BOSMALove zgrade

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

margareta

Post by margareta »

Javno ti izjavljujem da ces odgovarati za sve uvrede Engrame.
"Luda" pitaj Zehru Dizdarevic koliko sam JA luda !
Bosmen isto ! Ali ti Engrame sa svojim uvredama cekali ste sa DVOJICOM MODERATORA od kojih ce jedan ubrzo biti ponovo forumas, dakle cekali ste da samostalno djelujete ovu noc .
Javno ti ENGRAME izjavljujem da su rodjaci moga supruga Gavrankapetanovici i morat ces podnijeti izvjestaj sta si rekao MENI !
Kemo je Dizdarevickin sin i radi na neurologiji GDJE JA NIKADA nisam bila! Lijepo sam te upozorila da me ne provociras.
crniroko

Post by crniroko »

hvala na tekstu engrame, al baliji je predugo za citanje. iduci puta nesto ovako treba komprimirati
crniroko

Post by crniroko »

margareta wrote:Javno ti izjavljujem da ces odgovarati za sve uvrede Engrame.
"Luda" pitaj Zehru Dizdarevic koliko sam JA luda !
Bosmen isto ! Ali ti Engrame sa svojim uvredama cekali ste sa DVOJICOM MODERATORA od kojih ce jedan ubrzo biti ponovo forumas, dakle cekali ste da samostalno djelujete ovu noc .
Javno ti ENGRAME izjavljujem da su rodjaci moga supruga Gavrankapetanovici i morat ces podnijeti izvjestaj sta si rekao MENI !
Kemo je Dizdarevickin sin i radi na neurologiji GDJE JA NIKADA nisam bila! Lijepo sam te upozorila da me ne provociras.
ovo je necuveno. pa ta cista paranoja. ili se fakat neko koristi tudjim nickom
crniroko

Post by crniroko »

Gradimir Gojer, 'nezavisne novine': hercegovackim svercerima odzvonilo je uspostavljanjem zakonske regulative u nasoj zemlji, a pobjedom mecica i u hrvarskoj ce'

fair life, margi, herc. seljace(vidiovo), ..., pa sta velite na ovo??
havetinja

Post by havetinja »

da sam samo znao..:cry: da ce informacija o cijenama stanova u bosmalu do ovoga dovesti...hebiga, osutio bih. :(

mozda to nekome i vrijedi toliko, ja bih uvijek za 600-700 kkm (pusti snovi) koliko kosta cetverosoban stan u bosmalu napravio kucu na dobroj lokaciji u gradu, sa bastom a umjesto zajednickog imao bih i (doduse manji) privatni bazencic. zivot u stanu, ma koliko on luksuzan bio je ipak, spram zivota u individualnoj kuci - nuzni smjestaj. i , naravno, ostaje pitanje, kakav ce biti zivot na 35 spratu u bosmalu za nekih 25 godina :cry:

necu vise... 8-)
zzzzz

Post by zzzzz »

Sto se auto-puta tice, mislim da su ispravno postupili i da drzava mora biti vlasnik projekta na osnovu kojeg ce se izabrati najbolji izvodzac/koncesionar.

Svaka cast Bosmalu, ali ovo rjesenje je u interesu BiH. :wink:
margareta

Post by margareta »

Da SDA izgradi tri nove BiH nebi vratila pokradene narodne pare.
Proslijedi dalje. Znaju ko sam.
crniroko

Post by crniroko »

margareta wrote:Da SDA izgradi tri nove BiH nebi vratila pokradene narodne pare.
Proslijedi dalje. Znaju ko sam.
(k)uja ,eto (t)ko

ustasa, M ujo, Z uja!
margareta

Post by margareta »

Crni li roko da sam se ja pitala moj suprug HRVAT nikada nebi DOBROVOLJNO bio u OSABiH ! Punih 6,5 godina ! Koga je BRANIO a svoju djecu - tada bebe ZAPOSTAVIO ? Da bi mu danas pljuvali po porodici i po njemu ? Kome ti prosipas CETNISTVO i USTASTVO po forumu kao ZLO a PRODAJES svoj LAZNI patriotizam ? Ko si ti jadnice od ljudskoga roda da MENI SPOCITAVAS nekakav BLUD ? Budalo neka te kolega Engram kada me upozna ili cuje za mene od svojih bliskih PRED KOJIMA SE JA NEMAM CEGA STIDJETI , neka ti kaze KOME si SPOCITAO i koga si ETIKETIRAO KAO BLUDNICU ? Ni malo te rijeci nisu bezazlene ni naivne ni slucajne i nece proci samo OVAKO ! Sada ce skoro 3 h u jutro a ja ne mogu sebi doci sta mi ucini NOVI MODERATOR i njegov pomocnik koji ga je i postavio za kolegu ! Naravno da to nije St.Germain niti !"A" nego jedan stari pokvarenjak koji je dovukao novoga do jucer forumasa !
Ponavljam ti da ces docekati sa svojom postavom KOLAPS I TRAGEDIJU KOJU SAM JA DOZIVJELA znam to sigurno.
SDA hoce PROPASTI i ONI TO JAKO DOBRO ZNAJU !
Miniranje MENE nece dobiti cak ni na vremenu !
Naprotiv ! Sada cu imati vise vremena da sa ovoga atoma teorije predjem u prakticnu OBAVEZU CISCENJA SMECA !
Toliko mogu i toliko smo duzni uciniti za ovu zemlju ciji narod je SDA sa SDS-om i HDZ -om doveo do totalnog kolapsa.
Fair Life

