Autobuska linija Sarajevo-Jahorina

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#76 Re: Autobuska linija Sarajevo-Jahorina

Post by KatarinaKosaca »

amrica wrote:cuj, koliko zica :-)

pa nije bilo isto cvijanova i praca, ili sa satorske se spustiti do rajske doline :)
pa dvoguza kod kosute kad je napravljena :x :twisted: :evil: *##@^&*(^$% zamalo nisam nogu slomila, trebala nosati gips 3 sedmice. kupila ja nove rc 08 (za ove poletarce, na takvim skijama su vozili Krizaj i Stenmark :-D ) i skrhala se na tek otvorenoj duploj.
Cviju sam zamrzila kad je ostlaa bez struje pa sam visila :lol: :lol: , a bila visoko da iskačem .. Prača zakon...
E, pa ti si bila teška šminka sa rc 08, ja sam sanjala fišerke sa tufnama, jer su svi imali elan. Ne kupiše mi ih nikad :(
KatarinaKosaca

#77 Re: Autobuska linija Sarajevo-Jahorina

Post by KatarinaKosaca »

Banksy wrote:Zadnji išao u 4 popodne, čini mi se ...
Nije , bona. Zadnji u 19h ispred hotela Jahorina. Pa ili dođe, ili ne dođe :D
Pretvorismo temu u 40+ :lol: :run:
amrica

#78 Re: Autobuska linija Sarajevo-Jahorina

Post by amrica »

a jednom :roll:

otisla sa drugaricom gore, mislim da je 6. april bio, nigdje nikoga, a magla se mogla nozem rezati. i jos snijeg padao. I nas dvije se spustimo niz pracu. a negdje uz put smo cule da je stala zica, mislile ono stalo nesto malo...mi dole, ne radi zica, zivog roba nema, a magla... :-?
skije na rame, pa uz brdo. teske skije, gojzerice neudobne za hodanje, nista se ne vidi...
mislim da smo se penjale satima... i na kraju zamalo nismo udarile u jahorinu, dosle na pola metra od zida.
amrica

#79 Re: Autobuska linija Sarajevo-Jahorina

Post by amrica »

KatarinaKosaca wrote:
amrica wrote:cuj, koliko zica :-)

pa nije bilo isto cvijanova i praca, ili sa satorske se spustiti do rajske doline :)
pa dvoguza kod kosute kad je napravljena :x :twisted: :evil: *##@^&*(^$% zamalo nisam nogu slomila, trebala nosati gips 3 sedmice. kupila ja nove rc 08 (za ove poletarce, na takvim skijama su vozili Krizaj i Stenmark :-D ) i skrhala se na tek otvorenoj duploj.
Cviju sam zamrzila kad je ostlaa bez struje pa sam visila :lol: :lol: , a bila visoko da iskačem .. Prača zakon...
E, pa ti si bila teška šminka sa rc 08, ja sam sanjala fišerke sa tufnama, jer su svi imali elan. Ne kupiše mi ih nikad :(

ih, naletila u robnjaku, zadnji par, mala "visina" :D nesto snizeno bilo :-)
poznanik

#80 Re: Autobuska linija Sarajevo-Jahorina

Post by poznanik »

KatarinaKosaca wrote:Pretvorismo temu u 40+ :lol: :run:
Pa kad sarajevski "20+" vrijeme provode u teretanama, na FB ili sličnim društvenim događanjima :oops:
maximilijana

#81 Re: Autobuska linija Sarajevo-Jahorina

Post by maximilijana »

poznanik wrote:
KatarinaKosaca wrote:Pretvorismo temu u 40+ :lol: :run:
Pa kad sarajevski "20+" vrijeme provode u teretanama, na FB ili sličnim društvenim događanjima :oops:
ili mrznjom prema jahorini :D :D :D jer je "od onih tamo" :)
amrica

#82 Re: Autobuska linija Sarajevo-Jahorina

Post by amrica »

tema je jahorina, bus za jahorinu...
na jahorini je bio i ostao zivot, na bjelasnici ga nije bilo, a sad je neka vjestacka tvorevina koja se hrani zatrovanim umovima: samo nek je moje, pa nek je i g****.
bjelasnica je uvijek bila za ekstreme, za sportiste, za ljude koji su pomjerali granice, a ne za obicnu raju, za rekreativno skijanje, za par zica, pa par pica :P pa disko navece, pa....

steta je sto vecina ovih mladih nije imala priliku probati skijati gore. ima zica za svakoga, i teskih i lakih, i dugih i kratkih, valjda jos ima hangova po praci... pa rajska dolina.... nema bez razloga taj naziv.
pristojnih mjesta za sjesti.

