ko ne može sam ne može ni s nekim.sumirprimus wrote:ma jasta je...hadzinicasa wrote:zaista to misliš?sumirprimus wrote:najgore bit sam...
najgora je tisina.i samo zbog tog,da sam sam, napado bi ko horoz... ne valja jedna,druga peta,valjace deseta na vagu valja ne valja dok ne nadjes sta valja...
Ko je kome prvi prišao?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- hadzinicasa
#76 Re: Ko je kome prvi prišao?
- kakav nered
#77 Re: Ko je kome prvi prišao?
hadzinicasa wrote: ko ne može sam ne može ni s nekim.
- Filter
#78 Re: Ko je kome prvi prišao?
interesantna tema

-
sumirprimus
#79 Re: Ko je kome prvi prišao?
sta fali tridesetim,kakav nered wrote:
hehehe istina... samo to je bilo nekad na faksu... sad gotovo da više ni ne izlazim... 30te me stigle hehehehe
-
sumirprimus
#80 Re: Ko je kome prvi prišao?
ma bjaazihadzinicasa wrote:
ko ne može sam ne može ni s nekim.
- kakav nered
#81 Re: Ko je kome prvi prišao?
ne fali ništa... bolje se sad osjećam u svojoj koži nego prije 10 godina... ali više ne volim izlaske, gužve,... a tad je najlakše upasti klizeći hehehehehe samo tosumirprimus wrote:sta fali tridesetim,kakav nered wrote:
hehehe istina... samo to je bilo nekad na faksu... sad gotovo da više ni ne izlazim... 30te me stigle hehehehe
-
sumirprimus
#82 Re: Ko je kome prvi prišao?
stan sad,ne vrludaj,nego kratko i jasno, bil ti?kakav nered wrote:ne fali ništa... bolje se sad osjećam u svojoj koži nego prije 10 godina... ali više ne volim izlaske, gužve,... a tad je najlakše upasti klizeći hehehehehe samo tosumirprimus wrote:sta fali tridesetim,kakav nered wrote:
- hadzinicasa
#83 Re: Ko je kome prvi prišao?
sumirprimus wrote: stan sad,ne vrludaj,nego kratko i jasno, bil ti?
-
sumirprimus
#84 Re: Ko je kome prvi prišao?
i ti nema smijanja,ozbiljna tema,bil ti?hadzinicasa wrote:sumirprimus wrote: stan sad,ne vrludaj,nego kratko i jasno, bil ti?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- kakav nered
#85 Re: Ko je kome prvi prišao?
sumirprimus wrote:stan sad,ne vrludaj,nego kratko i jasno, bil ti?
pa... da mi se netko svidi, definitivno bi mu dala do znanja... samo sumnjam onim istim riječima od prije hahahahaha jer ipak iskustvo je takvo kakvo je, negativno...
Last edited by kakav nered on 22/12/2011 14:59, edited 1 time in total.
- hadzinicasa
#86 Re: Ko je kome prvi prišao?
ne bi - f0la.sumirprimus wrote:i ti nema smijanja,ozbiljna tema,bil ti?hadzinicasa wrote:sumirprimus wrote: stan sad,ne vrludaj,nego kratko i jasno, bil ti?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
BlacButterfly
#87 Re: Ko je kome prvi prišao?
A nije da sam bas prva prisla, al sam na kraju naravila prvi korak, jer sam prije toga bila kreten...
Znala sam ga pomalo od skolskih dana, al poslije se nismo vidjeli godinama... Bio je to period, kada sam ja izasla iz sedmogodisnje veze i mrzila kompletan muski rod... Krenuo je prema meni, prisao mi je u kaficu, a ja se okrenula i otisla, prije nego je uspio progovoriti... Ponovo me sreo, ponovo prisao i pitao mozemo li razgovarati, a ja rekoh kasnije... Kasnije je prisao i pricali smo satima... Trazio je br, nisam dala... Ponovo me sreo i ponovo smo pricali, ali ovaj put tema je presla u raspravu i na kraju sam ga u tom momentu ne znajuci izvrijedjala... Al, opet je trazio broj... Ja nisam dala...
Slijedeci put kad smo se sreli, rekao je samo cao u prolazu... I nekoliko puta nakon toga isto...
Kontala sam da sam budala i sl.... Raspitam se i saznam da je i dalje solo
...
Kad smo se sreli slijedeci put rekao je opet cao i prosao... I sati su prolazili, ja sam ustala, prisla njemu, i bez rijeci, poljubila ga...
On se nasmijao i pitao: Mogu li sada dobiti broj?
Bilo je to davno... Ali, jos uvijek smo sretni i cesto to spominjemo...
Znala sam ga pomalo od skolskih dana, al poslije se nismo vidjeli godinama... Bio je to period, kada sam ja izasla iz sedmogodisnje veze i mrzila kompletan muski rod... Krenuo je prema meni, prisao mi je u kaficu, a ja se okrenula i otisla, prije nego je uspio progovoriti... Ponovo me sreo, ponovo prisao i pitao mozemo li razgovarati, a ja rekoh kasnije... Kasnije je prisao i pricali smo satima... Trazio je br, nisam dala... Ponovo me sreo i ponovo smo pricali, ali ovaj put tema je presla u raspravu i na kraju sam ga u tom momentu ne znajuci izvrijedjala... Al, opet je trazio broj... Ja nisam dala...