Post by Fair Life »

crniroko wrote:Gradimir Gojer, 'nezavisne novine': hercegovackim svercerima odzvonilo je uspostavljanjem zakonske regulative u nasoj zemlji, a pobjedom mecica i u hrvarskoj ce'

fair life, margi, herc. seljace(vidiovo), ..., pa sta velite na ovo??
Ti si lud u svom slijepilu.

Da li si mozda procitao negdje da neko na ovom forumu podrzava "hercegovacki sverc" ??

Ne znam koliko ti hoces da znas i da usvojis od istine, koja tebi i mnogima koji su se ocesali o ovu vlast...?
Ako si barem bio brucao prije nekoliko godina morao bi se sjetiti izjave Alije Izetbegovica da je tokom rata u BiH uslo oko 10 mililijardi (biliona) maraka kao pomoc Armiji, narodu, BiH i sl.

Za te pare se moglo iz temelja izmjeniti lice drzave BiH. Za tu lovu se mogla napraviti i te kakva Armija BiH, ali se pravila stranacka armija koja je danas doslovno gladna. Armija kojoj se prijeti iskljucenjem struje u kasarnama jer nema dovoljno novca da plati racune za potrosenu el. energiju. Sta mislis koliko je od tih para potroseno transparentno ? Nikoliko !! Nekoliko pvlastenih potpisnika je podizalo lovu. Koliko je zavrsilo na privatnim racunima austrijskih i drugih banaka. Jedan pogolem dio.

E, sad te pitam na koji nacin taj novac moze poceti trositi dojucerasnja lopovska fukara.

I Radoncic je izmisljen da se kroz njegov Dnevni Avaz opere prljava para...

Sve njih treba ustrojiti. I lopove iz HDZ-a i SDS-a, ali najtupljim nozem ove lopove za koje se ti zauzima, jer oni se biva bore za BiH. Sa drugima je jasno - oni razvaljuju.

Ni ovi tvoji supci nisu dalje od njih odmakli. Oni razvaljuju, ali ne priznaju.

ODJEBI...
... sa svojim glupostima jer u svim poduhvatima u BiH "gdje se vrti veca lova" je aktivno kriminalno politicko-ekonomsko podzemlje i medijsko-politicke bande koje su desetine miliona maraka stekle upravo stranacko-familijarnim raspodjelama donacija, trosenjem budzetskih sredstava, netransparentnim ugovorima (dogovorima u cetiri stranacka oka), direktnim poslovima sa drzavom... !!

I tako ce biti, i jos gore dok god clanovi predsjednistva poput Tihica budu posjecivali o "narodnom trosku" lopove poput Sacirbegovica. Po svemu, izgleda mi, kad se pocne klupko odmotavati da ces i ti biti sa onu stranu brave, jer braniti lopove je isto kao drzati vrecu lopovima dok je oni pune haram-parom.
Vodenjak

Post by Vodenjak »

De ti sad KARAroko objasni Fairu da muslimani ne mogu biti lopovi...

:D

Ejvala ti Fair, ali smiri hormone.. Ode tlak u vasionu ba, a niko toga nije vrijedan! :)
Pa ni bilo kakva drzava! :x
margareta

Post by margareta »

Koliko mi je poznato iz Fair Lifeovih komentara Vodenjace taj veliki covjek, ljudina i gospodin , prosao je nevidjenu fashisticku golgotu po logorima i kada ga TAKVI zlikovci nisu na srecu uspjeli unistiti , ne brini za njega stamen je on i suvise za ove sitne male RETORICKE provokatore.

Tako. Ne brini se za nekoga ko je sam i tekako sposoban i o drugima da brine kako tek nebi mogao za sebe.

Od svih ucesnika na forumu Fair Life jedini do sada nikada nikome nije nista neopravdano i uvrjedljivim zargonom komentirao iako su mnogi zasluzili rigorozne sankcije u odnosu na velikog covjeka i gospodina F.L.