mozda ce se nekome vidici prosiriti ako ode gore i vidi malo ljepote. :-) a bus je pravi potez :thumbup:
teAMICA

#83 Re: Autobuska linija Sarajevo-Jahorina

Post by teAMICA »

suncica24 wrote:
micki125 wrote:Nakon uvođenja ove linije očekujem i da naši ljubazni susjedi iz I Sarajevu uvedu liniju I Sarajevo-Bjelašnica. hoće ali malo sutra.

ja sam se zaista neugodno osjećao kada sam vidio da se naš gradonačelnik hvali kako je omogućio građanima sarajeva da troše pare na jahorini. hvali se time što će povećati prihode karadžićevom sarajevu.

(smajli koji povraća, više puta)
Jahorina je dio MOJE zemlje. MOJA planina! Vise je mogu svojatati samo oni koji na njoj zive. Ostali nemaju ni vise ni manje prava na nju od MENE.

I svaki put kada neka budala izvali ovakvu notornu glupost koja kaze da je Jahorina tamo necija a ne MOJA i da ja zato sto se ta Jahorina, silom prilika ili ne prilika, nalazi u dijelu zemlje koji je takav kakav jeste, ne trebam tamo ici, a kamoli jos trositi novce, jednostavno mi zlo.
Drzi se svoje fildzan "drzave" i ostavi MENE i MOJU zemlju na miru!

PS: I svaki put kad podjes da pljucnes po RS sjeti se da si se tim sto si se odrekao Jahorine, Banja Luke, Vrbasa i Drine odrekao i prava na pljucanje i prava da BiH zoves SVOJOM zemljom.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
+1
karanana

#84 Re: Autobuska linija Sarajevo-Jahorina

Post by karanana »

jebote, pa kolko je vama kuka?
cvijanova razmontirana 80.
Banksy

#85 Re: Autobuska linija Sarajevo-Jahorina

Post by Banksy »

karanana wrote:jebote, pa kolko je vama kuka?
... ma, nije '80?
nije ti to mjera, na skije sa stajalo već s 5, 6 godina ...
KatarinaKosaca

#86 Re: Autobuska linija Sarajevo-Jahorina

Post by KatarinaKosaca »

karanana wrote:jebote, pa kolko je vama kuka?
Nije 80-te sigurno. 82 sam visila na njoj bez sruje :D
hajd, dok nisam počela kriti godine, imaš ekskluzivu. Ja 42 :oops:
karanana

#87 Re: Autobuska linija Sarajevo-Jahorina

Post by karanana »

doduse....rano se stajalo na skije, ja pogrijesio u godini razmontiranja.....nije strasno.

valjda sam se izvuko
amrica

#88 Re: Autobuska linija Sarajevo-Jahorina

Post by amrica »

karanana wrote:doduse....rano se stajalo na skije, ja pogrijesio u godini razmontiranja.....nije strasno.

valjda sam se izvuko

:x :evil: :evil: :twisted:

:lol: :lol: :lol: :lol:
amrica

#89 Re: Autobuska linija Sarajevo-Jahorina

Post by amrica »

karanana wrote:doduse....rano se stajalo na skije, ja pogrijesio u godini razmontiranja.....nije strasno.

valjda sam se izvuko

mislim da se razmontirala oko olimpijade?
Edin H.

#90 Re: Autobuska linija Sarajevo-Jahorina

Post by Edin H. »

amrica wrote:a jednom :roll:

otisla sa drugaricom gore, mislim da je 6. april bio, nigdje nikoga, a magla se mogla nozem rezati. i jos snijeg padao. I nas dvije se spustimo niz pracu. a negdje uz put smo cule da je stala zica, mislile ono stalo nesto malo...mi dole, ne radi zica, zivog roba nema, a magla... :-?
skije na rame, pa uz brdo. teske skije, gojzerice neudobne za hodanje, nista se ne vidi...
mislim da smo se penjale satima... i na kraju zamalo nismo udarile u jahorinu, dosle na pola metra od zida.
Kad ste dosle do Jahorine jeste li se opet spustile ili ste otisle u hotel? :oops:
amrica

#91 Re: Autobuska linija Sarajevo-Jahorina

Post by amrica »

Edin H. wrote:

Kad ste dosle do Jahorine jeste li se opet spustile ili ste otisle u hotel? :oops:

spustile se jos par puta :oops:
The 51st State

#92 Re: Autobuska linija Sarajevo-Jahorina

Post by The 51st State »

tu planinu za sminkere svakako treba izbjegavati... :D
karanana

#93 Re: Autobuska linija Sarajevo-Jahorina

Post by karanana »

