto BMW kopirao Audi, pa si onda rekao da je Audi eto razvio bolji turbo.
Covjece, BMW-u nije trebao turbo i 5 cilindara. Oni su izveli 215ks iz rednog 4-cilindrasa koji je jeo tog turbaka i zvao se E30 M3.
Ali znam, bosanska istorija pocinje sa kromiranim koltom i VW i Audijem od 1995 pa na ovamo!
U svemu tome, hajde sto audi koristi djelove iz VW pola ili fabie, ali kad vidim Porschea (za koje imam veliko postovanje) da ima rucice zmigavca iz Octavie, e to se zovle uvala borova!