Pozdrav
manijak1

Post by manijak1 »

:D :D Prije će biti :D da ostali imaju problema.
margareta

Post by margareta »

Manijace ne provociraj.Ko su ti "ostali" a ko si ti da si dajes za pravo "kvalificiranja" ili etiketiranja "problematicnim" a da pritome ne navedes OPET niti jedan ARGUMENT osim tih par rijeci popracenih sa par smajlija.
Jos jednom te lijepo molim da ne provociras mene jer ni ja tebe necu niti
aluzijom ili insinuacijom spomenuti.
manijak1

Post by manijak1 »

:D Zar trebaju veći argumenti od tebe same :? :?
Ja si ne dajem za pravo :D samo lamentiram. :D ( naglas razmišljam, laprdam , brbljam vako nako :D ) :D
margareta

Post by margareta »

manijak1 wrote::D Zar trebaju veći argumenti od tebe same :? :?
Ja si ne dajem za pravo :D samo lamentiram. :D ( naglas razmišljam, laprdam , brbljam vako nako :D ) :D
Laprdaj i vako i nako i tako , samo nastavi zestoko laprdanje kako si sam definiras zargon i stil ali
jedno si ipak u svome laprdanju pogodio - DA , manijace ! Ja sam SAMA sebi pored jos uvijek ZIVIH i ZDRAVIH autoriteta najjaci ARGUMENT.
Za razliku od tebe.
Tvoje provokacije su sada vec dostigle i samo dno Engramovih.
manijak1

Post by manijak1 »

:D Otkud tebi za pravo :D da radiš i činiš isto ono što zamjeraš drugima :?
Možda zbog argumenata :? :? Lamentiranja :?
margareta

Post by margareta »

manijak1 wrote::D Otkud tebi za pravo :D da radiš i činiš isto ono što zamjeraš drugima :?
Možda zbog argumenata :? :? Lamentiranja :?
Zavrsena "diskusija" sa tobom.
pozdrav
manijak1

Post by manijak1 »

:D Haiku metod :D :?
crniroko

Post by crniroko »

margareta wrote:Crni li roko da sam se ja pitala moj suprug HRVAT nikada nebi DOBROVOLJNO bio u OSABiH ! Punih 6,5 godina ! Koga je BRANIO a svoju djecu - tada bebe ZAPOSTAVIO ? Da bi mu danas pljuvali po porodici i po njemu ? Kome ti prosipas CETNISTVO i USTASTVO po forumu kao ZLO a PRODAJES svoj LAZNI patriotizam ? Ko si ti jadnice od ljudskoga roda da MENI SPOCITAVAS nekakav BLUD ? Budalo neka te kolega Engram kada me upozna ili cuje za mene od svojih bliskih PRED KOJIMA SE JA NEMAM CEGA STIDJETI , neka ti kaze KOME si SPOCITAO i koga si ETIKETIRAO KAO BLUDNICU ? Ni malo te rijeci nisu bezazlene ni naivne ni slucajne i nece proci samo OVAKO ! Sada ce skoro 3 h u jutro a ja ne mogu sebi doci sta mi ucini NOVI MODERATOR i njegov pomocnik koji ga je i postavio za kolegu ! Naravno da to nije St.Germain niti !"A" nego jedan stari pokvarenjak koji je dovukao novoga do jucer forumasa !
Ponavljam ti da ces docekati sa svojom postavom KOLAPS I TRAGEDIJU KOJU SAM JA DOZIVJELA znam to sigurno.
Naprotiv ! Sada cu imati vise vremena da sa ovoga atoma teorije predjem u prakticnu OBAVEZU CISCENJA SMECA !
Toliko mogu i toliko smo duzni uciniti za ovu zemlju ciji narod je SDA sa SDS-om i HDZ -om doveo do totalnog kolapsa.
PEACE ludo stara.
napad je najbolja odbrana, ta svi znamo.
a svima koji nasjedaju na lazno jadikovanje i kurvinjsko slinjenje, da se u moj 'sda-ovski fasizam' i 'dobrotu' i 'dobronamjernost' doticne zenturace uvjere kroz prelistavnje mojih postova u kojima su i molbe za dodatna pojasnjenja krajnje nedvosmislenih i islamofobnih komentara (tipa, pa i nisu svi muslimani teroristi, jer i u KUKOLJU ima ZITA)
to je njeno shvatanje kosmopolitizma, halal vjera!
ja koristim cinjenice a ona smiljkosagoljovsko-srnovsku i politiku totalnog izjednacavanja dzelata i zrtve u svim sferama bas u stilu i programu prave falange cvetkovic-macekovske koalicije
margareta

Post by margareta »