Slijedeci put kad smo se sreli, rekao je samo cao u prolazu... I nekoliko puta nakon toga isto...
Kontala sam da sam budala i sl.... Raspitam se i saznam da je i dalje solo
Kad smo se sreli slijedeci put rekao je opet cao i prosao... I sati su prolazili, ja sam ustala, prisla njemu, i bez rijeci, poljubila ga...
-
sumirprimus
#88 Re: Ko je kome prvi prišao?
crnabaterflaj,ulijeces ko hadjialagic,nego u red i na PP 
- hadzinicasa
#89 Re: Ko je kome prvi prišao?
baterflaj - super! 
-
sumirprimus
#90 Re: Ko je kome prvi prišao?
uvijek moze boljehadzinicasa wrote:baterflaj - super!
- kakav nered
#91 Re: Ko je kome prvi prišao?
Simpa je kad ti netko priđe u nekoj bezveze situaciji...Ady88 wrote:Nisam daba sve ovo napisao, zanima me kako bi reagovale i da li su vam prilazili po danu, dakle ovako stanica, market i slicno? Da li odmah pomislite on ovako svakoj prilazi itd.?
-
sumirprimus
#92 Re: Ko je kome prvi prišao?
pa ajde simpa,sta cekas???kakav nered wrote:Simpa je kad ti netko priđe u nekoj bezveze situaciji...Ady88 wrote:Nisam daba sve ovo napisao, zanima me kako bi reagovale i da li su vam prilazili po danu, dakle ovako stanica, market i slicno? Da li odmah pomislite on ovako svakoj prilazi itd.?
ode voz...ovaj trola,trajvan sta je vec...
u napad...
- kakav nered
#93 Re: Ko je kome prvi prišao?
ne ide voz nigdje hehehe rekoh ti, kad mi se netko svidi, nije mi problem dati mu to do znanjasumirprimus wrote: pa ajde simpa,sta cekas???
u napad...
-
sumirprimus
#94 Re: Ko je kome prvi prišao?
pa kaki su problemi,dje zapelokakav nered wrote:ne ide voz nigdje hehehe rekoh ti, kad mi se netko svidi, nije mi problem dati mu to do znanjasumirprimus wrote: pa ajde simpa,sta cekas???
u napad...
-
BlacButterfly
#95 Re: Ko je kome prvi prišao?
sumirprimus wrote:crnabaterflaj,ulijeces ko hadjialagic,nego u red i na PP
sto se mora, mora se
nije da mi nije svasta prolazilo kroz glavu... Npr, imala sam glupu zamisao, ako me cudno pogleda il iskulira, da cu rec, sorry mislila sam da si neko drugi, il svasta nesto... al da sam nastavila razmisljat, nikad to ne bih uradila... A onda bih vjerovatno pozalila
- kakav nered
#96 Re: Ko je kome prvi prišao?
sumirprimus wrote:pa kaki su problemi,dje zapelokakav nered wrote:ne ide voz nigdje hehehe rekoh ti, kad mi se netko svidi, nije mi problem dati mu to do znanjasumirprimus wrote: pa ajde simpa,sta cekas???
u napad...
-
Tensai
#97 Re: Ko je kome prvi prišao?
Zvuci kao neka pickica.Pravi muskarac ne bi dozvolio da ga zena tako vuce za nos.Ti ocito trazis zrtve kojima ces da manipulises iducis 7 godina.Meni je iskreno zao tog lika.BlacButterfly wrote:A nije da sam bas prva prisla, al sam na kraju naravila prvi korak, jer sam prije toga bila kreten...
Kontala sam da sam budala i sl.... Raspitam se i saznam da je i dalje solo...
Kad smo se sreli slijedeci put rekao je opet cao i prosao... I sati su prolazili, ja sam ustala, prisla njemu, i bez rijeci, poljubila ga...On se nasmijao i pitao: Mogu li sada dobiti broj?
![]()
-
sumirprimus
#98 Re: Ko je kome prvi prišao?
aaaaaaaaaaaaaaaaa joj.pa tako iz dana u dan,iz kafica u kafic...
i godinama...
ode nam natalitet u helać
i godinama...
- kakav nered
#99 Re: Ko je kome prvi prišao?
ehh joj... šta da ti kažem na ovo??sumirprimus wrote:aaaaaaaaaaaaaaaaa joj.pa tako iz dana u dan,iz kafica u kafic...
i godinama...
-
dječak sa šibicama
#100 Re: Ko je kome prvi prišao?
Wow, "pravi muskarac", podtema se nameceTensai wrote:Zvuci kao neka pickica.Pravi muskarac ne bi dozvolio da ga zena tako vuce za nos.Ti ocito trazis zrtve kojima ces da manipulises iducis 7 godina.Meni je iskreno zao tog lika.BlacButterfly wrote:A nije da sam bas prva prisla, al sam na kraju naravila prvi korak, jer sam prije toga bila kreten...
Kontala sam da sam budala i sl.... Raspitam se i saznam da je i dalje solo...
Kad smo se sreli slijedeci put rekao je opet cao i prosao... I sati su prolazili, ja sam ustala, prisla njemu, i bez rijeci, poljubila ga...On se nasmijao i pitao: Mogu li sada dobiti broj?
![]()