Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Officer Crabtree wrote:ma mogao sam ga i ne napisati a to bi bilo tako...
previše filozofirate za neko poznanstvo koje se nastavilo dubokim razotkrivanjem putem internet poruka... sigurno će se pojaviti oni s iskustvom koji će kasnije reć da su postali bake i deke blizancima plave kose nakon upoznavanja preko interneta... al' iako razumijem te jer imaš dileme s obzirom da ti to nije stabilna situacija, nemoguće je da neko iz toga gore napisanog tebi ovdje kaže da li kukavica ili je obično đubre (tj. da ti napiše bilo šta o momku)...
mislim, paušalno je to sve jebajiga za sad, preporuka je nađite sebi nekog koga ćete moći dodirivati
btw. fino čitam ove žene koje su spremne psihološki profil napisat na osnovu toga što se ovaj ponekad javi a ponekad ne javi, divno, često mi petit keks zaglavi u čaju jer čitajući ne mogu da kontrolišem stepen otapanja, tol'ko me privuče
OfiSR, treba tvoje postove posebno izanalizirat'. (Mislim, ima smisla, sto jes', jes').
Heeej Marsy, gdje si ti??
Ja ozbiljno razmisljam da Oficira kandidujem za postača decenije
Ovo boldirano je mogao napisati samo genije
Ergun wrote:
Fin sam i ja, pa opet slabo ide mi sa ženama.
Ne volim govoriti u prvom licu, ali ljepuškast sam, mnoge su mi to i djevojke rekle.
Daleko od toga da sam ja neki maneken, ali nisam ni ružan Bogu hvala. Djevojke kažu da sam sladak i fin, a ja bih dodao još i čestit, ali džaba... Sve se završava na tome da sam sladak, ali nenam ništa konkrentno.
Ergun wrote:
Pa očito je da mu se sviđaš, ne vjerujem da se poigrava s tobom.
Problem je u njemu, ne zna sta hoće. Ponudi mu seks, možda se onda malo okuraži.
irdijana wrote:Upoznali se slučajno, a budući živimo na dva različita kraja zemlje, komunikaciju nastavili preko neta...znate već te folove...telefoni,sms-ovi,priče do gluhog doba noći... i tako mjesecima...počeli se čudno ponašati, ko je gdje, malo peckanja ako se ne javi odmah, usklađivali rasporede kako bi mogli naveče na net (kao idemo vanka):) nađemo se opet,da eto popijemo kafu, nismo tad pričali o tome šta nam se dešava....
nego tek opet na netu.... istresao je pred mene bruku emocija... ostala sam zatečena jer sam se valjda pravila da neke stvari ne primjećujem...a onda smo otvorili i moje karte...zaključak:zaljubili smo se....
a onda je on odlučio da se te emocije moraju presjeći jer zbog daljine ne možemo imat vezu.... daljina mu puno smeta... a kako bi presjekli emocije(nazvao je sebe kukavicom),moramo prestat komunicirat... ok...nerado,ali pristanem i na to... kao eto bit će nam lakše... i tako nekih mjesec dana ne komuniciramo nikako.... a onda od mog rođendana,mislim od rođendanske poruke,komunikacija počinje opet... u početku pomalo suzdržana,ali polako dolazi na staro...
međutim,primjećujem da on nekako u nekom periodu pokaže neke emocije i valjda kad se skonta da je postalo primjetno,povuče se... niti jednom riječju nije spomenuo zašto smo ponovo počeli komunicirati, šta hoće od mene... predstoji nam susret,zbog mojih poslovnih obaveza idem u njegov grad... doduše,mogla sam da biram izmešu dva,ali eto on je izrazio želju da izaberem njegov i da se vidimo... da pijemo kafu.... ja čak i ne znam što otvaram ovu temu,ali valjda želim pitati sve vas muškarce,zašto imate potrebu da se tako igrate???? zašto je otišao i opet vratio komunikaciju,a bila mu je konačna odluka kao da je to kraj.... kako se ponašati prema takvoj osobi? mislim da je očigledno da mi nije svejedno,da još emocije koje imam za njega imaju popriličan intenzitet,čim razbijam glavu šta on osjeća... ja jednostavno više ne vjerujem u njegovu priču o emocijama...ali zašto onda jednostavno ne kaže i prestanemo komunicirat jednom za svagda????? kakav stav zauzeti prema njemu??? ja još nemam snage da skroz kidnem od njega,*ebi ga dečki,da vas čujem? šta vas navodi na takva ponašanja?
jaooo ljudi, vidim da većini nije jasno jel to prava kafa... bili smo mi skupa,nije sve preko neta... mislim,znamo se...
samo,radi se o tome da ne znam šta s njim.... u jednom momentu se ponaša prema meni ko da mu je jako stalo, a onda se kasnije nekako malo povuče i počne s pričom kako mu emocije i vezivanje nisu jača strana....
a eto,kako neko možda čovjek nije ni kukavica ni đubre,nego eto samo nije zainteresiran.... the end...
irdijana wrote:
samo,radi se o tome da ne znam šta s njim.... u jednom momentu se ponaša prema meni ko da mu je jako stalo, a onda se kasnije nekako malo povuče i počne s pričom kako mu emocije i vezivanje nisu jača strana...
meni naumpade onaj vic...