Jadnih "zenturaca" isfabrikovali su takvi ideolozi i kreatori postdejtonske Bh. BEZBROJ. Tvoje uzane perspektive sa pogledom iz samo jednoga ugla ne zavrjedjuju bilo kakvu daljnju diskusiju sa tobom i tebi slicnima.
Vrijedjas VEC povrijedjene na temelju "svojih poimanja razlicitosti"
tj. sve sto nema miris makar i laznoga Bosnjastva je USTASTVO I CETNISTVO !
manijak1

Post by manijak1 »

tj. sve sto nema miris makar i laznoga Bosnjastva je USTASTVO I CETNISTVO !
Ili sve što ima naznaku bošnjačkog je :D mudžahedinsko :D :? :D .
Kakav narod takva i UK :D :D
crniroko

Post by crniroko »

margareta wrote:Crni li roko da sam se ja pitala moj suprug HRVAT nikada nebi DOBROVOLJNO bio u OSABiH ! Punih 6,5 godina ! Koga je BRANIO a svoju djecu - tada bebe ZAPOSTAVIO ? Da bi mu danas pljuvali po porodici i po njemu ? Kome ti prosipas CETNISTVO i USTASTVO po forumu kao ZLO a PRODAJES svoj LAZNI patriotizam ? Ko si ti jadnice od ljudskoga roda da MENI SPOCITAVAS nekakav BLUD ? Budalo neka te kolega Engram kada me upozna ili cuje za mene od svojih bliskih PRED KOJIMA SE JA NEMAM CEGA STIDJETI , neka ti kaze KOME si SPOCITAO i koga si ETIKETIRAO KAO BLUDNICU ? Ni malo te rijeci nisu bezazlene ni naivne ni slucajne i nece proci samo OVAKO ! Sada ce skoro 3 h u jutro a ja ne mogu sebi doci sta mi ucini NOVI MODERATOR i njegov pomocnik koji ga je i postavio za kolegu ! Naravno da to nije St.Germain niti !"A" nego jedan stari pokvarenjak koji je dovukao novoga do jucer forumasa !
pa naravno i vidi se iz tvog "profila" da si i mogla biti protiv navodnog doprinosa tvoga muza.
a koga je branio?? bez obzira sto se danas lizete, cetnici bi tada da su usli u grad i tebe 'poderali' (ako sta vrijedis) kao i hanke, mejre. to ti je odgovor. i branio je i tvoju djecu, koju cetnici mrze nista manje nego muslimansku. i sve to ti ne daje za pravo da lajes kao bijesna k... .

nikakve je veze sa SDA nemam. ali imam sa vama koji, kao hrvati imate moralnu obavezu da PRVO i NAJPRIJE progovorite o mega-kriminalu u vasem korpusu, o ALUMINIJU, LIJANOVICIMA(50 mil. - covic & co.), ERONETU, SOKOLU, HRVATSKOM ODBIJANJU ZAKONA O VISOKOM SKOLSTVU, PODrske ROVINJU U UNISTAVANJU BH-DUHANSKE industije, PROTIVLJANJU REVIZIJI PRIVATIZACIJE...
zasto? jer kad ja "hamza" o tome progovorim to je onda balijska zavist, fundamentelizam, ugrozavanje najmalobrojnijeg naroda.
e zato vi, HRVATI trebate o tome pricati i insistirati.

al jest, malo morgen. necete!! vas boli AVAZ i BOSMAL. vi HRVATSKE lopove dozivljavate intimno. a o avazu, sa. pivari, FDS, se sve zna. i mi bosnjaci pricamo i pisemo o tim aferama.
a gdje ste vi???? ovo je i odgovor vrlom vodenjaku, onako u paketu
Engram::X

Post by Engram::X »

crniroko wrote:
PEACE ludo stara.
napad je najbolja odbrana, ta svi znamo.
a svima koji nasjedaju na lazno jadikovanje i kurvinjsko slinjenje, da se u moj 'sda-ovski fasizam' i 'dobrotu' i 'dobronamjernost' doticne zenturace uvjere kroz prelistavnje mojih postova u kojima su i molbe za dodatna pojasnjenja krajnje nedvosmislenih i islamofobnih komentara (tipa, pa i nisu svi muslimani teroristi, jer i u KUKOLJU ima ZITA)
to je njeno shvatanje kosmopolitizma, halal vjera!
ja koristim cinjenice a ona smiljkosagoljovsko-srnovsku i politiku totalnog izjednacavanja dzelata i zrtve u svim sferama bas u stilu i programu prave falange cvetkovic-macekovske koalicije
:D

Image
margareta

Post by margareta »

JEDINI KOMENTAR NA TVOJE ISTINITE NAVODE JE DA SAM JA
ETNICKI CISTA MUSLIMANKA A MOJ SUPRUG POLA/POLA.
Locked