Hajte, molim vas, da ne unistimo ovu temu pricom ciji horori su bolji i ko ima pravi ukus...
Postoji na desetine podzanrova horora i nisu svi za svakog ni u svakom trenutku...
Prvi dio prijedloga: I spit on your grave, Ring, Rosemary's Baby, Julia's eyes, Odvuci me u pakao, The exorcism of Emily Rose i The grudge, su uglavnom noviji filmovi, filmovi koji nisu zaboravljeni iste hefte koje su i prikazani i sasvim su ok filmovi. The Exorcism of Emily Rose sam i ja dugo vremena preporucivao ljudima kao film koji ima super atmosferu i nije napucan glupostima, stoga ne vidim problem u ovim izborima...
Drugi dio prijedloga: Strah u ulici brestova, Poltergajst, Isijavanje, Istjerivac djavola, Groblje kucnih ljubimaca, Omen, IT i Carrie, su sve redom stari filmovi, stariji od 20 godina. Prezivjeli su zub vremena i vecina je obavezno stivo za ljubitelje horora (Pet Sematary izuzimam, iako mi je drago film). Omen i Carrie su mi ok filmovi, ali me ne prestrase danas koliko nekada. Poltergeist nije ni blizu Isijavanja i Istjerivaca djavola, a Strah u Ulici brijestova je nastao kada slasheri nisu bili toliko isfurani kao danas...
Nemojte da se raspravljamo je li bolji stari ili novi film, ako je dobar horor, onda je dobar horor, ako nije, necemo ga ni stavljati/gledati.
@Pitarr82
Ima li neki horor koji bi mi preporucio nakon 1995 pa na ovamo, posto sam haman sve staro pregledao poodavno...