Njen dnevnik
- U subotu navecer mi se ucinio cudnim. Nasli smo se u kaficu i popili pice. Pomislila sam da sam ja za to kriva jer sam cijelo poslijepodne bila u kupovini s prijateljicama i malo zakasnila na sastanak, ali on nije nista
komentirao. Razgovor je zapinjao, pa sam mu predlozila da odemo na neko intimnije mjesto gdje bismo mogli na miru pricati.Posli smo u jedan restoran i on se nastavio cudno ponasati. Izgledao je odsutan duhom. Pokusala sam ga oraspoloziti i pocela razmisljati da li sam ja kriva sto je takav ili postoji neki drugi razlog. Pitala sam ga sto mu je, a on mi je odgovorio da to nema veze sa mnom. Odgovor mi nije zvucao uvjerljivo. Dok smo se automobilom vracali kuci, rekla sam mu da ga jako volim, ali on nije nista odgovorio, samo je prebacio svoju ruku preko mojih ramena. Nisam znala kako objasniti njegovo ponasanje jer mi nije uzvratio da i on mene voli niti je uopce ista rekao, pa sam postajala sve zabrinutija. Kad smo konacno stigli kuci pomislila sam da me zeli ostaviti. Pokusala sam ga navesti na razgovor, ali je on upalio televizor i poceo odsutno gledati program, kao da mi daje do znanja da je izmedju nas gotovo. Na koncu sam odustala i rekla mu da idem spavati. Desetak minuta kasnije dosao je i on, i na moje iznenadjenje odgovorio na moja milovanja i poceo voditi ljubav sa mnom.
No, i dalje je izgledao rastresen. Htjela sam se suociti sa situacijom, razgovarati s njim sto je prije moguce, ali je on zaspao. Pocela sam plakati i plakala sve dok nisam zaspala. Vise ne znam sto bih trebala uciniti. Gotovo sam sigurna da misli na neku drugu. Moj zivot je potpuna katastrofa.
Njegov dnevnik.
Danas gledao tekmu , Željo izgubio. Poslije malo guzio
irdijana wrote:jaooo ljudi, vidim da većini nije jasno jel to prava kafa... bili smo mi skupa,nije sve preko neta... mislim,znamo se...
samo,radi se o tome da ne znam šta s njim.... u jednom momentu se ponaša prema meni ko da mu je jako stalo, a onda se kasnije nekako malo povuče i počne s pričom kako mu emocije i vezivanje nisu jača strana....
a eto,kako neko možda čovjek nije ni kukavica ni đubre,nego eto samo nije zainteresiran.... the end...
Ja evo kontam kakva je to kafa preko neta.
Ali nema veze, nego ti njega lijepo pitaj decko o cemu se radi. Jer, moze biti milion razloga, od toga da je raspolozen samo za sex partije bez obaveza, do toga da ne zeli ni to, pa i toga da ni sam ne zna sta zeli.
plain vanilla wrote:nije kafa preko neta, i nisu se upoznali na netu
e neka si rekla,dugujem ti čokoladu... ja se ubih objašnjavajuć,al oni samo selektivno čitaju never mind.... ionako mi je očito bilo preglupo da postavljam ovakva pitanja na forumu....
plain vanilla wrote:nije kafa preko neta, i nisu se upoznali na netu
e neka si rekla,dugujem ti čokoladu... ja se ubih objašnjavajuć,al oni samo selektivno čitaju never mind.... ionako mi je očito bilo preglupo da postavljam ovakva pitanja na forumu....
Hmmmmmmm, možda ima razlog, možda nije sve crno-bijelo...poznat mi je taj sindrom "bježi kad postane previše drag"...sad je do tebe, ako ti je stalo, razbij taj zid oko njega, jer on ga očigledno ima...budi hrabrija od njega, jedino to ti preostaje...
irdijana wrote:jaooo ljudi, vidim da većini nije jasno jel to prava kafa... bili smo mi skupa,nije sve preko neta... mislim,znamo se...
ma sta da ti kazem, teska situacija
ali da bi ti njega zainteresovala, ili cak privolila da se preseli u istu carsiju
onda predlazem da mu priustis jedno nezaboravno oralno zadovoljstvo
ako mu se ne svidi derpe 100%, ako u se svidi udajes se u roku 2 mjeseca
ma sta da ti kazem, teska situacija
ali da bi ti njega zainteresovala, ili cak privolila da se preseli u istu carsiju
onda predlazem da mu priustis jedno nezaboravno oralno zadovoljstvo
ako mu se ne svidi derpe 100%, ako u se svidi udajes se u roku 2 mjeseca
hahahahhahaahha,jedan od boljih savjeta na temi hahahahahhahahaahahha,oplakah
Meni je samo jasno da si ti zbunjena - nazalost. Niko od nas nije suptilni poznavaoc ljudskog srca, ali smo svi prosli kroz neke slicne situacije ( ko nije, neiskren je ), i sve sto si gradila o njemu ipak je gradjeno crticama iluzija na temelju samo jednog slucajnog susreta, i taj momak je sigurno dobio neke irealne dimenzije u tvojoj masti - prikaz savrsenstva za kojim ceznes. Plasim se da bi materijalizacija te cudnovate ljubavi donijele samo lahor razocarenja. Ipak, siguran sam da svaki nas odgovor ostavi nekakav utisak na tebe, pozitivan ili negativan! Vidi, sve nas odbaci - mi pojma nemamo, i pisemo na osnovu nekakvih nasih dozivljaja. Niko ne zna sta se to dogadja u njegovoj glavi. Savjetujem ti da odes do njega, porazgovaras u cetiri oka i dobices sve odgovore!
Na svijetu ne manjka muskaraca, te ako se osvrnes oko sebe, primjetices ih na svakom koraku i nisu svi grozni. Dopusti nekome da se pokaze u nekom boljem svjetlu! I iskreno, bez obzira gdje zivis, sigurno u tom gradu(icu) postoji neko ko je vrijedan tvoje paznje.