vidi se ko je laf na tajlandu
a moj licni favorit

a vele ovi stick-n-poke partiji su populatni medju devijantnom omladinom
mali uvid :

to je valjda evivalent nasim home made ili zatvorskim

A da znam,mislis da bi slike ovdje stavljala,umjesto da ga licno zaganjamNot My Idea wrote:jeko ofaj na zadnjoj slici![]()
mrnjau za ovog Alicinog takodjer 

ubjedila si me totalnobez_ideje wrote:cuj strah od infekcije![]()
na ti sterilizator
evo i sablona
jel HC il nije![]()
![]()
![]()
![]()

Ko njih pita cccSookie McSue wrote:Nema šanse, vidiš da ima raje gadljivepirmin wrote:Ne vjerujem dok ih ne pokazes.Sookie McSue wrote:Ja imam dvije, povelike su i u boji . bukvalno sam zaljubljena u njih,![]()
Ozil wrote:nista mi gore nema nego kad vidim da se lijepo zensko unakazi tetovazama...npr. Megan Fox
alica.k wrote:ojoj mene bi ovo bilo strah, zbog infekcija
poslije sam prepravio u ajfelov toranj (dugo ime imala u pm)bez_ideje wrote:Pise I (love) Bella ,koliko ja vidim![]()
Bome ja ne bi imena nikakava sarala......prije bi onaj heravi kaktus![]()
i dajte ba,nemojte kvariti temu sa tim.....meni fuj,meni odvratno,ovako onako.....Nek bude jedna onako za sve stilove ,trendove,tehnike,novitete ,povijest i sl.

jest jest......do mene je,u pravu je covjek totalnoNot My Idea wrote:ja kolko vidim pise I LOVE BEER![]()
end mi lajk it veri mach
je, pise i love beer i zakon jeNot My Idea wrote:ja kolko vidim pise I LOVE BEER![]()
end mi lajk it veri mach

Momak predobro radi, a i cijene su mu pristupacne... Ja sam planirala sljedecu tetovazu da radim kod njega....Urban B. wrote:Ako ima raje koja je radila tetovaze u boji i ako su zadovoljni mogli bi preporuciti njihovog umjetnika,planiram u skorije vrijeme da se tetoviram,znam i sta i gdje al ne znam bas kod koga.Vidio sam par radova od Mefisto Tatoo(tako nekako) i izgledaju fakat dobro,pa et ko ima iskustva nek preporuci nekog