The 51st State wrote:tu planinu za sminkere svakako treba izbjegavati... :D
a ko su oni sto imaju apartmane na bjelasnici? sminkeri wanna be jer na svakom drugom stoji znak "na prodaju"
The 51st State

#94 Re: Autobuska linija Sarajevo-Jahorina

Post by The 51st State »

karanana wrote:
The 51st State wrote:tu planinu za sminkere svakako treba izbjegavati... :D
a ko su oni sto imaju apartmane na bjelasnici? sminkeri wanna be jer na svakom drugom stoji znak "na prodaju"
treba treskavicu lagano uredjivati :oops: , samo sam se skijanja kao kriterija drzo... :D
dr.Gonzo

#95 Re: Autobuska linija Sarajevo-Jahorina

Post by dr.Gonzo »

Iz licnog iskustva i visegodisnjeg zimovanja na Jahorini, o raznoraznim tipovima koji rade na skijalistu mogu reci samo najgore :mrgreen: Vecina su krkani najgore vrste.
Mada ni oni na Bjelasnici nisu bili nesto puno bolji, slicne sirovine.

Sto se tice skijanja, draza mi je Jahorina jer je sira, ima vise staza i i liftova, i trenutno pruza vise mogucnosti, samo sto vrijeme zna biti prilicno nepredvidivo... U svakom slucaj, plus za uvodjenje linije.
Edin H.

#96 Re: Autobuska linija Sarajevo-Jahorina

Post by Edin H. »

amrica wrote:
Edin H. wrote:

spustile se jos par puta :oops:
Logicno, sta ces drugo, inace bi vam propali ski passovi za koje ste vec dale pare :D

Nego je li iko od vas cugao po onih ka(h)vanicama do zore?
Koji prizor covjece kada svice :shock: nestvarno.
xDenisx

#97 Re: Autobuska linija Sarajevo-Jahorina

Post by xDenisx »

Je li neko bio na Bjelasnici ove godine? Cujem da se stanje popravilo odkad je otisao Ajnadzic?
Edin H.

#98 Re: Autobuska linija Sarajevo-Jahorina

Post by Edin H. »

dr.Gonzo wrote:Iz licnog iskustva i visegodisnjeg zimovanja na Jahorini, o raznoraznim tipovima koji rade na skijalistu mogu reci samo najgore :mrgreen: Vecina su krkani najgore vrste.

Sto se tice skijanja, draza mi je Jahorina jer je sira, ima vise staza i i liftova, i trenutno pruza vise mogucnosti, samo sto vrijeme zna biti prilicno nepredvidivo... U svakom slucaj, plus za uvodjenje linije.
Ne znam zasto si dobio takav dojam, jesu krkani, ali su ljubazni :zoka:

Jedino je neprijatno kada kadkada naletis na pijane troprstase :-) , ne uzvratis tim "herojskim" pozdravom i odmah znaju da nesto ne funkcionise :D
Ionako najvise gostiju, cini mi se barem po akcentima, tamo je iz Hrvatske i Srbije, malo raje iz Sarajeva i ostalih dijelova BiH.
The 51st State

#99 Re: Autobuska linija Sarajevo-Jahorina

Post by The 51st State »

Edin H. wrote:
dr.Gonzo wrote:Iz licnog iskustva i visegodisnjeg zimovanja na Jahorini, o raznoraznim tipovima koji rade na skijalistu mogu reci samo najgore :mrgreen: Vecina su krkani najgore vrste.

Ne znam zasto si dobio takav dojam, jesu krkani, ali su ljubazni :zoka:

Jedino je neprijatno kada kadkada naletis na pijane troprstase :-) , ne uzvratis tim "herojskim" pozdravom i odmah znaju da nesto ne funkcionise :D
Ionako najvise gostiju, cini mi se barem po akcentima, tamo je iz Hrvatske i Srbije, malo raje iz Sarajeva i ostalih dijelova BiH.
bas idilicna atmosfera :D , ono da ti upotpuni ambijent.
Mr. Brightside

#100 Re: Autobuska linija Sarajevo-Jahorina

Post by Mr. Brightside »

ma boli tebe ćuna Miki, kad si ti bio mlad ovaj grad je bio :thumbup:

jebi ga, usrali ste sve...

i ko zna hocu li dozivjeti zicaru u funkciji ili mozda Vijecnicu obnovljenu...

on topik:

mozda i odem na Jahorinu... prvi put :-D :bih:
Locked